Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Тогава защо извърташ. Още отсега си личи, че си се уплашил и ще се отметнеш.

Такъв ти е стила.

Мдаам, кажу му нещастен цървул и повече няма какво да се добави.... 

Смешко, погледни себе си, а после говори за другите .... От безсъвестен фейкометчик и лъжец като теб да говори че други се извъртали е повече от наглост... Не че се учудвам, познавам колко си можеш, комплексите са трудни за преодоляване, и остава фурнаджиството само с цигански фасони и мурафети... Ама не минават...

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

И като се събуди кашика, краката му отвити...

По скоро като почне цацата да говори, се вижда как му се тресе от напъни да вярва собствения задник.... ама за центчета се държи, стиска и напъва напъва.... 

Само гледай да не се сецнеш от напъни :D 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Денацификацията се засилва

Имаше инцидент в посока Лиманск. След няколко неуспешни опита за атака, наемниците сред поляците отказаха да изкушат съдбата и да продължат напред.
Представители на националните батальони дойдоха при тях за анализ - разговорът не се получи и поляците се отърваха от любовниците на Бандера.
Сега се планира клане между чужденци и нацисти.

(от Intel Slava Z)

image.png.dcba60beb8255a08ebf4b731bcc15c26.png

Настъплението на въоръжените сили на Украйна в рамките на контранастъплението в южната част на страната се забави поради дъждовно време, съобщи министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников, цитиран от Руската служба на Би Би Си.

"На юг ние също продължаваме нашата контранастъпателна кампания. Точно сега някои метеорологични условия, имам предвид дъжд, ни забавят малко. Но ние използваме тактика да си върнем селата, метри и километри стъпка по стъпка, и ще продължим да го правим", каза Резников в интервю за американската телевизионна компания Fox News.

В същото време Резников каза, че не вярва руските войски да се ангажират в уличните боеве в Херсон, защото това небило изгодно за тях.

"Знаете, че ние контролираме всички мостове през Днепър, използвайки американски системи като HIMARS, както и други реактивни системи за залпов огън (РСЗО) като M270, 155 мм артилерия, това са модерни системи по стандарт на НАТО, като M777 от САЩ. Оставането в Херсон е реален риск (за Русия), защото те няма да имат възможност да избягат, както направиха в Харковско направление - например в Изюм и други градове", обясни министърът.
Русия се готвела за улични боеве в Херсон

Русия се готвела за улични боеве в Херсон

Киев не използвал тактиката на изгорената земя

Предната вечер Олексий Арестович, съветник на ръководителя на кабинета на президента на Украйна, предположи, че освобождаването на Херсон ще бъде една от най-тежките битки по време на тази война, тъй като на фона на напускането на гражданската окупационна администрация и други структури, както и изселването на цивилни, Русия продължава да струпва значителен брой свои войски и въоръжение там. Според него няма признаци, че руските войски ще предадат доброволно Херсон.

По-рано оперативното командване "Юг" съобщи, че въоръжените сили на Украйна вече са освободили повече от 90 населени места в Херсонска област.

Къде е сега Реджепа?????

преди 47 минути, Реджеп Иведик написа:

Казвам, че твърдението ти е лъжа.

Картинката, ако искаш на челото си я залепи, тя няма как да оправдае мръсната ти долна лъжа.

Ти мръсен лъжецо си длъжен да покажеш къде твърдя това, което ми приписваш, че твърдя.

Твърденията, които изказваш са лъжа и продължаваш нагло и мръснишки да повтаряш една и съща лъжа, лъжецо мръсен !!!

Единственото твърдение, което съм изложил в поста ми който си цитирал е че Русия и Турция нямат обща граница. Ти твърдиш че е това е лъжа.

Ако не твърдиш това, би ли споделил какво точно е искал да каже лирическият герой с думите си: "Ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали навън е светло"

103465767_.png.d128a230c92b425659ae1c90a2b26709.png

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако не броим неграмотника Тошев, дето го е срам да каже какво е учил.

Не ме е срам. Просто никой не ме е питал. Завършил съм Електротехника през далеееечната 1993г.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Толкоз ли е паднал гарда на Кашишкото

ВНВМУ Н Й Вапцаров, Варна, випуск 1989 та...

Кашик смешен и неориентиран.

Знаех си, че си шматка и ще се отметнеш.

Какво, като виждаш, че рашките се згъбиха и почна да извърташ, нали ?

Турчин с фес.

Как е, как е Кримския мост кашико ?

----------------

абре Реджепкин, ма ти си бил дърт комуняга, ба?!

Ко ща прайми ся?!

Там у туй ващу училищи не са ли ви учили на времиту как да громите злия Запад и гнилия капитализъм?

Ти що тъй са извъртя кат фурнаджийска лопата?

преди 18 часа, Реджеп Иведик написа:

Колко имаш по география ?

Колкото Тошев май.

Възможно е, но не навлиза. И няма намерение да навлиза.

Ако Касапина Путлер имаше поне малко акъл, и руската нямаше да навлезе на украинска територия да мародерства, изтезава и изнасилва и дави деца.

Ся специално за вас ватенките, щот другите явно са разбрали накъде бия.

Ако и руската армия не беше навлязла на украинска територия, нямаше да има война и невинни жертви.

QED

Асланчик дорогой, Мейджър Мейджър мой...

И какво общо има географията с допускането на евентуално навлизане на ВСУ на руска територия?

Да, обясних ти вече, че на теория всичко е възможно, просто степените на вероятност са различни и са определящи за практическата приложимост...

Сега последно, войната ще стигне ли до Москва, както твърдеше преди и  както гледам твърдиш и след този си пост, или нема да стигне?

"Ако" е това, което трЕбе да пускаш там където му е мястото, а не в гащите...

Ама пуста сенилност...

Гледам и на философ се прайш сега, а...

И как точно си доказал, че аз съм инфантилен?

Виж, аз лесно мога да докажа, че ти си точно такъв, мхм...

1. Да твърдиш, че някой е умрял, а когато същия този някой го покажат по телевизията да заявиш пак, че той е умрял, ама ни показват негов двойник е инфантилно...

2. Да се аргументираш за горното си поведение с довода - "А бе просто много исках да е така, затова го казах" е инфантилно...

3. Да твърдиш, че си бил в Куба и затова знаеш, че песента "Гуантанамера" е в чест на благодарността на кубинците към САЩ, при положение, че нищо в текста на тази песен не говори за това е инфантилно...

4. Да предизвикаш някой на "двубой", а когато той се съгласи да се изметнеш и да си намираш оправдания, включително дори, че те държат в "затвор", при положение, че си от градче, където никога не е имало КПП-та, а накрая признаеш, че си лъгал и никога не си смятал да си удържиш на думата, но да продължаваш да обвиняваш другите в "лъжи" и че се отмятат от думите си, е инфантилно поведение...

5. Да твърдиш, че имаш висше военно образование, а да се връзваш на всека един пропаганден ход на украинците, защото видиш ли нападнатата страна никога не лъжела и единствено тя казвала "истината" е инфантилно поведение...

6. Да се хвалиш с военно образование, а да разказваш виц, че военните са били на учение, когато Господ е раздавал акъл е инфантилно...

Мога да изброя поне още пет пъти по толкова доказателства, че имаш инфантилно поведение, но и тези са достатъчни...

Инфантилен си...

"Това, което трябваше се доказа" - Q.E.D.

И то от самия теб, при това всеки ден по няколко пъти...

преди 6 часа, miro20 написа:

Не бе, просто вземаш мой цитат и ме оборваш кое не е вярно за Чечня и Кадиров. Ако можеш.

Но понеже не можеш, просто си тролиш и спамиш.

Не е нужно след всеки пост на някой да се изсираш с янкоя малоумщина , нямаща нищо общо с темата

е па що ? :) 

Не бе Миме, просто взимаш моите въпроси, отговаряш на тях и ме оборваш за твърдението ми, че за построяването на българския участък на Турски поток са похарчени наши пари

Но понеже не можеш, просто си тролиш и се гърчиш...

Не е нужно след  всеки свой пост към мен, да се изсираш с някоя малоумщина , нямаща нищо общо с темата на въпросите, на които упорито отказваш да отговориш...

Що така бе Миме?

Ето пак излъга.

Нали уж не лъжеше ?

Ти не можеш да дишаш, ако не лъжеш.

Да долна мръсна нагла лъжа.

Лирическия герой ти обяснявай какво е казал, твоя е лъжата мръсна, ти се обяснявай, ватенко любителка на изнасилвачи на деца.

Виж го ти ватенката мръсна, той ме клевети, без основание и без да спре вече хиляда дена, аз да се обяснявам.

Ела на една ръка разстояние, ще ти се обясня.

Ха !!!

Ей на това му се казва лъжеца да вика, че другия е лъжец...

Рамус те викна на една ръка разстояние, ама нещо куража ти се изпари бързо, бързо, мхм...

преди 13 часа, BANKATA написа:

С писаниците си не оправдаваш горното си твърдение.

С кое точно, какво точно не оправдавам?

Превод - С кои точно мои "писаници" влизам в противоречие с твърденията ми от поста, който си цитирал?

Когато псочваш, че някой си противоречи, то говори с факти, а не просто да хвърляш "определения" ей така за спорта...

Гледам, че и ти избягваш отговори на зададени към теб въпроси...

Защо оправдаваш първата война в Залива?

Липсатата на отговор говори за нещо от сорта - "А бе не знам защо, но я оправдавам"...

Аз примерно не оправдавам нито една война...

преди 51 минути, andiay написа:

Асланчик дорогой, Мейджър Мейджър мой...

И какво общо има географията с допускането на евентуално навлизане на ВСУ на руска територия?

Да, обясних ти вече, че на теория всичко е възможно, просто степените на вероятност са различни и са определящи за практическата приложимост...

Сега последно, войната ще стигне ли до Москва, както твърдеше преди и  както гледам твърдиш и след този си пост, или нема да стигне?

"Ако" е това, което трЕбе да пускаш там където му е мястото, а не в гащите...

Ама пуста сенилност...

Гледам и на философ се прайш сега, а...

И как точно си доказал, че аз съм инфантилен?

Виж, аз лесно мога да докажа, че ти си точно такъв, мхм...

1. Да твърдиш, че някой е умрял, а когато същия този някой го покажат по телевизията да заявиш пак, че той е умрял, ама ни показват негов двойник е инфантилно...

2. Да се аргументираш за горното си поведение с довода - "А бе просто много исках да е така, затова го казах" е инфантилно...

3. Да твърдиш, че си бил в Куба и затова знаеш, че песента "Гуантанамера" е в чест на благодарността на кубинците към САЩ, при положение, че нищо в текста на тази песен не говори за това е инфантилно...

4. Да предизвикаш някой на "двубой", а когато той се съгласи да се изметнеш и да си намираш оправдания, включително дори, че те държат в "затвор", при положение, че си от градче, където никога не е имало КПП-та, а накрая признаеш, че си лъгал и никога не си смятал да си удържиш на думата, но да продължаваш да обвиняваш другите в "лъжи" и че се отмятат от думите си, е инфантилно поведение...

5. Да твърдиш, че имаш висше военно образование, а да се връзваш на всека един пропаганден ход на украинците, защото видиш ли нападнатата страна никога не лъжела и единствено тя казвала "истината" е инфантилно поведение...

6. Да се хвалиш с военно образование, а да разказваш виц, че военните са били на учение, когато Господ е раздавал акъл е инфантилно...

Мога да изброя поне още пет пъти по толкова доказателства, че имаш инфантилно поведение, но и тези са достатъчни...

Инфантилен си...

"Това, което трябваше се доказа" - Q.E.D.

И то от самия теб, при това всеки ден по няколко пъти...

Не бе Миме, просто взимаш моите въпроси, отговаряш на тях и ме оборваш за твърдението ми, че за построяването на българския участък на Турски поток са похарчени наши пари

Но понеже не можеш, просто си тролиш и се гърчиш...

Не е нужно след  всеки свой пост към мен, да се изсираш с някоя малоумщина , нямаща нищо общо с темата на въпросите, на които упорито отказваш да отговориш...

Що така бе Миме?

Ей на това му се казва лъжеца да вика, че другия е лъжец...

Рамус те викна на една ръка разстояние, ама нещо куража ти се изпари бързо, бързо, мхм...

С кое точно, какво точно не оправдавам?

Превод - С кои точно мои "писаници" влизам в противоречие с твърденията ми от поста, който си цитирал?

Когато псочваш, че някой си противоречи, то говори с факти, а не просто да хвърляш "определения" ей така за спорта...

Гледам, че и ти избягваш отговори на зададени към теб въпроси...

Защо оправдаваш първата война в Залива?

Липсатата на отговор говори за нещо от сорта - "А бе не знам защо, но я оправдавам"...

Аз примерно не оправдавам нито една война...

Забрави ли какви ги сътвори Садам в Кувейт.

Диктаторите трябва да се навират в кучи г*з докато им е време иначе започват да анексират.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Диктаторите трябва да се навират в кучи г*з докато им е време иначе започват да анексират.

Нали? Само че ние даже се гордеем че купуваме газ от Азербайджан. А сега де? Двуличници ли сме или не сме?

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Нали? Само че ние даже се гордеем че купуваме газ от Азербайджан. А сега де? Двуличници ли сме или не сме?

Анексираха ли 1/3 от Армения?

преди 11 минути, BANKATA написа:

Забрави ли какви ги сътвори Садам в Кувейт.

А знаеш ли защо Садам нападна Кувейт?

Дори и да не знаеш, поне кажи, защо е постъпил така според теб...

преди 6 минути, andiay написа:

А знаеш ли защо Садам нападна Кувейт?

Дори и да не знаеш, поне кажи, защо е постъпил така според теб...

Трябва американците да са били виновни.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Анексираха ли 1/3 от Армения?

Ха-ха-ха, да ти припомня ли какво написа :wub:

преди 26 минути, BANKATA написа:

Според другото ти "аз" трябва да се навират в кучи гъз докато е време за да не почнат да анексират, а не чаааааак след като почнат да анексират. Тааааа? Двуличник ли си или не си?

Може и да не ми отговаряш. То се вижда че си кух като хралупа.

току-що, BANKATA написа:

Трябва американците да са били виновни.

Нали все ревете за сериозен разговор, но заддаде ли ви се сериозен въпрос и почвате с "тъпизмите"...

Щом осъждаш нещо, то трябва и да можеш да се обосновеш защо...

Щом оправдаваш нещо, то трябва и да можеш да се обосновеш защо...

Мнение от типа - "Онзи е диктатор и затова" е детинско...

Саудитския монарх е доста по-жесток диктатор от Садам по онова време, но не си спомням да е имало призиви за сваляне на диктатурата там...

Мога да ти посоча поне дузина примера за диктатури в онзи период, които не само не са били порицавани, но са били и подкрепяни...

Та, защо според теб Садам нахлу в Кувейт?

Питам сериозно, говоря сериозно, очаквам същото отношение и от теб...

Ако държиш да се заяждаме, няма проблем, знаете вече, че и това не ме притеснява...

Избора е твой...

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ха-ха-ха, да ти припомня ли какво написа :wub:

Според другото ти "аз" трябва да се навират в кучи гъз докато е време за да не почнат да анексират, а не чаааааак след като почнат да анексират. Тааааа? Двуличник ли си или не си?

Може и да не ми отговаряш. То се вижда че си кух като хралупа.

Всички по реда си. Докато се справят с едните се пръкват нови.

Руският диктатор сега е с приоритет. Като го наврат в кучи г*з другите ще се кротнат за десетилетие и пак на ново.

преди 22 часа, andiay написа:

Хм, де юре си питан...

Избори за европарламент...

Това е недостатъка на "представителната демокрация"...

Много интересни са точните причини поради които е възникнала някога, заменяйки пряката демокрация в Древна Атина, мхм...

Нищо оттоогава не се е променило коренно...

Анди, виж какво казва Саркози, именно това имам предвид.

Не съм убеден, че това е в компетенциите на Фон дер Лайен!

https://trud.bg/саркози-на-какво-основание-фон-дер-лайен-се-смята-за-компетентна-да-доставя-оръжие-на-укра/

преди 2 минути, andiay написа:

Нали все ревете за сериозен разговор, но заддаде ли ви се сериозен въпрос и почвате с "тъпизмите"...

Щом осъждаш нещо, то трябва и да можеш да се обосновеш защо...

Щом оправдаваш нещо, то трябва и да можеш да се обосновеш защо...

Мнение от типа - "Онзи е диктатор и затова" е детинско...

Саудитския монарх е доста по-жесток диктатор от Садам по онова време, но не си спомням да е имало призиви за сваляне на диктатурата там...

Мога да ти посоча поне дузина примера за диктатури в онзи период, които не само не са били порицавани, но са били и подкрепяни...

Та, защо според теб Садам нахлу в Кувейт?

Питам сериозно, говоря сериозно, очаквам същото отношение и от теб...

Ако държиш да се заяждаме, няма проблем, знаете вече, че и това не ме притеснява...

Избора е твой...

Не знам осведоми ме.

току-що, BANKATA написа:

Не знам осведоми ме.

Човеко, явно наистина искаш просто да се заяждаме, така ли?

Аз ще си кажа мнението, но първо искам да разбера въз основа на какво определяш кое е правилно и кое не...

На знания или на емоции...

Интересувало ли те е изобщо как се е стигнало до нахлуването на Ирак в Кувейт?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Единственото твърдение, което съм изложил в поста ми който си цитирал е че Русия и Турция нямат обща граница. Ти твърдиш че е това е лъжа.

Това са голи твърдения и лъжи.

Никога не съм твърдял, че лъжеш, че Русия и Турция имат обща граница.

Ти натрапчива невроза ли имаш ?

Херсон, Херсон, ай яй яй.

Аз ви казах, че Путлер ще се обосере под Херсон.

преди 4 минути, andiay написа:

Интересувало ли те е изобщо как се е стигнало до нахлуването на Ирак в Кувейт?

Как се е стигнало ?

Чакай да позная,  Кувейт са биндеривци

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.