Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, dioib написа:

:offtopic_s:Мъжете не таят злоба!!! Бъркаш драги!!! :) 

Просто в даден момент предпочитат дуела!!! - И нека по-силният победи!!! - Это дело чести. Путин устал от беспринципности Запада.

Съгласен съм с почти всичко, което каза само в няколко поста по темата.

Личи си кой наистина е бил военен.

Обаче да си мъж не е само до това, да имаш съответните полови белези, за съжаление.

Така че има мъже, които таят злоба, повече даже и от някои жени по време на критическата.

Но съм сигурен, че си наясно с този факт.

Вярно е, че Путин устал от беспринципности Запада, но и Запад тоже устал от принципности Путина.

Резултата е тази война.

Но истинската битка се води другаде и винаги ще се води, без значение дали го има Путин или не.

Така че, лично аз, не бих го определил като дуел.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Лудар написа:

Правиш ретроспекция оправдаваща Путин. Я да видим сега, можеш ли спретна една ретроспекция оправдаваща Зеленски? Ако не, спираш да използваш думата "неутралитет".

За нея, Украйна трябва да е неутрална като Беларус. Беларус, отъкдето руската армия нападна Украйна. Чакай от такива ретроспекции и мисловна дейност. 

току-що, N1K17Y написа:

За нея, Украйна трябва да е неутрална като Беларус. Беларус, отъкдето руската армия нападна Украйна. Чакай от такива ретроспекции и мисловна дейност. 

Ако Путин искаше Украйна да бъде като Беларус, то нямаше кой да му попречи по време на Майдана да направи това, което направи 2020 год, в Беларус.

Или смяташ нещо различно?

преди 4 минути, andiay написа:

Ако Путин искаше Украйна да бъде като Беларус, то нямаше кой да му попречи по време на Майдана да направи това, което направи 2020 год, в Беларус.

Или смяташ нещо различно?

Не съм твърдял такова нещо. 

преди 1 час, andiay написа:

Кой е бил с петолъчка на челото?

Ти, много ясно, да не би аз да защитавам касапина Путлер ?

Аз казвам истината и се аргументирам с цитати и собствени разсъждения.

Ти се залепи за мене и не спираш да тролиш.

Дали казвам истината лесно ще разберем като му дойде времето. Или и това не можеш да вденеш ?

Ти кънтиш на чугун и петолъчка, изчакай да свърши войната и тогава ще видим кой крив, кой прав.

преди 14 минути, absurt написа:

Не се напъвам, правя ретроспекция и който има поне две гънки в мозъка, разбира. Ти отдавна си доказала, че мисленето не ти се отдава. Теб,, татко Сорос така ти е промил мозъчето- да вярваш, че няма значение какво мислят руснаците, щото са луди, а чичо Сам ще им пусне една бомбичка като навремето над Хирошима, те ще клекнат и ти ще си първата на Орлов мост с китка- да посрещнеш новите освободители. Ех, Аглайке, Аглайке, дали ще остане поне блажно петно от крепкото ти телосложение и умна руса главица, след бомбата? Пък била тя на твоя тати или на лудите руснаци? Въпросът е реторичен, не се напъвай да ми отговаряш на всяка цена.

Ти контактуваш ли с руснаци за да имаш идея какво мислят истинските руснаци, не тези където ги гледаш по клипчета и им четеш мненията в коментари под съмнителни статии.

Някои от клиентите ни дори в България не смееят да говорят за Путин. 

Путин има повече почитатели в България отколкото в родната му Русия. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ми хубаво ама то само на една гола любов не се живее. Украйна повече от 20 години чака да потекат руски мед и масло там, и и се изчака чакалото. А нейния съсед Полша, която не чака руския мед и 5 минути, вече е една от най- бързо развиващите се икономики в света. А другия и съсед Румъния, която преди това беше в каменната ера, сега икономически е с 50 години напред. Ми хората искат да живеят сега, а не в "светлото бъдеще".

току-що, BANKATA написа:

Е, аз какво ти казах а ?

Българския чугун е по твърд от руския.

И с по голяма петолъчка на челото !

току-що, N1K17Y написа:

Не съм твърдял такова нещо. 

Твърдиш, че Путин иска неутралитетът на Украйна да бъде като "неутралитета" на Беларус.

Това можеше много лесно да го постигне по време на Майдана, защо тогава не го направи, ако е била целта му?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти, много ясно, да не би аз да защитавам касапина Путлер ?

Аз казвам истината и се аргументирам с цитати и собствени разсъждения.

Ти се залепи за мене и не спираш да тролиш.

Дали казвам истината лесно ще разберем като му дойде времето. Или и това не можеш да вденеш ?

Ти кънтиш на чугун и петолъчка, изчакай да свърши войната и тогава ще видим кой крив, кой прав.

Ти нямаш една собствена мисъл, бре Асланчо.

Силно се съмнявам, че и изобщо някога си имал.

По въпроса за "петолъчката" всичко вече е ясно, не аз съм искал да се влея в редиците на БКП, всички по-нататъшни опити от твоя страна да ме определяш като такъв са не само смешни, но и жалки.

Хич не съм ти се залепил, просто си най-подходящата мишена за подигравки, защото най-много "дрънчиш".

Съдейки по анализите ти в други теми, то дори и да се спънеш в истината, няма шанс да я видиш.

Апропо, Кунчев последно жив ли е или умрял?

Или е като котката на Шрьодингер?

Аслан, Аслан, ама Назран.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Ти контактуваш ли с руснаци за да имаш идея какво мислят истинските руснаци, не тези където ги гледаш по клипчета и им четеш мненията в коментари под съмнителни статии.

Нормално е Путин да има почитатели сред пишман комунисти, които не му ядат попарата всеки ден. Той е цар на елементарната, милиционерска демагогия. Мед им капе на душата като го слушат. После... земи байчо най- скъпия газ. Земи тва дърво от Лукойл.

преди 2 минути, andiay написа:

1. Така че има мъже, които таят злоба, повече даже и от някои жени по време на критическата.

Но истинската битка се води другаде и винаги ще се води, без значение дали го има Путин или не.

Така че, лично аз, не бих го определил като дуел.

1. Това не е точно както женската злоба ... ;) По-скоро се оприличава като себичност. Както и да е ... да не бъдем модерни в някакви нюанси ... :) 

Да, битката е на друго ниво. И да, не е точно дуел, но това си е разпра между "двама братя" (образно казано) и там не би следвало намеса от страна на "трети" континенти. 

Рано или късно, то войната там ще премине. Светът не ще е по същия начин обаче, защото до колко няма украински сатрапи, които ще искат мъст?! 

ЕС му каза на Зеленски. Да, не е проблем Украйна да кандидатства за ЕС, но до колко проамериканско ориентираните не са в повечко в Украйна, а си има икономическа война и между Еврото и Долара (образно казано...)?! 

Британия се измъкна, но тя си е Монархия ... И крайно време е да се осъзнае, че НАТО не е удачно решение за Европа!!! Трябва си друг вид европейско военно сътрудничество в името на "стария континент". ;) 

Та, крайно време е ония в Брюксел да помислят дали Европа не става военно зависима от САЩ? И защо?! 

п.п. По-предпочитам да пазарувам в евро, а не в долари, а вие?! :) 

Комунисте Слидерум, какво не му харесваш на украинския ?

Развален български. Надписа на видеото означава "разнищени рашисти в Киевско"

Има вероятност Беларус да се включи на страната на Русия.

Аз не си хабя нервите. Въобще, ако някой си спомня, бях драснал нещо преди няколко дни май в тази тема точно, ми е все едно за войната, щото капитализма успешно успя да ме раздели, според всеизвестният още от римско време принцип и сега ми пука само за това което ме засяга пряко лично мен. Неспособен съм да скърбя и съчувствам. Но пък се забавлявам, като дразня пропагандистите.

преди 40 минути, Лудар написа:

Правиш ретроспекция оправдаваща Путин. Я да видим сега, можеш ли спретна една ретроспекция оправдаваща Зеленски? Ако не, спираш да използваш думата "неутралитет".

Разбира се, че мога , но като съм наясно с неговото виждане, не значи че го оправдавам. Това не вдявате, върлите американофили.

Зеленски е комик, който късно ще схване как са го използвали- когато го захвърлят. До един момент е вярвал, че прави нещо добро, напредничаво, че е новият млад, образован, който ще води страната си напред към западната цивилизация. И преди да се усети, се оказва, че трябва да терори едни руснаци, защото са му посочени за врагове. Там, на онзи Майдан, след намесата на парите на янките. Когато "онези руснаци" поискаха автономия, всичките съветници и обучители от щатите, му спускаха опорките, за да се изострят максимално противоречията и да се смразят хората. "Санкциите" към руснаците започнаха още тогава- със спирането на водата, със стрелбите, и издевателствата., за да се стигне до днес. Зеленски все повече е кукла на конци и вече е време да се усети, че колкото повече време го подмятат по телевизии и сенати, колкото повече оръжия му доставят, толкова повече жертви се пишат и на неговата сметка. Клоун или не, не може днес вече да не е наясно, че това е война между Русия и САЩ, в която янките дават пари и оръжие, а украинците- живота си. Писаха го някъде- Американците ще се бият до последния украинец. 

И за да стане съвсем ясно, да, украинците трябва да приемат условията и да спрат войната. По простата причина, че когато срещу твоята картечница стои по- голяма и с по- луд картечар, да се самоубиваш може, ако само за себе си отговаряш. Американците го казаха ясно- няма да застанат директно срещу лудия картечар. Видяха, че когато ги е приканвал с добро, не се е шегувал и като не става с добро, става с лошо. 

преди 2 минути, absurt написа:

До един момент е вярвал, че прави нещо добро, напредничаво

Аз пък си мисля, че е бил съвсем наясно с целите си още от началото и те едва ли са имали нещо общо с това. Имал си е заповеди от запад, имал си е и лични себични интереси. 

преди 49 минути, BANKATA написа:

Контактувам, бе Ванка, откакто съм се омъжила преди доста години, контактувам. И дядо/ прадядо белогвардеец имат в рода си, та и от него разкази се предават. Не знам какви са ви клиентите на вас, ама аз ще да съм случила на сърцати и с добра памет- родова и световна. Та, без да са му почитатели на Путин, са съгласни, че не е можело и не е имало накъде повече да се отстъпва. Защото, онези 27 милиона, загинали във ВСВ, ще се обърнат в гробовете, а смъртта им ще е била безсмислена.

преди 3 минути, absurt написа:

Разбира се, че мога , но като съм наясно с неговото виждане, не значи че го оправдавам. Това не вдявате, върлите американофили.

Зеленски е комик, който късно ще схване как са го използвали- когато го захвърлят. До един момент е вярвал, че прави нещо добро, напредничаво, че е новият млад, образован, който ще води страната си напред към западната цивилизация. И преди да се усети, се оказва, че трябва да терори едни руснаци, защото са му посочени за врагове. Там, на онзи Майдан, след намесата на парите на янките. Когато "онези руснаци" поискаха автономия, всичките съветници и обучители от щатите, му спускаха опорките, за да се изострят максимално противоречията и да се смразят хората. "Санкциите" към руснаците започнаха още тогава- със спирането на водата, със стрелбите, и издевателствата., за да се стигне до днес. Зеленски все повече е кукла на конци и вече е време да се усети, че колкото повече време го подмятат по телевизии и сенати, колкото повече оръжия му доставят, толкова повече жертви се пишат и на неговата сметка. Клоун или не, не може днес вече да не е наясно, че това е война между Русия и САЩ, в която янките дават пари и оръжие, а украинците- живота си. Писаха го някъде- Американците ще се бият до последния украинец. 

И за да стане съвсем ясно, да, украинците трябва да приемат условията и да спрат войната. По простата причина, че когато срещу твоята картечница стои по- голяма и с по- луд картечар, да се самоубиваш може, ако само за себе си отговаряш. Американците го казаха ясно- няма да застанат директно срещу лудия картечар. Видяха, че когато ги е приканвал с добро, не се е шегувал и като не става с добро, става с лошо. 

Значи вместо ретроспекция оправдаваща Зеленски, спретна една онеправдаваща. Начатка една камара опорки и цитати на путинизма, ама твърдиш, че можеш. 😆 По същия начин твърдиш и че мислиш, и че имаш мозък. Обяче не се вижда. И не се вижда, не защото аз съм кьорав, а защото ги няма. Също като ретроспекцията.

Ясно е, че и от двете страни се лее пропаганда, но ти си избрала едната за истина. Зеленски бил комик.. Путин пък е милиционер. Ти кой би избрала да те управлява- Еди Мърфи или Пол Пот?

преди 2 часа, Лудар написа:

,5 милиарда какво? Рубли? Юани? Партенки братче. Ново сайтче, нов руски фейк.

Ще им даде оръжие ,навярно старо

преди 4 минути, Лудар написа:

Значи вместо ретроспекция оправдаваща Зеленски, спретна една онеправдаваща. Начатка една камара опорки и цитати на путинизма, ама твърдиш, че можеш. 😆 По същия начин твърдиш и че мислиш, и че имаш мозък. Обяче не се вижда. И не се вижда, не защото аз съм кьорав, а защото ги няма. Също като ретроспекцията.

Ясно е, че и от двете страни се лее пропаганда, но ти си избрала едната за истина. Зеленски бил комик.. Путин пък е милиционер. Ти кой би избрала да те управлява- Еди Мърфи или Пол Пот?

И какво излезе? Не ти харесва как виждам нещата и в прилив на много мозък и аргументи, спретна тъпотията си? От дни вече се държиш налудничаво. Какъв ти е проблема,та избиваш комплексите си тук, е твоя работа. Оправяй се, но ако продължиш със същия тон и квалификации, да не ревеш че ще ти отсипя двойно. Много обичам говеда, които не са научени как се води разговор, да ми се дуят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.