Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 21 минути, absurt написа:

.... трябва да приемат условията и да спрат войната. По простата причина, че когато срещу твоята картечница стои по- голяма и с по- луд картечар да се самоубиваш може, ако само за себе си отговаряш

Де това прозрение у Путя, па камо ли путинистите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, absurt написа:

Контактувам, бе Ванка, откакто съм се омъжила преди доста години, контактувам. И дядо/ прадядо белогвардеец имат в рода си, та и от него разкази се предават. Не знам какви са ви клиентите на вас, ама аз ще да съм случила на сърцати и с добра памет- родова и световна. Та, без да са му почитатели на Путин, са съгласни, че не е можело и не е имало накъде повече да се отстъпва. Защото, онези 27 милиона, загинали във ВСВ, ще се обърнат в гробовете, а смъртта им ще е била безсмислена.

В момена се обръщат като гледат Путин акъв идиот е.

да жетваш 30 млн. за да пребориш фашизма, и накрая ти да станеш фашист. :yanim:

Този позор ще го носят мнооого години.

преди 1 минута, absurt написа:

И какво излезе? Не ти харесва как виждам нещата и в прилив на много мозък и аргументи, спретна тъпотията си? От дни вече се държиш налудничаво. Какъв ти е проблема,та избиваш комплексите си тук, е твоя работа. Оправяй се, но ако продължиш със същия тон и квалификации, да не ревеш че ще ти отсипя двойно. Много обичам говеда, които не са научени как се води разговор, да ми се дуят.

Не направи ретроспекция, не покза мозък и сега се мъчиш да ми скачаш на веждите- все милиционеро- партийни похвати в стил- а вие защо биете негрите?

Епитетите ще ги оставя без коментар засега.

преди 1 час, andiay написа:

Твърдиш, че Путин иска неутралитетът на Украйна да бъде като "неутралитета" на Беларус.

Не четеш

преди 1 час, N1K17Y написа:

За нея, Украйна трябва да е неутрална като Беларус. Беларус, отъкдето руската армия нападна Украйна. Чакай от такива ретроспекции и мисловна дейност. 

Аз нищо не съм твърдял.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Не четеш

Ей затва го блокирах ромчето- постоянно ми слагаше думи в устата. И не е щото не чете. Съвсем умишлено си е...

преди 3 минути, Лудар написа:

....все милиционеро- партийни похвати в стил- а вие защо биете негрите?

67u7vd.jpg

преди 22 минути, dioib написа:

1. Това не е точно както женската злоба ... ;) По-скоро се оприличава като себичност. Както и да е ... да не бъдем модерни в някакви нюанси ... :) 

Да, битката е на друго ниво. И да, не е точно дуел, но това си е разпра между "двама братя" (образно казано) и там не би следвало намеса от страна на "трети" континенти. 

Рано или късно, то войната там ще премине. Светът не ще е по същия начин обаче, защото до колко няма украински сатрапи, които ще искат мъст?! 

ЕС му каза на Зеленски. Да, не е проблем Украйна да кандидатства за ЕС, но до колко проамериканско ориентираните не са в повечко в Украйна, а си има икономическа война и между Еврото и Долара (образно казано...)?! 

Британия се измъкна, но тя си е Монархия ... И крайно време е да се осъзнае, че НАТО не е удачно решение за Европа!!! Трябва си друг вид европейско военно сътрудничество в името на "стария континент". ;) 

Та, крайно време е ония в Брюксел да помислят дали Европа не става военно зависима от САЩ? И защо?! 

п.п. По-предпочитам да пазарувам в евро, а не в долари, а вие?! :) 

1. Прав си, не е като женската, тя е бурна, но за сметка на това краткотрайна. Най-продължителна злоба при жените е към мъже, които са ги отхвърлили.

Но наистина навлизаме в нюанси.

Светът винаги е различен.

Той е постоянно променяща се динамична система изпълена с постоянна борба между различни интереси, които се опитват да наложат това различно "утре", което отговаря най-близко до техните интереси.

Не случайно вече, никой в Европа не споменава, за така дискутирания преди време вариант, за алтернативна на НАТО общоевропейска система за сигурност.

Сега още по-малко ще се споменава този вариант.

А истинската война никога няма да приключи, както и никога не е приключвала.

Засега единия играч направлява посоката на процесите, а другият се опитва да реагира на тях, поне аз така виждам нещата.

преди 2 часа, Michigan111 написа:

Досега украинците бяха раздвоени,  вече не са.  В момента наблюдавате на живо украинското възраждане. Благодарение на Путлер руснаците загубиха украинците за винаги.  

Скоро няма да има никакво значение какво мислят самите украинци, защото господарите им руснаци ще мислят вместо тях. А украинците ще имат право само да се подчиняват.
Също както няма никакво значение какво мислят българите в България. 
Миналата година ви пуснах тука тема за Киро канадеца, да го видите предварително новия премиер. И той стана премиер, не защото много го били обичали българите, а защото така искат господарите от северна Индианция.
Абе те и чеченците искаха да се отделят от РФ ама Путин им прати там един чеченец да ги управлява и сега са кротки на памук. И даже се бият в Украйна в помощ на тези срещу които са се опитвали да въстанат.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Не четеш

Аз нищо не съм твърдял.

А-ха, дай тогава да видим, кой твърди, че неутралитета на Украйна, трябва да бъде като "неутралитета" на Беларус, защото аз чета това в твой пост, като твой извод.

И пак да попитам, защо Путин не реагира на Майдана, така както реагира 2020-а в Беларус?

След като, според всичките ви писаници в тази тема, той желае да окупира Украйна и да сложи ръка на "природните й богатства".

Защо му бе нужно да чака близо десетилетие и да води една скъпоструваща война, при услович, че можеше да го направи много лесно и почти безкръвно по времето на Майдана?

преди 4 минути, Лудар написа:

Ей затва го блокирах ромчето- постоянно ми слагаше думи в устата. И не е щото не чете. Съвсем умишлено си е...

Тц, Ахилесов, блокира ме, защото "ромчето" ти се подиграваше на глупостите, които пишеше.

И реши, че е по-добре да скриеш глава в пясъка, нищо че задните ти части са на показ, поне да не виждаш какво правят с тях.

Как е - вируса еволюира ли до степен да виси на клонка като кърлеж?

преди 18 минути, BANKATA написа:

В момена се обръщат като гледат Путин акъв идиот е.

да жетваш 30 млн. за да пребориш фашизма, и накрая ти да станеш фашист. :yanim:

Този позор ще го носят мнооого години.

Това е твоето мнение, а то съвсем не е меродавно. Те мислят точно обратното- да се изплюеш върху гробовете на 30 милиона и да станеш подлога на САЩ, е неприемливо. 

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Скоро няма да има никакво значение какво мислят самите украинци, защото господарите им руснаци ще мислят вместо тях. А украинците ще имат право само да се подчиняват.
Също както няма никакво значение какво мислят българите в България. 
Миналата година ви пуснах тука тема за Киро канадеца, да го видите предварително новия премиер. И той стана премиер, не защото много го били обичали българите, а защото така искат господарите от северна Индианция.
Абе те и чеченците искаха да се отделят от РФ ама Путин им прати там един чеченец да ги управлява и сега са кротки на памук. И даже се бият в Украйна в помощ на тези срещу които са се опитвали да въстанат.

Глей ся, Кирчо може да е пионка и в ЕК да се държи малко като комсомолец на среща с Бай Тошо, ама поне не козирува на портиера, като банкянската улична превъзходна.

Бих казал, че го харесвам даже, ама той наистина не става за нас българите. На българина не му треа интелигентен началник, на българина му треа пъдарин с гега, който по цял ден да го млати по празното канче.

преди 19 минути, Лудар написа:

Рашистките тролове освирепяха, аз ви казах

преди 3 минути, absurt написа:

Това е твоето мнение, а то съвсем не е меродавно. Те мислят точно обратното- да се изплюеш върху гробовете на 30 милиона и да станеш подлога на САЩ, е неприемливо. 

Само ще напомня, че те се биха заедно със САЩ срещу нацистка Германия. Усещаш ли как риториката ти се засира моментално?

преди 4 минути, andiay написа:

А-ха, дай тогава да видим, кой твърди, че неутралитета на Украйна, трябва да бъде като "неутралитета" на Беларус, защото аз чета това в твой пост, като твой извод.

И пак да попитам, защо Путин не реагира на Майдана, така както реагира 2020-а в Беларус?

След като, според всичките ви писаници в тази тема, той желае да окупира Украйна и да сложи ръка на "природните й богатства".

Защо му бе нужно да чака близо десетилетие и да води една скъпоструваща война, при услович, че можеше да го направи много лесно и почти безкръвно по времето на Майдана?

Тц, Ахилесов, блокира ме, защото "ромчето" ти се подиграваше на глупостите, които пишеше.

И реши, че е по-добре да скриеш глава в пясъка, нищо че задните ти части са на показ, поне да не виждаш какво правят с тях.

Как е - вируса еволюира ли до степен да виси на клонка като кърлеж?

Абе бате, щракни 2 пъти и проследи коментарите, че да видиш за кого се отнася "за нея". Ако го разбираш като мой извод, значи толкова по-зле за теб, след всичките ти коментари как всеки е фукнционално неграмотен. 

току-що, Реджеп Иведик написа:

Рашистките тролове освирепяха, аз ви казах

И както всичко, което си казвал досега - нищо общо с действителността.

Бегай да хвърляш бомбите, за друго тъй или иначе не ставаш.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Абе бате, щракни 2 пъти и проследи коментарите, че да видиш за кого се отнася "за нея". Ако го разбираш като мой извод, значи толкова по-зле за теб, след всичките ти коментари как всеки е фукнционално неграмотен. 

Видял съм за кого се отнася "нея", но тъй като "тя" никога не е твърдяла това, то извода си е лично твой.

И пак не отговори на въпроса, който вече два пъти ти задавам.

Очаквано, бих казал.

преди 4 минути, Лудар написа:

Само ще напомня, че те се биха заедно със САЩ срещу нацистка Германия. Усещаш ли как риториката ти се засира моментално?

Наивен, както винаги.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

...

верно путинистите взеха да освирепяват - очаквай скоро анковите клетви по роднини и деца до девето коляно.

Следя темата.Почти с интерес.Нямам страна и се надявам,никога да не се принуждавам да взимам.Само да питам-Как някои си мислят,че Русия,може да загуби война?Каквато и да е.В днешно време.

преди 1 минута, insec написа:

верно путинистите взеха да освирепяват

Ромчето най освирепя

преди 2 минути, The Rage написа:

Нямам страна

Той и Путлер не е нападнал Украйна

преди 17 минути, absurt написа:

Нека бъдат убийци тогава. Щом това им харесва повече.

Хм, като се замисля, най-свирепия и най-кръвожаден тук си ти.

Ама от друга страна, твърдиш, че си бил военен, а така няма как да си ром.

Та последно - военен ли си или ром?

Според мен, нито едното, нито другото.

Просто Аслан Назраний.

keyboard-5432374_1280.jpg

преди 37 минути, andiay написа:

Засега единия играч направлява посоката на процесите, а другият се опитва да реагира на тях, поне аз така виждам нещата.

Да, Путин изненада "всички" ... 

Както и да е ... в процес на ново световно преразпределяне е, а някои тикат към "нова студена война". - Верно нямат въображение някои от запада, а иначе в Азия вси си е ОК. 

п.п. И всичко това се случи след като Англия отстъпи на Китай ... сети се какво ... и не забравяй, че има много недоволни американци които пренасочиха капиталите си в Китай ... мда ... САЩ са "улегнали" в схващанията си по отношение на 21-ви век и все още са в 20-ти ... = Полека, лека стават страна от третия свят ... = примитивизъм отвсякъде от където определени обединени племена се чувстват като властелини ... 

Но, така ще е докато инфанти са сред някои монархии ... Та D8 за момента печелят ... се ла ви ...  

преди 9 минути, andiay написа:

Видял съм за кого се отнася "нея", но тъй като "тя" никога не е твърдяла това, то извода си е лично твой.

И пак не отговори на въпроса, който вече два пъти ти задавам.

Очаквано, бих казал.

Наивен, както винаги.

Айде да направим една сделка, ако ти покажа коментара ѝ, няма да пишеш 48 часа ;) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.