Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, glen написа:

Целите на САЩ не са да спасяват Украйна

Май и ти имаш петолъчка под шапката.

Къде съм казал това ?

Казах, че Украйна спечели информационната война и общественото мнение в почти всички бели държави е на страната на Украйна.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Май и ти имаш петолъчка под шапката.

Къде съм казал това ?

Казах, че Украйна спечели информационната война и общественото мнение в почти всички бели държави е на страната на Украйна.

Аз пак не разбрах,сигурно петолъчката ми е на челото!

Целия свят,цяла Азия без Япония и Сингапур,цяла Южна и Централна Америка, Африка,Близкия Изток всички подкрепят Русия!

САЩ и ЕС са само 12 процента от населението на света!Това означава 6,5 милиарда хора са за Русия!

преди 16 минути, glen написа:

Целия свят,цяла Азия без Япония и Сингапур,цяла Южна и Централна Америка, Африка,Близкия Изток всички подкрепят Русия!

САЩ и ЕС са само 12 процента от населението на света!Това означава 6,5 милиарда хора са за Русия!

Погледни пак картата.

И черното е въздържал се.

850304a438a5706c8fd14dccf85ef314

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Вчера публикувах мнението на Си,100 процента подкрепа и 100 процента политически крах за САЩ! Всички останали държави,които през годините са имали борба за независимост са подкрепени от Русия и те сега застават твърдо зад нея!Тази карта не е истинска!Сега не ми се рови в нета да ти дам линк за мнението на Южно Африканския конгрес!

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Турция де факто воюва с Русия. Останалата част от запада е в разкрачено положение. От едната страна помагат на Украйна, от друга страна пречат.

Ако не беше адаша, сега Одеса щеше да е изравнена със земята като Мариупол.

Да, опровергай ме. Нещо не се напъваш като гледам.

Тролиш за спорта. Нали си завършил икономика уж ?

Колко време ще издържи Русия икономически ? Украйна ще издържи безкрайно, щото запада сега няма как да се отметне от доставките на оръжие, а адаша помага със сичка сила, даже с настървение, както изглежда.

Ако си излъгал и не си завършил икономика е друг въпрос.

Аслане, защо трябва аз да те опровергавам, когато ти сам го направи?

Приел ли си да станеш член на БКП преди години - приел си.

Смешно ли е сега да се правиш на антикомунист - смешно е.

Сега, ако лъжеш, че су бил във военно училище, това вече е друг въпрос, но пак не променя факта, че някога, когато е трябвало да бъдеш "защитник на правдата" си бил мижитурка.

Казах ти, Русия (като държава) ще издържи икономически, колкото е нужно, за да постигне целите си, каква цена ще плати за това населението й, това също е друг въпрос.

Украйна също може да издържи, но цената за това ще бъде платена от украинския и европейските народи.

Кои народи биха били склонни по-дълго време да плащат тази цена, това вече също е друг въпрос.

Ако Путин прецени, че не може да задържи властта си с подобно водене на войната, то ще има наистина "блицкриг" и няма кой да му попречи.

Да плюеш един диктатор и да се възхищаваш на друг такъв, това също е много показателно за личността ти.

Или Ердоган разчистваше в Сирия и Ирак "нацисти"?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

С тези комунистически замашки, само потвърждаваш, каква татуировка имаш на челото.

Някакво обучение, с което уж се хвалиш, уж те е срам да го кажеш. Само и само чугунената теза да върви.

Тук няма спор. Русия губи войната.

Отново говориш на огледалото, а си мислиш, че говориш на мен.

Аз не съм бил член на БКП, бях изгонен и от комсомола, а ти сам си пожелал да станеш член на БКП, най-вероятно заради финансови изгоди.

Кой е бил с петолъчка на челото?

Нищо не ме срам да кажа и с нищо не се хваля, нито пък ме бърка да смяташ, каквото си искаш, просто няма връзка със спора ни.

Щом искаш, приеми, че нямам образование, не ми пречи, даже ще ме развесели и ще ми даде допълнително предимство в един спор, за да продължа да ти се подигравам.

Да, един от възможните варианти е Русия да изгуби войната, макар и малко вероятен, възможно е украинското знаме да се развее над Кремъл, но е още по-малко вероятно, почти толкова, колкото ти от Аслан Назраний да се превърнеш в Цар Лъв.

Но истинската война се води на друго "бойно поле", което е невидимо за късогледите ти очи.

Важното е там, какво ще се случи и ще има ли победител.

Ай стига ти толкова, бЕгай да пускаш бомбите, че ще изхвърчат зъркелите.

keyboard-5432374_1280.jpg

преди 1 час, БаалБек написа:

Ей не се спираш с манипулациите. Както с фейка от видеото с труповете, което постна сега и този линк! Ама хайде нали си умно чугунче с петолъчка на челото да ми кажеш - Кога е роден Галин Малакчиев? Продължавам. Има ли значение, че е роден преди 1944г.? (преди комунистите да избият цвета на нацията - учители, военни, политици, търговци, земеделци и т.н.) Има ли значение, че първите седем години от живота на Малакчиев са преди Татовизма и руската пропаганда, с която ни приравняват на послушковци? Хайде господин червен "мениджър връзки с действителността" да направите едно дълго и аргументирано изложение? Същите глупости изпляска и с паниката, ама не можеш да схванеш по-дълбоките процеси в душата и психиката на човека. Повърхностен си, но така си те харесват и такова ти е обкръжението. :lol6:

Ейй, не спираш с тенекиените си "мисли"!

Има ли значение кой кога е роден, за да може един човек да отстоява свободата си и да бъде свободен, без значение от заобикалящата го среда?

Не няма значение, значение имат гените му и родителите му.

Левски, Ботев и т.н., да не са им минали първите седем години по времето на цар Иван Асен?

Ето ти си родена далеч след края на "татовизма", но си същата като болшинството родени преди това, същата като болшинството родени по времето на Левски и Ботев.

Не всеки човек се ражда свободен, това е илюзия, свободата или е закодирана в гените му или не.

Макар да наричаш мен червен, то ти приемаш твърде буквално основната теза на Маркс, че битието определя съзнанието, което не е напълно вярно.

Но не съм аз човека, който ще тръгне да води борба с вятърни мелници и да се опита да ти обяснява защо.

Пак да попитам, какво съм "изпляскал" за паниката?

Давай смело, все ще има на кой да се смеят, дали на мен, дали на теб, това вече е друг въпрос.

Ама ти тъй или иначе си свикнала да ти се смеят и подиграват, защо сега се дърпаш?

И поне же претендираш, че схващаш "по-дълбоките процеси в душата и психиката на човека", как определяш поведението на хора, които повтарят като папагали думи и изрази, (чугун, чугун с петолъчка, рашист, путлерист и пр.), които някой умствено беден индивид е пуснал в обръщение?

Не ме ласкае това, че се опитваш да ползваш и мои определения, нито пък ме натоварва.

Аз ги определям като "тенекиени човечета", лъскави отвън и кухи отвътре, опитващи се да греят с отразена светлина.

П.С. Съвсем приятелски ти препоръчах да ползваш ръцете си за по-приятни неща, които няма как да получиш по друг начин.

А не да ги хабиш върху клавиатурата, за да се опитваш да "спориш" с мен.

Загуба на време и за двама ни.

Щом не приемаш този съвет, то нямам нищо против, когато няма какво друго да правя, да ти се подигравам.

Явно това ти доставя удоволствие и нищо не ме бърка да ти го доставя, при условие, че е виртуално.

В реалността няма шанс да ти обърна, дори и такова внимание.

преди 28 минути, glen написа:

Вчера публикувах мнението на Си,100 процента подкрепа и 100 процента политически крах за САЩ! Всички останали държави,които през годините са имали борба за независимост са подкрепени от Русия и те сега застават твърдо зад нея!Тази карта не е истинска!Сега не ми се рови в нета да ти дам линк за мнението на Южно Африканския конгрес!

Всеки си гледа интереса и бизнеса.

bangladesh-i-rossiya-novij-start.jpeg

https://bg.ww2facts.net/23486-bangladesh-and-russia-a-new-start.html

Освен това той отбеляза, че Бангладеш също ще вземе заем от Русия за втората фаза на работа. Сумата ще надхвърли 1,5 милиарда.

Бангладеш направи своя "атомен" избор в полза на Русия, въпреки че бяха проведени преговори и с други основни участници на този пазар.

След преговорите с шейх Хасина, руският президент каза на репортери:

"Русия ще предостави на Бангладеш заем от 1 милиард долара, който ще бъде използван за закупуване на руско оръжие и военно оборудване."

преди 1 час, glen написа:

Много ценно!Ще купуваме руска газ от Гърция или Турция!

едва ли. Но дори така ще ни идва по- евтино отколкото да купуваме руска газ от Русия.. То щеше да ни идва много по- евтино и да я купуваме от Германия руската газ, ама некъв миндил тука подписал договорите.

преди 1 час, glen написа:

Кви глупости пишеш само... В Азия подкрепа за Русия - Китай, Северна Корея... евентуално Индия, Пакистан, Виетнам и Иран. В Северна Америка никой. В Южна Америка- Венецуела и Куба. В Африка има 2- 3 руски губернии. Къде го тоя цял свят че не се сещам?

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Всеки си гледа интереса и бизнеса.

bangladesh-i-rossiya-novij-start.jpeg

https://bg.ww2facts.net/23486-bangladesh-and-russia-a-new-start.html

Освен това той отбеляза, че Бангладеш също ще вземе заем от Русия за втората фаза на работа. Сумата ще надхвърли 1,5 милиарда.

Бангладеш направи своя "атомен" избор в полза на Русия, въпреки че бяха проведени преговори и с други основни участници на този пазар.

1,5 милиарда какво? Рубли? Юани? Партенки братче. Ново сайтче, нов руски фейк.

преди 26 минути, Лудар написа:

едва ли. Но дори така ще ни идва по- евтино отколкото да купуваме руска газ от Русия.. То щеше да ни идва много по- евтино и да я купуваме от Германия руската газ, ама некъв миндил тука подписал договорите.

Кви глупости пишеш само... В Азия подкрепа за Русия - Китай, Северна Корея... евентуално Индия, Пакистан, Виетнам и Иран. В Северна Америка никой. В Южна Америка- Венецуела и Куба. В Африка има 2- 3 руски губернии. Къде го тоя цял свят че не се сещам?

1,5 милиарда какво? Рубли? Юани? Партенки братче. Ново сайтче, нов руски фейк.

https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/aetz-rusia-belene-sluchajat-belene-rusia-putin-26678910

Явно долари.

преди 14 часа, Лудар написа:

Руснаци и руснаци. Щото украинците са си руснаци отвсякъде. 

Само дето ако сега им го кажеш това на укрите.. ако си тръгнеш само набит трябва да си доволен.  Досега украинците бяха раздвоени,  вече не са.  В момента наблюдавате на живо украинското възраждане. Благодарение на Путлер руснаците загубиха украинците за винаги.  

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Срещу касапи като Путлер има само една противоотрова:

Тази позиция съгласувана ли е с другаря Костадин Костадинович 😆

Да не обърна палачинката за възрожденците? 

преди 4 минути, Michigan111 написа:

Само дето ако сега им го кажеш това на укрите.. ако си тръгнеш само набит трябва да си доволен.  Досега украинците бяха раздвоени,  вече не са.  В момента наблюдавате на живо украинското възраждане. Благодарение на Путлер руснаците загубиха украинците за винаги.  

Известно ми е и затова го казвам на българи.

преди 5 минути, Лудар написа:

Известно ми е и затова го казвам на българи.

Щом го казваш на когото и да е, ми е ясно колко ти е известно.  Но да си живееш в заблуда е твое право. 

Щом го казваш на когото и да е, ми е ясно колко ти е известно.  Но да си живееш в заблуда е твое право. 

Не ти е ясно изобщо, но правото на заблуда и ти си го имаш.

преди 2 часа, bigiadri написа:

От там и злобата

:offtopic_s:Мъжете не таят злоба!!! Бъркаш драги!!! :) 

Просто в даден момент предпочитат дуела!!! - И нека по-силният победи!!! - Это дело чести. Путин устал от беспринципности Запада.

преди 9 минути, Лудар написа:

Не ти е ясно изобщо, но правото на заблуда и ти си го имаш.

Разбира се, добре че са капацитети като теб, да ми кажат къде какво става 🤣

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Погледни пак картата.

Първо му обясни какво значи въздаржал се в нормалния свят (не е като в Българският парламент)

Ерджеп нарича паразитите елити, без кавички. Нямам какво повече да добавя. Мислех си, че му се намира нейде в запас поне една читава и свободна brain cell, но вече го признавам за 100% роб. :( (не ме кефи, все още се надявам, че в реалния живот, е нещо различно от профила си)

Разбира се, добре че са капацитети като теб, да ми кажат къде какво става 🤣

Влизам, гледам- няма нищо. Викам си- тука има нещо...

Не си спомням да съм ти казвал какво става. А какво има, бездруго е предполагаемо.

преди 14 часа, N1K17Y написа:

Колкото и да се напъваш и да повтаряш "САЩ поставиха прецедент", нищо не значи и на никой не му пука, освен на такива като вас, които се мъчат да изровят оправдания. Още повече олекваш, когато след 5 коментара пак ще кажеш "Русия е била империя, когато краварите не са имали държава". Какво вярват руснаците, на никой не му дреме. Луди всякакви. 

Не се напъвам, правя ретроспекция и който има поне две гънки в мозъка, разбира. Ти отдавна си доказала, че мисленето не ти се отдава. Теб,, татко Сорос така ти е промил мозъчето- да вярваш, че няма значение какво мислят руснаците, щото са луди, а чичо Сам ще им пусне една бомбичка като навремето над Хирошима, те ще клекнат и ти ще си първата на Орлов мост с китка- да посрещнеш новите освободители. Ех, Аглайке, Аглайке, дали ще остане поне блажно петно от крепкото ти телосложение и умна руса главица, след бомбата? Пък била тя на твоя тати или на лудите руснаци? Въпросът е реторичен, не се напъвай да ми отговаряш на всяка цена.

преди 1 минута, absurt написа:

Не се напъвам, правя ретроспекция и който има поне две гънки в мозъка, разбира. Ти отдавна си доказала, че мисленето не ти се отдава. Теб,, татко Сорос така ти е промил мозъчето- да вярваш, че няма значение какво мислят руснаците, щото са луди, а чичо Сам ще им пусне една бомбичка като навремето над Хирошима, те ще клекнат и ти ще си първата на Орлов мост с китка- да посрещнеш новите освободители. Ех, Аглайке, Аглайке, дали ще остане поне блажно петно от крепкото ти телосложение и умна руса главица, след бомбата? Пък била тя на твоя тати или на лудите руснаци? Въпросът е реторичен, не се напъвай да ми отговаряш на всяка цена.

Правиш ретроспекция оправдаваща Путин. Я да видим сега, можеш ли спретна една ретроспекция оправдаваща Зеленски? Ако не, спираш да използваш думата "неутралитет".

преди 6 минути, absurt написа:

Единствените които те разбират, са все путинофилчета. Явно само те са останали с гънки по мозъка. Или пък просто... дрънкаш пълни глупости :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.