Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 часа, andiay написа:

Това също съм научил по време на обучението си.

С тези комунистически замашки, само потвърждаваш, каква татуировка имаш на челото.

Някакво обучение, с което уж се хвалиш, уж те е срам да го кажеш. Само и само чугунената теза да върви.

Тук няма спор. Русия губи войната.

преди 8 часа, andiay написа:

И понеже не можете да схванете, как може човек да е мачкан от държавата, а всъщност да е свободен, то ето ви един такъв пример, описан от Димитри Иванов

https://www.segabg.com/category-observer/grumpi

Дано сега проумеете.

А дано, ама надали!

Ей не се спираш с манипулациите. Както с фейка от видеото с труповете, което постна сега и този линк! Ама хайде нали си умно чугунче с петолъчка на челото да ми кажеш - Кога е роден Галин Малакчиев? Продължавам. Има ли значение, че е роден преди 1944г.? (преди комунистите да избият цвета на нацията - учители, военни, политици, търговци, земеделци и т.н.) Има ли значение, че първите седем години от живота на Малакчиев са преди Татовизма и руската пропаганда, с която ни приравняват на послушковци? Хайде господин червен "мениджър връзки с действителността" да направите едно дълго и аргументирано изложение? Същите глупости изпляска и с паниката, ама не можеш да схванеш по-дълбоките процеси в душата и психиката на човека. Повърхностен си, но така си те харесват и такова ти е обкръжението. :lol6:

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Какви глупости гледаш пак ? Това е путлеристка пропаганда та дрънка. Страхувай се страхувай се страхувай се. Страхувай се от Путлер. Страхувай се от куфарчето. Страхувай се от копчето. Страхувай се от запада. Страхувай се от сянката си.

Срещу касапи като Путлер има само една противоотрова:
"Не верь, не бойся, не проси !"

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Може и да искат, ама как ще стане. Вариант не виждам. Освен Украйна да не е в НАТО и да кажат, че бандеривците няма повече да го забраняват руския.

Крим и Донбас не виждам вариант да ги отстъпят. Ако виждаш кажи да видим.

Колкото повече продължава войната, толкова по ясно ще става, че Украйна ще победи Русия. Как ще му отстъпят Крим и Донбас ?

Ще стане именно тогава, като го измислят как да стане. Ама да стане така, че Путин наистина да си седне на гз. И после ще му търсят цаката. Сега да воюват с него е самоубийство. Не защото е чак толкова силен, а защото е в пика на лудостта и изобщо няма да му трепне да натисне копчето.

преди 1 минута, Лудар написа:

Сега да воюват с него е самоубийство.

Реджеп Ердоган като воюва, що не падат ядрени бомби в Истанбул ?

На времето руския самолет като навлезе в турското въздушно пространство, комшиите що го свалиха, без да им мигне окото ?

Да не забравяме, че Турция затвори проливите, въпреки твърденията на Лавров, че война между черноморски държави няма. Без да им пука ни от Путлер, ни от Мутлер, ни от куфарчето, ни от копчето.

Ми байрактарите ? Щеше ли украинската артилерия да е толкова точна, ако ги нямаше.

Щеше ли Одеса да съществува сега изобщо като град, ако проливите бяха отворени ?

преди 44 минути, БаалБек написа:

Повърхностен си, но така си те харесват и такова ти е обкръжението. 

:offtopic_s:Добре ми е известно отношението към комунисти в ареала около Казанлък. (Доволно си "гугукам" с братовчеда който се явява "мъжки" наследник на чорбаджийски род.) = Пра пра дядо ни е първия кмет на Нова махала след освобождението на селото ни от османското робство. 

Та, и той е "антикомунист". :) = Това не пречи да се хортуваме (чепкаме) когато си пием ракията с него. :)  

Не върви една жена да е политически обременена. ;) Прощавай ... остави тази "мръсотия" на нас мъжете ... :) = Бъди роза, а не бодил!!! ;) Друг е въпроса, ако нещо 'пламва" между вас .... хм ... така сме ние мъжете ... гледаме на определени неща повърхностно -> На чашка в кръчмата говорим за политика ... :) 

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия губи войната.

Русия не е обявила официално война на Украйна. Така е и с руската Украйна. Всички приказки за войната са спекулации. Да, битки се водят, но официално няма война. Това не е декларирано от гледна точка на международното право, така че чичко Путин нарича това, което се случва, специална операция!

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Реджеп Ердоган като воюва, що не падат ядрени бомби в Истанбул ?

На времето руския самолет като навлезе в турското въздушно пространство, комшиите що го свалиха, без да им мигне окото ?

Да не забравяме, че Турция затвори проливите, въпреки твърденията на Лавров, че война между черноморски държави няма. Без да им пука ни от Путлер, ни от Мутлер, ни от куфарчето, ни от копчето.

Ми байрактарите ? Щеше ли украинската артилерия да е толкова точна, ако ги нямаше.

Щеше ли Одеса да съществува сега изобщо като град, ако проливите бяха отворени ?

Ердоган ако го питаш, нищо подобно не прави. Той е против войната и веднага е готов да съдейства с каквото може, та тя да спре. И е зтворил проливите точно по тази причина. А байрактарите са се озовали в Украйна по някакви предишни сделки. Турция е в НАТО и освен това има руски С 400- там много трудно ще падат бомби.

преди 43 минути, Реджеп Иведик написа:

Реджеп Ердоган като воюва

А? Ти верно съвсем разтропа дюшемето.

преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

Какви глупости гледаш пак ? Това е путлеристка пропаганда та дрънка. Страхувай се страхувай се страхувай се. Страхувай се от Путлер. Страхувай се от куфарчето. Страхувай се от копчето. Страхувай се от запада. Страхувай се от сянката си.

Срещу касапи като Путлер има само една противоотрова:
"Не верь, не бойся, не проси !"

Това е руска пропаганда, твоето е азовска пропаганда, И двете внушават квото им трябва. Ти не спираш да лееш твоята пропаганда. Редно е да се лее и от другата. Харесва ли ти или не.

преди 51 минути, glen написа:

Русия не е обявила официално война на Украйна.

Дубре.

Русия губи необявената официално война срещу Украйна, Турция, Румъния, Полша и България.

Така по ясно ли е ?

За сега, от събитията, които се случиха се вижда, че Украинския и Турския елити са в съюз срещу общия враг. Докато Полша, България и Румъния не действат адекватно на ситуацията.

преди 28 минути, tonit1968 написа:

Редно е да се лее и от другата.

Така е, щом ти харесва да се излагаш, лей.

преди 47 минути, Лудар написа:

Ердоган ако го питаш, нищо подобно не прави. Той е против войната и веднага е готов да съдейства с каквото може, та тя да спре. И е зтворил проливите точно по тази причина. А байрактарите са се озовали в Украйна по някакви предишни сделки. Турция е в НАТО и освен това има руски С 400- там много трудно ще падат бомби.

Ясно, пишеш колкото да не заспиш.

Извинявай за безпокойството.

преди 1 час, dioib написа:

Тя е опасна за тях

Заклинание от подобен род, ясно издаваа чугуна в главата и петолъчката на челото.

1. Не верь

2. Не бойся

3. Не проси

Защото противоречи на точка 2 от КБЧП.

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Докато Полша, България и Румъния не действат адекватно на ситуацията.

Ясно е, че сателитите на САЩ няма да подкрепят тази тема просто защото са зависими от Америка и не могат да лаят срещу господаря си. Затова те всячески показват лоялност, което за пореден път показва степента на зависимостта им от САЩ. Останалите ще надигнат глас дотолкова, доколкото осъзнаят своята независимост от Америка. Тази тема ще се превърне в  мярка за нивото на независимост на една страна от САЩ

преди 1 минута, glen написа:

Ясно е, че сателитите на САЩ

Нищо не ти е ясно. Администрацията на Байдън, заедно с част от елита на САЩ са на страната на чугуна и петолъчката.

Общественото мнение в САЩ обаче, е на страната на Украйна и националните държави. И не само в САЩ. Във всички държави, в които има що годе свободна преса, и в някои други.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

За сега, от събитията, които се случиха се вижда, че Украинския и Турския елити са в съюз срещу общия враг. Докато Полша, България и Румъния не действат адекватно на ситуацията.

Простичко е. Украйна няма друг избор освен да воюва. Иска, не иска... тва е. Полша, Румъния и България нямат дори заедно армия, равностойна на турската. А натовското присъствие в тях, е доста символично. На гол гз чифте пищови, много боли гз после. А НАТО от своя страна, не иска да дразни допълнително Путин, стоварвайки военна сила в тези страни и действа само с декларации. Затова дойде и този секретар- да уверява, че ако Путин удари тука, те ще го сметат за война с алианса. Много хубаво, ама нас не ни топли много. НАТО докато си довлекат задниците тука България може и да е дала фира. Знам че е малко ковренско подобно поведение, но вариантите не са много... Срамното е че поведението ни беше същото и когато нямаше никаква заплаха. Сега желанието да минем между капките е нормално и обяснимо. От нас се иска да затворим устите на кремълските проксита и да сме максимално съпричастни.

преди 2 минути, Лудар написа:

От нас се иска да затворим устите на кремълските проксита и да сме максимално съпричастни.

От нас да. Но от правителствата на нашите държави, Източна Европа, Германия и Турция се иска твърда политика спрямо Русия, включително и до враждебни действия, ако се наложи.

Не съм я измислил аз геополитиката, това са неумолимите и закони.

За сега само две държави действат адекватно срещу рашистката агресия, Украйна и Турция.

преди 2 часа, dioib написа:

Да се ползва Фрийд е неуместно спрямо Путин. :) = Това няма нищо общо при менталната пауза при жените. :) 

Не мисля, че е психопат, а по-точно го възприемай като социопат, след като си привърженик на крайностите. 

Това, че мнозина не го приемат като важен (значим) националист (свързан с руско говорещите само) държавник е от това, че от край време ресурсите намиращи се по територията на бившия СССР са апетитни за определени богаташи било то родени и/или имащи "корени" из бившата Руска империя е друга тема която касае само и единствено РФ, а не целия свят.

В тоя смисъл не считам Аз , че Путин е и социопат, но разбирам все пак, че някои подхождат крайно и не им е симпатичен Путин. :) 

О,напротив ! Той не е някакъв кавказки овчар, който пие чиста вода , диша чист въздух , яде екологично агнешко и никакъв СТРЕС, живее сто години и има няколко жени незнайно колко деца , внуци и правнуци!Каквото и да прави Путин ,годините ,стресът от една страна и безкрайното предлагане на свежо женско от друга/жените инстинктивно искат добри успешни гени/ прави мисията му на мъжкар НЕВЪЗМОЖНА! От там и злобата ,дори към младите ,можещи руски войници! Те могат ,но аз разполагам с живота им, аз съм велик , аз съм като Петър Първи, аз мога да правя каквото си искам със света , но не съм вече добър с жените! Дълбок ВЪТРЕШЕН конфликт, от който страда света! Какъв тогава е този човек?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Общественото мнение в САЩ обаче, е на страната на Украйна и националните държави. И не само в САЩ. Във всички държави, в които има що годе свободна преса, и в някои други.

Точно обратно!Общественото мнение в САЩ вярва на Путин!С 2 клика на мишката може да провериш,понеже няма да ми повярваш!

Целите на САЩ не са да спасяват Украйна,а искат да задържат Русия,дори да разширят войната! Задържат Зеленски защото ако падне трябва да отменят санкциите и Русия да се оттегли!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

От нас да. Но от правителствата на нашите държави, Източна Европа, Германия и Турция се иска твърда политика спрямо Русия, включително и до враждебни действия, ако се наложи.

Не съм я измислил аз геополитиката, това са неумолимите и закони.

За сега само две държави действат адекватно срещу рашистката агресия, Украйна и Турция.

България няма да преговаря с "Газпром" за нов договор

https://www.manager.bg/energetika/blgariya-nyama-da-pregovarya-s-gazprom-za-nov-dogovor?fbclid=IwAR341RyH9MCluSeZ_uUqsq8EGtvCYZQ6f4zQFVKGSJ32cStV_uVpVezU4h0

Ето нещо много по- ценно, което България прави за себе си и за Европа, отколкото да изпрати 4 ракети в Украйна. Или 4 самолета...

Човек трябва да мисли и после да говори - това посъветва икономистът Мика Зайкова по повод новината от събота, че правителството няма да преговаря за нов договор с "Газпром".

"Значи, отказват се от договора с руснаците, с "Газпром"... Е, аз ви питам, като се отказвате от договора с руснаците, имате ли други договори, които да осигурят тази газ, защото 3 милиарда ползваме, от които две трети са от тях? Второ, имат ли път, по който да я докарат тази газ? Трето, колко това ще ни струва? Като се откажем от газта, кой ще ни даде 43 процента от петрола? Кой ще ни даде метали? Кой ще ни даде зърно", попита в предаването Мика Зайкова.

Е как да мисли, Киро тъпото?! Олигофрен с психични проблеми. Канадски съединител.

https://vtorifront.bg/article/mika-zaykova-pita-kabineta-kato-se-otkazvate-ot-dogovora-s-gazprom-imate-li-drugi-dogovori?fbclid=IwAR3C5msrP8ZtTMzLKtF1WDCyXdxB9efn7m_R6o4u_0p4StG3PToKL9Qznx8

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.