Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Ама те са си едни и същи, не е ли ясно? Американските миризливи подлоги. Тези дето освен Хамерика, не виждат нищо. Тези дето плюха по хората които не искаха да се ваксинират, същите които плюха по всички които искаха да свалят Борисов, хора безлични, без лице, без име, пълни анонимни защото няма как иначе. В реалния живот вероятно са нищо. Като индивиди, като хора 99% от тях са по ниски от тревата, и страхливи като мишки. Плюха и какво? Ваксинираха ли се всички - не. Борисов срина ли се - да. Сега плюят по Русия. То са снимки , клипове, дезинформация, "велики" мисли, пълни американски миризливи подлоги. Но само тук естествено. В реалния живот ги няма. Така и за Русия и за Путин. Ако искат и да се осерат, Путин ще спре когато си постигне целите. Дреме му кой какво мисли за него. На всички Натовци и хамериканци ил се дръпна лайното като им обясни, че Русия има и други оръжия.

Остави ги да си плюват. Те друго не могат.

Единствено русоробите споменавите Хамерика на всеки 2-ри коментар :giggle1:

преди 7 минути, Moriati написа:

Направо си го мърда, явно го е засърбяло, или по навик укросконацистки машинално е решил да поздрави с изпъната  ръка и да викне Слава Ухани :baby::wub: .. или просто се е уплашил да не я сгазят кимнооператорите :D 

Спокойно бате, утре ще ти е готова новата опорка. Тия хора са ги разстреляли украинците, за да натопят руснаците. И ще можеш пак да си лъжеш на воля. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Coco1 написа:

Начи си го харесал но той те е отблъснал.

Край, вече тотално оплете конците.

Не съм убеден вече за номера с одеалото, но все пак пробвай.

Но за всеки случай, първо прочети това болднатото поне няколко пъти на глас - Аз не съм ти и ти не си аз.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Спокойно бате, утре ще ти е готова новата опорка. Тия хора са ги разстреляли украинците, за да натопят руснаците. И ще можеш пак да си лъжеш на воля. 

аз вече не се и занимавам да им оборвам пропагандата - каквито и факти да им покажеш, фейк било, ако не е фейк, значи е работа на нацистите. Баси манията братче.

преди 6 минути, miro20 написа:

Относно последното ти видео, чети коментарите де.. И там хората казват че това не е мърдане а изкривяване заради дъжда .

Така че ... не мен, теб те хванаха в лъжа :)  :hush:

Изкривяване заради дъжда, аххахахахаахха :biggrin:    изкривяване първо през предното стъкло, а после и на огледалото странично нали :whist:.. ба си миражите дъждовни значи , та чак бялото на ръкава, лента навярно се вижда как се движи, не само ръката...  И интересно защо са им тези ленти , айде на уж вързания с ръце отзад да сметнем че е затова, ама на другите ,... единственото обяснение е да се отличава масовката че да не ги сгазят навярно :wub:

Лъжльо лъжльо ,същия злетак си както преди трололипипе...

току-що, Moriati написа:

....

ако не си наркоман, значи много жалко за теб 😏

току-що, Coco1 написа:

Не го мислете @andiay два месеца е на свобода и му плащат нета на русороба :giggle1:

Цели два месеца ли е продължило това с теб?

Защото често ползваш този отрязък от време, което е типичен признак за фиксация.

Човече, от една страна ми е жал за теб, но от друга няма как да ти помогна повече.

Два месеца като роб на руснак върху родопско одеало с дупки?

Ужаст!

Дори и не искам да си представя, какво ти е било.

Бррррр, ужаст!

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Единствено русоробите споменавите Хамерика на всеки 2-ри коментар :giggle1:

Ай ай, явно самия кинооператор разботещ за BBC се намесва с опровержение .... 

Стараят се да замажат гафа си май :biggrin::hush:

П.С Това че главните фейкометчици се включват от УК централата на BBC говори достатъчно колко голям е резила им :newspaper: ... 

Впрочем преди години имах възможност да бъда в подобна агенция тука, която уж се наричаше нещо си като агенция за  информационно противодействие, и беше към мин дефенса им, поне поръчката беше минало от там, съгласно документите ... мдам... Вътре компове , дъски, цели написани, действия... Бая се дивях  тогава, какво по дяволите правят точно тия там....мдам...

преди 6 минути, andiay написа:

Защото често ползваш този отрязък от време, което е типичен признак за фиксация

Русоробското профелче ти е активно два месеца. 160 страници геройски копипейст 

Медал дадоха ли ти или ги е страх да не се продупчиш

преди 21 минути, miro20 написа:

Относно последното ти видео, чети коментарите де.. И там хората казват че това не е мърдане а изкривяване заради дъжда .

Така че ... не мен, теб те хванаха в лъжа :)  :hush:

Сериозно ли, и къде точно мен ме хванаха в лъжа бе лъжльо :biggrin: .. Я дай да видим че да науча и аз :whist:

преди 51 минути, crazy katon написа:

Дано скоро и ние го усетим. А тия, дето се хилят май е по-уместно да използват емотикона за плач за да не изглеждат като кретени, особено като оня кретен, пак от техните редици.

Ако бях по-млад (не че се чувствам стар, но годините са си години) със сигурност щях да емигрирам в Русия, тук вече не се живее, навсякъде поголовна диктатура на "свободното слово" и укрофейкпропаганда ... и по-лошо - героизиране на престъпници, които избиват собствения си народ, само и само да го лепнат на руснаците. Е, в епохата на интернет не могат да наложат глобална цензура и затова са я наложили само на робите, но дори и те имат начини да видят истината, не и горните ухилени идиоти, за тях е късно.

Сега пък трябва да търпим и гнусотиите на укробежанците като че ли са ни малко нашите плазмодии. За щастие най-голямата измет избяга на запад, а тук аз дори още не съм ги виждал или и да съм, не съм забелязал - толкова съм претръпнал от собствените ни ... Абе изобщо отврат и затова ти вярвам за: Дишам от въздуха на победата и свободата!!!

А за Питер какво да говорим, снахата и племенника ми ходиха преди няколко години и не можах да изгледам всички снимки, толкова красота, история и ... красота, и история, че е трудна за възприемане. А уродите на запад забраниха всичко руско, дори руските класици, великите руски филми, това нормално ли е, демократично ли е?! Въпросът е чисто риторичен, а отговорът може да бъде очень жесткий, но "каквото повикало, такова се обадило".

Забрави ги друже!!! Самите те не знаят, колко са заблудени!!! Утре като започна да поствам снимки от реалният живот в Матушка Россия ще се изцъклят, но какво от това!!! Те са прмити мозъци и нямат капка съвест!!!

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Утре като започна да поствам снимки от реалният живот в Матушка Россия ще се изцъклят, но какво от това!!! Те са прмити мозъци и нямат капка съвест!!!

Утре художник ли ше ставаш

"А там едни са без синя лента може ли да стрелям по тях", пита Укропонацисткия военен старшия си..... Мдаам... явно така си ги научили, видиш без синя превръзка на ръка, стреляй на месо , а после ще списваме всичко на руснаците ..... 

Та такива неща укропски...кинематографията им куца, за сметка на това умеят сами да се дънат и показват кой реално убива цивилни, кой не ги евакуира от градовете където се водят бойни действия... Самия Арестович беше се обяснявал че видите ли, в доктрината на Укробандеровците е прописана тотална война, дори със собствените им жители които не одобряват техните действия или не са съгласни да умират за тях...мхм

преди 19 минути, Moriati написа:

Типично укромодел :D

Типично... :)

Кой е старият укропски модел?

преди 18 минути, Moriati написа:

Ай ай, явно самия кинооператор разботещ за BBC се намесва с опровержение .... 

Стараят се да замажат гафа си май :biggrin::hush:

П.С Това че главните фейкометчици се включват от УК централата на BBC говори достатъчно колко голям е резила им :newspaper: ... 

Впрочем преди години имах възможност да бъда в подобна агенция тука, която уж се наричаше нещо си като агенция за  информационно противодействие, и беше към мин дефенса им, поне поръчката беше минало от там, съгласно документите ... мдам... Вътре компове , дъски, цели написани, действия... Бая се дивях  тогава, какво по дяволите правят точно тия там....мдам...

Няма да коментираме доказателствата, ами коментираме, че работещ за ВВС трябва да опровергава лъжи :) 

Споко бе бате, утре ще разправяш, че са убити наистина, но от украинците. Спи спокойно, лъжите никога няма да ти свършат. Все така тъпи ще са, че и по-зле, но ще си ги имаш. 

преди 3 минути, A.com написа:

Типично... :)

Кой е старият укропски модел?

С дървениите е укропския модел..

А тия понтонно преправъчни машини имат навързани дървета не за защита уж както си мислиш, а за да ги ползват при изпълнението на задачите си... По същата логика и танковете които носят отзад по 1-2 яки дървета ги ползват за защита нали :newspaper:...

Свободно почеши коня, виждам че си далече от военните неща...

преди 19 минути, Джугашвили написа:

Забрави ги друже!!! Самите те не знаят, колко са заблудени!!! Утре като започна да поствам снимки от реалният живот в Матушка Россия ще се изцъклят, но какво от това!!! Те са прмити мозъци и нямат капка съвест!!!

21728347_743396375861283_131970081663354

преди 1 час, miro20 написа:

Дори квадратните ви глави разбирате че преди рублата да стане каквото и било, има далеч по силни държави с техните валути  на "опашката" .

Полюциите ви и вицовете, разбира се са безплатни :)  Покават само колко беззъба злоба, носталгия по СССР  и рашизъм сте стаили под жалките си кожи

Когато вденеш за какво иде реч - ела и пак коментирай, дребна душице.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Няма да коментираме доказателствата, ами коментираме, че работещ за ВВС трябва да опровергава лъжи :) 

Споко бе бате, утре ще разправяш, че са убити наистина, но от украинците. Спи спокойно, лъжите никога няма да ти свършат. Все така тъпи ще са, че и по-зле, но ще си ги имаш. 

Това няма да го разправям утре споко, защото такава версия я има още от днес ... Но естествено укропските филмаджии не биха обяснили аджеба защо всички жертви са с бели превръзки на ръцете ..

А и както е видно от видеото което постнах, укропските войски явно имат поставена задача да стрелят по всичко без синя превръзка на ръката ... Ако не си чул, погледай още веднъж, а ако не разбираш руски, помоли оня дето уж е живял и знае пИрфектно руския да ти преведе, а може и от английското обяснение над видеото , ако поне английски знаеш :whist:

П.С Но виждам че сам много добре си запознат с филмографията затова и почваш да даваш обясннеия какво бихме казали отрано, един вид предварителен контраудар нали ... елементарни похвати , елементарни , дори за фурнаджийската лопата от село рупча ... мдам..

Тая тема станала тема за смешки, един пусне клип други десет тичат да го оборват а то истината е че всички лъжат :lol6:Някакви чаршафи се мотат, форумното наци коли наред... Тема за чудо и приказ

преди 17 минути, Coco1 написа:

Русоробското профелче ти е активно два месеца. 160 страници геройски копипейст 

Медал дадоха ли ти или ги е страх да не се продупчиш

Нараненото ти мозъче съвсем е изфирясало.

А може би не?

Може би винаги е било такова?

Може!

От къде ти хрумна, че профила ми е активен само от два месеца?

И кой и за какво да ми дава медал?

Аз копипействам фотографии, някои дори са мои, във тема за такива неща.

Ти копипействаш малоумни картинки и изрази в политическа тема.

За моето няма кой да ми плати или даде медал, не е като твоето.

Ти вярно май гледаш в огледалото докато пишеш тук.

Едното ти аз май е гневно на другото ти аз, защото на второто му е харесало онова станало на родопското одеало.

Ама това си все ти, бре, не съм аз.

Викаш на мен русороб, но всъщност говориш на себе си, на доволната си част.

Викаш на мен платен, ама всъщност говориш на себе си, защото възприемаш част от себе си като евтина магистрална професионалистка.

Не ти е лесно.

Слава богу, че не ми се налага да съм на твое място.

преди 16 минути, Coco1 написа:

Пий ги тия работи да не се ужасяваш 

Нали ти казах, четеш бавно, няколко пъти и тогава ще пишеш само веднъж.

Ама ти си като тинейджър първескин, от мерак бързаш и всичко приключва още в гащите.

Не ми трябват хапчета, достатъчно е да продължиш да ми отговаряш.

Така вероятността лекото ми съжаление към теб, заради това, което ти се е случило със сигурност ще изчезне, а с него и ужаса.

Защото ужаса изпитвам от мисълта, какво е преживяло едно човешко същество, макар и умствено недоразвито.

Обаче със всеки свой пост ти все повече доказваш, че връзката ти с човешкия род е символична и това сваля бремето от плещите ми.

Ти си лекарството!

Направо си пенкилер!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.