Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, absurt написа:

Тъпотиите ти ми идват в повече.  Ти се брой, ако искаш и още нероден. 

ПП. Световните карти са достъпни. Виж кога за пръв път се е появила България на тях. И дори да е изчезвала за известно време, пак се е появявала със същото име- България. По- простичко няма начин да ти се обясни.

И какво от това ?

Дали сме на 100, 500 или 3000 години какво, нито ни пълни масата нито ни пълни джобовете. С този комплекс за малоценност ще си копаем дъното в настояшето още много години. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, absurt написа:

Тъпчо, тъпчо перушинест! 30+ години сме в новия строй, а ти продължаваш да бълнуваш и завиждаш за хубавините на соца! 1236945082_download(16).gif.c890711eee1ecdcf476be8b80ad0723c.gif

Чекай да си сложа дъждобрана че почна да отделяш много течности па-па. Разбираемо е времето ти е минало даже и таваришите не те искат.

Хей нямаме ли фалкутет по история та сте оспамили темата с история?

А и наистина много сме се омешали тва 500 годишно иго и тва че сме на кръстопътя между Азия и Европа

преди 27 минути, NewRedDragon написа:

Лошо си учил значи. Аз фантазии нямам. И да, идеите ми са по радикални, но таво няма значние. А ти като си учил - кво научи и какво получваш тука?

Първо - идеите ти не са радикални, те са измислени твои фикции, в опит да избягаш от жалкото си съществуване.

Второ -  не знам доколко лошо съм учил, знам че имах предложения от четири места за работа, преди още да съм завършил.

Трето - тук получавам това, което наистина искам, както и ти също живееш живота, който наистина искаш, а не този за който си фантазираш, но това е извън твоите ментални възможности да го схванеш.

Четвърто - имаш фантазии, но адски ограничени, това е повече от ясно.

Пето - внимавай да не се вживееш прекалено в тях, че връщането назад е почти непосилна задача, дори и с медикаменти.

Пиши си простотиите, но винаги с едно на ум.

Ако Валкирия, дето я караше да маха знамето от аватара си, е тук, ще може да потвърди или отрече твърдението ми, че ти никога не си посещавал САЩ.

Тя и мъжът й живеят там, ако не се лъжа и много лесно могат да преценят.

Ако има някой друг живял за повече от няколко месеца там, също може да заповяда да обори мен или теб.

Човек е точно толкова богат, колкото наистина иска.

Ти си поискал да си беден, но да те взимат за богат и важен.

Твой избор.

преди 5 минути, absurt написа:

Не е вярно, по логиката на комунистите, която явно е като твоята, последната- четвъртата българска държава започва с обявяването на народната власт- 1944г. 

Вероятно има някаква логика, защото тогава (1945та) България става република. Преди това е монархия. Но пък изцяло губи независимостта си, та по- добре да се направим на приятно разсеяни по този въпрос. И без това никой не ни пита.

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Това от колко десетилетия го слушаш ? 

Инсекта първи започна с шегите на тази тема.  Аз само поех подадения пас. 

ПП: Пак двойни аршини, а? Едните се шегуват и не им правиш забележка, а мен веднага ме захапа. ЧувствУвам се обиден и огОрчен. Ша те докладвам :D

преди 4 минути, andiay написа:

Второ -  не знам доколко лошо съм учил, знам че имах предложения от четири места за работа, преди още да съм завършил.

Размечта ли се русоробе или просто си сипа 

преди 4 минути, andiay написа:

Пето - внимавай да не се вживееш прекалено в тях, че връщането назад е почти непосилна задача, дори и с медикаменти.

Отдавна си в филма и нема излизане. Тука си истински

току-що, Тhе Monstеr написа:

Вероятно има някаква логика, защото тогава (1945та) България става република. Преди това е монархия. Но пък изцяло губи независимостта си, та по- добре да се направим на приятно разсеяни по този въпрос. И без това никой не ни пита.

Никой не ни пита и за всеизвестната- исторически приета година на основаване на държавата, ама на- все се намират всезнайковци, готови с радост да омаловажат всичко, което сме правили през вековете. Често съм се питала, откъде иде тая комплексарщина, защото и до днес ни дърпа назад.

Тия трупове са фейк естествено. Още актьори. Новият Холивуд. И да не са фейк, заслужават си го. Все пак, и американците са убивали хора.

преди 4 часа, NewRedDragon написа:

ако путин сгафи - ще прати ракетите върху москва. Петродолара си е петродолар - никой не може да го бутне. Единственото на което слага край путин (естествено с помощта на най-великата Държава в света - USA) е територията, която сега и викат русия

------------

Кого заплашваш ти бе, куkундр ел?! Какви ракети ще пращаш?!:angry:

Натовските uдиоти ако направите фаталната грешка да посегнете на Руската федерация - това ще е последната грешка в живота ви.

За около 15 минути континетът ви и цяла Северна Америка ще бъде превърната в радиоактивна пустиня, а от теб ще остане само облаче от неутрони. 

Този път ракетите ще влизат направо през прозорците ви... 

току-що, Coco1 написа:

Размечта ли се русоробе или просто си сипа 

Каквито мечти съм имал, съм се постарал да ги постигна, доколкото зависят от мен самия.

Една моя мечта обаче завинаги ще остане неосъществена - по някакъв начин да спрат да се раждат индивиди като теб.

Но понеже това не зависи от мен и не мога да му влияя, то го приемам за прищявка на природата и поне се забавлявам.

Освен за това, не виждам каква друга полза има от вас.

Давай картинките!

току-що, gagodrago написа:

------------

Кого заплашваш ти бе, куkундр ел?! Какви ракети ще пращаш?!:angry:

Натовските uдиоти ако направите фаталната грешка да посегнете на Руската федерация - това ще е последната грешка в живота ви.

За около 15 минути континетът ви и цяла Северна Америка ще бъде превърната в радиоактивна пустиня, а от теб ще остане само облаче от неутрони. 

Този път ракетите ще влизат направо през прозорците ви... 

Тцъ, идиотите сте вие, копекйкините муцки. Какво е това "Руска федерация" - сега го чувам.

ПС: Моето радиоактивно облаче ще утрепе поне 100 рисначета

току-що, NewRedDragon написа:

Тцъ, идиотите сте вие, копекйкините муцки. Какво е това "Руска федерация" - сега го чувам.

ПС: Моето радиоактивно облаче ще утрепе поне 100 рисначета

За облачето и руснаците не знам, ама нас може и да успееш да ни утрепеш от смях.

преди 1 минута, andiay написа:

За облачето и руснаците не знам, ама нас може и да успееш да ни утрепеш от смях.

За вас не ми пука - има кой да ви каже кое как

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Тия трупове са фейк естествено. Още актьори. Новият Холивуд. И да не са фейк, заслужават си го. Все пак, и американците са убивали хора.

Същите зверства првиха в Грозни, правят и в Сирия. Бомбят на ред цивилни за да избягат и да го превземат по-лесно, да няма и местни които после да имат претенции. А на идиотите нека им се привиждат бандеровци, нацисти, урки. 

преди 1 минута, andiay написа:

Каквито мечти съм имал, съм се постарал да ги постигна, доколкото зависят от мен самия.

Забравяш русоробе какъв си

преди 12 минути, Coco1 написа:

преди 5 минути, andiay написа:

Една моя мечта обаче завинаги ще остане неосъществена - по някакъв начин да спрат да се раждат индивиди като теб.

Без русороби като тебе ще бъде скука

преди 6 минути, andiay написа:

Давай картинките!

160 страници глупости за два месеца дет си копипейстнал малко ли са ти !? Не прекалявай.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

За вас не ми пука - има кой да ви каже кое как

Тоз който говори на теб ли?

Спокоен съм, за разлика от теб, аз знам че не съществува.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Същите зверства првиха в Грозни, правят и в Сирия.

къде не са ги правили - дори у тях си са същите нещастни боклуци.

преди 12 минути, gagodrago написа:

Още ли не си се спасил в Расия

преди 1 минута, Coco1 написа:

Забравяш русоробе какъв си

Без русороби като тебе ще бъде скука

160 страници глупости за два месеца дет си копипейстнал малко ли са ти !? Не прекалявай.

Аз знам, какъв съм, проблема е, че ти не осъзнаваш какво си.

Не ме ласкае интереса ти към профила ми, но не ми и пречи.

Разглеждай си на воля.

Щях да се притесня, ако бе определил по друг начин това, което аз съм копипейстнал, но сега съм спокоен.

Ти копипействаш картинки за комикс, аз фотография.

Двете неща нямат нищо общо, така че смело давай поредната картинка.

преди 5 часа, NewRedDragon написа:

"АЗОВ" го има и ще го има! Тази война ще свърщи в москава и тогава ще видиш какво е "АЗОВ"

И какво е "Азов"?

Като го чета на обратно AZOB = BOZA 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.