Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

F-Secure - въпроси, проблеми, мнения

Featured Replies

sanchopansa ти е отговорил.

Ако компютърът непрекъснато се рестартира, то при следващия рестарт още щом започне зареждането, т.е. още преди появата на логото натисни няколко пъти клавиша F8 (не съм сигурен дали и при лаптопите е той) и би трябвало да стане. Има и друг начин за влизане в спасителен режим (Safe Mode), но той изисква поне 10-тина секунди време преди да се рестартира компютърът. Става чрез Start->Run там набързо написваш "msconfig" (без кавичките) и ОК. Отваря се прозорец, в който в таба BOOT.INI маркираш /SAFEBOOT и чукваш ОК. Компютърът ще се рестартира, но ще е в спасителен режим. Правиш после описаното по-горе деинсталиране на програмата. После по същия начин (през Start...) влизаш във въпросното меню, само че този път още в първия таб - General, маркираш Normal Startup и ОК, следва рестарт в нормален режим.

Описаното на пръв поглед изисква много време, но се прави спокойно за няколко секунди.

Мерси много стана, лаптопа тръгна.Но найстина проблемът е бил от F-secure AntiVirus 2008, махнах я и всичко е наред.Благодаря на всички който помогнаха. ;)

• Отговори 641
  • Прегледи 102,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.lekarstvo.com/help_support.html Виж тук, има за почти всички антивирусни.   И в официалният им сайт, има такова приложение. https://www.f-secure.com/en/web/home_global/support-tools

• F-Secure Uninstallation tool    

• http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules mihnev_sz

Публикувани изображения

...Но найстина проблемът е бил от F-secure AntiVirus 2008...

Ха, а обърна ли внимание на факта, че F-secure AntiVirus 2008 е сървърна версия?
  • 2 месеца по-късно...

Аз не разбрах защо ми се изтри поста в темата с промоцийте след като беше за неработеща промоция? И никой не каза сменена ли е промоцията, изтекла ли е, само ри мен ли не работи......

Аз не разбрах защо ми се изтри поста в темата с промоцийте след като беше за неработеща промоция? И никой не каза сменена ли е промоцията, изтекла ли е, само ри мен ли не работи......

Полученият активационен код както и линка при мене са за F-Secure IS 2008 но не съм пробвал продукта.Липса на време Публикувано изображение Дали работи промоцията ... ще пробвам отново :ph34r:

Ето резултата:

Ние получихме искане за F-SECURE и получават специални чип.

Вашият личен код за отключване се чете: ..................................

След данните, които изпращат до нас:

Име:

Име:

Е-мейл адрес:

Съвет:

Като участник, имате право на ъпгрейд и да се възползват от покупка

F-SECURE бъдещите продукти на специални привилегии за пазаруване!

ВАЖНО: Този е-мейл служи като доказателство за вашата надстройка допустимост.

Моля интерес към собствените си добър лифт.

F-сигурна Internet Security е пълен пакет с всички странични защита

срещу всички дигитални заплахи и автоматично прави компютъра ви в безопасност.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е, очевидно промоцията е валидна. freako, какво ти изписва на екран?

Аз го изтрих. Под него беше даден друг, в който ясно беше указано, че промоцията все още е валидна - в резултат беше върната на старото й място, леко видоизменена. Мислех, че си видял/а поста, оставих го достатъчно дълго време там.

Колкото до това, защо съм го изтрил - в първия пост съм казал, че в цялата тема ще има само линкове и известия за изтичане на промоциите, които после се отстраняват своевременно заедно със самата промоция. Всички останали постове се местят в други теми или се трият, според случая.

Аз го изтрих. Под него беше даден друг, в който ясно беше указано, че промоцията все още е валидна - в резултат беше върната на старото й място, леко видоизменена. Мислех, че си видял/а поста, оставих го достатъчно дълго време там.

Колкото до това, защо съм го изтрил - в първия пост съм казал, че в цялата тема ще има само линкове и известия за изтичане на промоциите, които после се отстраняват своевременно заедно със самата промоция. Всички останали постове се местят в други теми или се трият, според случая.

Sie erhalten einen Produkt-Schlüssel für F-SECURE Internet Security 2007 mit einer Laufzeit von max. 3 Monaten ab Aktivierung.

Интересно на самата промоция пише че се отнася за версия 2007,аз пък получих преди време още и линк за 2008 :rolleyes:

Но пробвайки в момента получавам само активационният код без да е ясно за коя версия е.

Регнах се в сайта и отново ме върна към страницата с промото.И отново изпраща същите данни.

Някой да каже това дето го пращат пробвано ли е и на коя версия.Нямам желание да пробвам точно сега.

Поздрави

Сори, не съм го видял, както казва колегата преди менм праща само ключ. Аз си направих експеримент да се регна от няколко мейла и праща един и същи ключ. После си дръпнах 2007 от калдатата инсталнах го с тоя ключ и ми разправя, че е изтекъл или нещо подобно, не помня вече.

...Аз си направих експеримент да се регна от няколко мейла и праща един и същи ключ...

Мога да потвърдя това, но не съм го използвал - дори и да работи, ще го ползвам 3 месеца, а после? То на хубаво лесно се свиква...

Ами, моят ключ си работи за неопределено време, става въпрос за версия 7.12! :)

Ами, моят ключ си работи за неопределено време, става въпрос за версия 7.12! :angry:

Може да се опитам да ти повярвам. Но ако си моднал библиотеките fsauatnbl и fstnb нямаш особен шанс, все едно Winamp те пази...

Ами, моят ключ си работи за неопределено време, става въпрос за версия 7.12! :wors:

Адаш, питането е за варианта IS, който ползва ключове за 1 година, версия 7.12 е на корпоративния вариант AVCS със срок 2 години.

А както казва и nologo в горния пост, подмяната на двете библиотеки е само за тръпката.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

С версия 7.12 съм в момента, но идва малко тежичка за моята машина(Селерон 2 GHz/128К; RAM-768 МВ/333MHz), а освен това се забелязва и забавяне, когато Мотцилата отваря страниците...леко е, но го има! Сложихме я само тестово, защото предстои форматиране и свежа инсталация на ОС тези дни! Та, мисля да минавам на Касперски и да се задържим поне 1 г. с него!

С версия 7.12 съм в момента, но идва малко тежичка за моята машина(Селерон 2 GHz/128К; RAM-768 МВ/333MHz), а освен това се забелязва и забавяне, когато Мотцилата отваря страниците...леко е, но го има! ...

Имам същия процесор, само дето съм с 1 ГБ памет, но не мога да потвърдя забавянето, не и повече от това на KIS .454. Причината е в нивото на защита на модула за уеб сканиране, ако е на максимум, действително зарежда по-бавно, особено при сканиране на тежки страници, например при отваряне на клипове в youtube, да речем (абсолютно същото е при максимум ниво в KIS .454). Но при нормално ниво няма никакъв проблем с никой от браузърите (FF 2 без добавки!).

Има разлика в броя на процесите в таск менажера, при KIS са 2, при F-Secure - дузина, а и като чисто аритметичен сбор е несравнимо повече, но F-Secure в никакъв случай не забавя системата, освен при стартиране. Няма начин, или поне не съм го намерил, за да забраня първоначалното сканиране на критичните места в системата.

Имам същия процесор, само дето съм с 1 ГБ памет, но не мога да потвърдя забавянето, не и повече от това на KIS .454. Причината е в нивото на защита на модула за уеб сканиране, ако е на максимум, действително зарежда по-бавно, особено при сканиране на тежки страници, например при отваряне на клипове в youtube, да речем (абсолютно същото е при максимум ниво в KIS .454). Но при нормално ниво няма никакъв проблем с никой от браузърите (FF 2 без добавки!).

Има разлика в броя на процесите в таск менажера, при KIS са 2, при F-Secure - дузина, а и като чисто аритметичен сбор е несравнимо повече, но F-Secure в никакъв случай не забавя системата, освен при стартиране. Няма начин, или поне не съм го намерил, за да забраня първоначалното сканиране на критичните места в системата.

Забавяне при отварянето на страниците с браузъра - има, и при мен се забелязва!

Някак си едно тромаво се държи браузъра, когато се отварят страниците, но може причината да е в моя "телевизор".

Може би при чиста инсталация F-Secure да се държи коренно различно, пък и не са един, или два случаите, когато дадена програма се държи различно на две машини. И аз не знам, какво да ти кажа...ще е жалко, ако форматирам твърдия диск, инсталирам ОС на чисто и си кача всички програми, с които работим, и накрая когато сърфна из нета да установя отново забавяне! Публикувано изображение

Уф, забравих да кажа, че всички нива на защита са ми на средно положение и нямам нищо поставено на макс!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

IMG, това само при Firefox ли са наблюдава или и при другите браузъри? "Лисицата" е тромава, особено ако е накачулена с добавки. А и при ползването на пакети с модул за уеб сканиране употребата на AdBlock и/или NoScript може да се превърне и в проблем (дублиране при KIS върху IE).

За възможното различно поведение си прав, приемам го безусловно.

Забавяне при отварянето на страниците с браузъра - има, и при мен се забелязва!

Някак си едно тромаво се държи браузъра, когато се отварят страниците, но може причината да е в моя "телевизор".

Може би при чиста инсталация F-Secure да се държи коренно различно, пък и не са един, или два случаите, когато дадена програма се държи различно на две машини. И аз не знам, какво да ти кажа...ще е жалко, ако форматирам твърдия диск, инсталирам ОС на чисто и си кача всички програми, с които работим, и накрая когато сърфна из нета да установя отново забавяне! Публикувано изображение

Уф, забравих да кажа, че всички нива на защита са ми на средно положение и нямам нищо поставено на макс!

Колега да не ползваш FF3 ? При мене с трета версия нещо ми се бавеше нета и я разкарах. F-Secure ме впечатлява доста.Особенно при последните пробички.Все отличник :)

Поздрави ;)

Колега да не ползваш FF3 ? При мене с трета версия нещо ми се бавеше нета и я разкарах...

Имам същите проблеми и подозрения, ако и да е при KIS - с 2-ката на FF върви доста по-добре и по-бързо.

По отношение на сигурността едва ли могат да се очакват изненади, nikssi, но ако си инсталирал F-Secure вчера (т.е. петък), проблемите евентуално ще ти възникнат в понеделник. Дано да греша...

Имам същите проблеми и подозрения, ако и да е при KIS - с 2-ката на FF върви доста по-добре и по-бързо.

По отношение на сигурността едва ли могат да се очакват изненади, nikssi, но ако си инсталирал F-Secure вчера (т.е. петък), проблемите евентуално ще ти възникнат в понеделник. Дано да греша...

А,първо предпочитам да се позапозная с пресни сведения.Пък и нали тествам сега NIS 2009 май след него ще следва F-Secure Internet Security 2008 или 2009 коя препоръчваш.Естествено ми се иска по дълго да я ползвам.

FF3 каквато и версия да сложа в началото има едно забавяне и после се отпушва...Не всичко ново е по хубаво за съжаление.

Поздрави

...F-Secure Internet Security 2008 или 2009 коя препоръчваш...

От по-горния ти пост останах с впечатление, че вече си инсталирал F-Secure, но явно съм се заблудил.

Коя версия ли? Ами опитай с 2009, но аз предпочитам Antivirus Client Security 7.12, т.е. корпоративната. Разликата между двете програми - IS и AVCS е в модула за родителски контрол, наличен в IS, останалите модули са идентични.

@hlevoust, Искам да те попитам имаш ли представа дали технологията Deep Guard е включена в AVCS,понеже в IS си пише че я има,но не я откривам в клиентската версия??? Поздрави!

Да, включена е в 7.0 и насам - http://www.f-secure.com/small_businesses/products/fscs.html

Между другото поразрових се тук-там и открих,че на 15 октомври излиза CS 8 с новият Deepguard 2 ! Публикувано изображение

Ами време му беше, ще го видим и в действие...надявам се.

F-Secure Client Security 7.12 build 108

Страхотна програма върви прекрасно на една почти допотопна машина 512 РАМ

Някой ще може ли да ми помогне да поразуча настройките и.Не,че не върви както трябва но искам да знам как да си създам правилата за приложения.

Благодаря

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.