Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Боже боже, спаси вероющите в дявола.

Да, може да се каже, че информацията ми е вътрешна, знам коя журналистика е независима и коя не.

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Да, може да се каже, че информацията ми е вътрешна, знам коя журналистика е независима и коя не.

Хахаха. Собственика и на уебкафе и "съ"собственик на магазин за спортни стоки и да не изброявам всичките му известни фирми. Изведнъж през 2011 пуска "независими" медии. В смисъл от тогава са регистрирани фирмите, пък кога почват реалното медийно присъствие е отделен въпрос.

Днес при Ризова накрая бе гост проф.Недялков ... та интересни неща съобщи, свързани с неговата нова книга! Говори за начина по който са спасени българските евреи и други неща загатна , но за друго предаване ! Аз не случайно питах другарите как са били до 41ва, ама отговор няма! Няма и да има , защото отговора е нелицеприятен :newspaper:

преди 11 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Днес при Ризова накрая бе гост проф.Недялков ... та интересни неща съобщи, свързани с неговата нова книга! Говори за начина по който са спасени българските евреи и други неща загатна , но за друго предаване ! Аз не случайно питах другарите как са били до 41ва, ама отговор няма! Няма и да има , защото отговора е нелицеприятен :newspaper:

Аз пък пропуснах. Запис на епизода още не е качен на Босфор+ тв. Та, преразказвай.

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Аз пък пропуснах. Запис на епизода още не е качен на Босфор+ тв. Та, преразказвай.

Знаеш ли история преди 44та ? Ако да, кажи какво знаеш за другарите между 39 и 41 ... ще ми е интересно :wub:

преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Знаеш ли история преди 44та ? Ако да, кажи какво знаеш за другарите между 39 и 41 ... ще ми е интересно :wub:

Аз откъде да знам, кои са ти били другари тогава.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Аз откъде да знам, кои са ти били другари тогава.

Ясно, ясно, въпроса е реторичен ... знаеш само от 44та на сам, какво са ти казали другарите :burger:

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Как?

През 1934 година Цар Борис III открива мемориал на Първи пехотен софийски и Шести пехотен търновски полк с изписани имената на български герои. Столетницата (БКП/БСП) унищожава този паметник през 1979 година (не го съхранява, а унищожава), което е незачитане на българската история и паметта на хората, дали живота си за България. Дори не се учи за престъпленията на комунизма, за избитите и репресирани българи от Столетницата, с което се създава една нереалистична представа за миналото у младото поколение.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Паметник_на_първи_и_шести_пехотен_полк

Балбук, хубаво че си поставила връзка към енциклопедията, за да може да се прочете също*, че западнясалите бомбардировки на София са повредили паметните плочи и паметникът просто не е ремонтиран, а заменен с не по-малко важен символ с който да се гордеем, отбелязващ кръгла годишнина от създаването на България.

*Което ти несъмнено умишлено си пропуснала да цитираш.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Балбук, хубаво че си поставила връзка към енциклопедията, за да може да се прочете също*, че западнясалите бомбардировки на София са повредили паметните плочи и паметникът просто не е ремонтиран, а заменен с не по-малко важен символ с който да се гордеем, отбелязващ кръгла годишнина от създаването на България.

*Което ти несъмнено умишлено си пропуснала да цитираш.

Виждам, че имаш проблем с четене с разбиране. Хайде пак се върни на това, което съм написала и го осмисли. Ама внимателно чети, защото няма да ти подсказвам. Такъв ученик си бил. И до тук си го докарал. С промит мозък и тъжен в личен план.

преди 10 минути, БаалБек написа:

Виждам, че имаш проблем с четене с разбиране. Хайде пак се върни на това, което съм написала и го осмисли. Ама внимателно чети, защото няма да ти подсказвам. Такъв ученик си бил. И до тук си го докарал. С промит мозък и тъжен в личен план.

Без коментар.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:
преди 20 минути, БаалБек написа:

Без коментар.

Що без коментар?

Я виж какъв психологически профил ти спретна набързо.

Майсторка на спорта е тя.

:giggle1:

Открийте русоробите!!!

tbilisi23.png

Както пишат някои: Откачалките искат да ни върнат в мракобесните времена на Сатаниското, изродско, комунистическо управления.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Да, опита се за пореден път да омаскари соца. Голямо "постижение".

И какво повече да му омаскаряваме на "соца" - той си отиде отдавна! Замисли се:

image.jpeg.c432ddac80512c6f97caf6c2b93ff27f.jpeg

току-що, NewRedDragon написа:

какво повече да му омаскаряваме на "соца" - той си отиде отдавна! Замисли се:

Да, отиде си за съжаление. Аз знам това, ти го знаеш и тя го знае. Ама не пропуска да плюе. 

току-що, Sliderum2 написа:

Да, отиде си за съжаление. Аз знам това, ти го знаеш и тя го знае. Ама не пропуска да плюе. 

Че как ще пропуснеЧ! И аз го плюя - вече 25 години!

ПС: Ама поне бг ми плаща - по две дела, спечелини без протест! И си взех имотите, които винаги са били мои! Остана още един - и там ще ми плащаш - да ТИ!

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Че как ще пропуснеЧ! И аз го плюя - вече 25 години!

ПС: Ама поне бг ми плаща - по две дела, спечелини без протест! И си взех имотите, които винаги са били мои! Остана още един - и там ще ми плащаш - да ТИ!

Мне, от мен нищо не можеш да изкопчиш. Аз не съм ти разградения двор.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.