Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Какво очакваш от фашистофили на съвременния краварски фашизъм.

Класическа опорка. Давай, можеш още! 😆 Нацисти, наркомани, кравари, еврогейци, джендъри. Грантаджии! Соросоиди! 🤑

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 2 минути, WhiteHart написа:

Класическа опорка. Давай, можеш още! 😆 Нацисти, наркомани, кравари, еврогейци, джендъри. Грантаджии! Соросоиди! 🤑

Да и нещата се спускат от фашингтон.

преди 18 минути, Гражданин написа:

Не си ли чувал за историите как немците били винаги къпаним, чисти, плащали си наем на жителите, които ги приютявали в къщите си, давали шоколад на децата, били вежливи, образовани и възпитани.

Ма те били същински ангелчета бре. Да се чуди човек що цяла Европа е заклеймила техният режим. Или пък може би те само у нас са били милички, а в Европа са били дзверове безподобни :lol6:

Подвига на войника, дошъл от руската земя, крадял, изнасилвал, някои пукнали от менте алкохол, Голям подвиг, брат ми... Направо страшен.

преди 38 минути, ivottoshev написа:

Това за робството ти го каза, сега го отричаш....

...............................

Нали османците само мирно и кротко са си присъствали? За какво са се борели тези революционери тогава?

Къде съм казал, че мирно и кротко са присъствали. Напротив, казах че присъствие звучи също толкова нелепо като робство, но ме цитираш избирателно. 

преди 12 минути, Toto2 написа:

Няма налично описание на снимката.

ООН-то не важи, кви са тия с разните му там резолюция и въобще, тоя целия списък не струва. Щом умнокрасивитета е изритан от сащ да квичи за събаряне или преместване...А като гледам какъв е наплив на такива, които дори преди не са се изявявали като умнокрасиви. Или гранта е много блажен, та има и новопокрасивели, или ритникът в gz по посока на амбразурата, е бил силен поне колкото на звезда в професионалното ръгби, изпълняващ наказателен удар.

преди 9 минути, Toto2 написа:

Копейката ли ви каза да разпростанявате този текст?

По-добре умнокрасив, отколкото тъпогрозен.

Паулу Коелю

преди 46 минути, Гражданин написа:

Ми те отидоха там, според някои проучвания вече дават 6,6% или някъде там на БСП на следващите избори

А вчера фюрерът на копейките беше там да крещи на високоговорител как насилствено ще се саморазправят с "фашистите" и докато крещеше чак до проглушаване на ушите на подгласящите го с подобни крясъци, Нинова се опитваше да се чуе на микрофона на партийната телевизия и камерата постоянно се местеше така, че копейката да не се вижда, ама копейката се буташе в кадър очевидно знаейки на кого е камерата и си правеше тестис с другарката, за да я дразне отмъквайки вниманието от нея показвайки се баш в звездния ѝ момент. Сигурно вряскащите той ги беше довел и раздал кутиите с боя и яйца.

Да де, борят се за едни и същи избиратели, това казвам. По-малко зло ще е да отидат при червената баба, отколкото при ваксинирания антиваксър 

преди 1 минута, WhiteHart написа:

По-добре умнокрасив, отколкото тъпогрозен.

Паулу Коелю

Чел съм го тоя пич. Дрънкалник. Да, научил се е да витиевайства. Надраскал е няколко завъртени книжлета. Имам му четири от заглавията в библиотеката ми.

Така и не вдянах що е седнал да рони крокодилски сълзи край река Пиедра, щото не дочетох. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Чел съм го тоя пич. Дрънкалник. Да, научил се е да витиевайства. Надраскал е няколко завъртени книжлета. Имам му четири от заглавията в библиотеката ми.

Така и не вдянах що е седнал да рони крокодилски сълзи край река Пиедра, щото не дочетох. 

Щото чул, че ще бутат МОЧА, и седнал, та заплакал... 😥

преди 15 минути, Gaming_Solutions написа:

Да де, борят се за едни и същи избиратели, това казвам. По-малко зло ще е да отидат при червената баба, отколкото при ваксинирания антиваксър 

И аз се надявам да отидат при другарката. Тя поне не иска да отваря лагерите на смъртта. А този като нищо иска ни тласне в гражданска война, да влязат танковете, да отвори лагерите и да облече мундир и да го направят губернатор на Задунайская губерния Болгария. В очите му се е вселило нещо неадекватно, а пискливият му глас показва много много злоба. Един адекватен негов поддръжник не съм видял, все някакви я със съединени вежди, я с криви бръснати глави и къси прически, татуировки и уукащи и хвърлящи яйца по сградите я на сос, я на европейския парламент. Байряци, думтене по тъпани, заплахи, че ще отварят лагери и някакви мечти за казарми за мъже по руско комунистически образец и никакви визии за бъдещето освен милиционерщина и мутро простотия тип 90-те щото така както им гледам момчетата от ударните групи и снимките им във фейсбук, все някакви патриоти хулигани чупещи стойки с пури и уискита все едно са мутри от ония години. Млади киро брейкъри, които не се ориентират за цивилизован живот и европейска култура, а за по-скоро за гардове на някой съмнителен "културен дом" в преоснованата нова мутроевразийска президентска копейкова република.

преди 3 минути, WhiteHart написа:

Щото чул, че ще бутат МОЧА, и седнал, та заплакал... 😥

Я ти кажи, като вътрешно лице. От какъв зор точно тази тема от форума беше показана сред новините на главния сайт. Обяснението на Калин за популяризиране на форума и уж добрият ефект който се получил и двете не чинят. Проверих примерно форумната подсекция "Статии и ревюта на хардуер"(не броя тия в сайта, където от време навреме излиза по нещо, я за телефон, я за друг продукт). Последно ревю от преди 3 години на термопасти, предишните на по 6 и повече години.

Та, имаше ли грант, по колко си разделихте, ако е имало?

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Я ти кажи, като вътрешно лице. От какъв зор точно тази тема от форума беше показана сред новините на главния сайт. Обяснението на Калин за популяризиране на форума и уж добрият ефект който се получил и двете не чинят. Проверих примерно форумната подсекция "Статии и ревюта на хардуер"(не броя тия в сайта, където от време навреме излиза по нещо, я за телефон, я за друг продукт). Последно ревю от преди 3 години на термопасти, предишните на по 6 и повече години.

Ама ти наистина си остър! Като всички други твои конспирации. Стана за смях в темата си, даже и пред очите ти с извадени цитати ти напомних и за минали твои резили как логиката ти е на гълъб, ама така и не преставаш. Как очакваш, ако да речем, че наистина е така, някой публично пък да си признае. Ако е такава голяма конспирация, нали хем шефът му ще го изгони, хем и на него може това да му е най-малкия проблем, ако е замесена и "дълбоката държава". Явно всичко тръгва от Калдата. Даже и 11 септември 2001 сигурно, сигурно и за него имаш нещо да кажеш как я някоя новия, я нещо друго е индикирало, че "населението се обработва с цел да изпратим наш контингент в Ирак".

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Може ли да уточниш каква ти е тезата, че аз нещо не вдявам. Каква е конспирацията, грант за какво, от кого? Пусната е анкета и половината тук са ЗА МОЧА, което мен ме притеснява.

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

Пусната е анкета и половината тук са ЗА МОЧА, което мен ме притеснява.

В някой други медии анкетата е показала 75% от гласуващите в защита на паметника през 2011г.

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Може ли да уточниш каква ти е тезата, че аз нещо не вдявам. Каква е конспирацията, грант за какво, от кого? Пусната е анкета и половината тук са ЗА МОЧА, което мен ме притеснява.

Сугурно са поканили още копейки като себе си да гласуват, въпреки че общо взето ако сумарно "Бутай като Мавзолея!" и "Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня"  са 17 колкото и призналите си, че са копейки, това общо взето показва и общественото разделение 50/50

Представителната извадка е горе-долу и като тази на бял свят един вид. Важно е копейките да не стават повече, за да не си отворят мечтаните лагерите и да не раздават правосъдие с брадви и кражби на буржоазни жилища.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ама ти наистина си остър! Като всички други твои конспирации. Стана за смях в темата си, даже и пред очите ти с извадени цитати ти напомних и за минали твои резили как логиката ти е на гълъб, ама така и не преставаш. Как очакваш, ако да речем, че наистина е така, някой публично пък да си признае. Ако е такава голяма конспирация, нали хем шефът му ще го изгони, хем и на него може това да му е най-малкия проблем, ако е замесена и "дълбоката държава". Явно всичко тръгва от Калдата. Даже и 11 септември 2001 сигурно, сигурно и за него имаш нещо да кажеш как я някоя новия, я нещо друго е индикирало, че "населението се обработва с цел да изпратим наш контингент в Ирак".

Еха, къде изскочи ти сега, се пита в задачата. Нямам идея защо се отклоняваш в събития, които не са по темата. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

В някой други медии анкетата е показала 75% от гласуващите в защита на паметника.

Защото има много фалшиви тролски профили и акцията е много добре координирана благодарение на руската медийна онлайн империя, която могат да активират всеки път, за да разделят обществата. Разузнаването им отдавна ги играе тия номера. От къде на къде има толкова много фанатизирани профили, болшинството от тях непрекъснато постващи на стените си пропаганди и снимки свързани с Русия/СССР и тук-таме някоя измислена снимка на някоя леля или чичко. Това не са профили на истински хора.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Що не хукнеш да събаряш и паметниците на Червената армия в Берлин или пък във Виена? Ходи и им изложи твоята теза, че тези паметници са аналогични на нацистките. 

Ако емигрирам там, ще се излагам тезата пред германци и австрийци, и те редовно вандализират паметниците си, този пък в Берлин е наричан "Паметника на незнайният изнасилвач". А дано след сегашните зверства на орките, най-накрая се извърши тая декомунизация. 

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Еха, къде изскочи ти сега, се пита в задачата. Нямам идея защо се отклоняваш в събития, които не са по темата. 

Нищо, просто ти демонстрирам гълъбовата ти логика. И какво си подчертал думичката "наш"? Искам да видя и логиката ти какво искаш да кажеш и с това? 😁

преди 48 минути, ivottoshev написа:

Ма те били същински ангелчета бре. Да се чуди човек що цяла Европа е заклеймила техният режим. Или пък може би те само у нас са били милички, а в Европа са били дзверове безподобни :lol6:

Щото историята се пише от победителите. Да се чуди, що те интересува какво заклеймила цяла Европа, след като цяла Европа заклеймява сегашната война на Русия, а на теб не ти дреме, защото са лицемери. 

преди 4 минути, Гражданин написа:

Защото има много фалшиви тролски профили

Не бях дописал ,поста си ,за анкета правена през 2011г става въпрос, което показва че сега нагласите са се променили тъй като почти във всички анкети процента е 50/50. Или пък на все по  малко на хора им пука какво ще се случва с паметниците ни.

Хах, както виждаш дори не съм ти гласувал в анкетата с нагласени въпроси. Ако отговоря както трябва, ще е на въпрос който би ме изкарал тъп идолопоклонник, като блондинка, която си купува лаптоп, щото и харесал на цвят.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.