Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 16 часа, miro20 написа:

Tи за швейцарец ли се мислиш бе кухо комуне недно :) 

Както съм ти казвал много пъти , много ме кефите тъпите комунета с вашите неофашистки комунистически репресивни идеологии да ревете обаче защитени от либерално-демократичните принципи .

Не се ли усещаш колко си кух ?

На бати малкото олигофренче.

Отново си в "бисерите".

:)

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 180,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

На бати малкото олигофренче.

Отново си в "бисерите".

:)

Всички комунета сте за "бисерите" .  Защото сте доказано кухи .

Имам подозрения че дори не осъзнаваш какво съм казал :) 

даже ще ти го повторя :

много ме кефите тъпите комунета с вашите неофашистки комунистически репресивни идеологии да ревете обаче защитени от либерално-демократичните принципи

Ще повторя и от предната страница да изгледаш другарката Манолова :

Я виж как се е напушила или напила Манолова :)

https://www.facebook.com/asengenov/videos/670340824654007

И тя като теб се позлва със всички демократични права за демонстрации, организиране на протести, палаткови лагери всякакви изяви, все принципи на една демократична либерална държава, която за ралзика от режимите за които си мечтаете, ДОПУСКА и дори ЗАЩИТАВА правото на такива.

Разбра ли сега защо ти си за бисерите ,? Защото си защитен от тези принципи на демокрацията по които плюете , и защото си кухо промито  комуне.  :) 

Темата се решава супер лесно и евтино - слага се плоча с надпис паметник на съветските окупатори и готово. Нека си стои. Цялата работа да излезе макс 2-3 бинки.

преди 7 минути, insec написа:

Темата се решава супер лесно и евтино - слага се плоча с надпис паметник на съветските окупатори и готово. Нека си стои. Цялата работа да излезе макс 2-3 бинки.

Това е супер умно. Сигурно имаш много акъл и излиза през ушите ти...

преди 30 минути, insec написа:

Това е паметник на армията освободила Източна Европа и в частност България от нацистката чума!

Ти ако имаш желание - поискай разрешение от общината и прави паметници на каквито си поискаш окупатори.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Това е паметник на армията освободила Източна Европа и в частност България от нацистката чума!

Ти ако имаш желание - поискай разрешение от общината и прави паметници на каквито си поискаш окупатори.

Това е твоя интерпретация. След като многократно се показа, че съветската армия от никого не е освобождавала България, решихте да минете на опорката, че това било за освобождаването на Европа. Ама много глобалистки го подхванахте.

преди 2 минути, parmobil написа:

След като многократно се показа, че съветската армия от никого не е освобождавала България,

Нищо такова не е показано.

преди 3 минути, bioid написа:

Нищо такова не е показано.

Покажи ми с кого е водила сражение съветската армия в България! С кой германец се е сбила на наша територия?

преди 1 минута, parmobil написа:

Покажи ми с кого е водила сражение съветската армия в България! С кой германец се е сбила на наша територия?

Аз казах ли ви, че чугуна не мисли.

Трябва да се взриви, за да им кънти в главите, белким се сетят защо.

преди 10 минути, parmobil написа:

Ама много глобалистки го подхванахте.

Ако трябва пола ще си сменят, за родину, за Путлер

преди 20 минути, parmobil написа:

Това е твоя интерпретация. След като многократно се показа, че съветската армия от никого не е освобождавала България...

на 10.08.2023 г. в 14:35, ivottoshev написа:

Цяла Европа е освободена от нацистката чума, само ние сме били в някакъв остров на спокойствието и освобождение не ни е било нужно.

У нас не е имало монархофашизъм а ние не сме били съюзници на Хитлер и освен това Земята е плоска, а пък един мармот си завива шоколада в станиол :cool:

преди 16 минути, parmobil написа:

на 10.03.2023 г. в 14:28, ivottoshev написа:

И в България не е имало нацисти чааааак когато Червената армия се е появила на границата ни. Що ли не сме успяли да ги изгоним преди това?

преди 3 минути, parmobil написа:

С нищо не обори написаното от мен.

Щом вярваш че в цяла Европа е имало нацисти, а само у нас е бил някакъв остров в паралелна вселена на който нацистки крак не е стъпвал, тогава да, прав си че не съм те оборил.

ПП: А в плоската земя и в мармота със станиола вярваш ли?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Просветли ни :help:

За паметника на натровените с метилов алкохол не знаеш? За кораб "Струма" не знаеш? За бомбардировките над България от СССР срамежливо си затваряме очите, макар и да не сме били във война.

преди 51 минути, parmobil написа:

Това е твоя интерпретация. След като многократно се показа, че съветската армия от никого не е освобождавала България, решихте да минете на опорката, че това било за освобождаването на Европа. Ама много глобалистки го подхванахте.

преди 44 минути, parmobil написа:

Ти да не започна да омаловажаваш или неглижираш заслугите на съветската армия за разгрома на фашистка Германия?

И наистина ли не знаеш защо съветската армия е нахлула в България? Сериозно? А да знаеш че България официално е била в тристранния пакт на страната на Германия. А да знаеш че символично може и да е но е обявила война на САЩ и Русия? Ама само Американците са ни бомбандирали и изтрепали десетки софианци. А руснаците само влезли за малко да ни видят как сме.

преди 5 минути, инж. Велев написа:

Ти да не започна да омаловажаваш или неглижираш заслугите на съветската армия за разгрома на фашистка Германия?

То това е повече от очевидно...

преди 2 минути, инж. Велев написа:

И наистина ли не знаеш защо съветската армия е нахлула в България? Сериозно? А да знаеш че България официално е била в тристранния пакт на страната на Германия. А да знаеш че символично може и да е но е обявила война на САЩ и Русия? Ама само Американците са ни бомбандирали и изтрепали десетки софианци. А руснаците само влезли за малко да ни видят как сме.

Хайде попрочети дали не сме бомбардирани от СССР, моля! И за кораб " Струма" прочети, пожалуйста! И може би ще спрете да сте толкова наведени към "братушките".  

Да осветля незнаещите руски, че "братушки" е с подигравателна конотоация, а не както си мислят повечето ливади.

току-що, bioid написа:

То това е повече от очевидно...

Той се прави на търсещ истината гражданин, а започна да сипе лъжи и дезинформация срещу Русия. В тон и по новата гей-европейска мода.

Интересно защо не заклеймят сега Франция и да и наложат санкции задето бомбандира Нигер?

преди 9 минути, parmobil написа:

За паметника на натровените с метилов алкохол не знаеш? За кораб "Струма" не знаеш? За бомбардировките над България от СССР срамежливо си затваряме очите, макар и да не сме били във война.

След решение на правителството от 20 януари, тържествено в двореца Белведере във Виена на 1 март 1941 г. министър-председателят Богдан Филов подписва договора за присъединяване на България към пакта, с което се слага край на политиката на неутралитет и България става съюзник на Германия. 

Ти кога казваш че са се случили тези случки? И под "бомбардировки над България от СССР" визираш хвърлените четири бомби (явно погрешка) над Добрич без да има никакви жертви от наша страна, нали?

Дали този случай е идентичен на случая с падналата хАмериканска ракета в Горна баня?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

След решение на правителството от 20 януари, тържествено в двореца Белведере във Виена на 1 март 1941 г. министър-председателят Богдан Филов подписва договора за присъединяване на България към пакта, с което се слага край на политиката на неутралитет и България става съюзник на Германия. 

Ти кога казваш че са се случили тези случки? И под "бомбардировки над България от СССР" визираш хвърлените четири бомби (явно погрешка) над Добрич без да има никакви жертви от наша страна, нали?

Дали този случай е идентичен на случая с падналата хАмериканска ракета в Горна баня?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Бомбардировки_над_България_през_Втората_световна_война

Септември '42г. 

За "Струма" някой ще вземе ли отношение?

преди 13 минути, parmobil написа:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Бомбардировки_над_България_през_Втората_световна_война

Септември '42г. 

За "Струма" някой ще вземе ли отношение?

Нали уж щеше да даваш за съветски бомбардировки над България? Гледам дал си само за тези на карвари и англичани, които си имат паметник за който и думичка не обелваш че трябва да се бута, а искаш да се бута паметник на тези, за които не даваш данни да са ни бомбардирали :)

Септември' 42-ра вече сме били подписали присъединяването ни към Тристранният пакт, което слага край на неутралитета ни!

преди 2 часа, bioid написа:

Това е супер умно. Сигурно имаш много акъл и излиза през ушите ти...

Умно е, нещо подобно и хитър ход.

п.п. Аз съм приятел на комунизма

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.