Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 7 минути, Bubbles написа:

1000029002.jpg

Пак са изтървали някои душички от Карлуково... 🤣

• Отговори 12k
  • Прегледи 414,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 8 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Имай в предвид, че икономическото неравенство в Русия е жестоко. Средностатистическият българин е по-добре от средностатистическия руснак.

А ти имай предвид (пише се така, а не "имай В предвид), че пишеш глупост след глупост "анализаторе"...

Има индекс, който отчита социалното неравенство в различните държави...

Преди да напишеш поредната глупост отдели малко време, за да се ограмотиш....

преди 33 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Имай в предвид, че икономическото неравенство в Русия е жестоко. Средностатистическият българин е по-добре от средностатистическия руснак.

Не мисля. Руснаците са по-богати и държавата Россия си е самодостатъчна. България без чужди фактори е напълно безпомощна, не е самодостатъчна.

Единствено виждам , че сме на 78-мо място в света!

И има МНОГО ГОЛЕМИ И БОГАТИ държави преди нас , като почти ЦЕЛИЯ еврогейски съюз, Румъния, Литва, Латвия, Естония, една камара островни държави и т.н.

Тази показана от теб статистика не показва, че България е богата. Показва, че  населението намалява и затова на глава от населението парите се увеличават. Затова при многолюдните държави парите са ниски.

преди 29 минути, andiay написа:

А ти имай предвид (пише се така, а не "имай В предвид), че пишеш глупост след глупост "анализаторе"...

Оооо човека .... се появи. Къде се загуби - твоята форумна любовница копнееше всеки ден да си пише с теб!!!

преди 44 минути, Belefor написа:

Оооо човека .... се появи. Къде се загуби - твоята форумна любовница копнееше всеки ден да си пише с теб!!!

По-скоро и се сбъднаха най-лошите сънища! Единствено @andiay и слугуваше изречение по изречение да я наритва от където е изпълзяла. Не всеки има неговото търпение да се занимава с ограмотяване на заблудените...

преди 59 минути, Belefor написа:

Аз и форумна любовница ли съм имал...

Тцъ, тцъ, тцъ.... па дори не съм разбрал....

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

По-скоро и се сбъднаха най-лошите сънища! Единствено @andiay и слугуваше изречение по изречение да я наритва от където е изпълзяла. Не всеки има неговото търпение да се занимава с ограмотяване на заблудените...

Невъзможно е насила да ограмотиш тоз, който предпочита да си вярва, че е грамотен...

преди 1 час, andiay написа:

И индексът показва, че икономическото неравенство е по-жестоко в Русия, отколкото в България. Преди да пишеш глупости, трябва да предоставиш източници.

Между другото, многоточието се пише с 3 точки, а не 4. Преди да ме поправяш, гледай самият ти да пишеш правилно. Затова аз съм анализатор, а ти не.

преди 9 минути, andiay написа:

Аз и форумна любовница ли съм имал...

Тцъ, тцъ, тцъ.... па дори не съм разбрал....

Невъзможно е насила да ограмотиш тоз, който предпочита да си вярва, че е грамотен...

Пише се тозИ, а не ТОЗ... Научи се да пишеш, преди да поправяш другите.

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

на банките какво им пука какви чорапи купувам? Аман

Ще ти преброят космите на gz, но ти би приел това като помощ, защото ще те избавят от труда да си ги броиш сам. Вярно е, точно от такава информация полза уж няма никой. Но насочените реклами са почти като изнудване.

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

И индексът показва, че икономическото неравенство е по-жестоко в Русия, отколкото в България. Преди да пишеш глупости, трябва да предоставиш източници.

И отново пишеш глупост "анализаторе", което само доказва, че нямаш представа, какво коментираш...

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/gini-coefficient-by-country

А ти случайно предоставяш ли източници за твърденията си, т.е. за глупостите, които бълваш на килограм...

преди 15 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Между другото, многоточието се пише с 3 точки, а не 4. Преди да ме поправяш, гледай самият ти да пишеш правилно. Затова аз съм анализатор, а ти не.

Многоточието мога да го пиша с колкото точки искам..........

Истината е, че можеш да си "аналлизатор", единствено и само, ако изпълняваш услугите, които са изпълнявали т.н. ибрикчии на султана...

преди 20 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Пише се тозИ, а не ТОЗ... Научи се да пишеш, преди да поправяш другите.

А ти преди да се опитваш да учиш друг как се пише правилно, първо научи богатството на българския език и граматиката му...

Никой не е в състояние да измъкне невеж от невежеството му............

преди 2 часа, Bubbles написа:

1000029002.jpg

Тоест статистиката лъже?

gdp_percapita_brics.png.a53c25fc7142d7441552495e7432465d.png

По-добре не се хвали, че си учител...Тотална щета си...

П.П.: Да се вижда по-добре...

gdp_percapita_brics_1.thumb.png.93a7f42673db8a970fec3b148e15d0b0.png

Редактирано от БаалБек (преглед на промените)

преди 24 минути, Sliderum2 написа:

Ще ти преброят космите на gz, но ти би приел това като помощ, защото ще те избавят от труда да си ги броиш сам. Вярно е, точно от такава информация полза уж няма никой. Но насочените реклами са почти като изнудване.

Продават информацията за всяко твое движение на застрахователи и рекламодатели. Утре застраховката ти ще е по-скъпа, защото са видели, че купуваш твърде много захар или алкохол. Така работи маркетинга свързан с банките и това е факт и е доказано, а не просто празна приказка.

преди 10 минути, andiay написа:

И отново пишеш глупост "анализаторе", което само доказва, че нямаш представа, какво коментираш...

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/gini-coefficient-by-country

А ти случайно предоставяш ли източници за твърденията си, т.е. за глупостите, които бълваш на килограм...

Многоточието мога да го пиша с колкото точки искам..........

Истината е, че можеш да си "аналлизатор", единствено и само, ако изпълняваш услугите, които са изпълнявали т.н. ибрикчии на султана...

А ти преди да се опитваш да учиш друг как се пише правилно, първо научи богатството на българския език и граматиката му...

Никой не е в състояние да измъкне невеж от невежеството му............

Кажи ми къде в книжовния език се пише ТОЗ, чакам... На село така си говорите, ама това не означава, че е правилно.

Сравни заплатите медианата в България е по-висока от тази в Русия. Ама няма смисъл да спориш с копейки...

By the way, анализатор се пише, а не анаЛЛизатор.

преди 7 минути, Topor написа:

Продават информацията за всяко твое движение на застрахователи и рекламодатели. Утре застраховката ти ще е по-скъпа, защото са видели, че купуваш твърде много захар или алкохол. Така работи маркетинга свързан с банките и това е факт и е доказано, а не просто празна приказка.

Изглежда те са толкова доволни че не им пука от нищо. Нещо като дрогиран да си счупи крака и да не усети щото мозъка му е станал на пача.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Изглежда те са толкова доволни че не им пука от нищо. Нещо като дрогиран да си счупи крака и да не усети щото мозъка му е станал на пача.

E, като съм доволен, защо трябва дами пука за тебе?

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Пак не ми отговорихте на въпроса, какво ми дреме, че банката е видяла, че си купих чорапи?

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Те са го измислили отдавна... Удобството е най-добрата форма на контрол,човек, който не усеща болката от загубата на лична свобода, е точно като дрогиран.. усмихва се, докато системата му реже клона, на който седи, само защото е станало по-бързо с Apple Pay.

преди 15 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Сравни заплатите медианата в България е по-висока от тази в Русия. Ама няма смисъл да спориш с копейки...

Той е манипулатор. Но повечето, които му четат манипулациите са прости и не ги проверяват. Затова му се кефят.

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Пак не ми отговорихте на въпроса, какво ми дреме, че банката е видяла, че си купих чорапи?

Не съм телепат и не мога да прочета в мозъка ти дали ти дреме или не. Може да си лъжеш колкото искаш какво ти е отношението.

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

На банката не и пука за цвета на чорапите ти брат.. утре, когато поискаш застраховка живот примерно или ипотека, алгоритъмът ще изчисли, че пазаруваш в евтини магазини, ядеш вредна храна или посещаваш често аптеки. Тогава ще ти вдигнат лихвата или вноската, а ти дори няма да разбереш, че сам си им дал информацията, с която да те прецакат..

преди 3 минути, Topor написа:

Те са го измислили отдавна... Удобството е най-добрата форма на контрол,човек, който не усеща болката от загубата на лична свобода, е точно като дрогиран.. усмихва се, докато системата му реже клона, на който седи, само защото е станало по-бързо с Apple Pay.

Как да ти го кажа, само животинките не се притесняват да @кат публично, но поне котките после го заравят, а гейпросащесср трололинките - не.

преди 17 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Кажи ми къде в книжовния език се пише ТОЗ, чакам... На село така си говорите, ама това не означава, че е правилно.

By the way, анализатор се пише, а не анаЛЛизатор.

Както казах, никой не може да ти помогне да се измъкнеш от невежеството си...

"Тоз, който падне..."...

Дадох ти източник за индекса за социално неравенство...

Дори нямаш представа как се изчислява СРЗ, а си тръгнал да сравняваш различни държави по този показател...

А и остава въпроса къде какво и колко може да купи човек със СРЗ...

Понеже доказа, че няма как да си анализатор, то използваното от мен аналлизатор е далеч по-подходящо да опише възможностите ти...

Но... и сарказма е нещо, което не разбираш... нормално за индивиди от твоят вид....

преди 14 минути, БаалБек написа:

Той е манипулатор. Но повечето, които му четат манипулациите са прости и не ги проверяват. Затова му се кефят.

О, здравей душице...

Виждам, че все още продължаваш да описваш себе си, уж описвайки мен...

Забавно е....

преди 3 минути, andiay написа:

О, здравей душице...

Виждам, че все още продължаваш да описваш себе си, уж описвайки мен...

Нещо за еврото имаш ли да кажеш или пак ще разводняваш всяка тема?

...Забавно е...

преди 3 минути, БаалБек написа:

Нещо за еврото имаш ли да кажеш или пак ще разводняваш всяка тема?

...Забавно е...

Искаш за еврото, получаваш за еврото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.