Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Добре че беше Ванката снощи да каже истината в очите на Фънки. Че горкото момче се мислеше за атлет/за Фънки става дума biggrin.gif/.

Мани бегай-като се надигна тоя ми ти Фънки-викам сега ще гледам :wors:

Дебел а :lol6:

Иначе той може да обижда

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Е толкоз гледате явно ohmy.gif

Снощи Анелия беше в публиката и подкрепяше Дамян и тируриру и той каза че може и да й предложи брак-ама като свърши Айдъла

;)

Аз тази серийка я пропуснах sad.gif във вторник, когато пяха момчетата, ама ще си я дръпна да видя какво е ставало :P

Хм,Ивайло Донев нали беше от Шумен.Помня го от миналата година,а и в това издание в началото го представяха като шуменец.Сега виждам,че навсякъде пише,че е от Варна ohmy.gif

Пламена трябва да бъде новата Лили Иванова

:)

2435lza.jpg

Английски текст от песента на Марая Кери:

No I can't forget this evening

Or your face as you were leaving

But I guess that's just the way

The story goes

You always smile

But in your eyes

Your sorrow shows

Yes it shows

No I can't forget tomorrow

When I think of all my sorrow

When I had you there

But then I let you go

And now it's only fair

That I should let you know

What you should know

Chorus:

I can't live

If living is without you

I can't live

I can't give anymore

I can't live

If living is without you

I can't give

I can't give anymore

Изключително стилна интерпретация (Валентина Хасан) - Кен Лий:

Но ан кен ту гету сивмен

но йон клиз тожу маливе

уен а гезажу завате на налечу моо...

Ню уонуз тунай мулинай

йон сора шоо...

Йес и шоо, ууоооооуу...

Кен лиййй, тулибуди будаучу,

Кен лиййй, тулибуди будаучу...

Оригинал: Валентина Хасан .

Кавъри: 1 и 2. :rolleyes:

Редактирано от Mithu (преглед на промените)

Пламена трябва да бъде новата Лили Иванова

:help wanted:

По добре новата Маргарита Хранова (гласа на Марги ми харесва повече от Лили). А най добре единствената и неповторима Пламена Петрова

• Автор

2902.jpg

Кайли Миноуг ще съветва талантите от "Мюзик Айдъл"

Ослепителната Кайли ще се срещне с финалистите от втория сезон на музикалното риалити "Мюзик Айдъл" 2, което се излъчва в ефира на Би Ти Ви. Сензационната суперзвезда се съгласи да се запознае лично с младите таланти и да сподели с тях част от собствения опит на мултиплатинена певица и грандиозен световен артист.

Уникалната среща ще се състои минути преди бляскавия концерт на Кайли в София, съобщиха от организаторите "София мюзик ентърпрайсис". Кайли Миноуг доминира на световната музикална сцена през последните 20 години. Кариерата й е една от най-успешните в съвременната поп музика, а в Европа и Австралия тя се нарежда сред най-известните личности и секссимволи на своето поколение.

Източник: Дума

• Автор

20080314_0006_d.jpg

Валентина Хасан спечели сърцата на милиони потребители в интернет с хита си "Кен лий". Сега уникалният роден талант е на път да превземе и клубовете в Европа. Това ще стане с помощта на диджеите от “Ибиса Клуб” (Март, Лес Шмиц и Пипи), които вече завъртяха ефектен ремикс на изпълнението.

Популярността на “Кен лий” в интернет пък нараства лавинообразно. Ако през първите дни средно по 50 000 човека на ден са се възхищавали на английския на Валентина, то през последните 24 часа това са направили близо половин милион. В сайта “Виртуал Видео Чарт”, който изчислява кои са най-гледаните клипове в цялата мрежа, изпълнението на госпожа Хасан не излиза от Топ 5, като вчера дори изпревари и последния хит на Бритни Спиърс.

Източник: Новинар

20080314_0006_d.jpg

Валентина Хасан спечели сърцата на милиони потребители в интернет с хита си "Кен лий". Сега уникалният роден талант е на път да превземе и клубовете в Европа. Това ще стане с помощта на диджеите от “Ибиса Клуб” (Март, Лес Шмиц и Пипи), които вече завъртяха ефектен ремикс на изпълнението.

Популярността на “Кен лий” в интернет пък нараства лавинообразно. Ако през първите дни средно по 50 000 човека на ден са се възхищавали на английския на Валентина, то през последните 24 часа това са направили близо половин милион. В сайта “Виртуал Видео Чарт”, който изчислява кои са най-гледаните клипове в цялата мрежа, изпълнението на госпожа Хасан не излиза от Топ 5, като вчера дори изпревари и последния хит на Бритни Спиърс.

Източник: Новинар

Е,ето как се раждат звезди! biggrin.gif

Браво,Фънки-наистина живеем в Абсурдистан

Нямам на идея кой е гласувал за Иван-за да остане

Явно това е новия модел на поведение-грозотията,пошлостта,арогантността

sad.gif

...Нямам на идея кой е гласувал за Иван-за да остане

Явно това е новия модел на поведение-грозотията,пошлостта,арогантността

sad.gif

Нали не мислиш, че някой взема на сериозно гласовете на зрителите, поне доколкото изобщо има такива. Смятам, че всичко е режисирано и Иван, за огромно мое съжаление, ще стигне доста далеч в конкурса. Вероятно е най-добрият певец досега общо в двете издания, но държанието му не е недопустимо. Вероятно се смята за много оригинален, а ако не е така, то може би има нужда от обстоен преглед при съответен специалист. Но повече съм склонен да мисля, че разиграва театър с негласната (?) благословия на екипа, защото вероятно мнозина му симпатизират, хора има всякакви.

Нали не мислиш, че някой взема на сериозно гласовете на зрителите, поне доколкото изобщо има такива. Смятам, че всичко е режисирано и Иван, за огромно мое съжаление, ще стигне доста далеч в конкурса. Вероятно е най-добрият певец досега общо в двете издания, но държанието му не е недопустимо. Вероятно се смята за много оригинален, а ако не е така, то може би има нужда от обстоен преглед при съответен специалист. Но повече съм склонен да мисля, че разиграва театър с негласната (?) благословия на екипа, защото вероятно мнозина му симпатизират, хора има всякакви.

Аз не казвам че не може да пее

А може и да си е платил да му цъкат смс-и,нали

biggrin.gif

Ако е нагласено всичко,значи и победителят е известен за екипа

Абе цирк да става-циркаджийска държава с маймуни и клоуни

Кво съм тръгнала ценности да търся

MUSIC IDOL-2:

Иван Ангелов

861610_orig.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Xir0ctD3BuI...feature=related

В действителност НЕ аз съм "клоунът",а нашето страшно,цинично и безчуствено общество,

което така наивно си играе на сериозност,че това му помага да скрие собственото си безумие.

С.Д

881310_orig.jpg

Редактирано от Lestath (преглед на промените)

...Абе цирк да става-циркаджийска държава с маймуни и клоуни

Кво съм тръгнала ценности да търся

Да, и аз не ги търся.

Всъщност, съвсем неумишлено съм написал не това, което мисля:

...но държанието му не е недопустимо...

Исках да кажа, че държанието му Е недопустимо.

----

П.П. А това "нововъведение" за връщане на двама от вече отпадналите ми напомня за едно странно предаване, кой знае защо наречено "шоу", чието действие се развива в една луксозна къща... Вече се чудя дали някой от участниците няма скрит близнак/близначка.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Да, и аз не ги търся.

Всъщност, съвсем неумишлено съм написал не това, което мисля:

Исках да кажа, че държанието му Е недопустимо.

----

П.П. А това "нововъведение" за връщане на двама от вече отпадналите ми напомня за едно странно предаване, кой знае защо наречено "шоу", чието действие се развива в една луксозна къща... Вече се чудя дали някой от участниците няма скрит близнак/близначка.

и защо да е недопустимо, всъщност знаеш ли къде се държи така? в телевизионно шоу, искаш да кажеш че в телевизионно шоу е недопустимо да си клоун ли? ами Комиците? Big Brother, Търсенето на таланти при Слави... там допустимо ли е да си палячо??? изобщо що за идиотско смесване е неща създадени да забавляват с наистина сериозните, недопустимо ще е да се държи така вероятно на аудиенция при някой дъртак - папа или кралица, но в някакво си телевизионно шоу, е направо абсурдно да се пишат подобни глупости, недопустимо чушки, както виждаме си е съвсем допустимо че даже и забавно, който не го кефи има си дистанционно или не сваля торента и толкова

И миналата година върнаха двама. Единият (Преслава) беше определена с вота, а другия (ТЕодор) - от журито. Така че явно такива са правилата. НОмерът е, че сега върнаха не ДВАМА, а ТРИМА. Тоест правилата за пореден път се нарушават.

Накрая да извикат Лили Иванова да изпее "БЕз правила" и всичко да приключи.

и защо да е недопустимо, всъщност знаеш ли къде се държи така? в телевизионно шоу, искаш да кажеш че в телевизионно шоу е недопустимо да си клоун ли? ами Комиците? Big Brother, Търсенето на таланти при Слави... там допустимо ли е да си палячо??? изобщо що за идиотско смесване е неща създадени да забавляват с наистина сериозните, недопустимо ще е да се държи така вероятно на аудиенция при някой дъртак - папа или кралица, но в някакво си телевизионно шоу, е направо абсурдно да се пишат подобни глупости, недопустимо чушки, както виждаме си е съвсем допустимо че даже и забавно, който не го кефи има си дистанционно или не сваля торента и толкова

В поста ти сам си отговаряш на въпроса, който ми задаваш - става дума за шоу, което е част от световен формат и няма нищо общо с измислени програми като "Комиците", например, пълно с изкуствено режисиран смях, започващ след светване на таблото над сцената, същото е и при Слави, за ББ да не говорим. Но когато има състезателен елемент, при това значим, такова кръчмарско поведение е недопустимо. Като е решил да се прави на палячо, нека да отиде в съответно предаване, а не да принуждава хората да му гледат простотиите. Не виждам нищо оригинално в това да се прави да палячо, но щом смята, че това ще му спечели привърженици - моля, няма проблем. Но не и да си позволява да обижда или пък съзнателно да пречи на останалите, те с нищо не са по-лоши или по-некадърни от него. В едно такова начинание трябва да има и спортсменски дух, но за Иван това явно е неприложимо понятие.

В поста ти сам си отговаряш на въпроса, който ми задаваш - става дума за шоу, което е част от световен формат и няма нищо общо с измислени програми като "Комиците", например, пълно с изкуствено режисиран смях, започващ след светване на таблото над сцената,...

Не видях при `Комиците` да има светещо табло аплауз applause.jpg, и никой не ме е карал да се смея на сила.

В поста ти сам си отговаряш на въпроса, който ми задаваш - става дума за шоу, което е част от световен формат и няма нищо общо с измислени програми като "Комиците", например, пълно с изкуствено режисиран смях, започващ след светване на таблото над сцената, същото е и при Слави, за ББ да не говорим. Но когато има състезателен елемент, при това значим, такова кръчмарско поведение е недопустимо. Като е решил да се прави на палячо, нека да отиде в съответно предаване, а не да принуждава хората да му гледат простотиите. Не виждам нищо оригинално в това да се прави да палячо, но щом смята, че това ще му спечели привърженици - моля, няма проблем. Но не и да си позволява да обижда или пък съзнателно да пречи на останалите, те с нищо не са по-лоши или по-некадърни от него. В едно такова начинание трябва да има и спортсменски дух, но за Иван това явно е неприложимо понятие.

Някой да ти е опрял пистолет в главата и да те е принудил да гледаш? Ей ма като започнете така принуждавал ви да гледате простотии. Ти в вас само БТВ ли имаш?

Някой да ти е опрял пистолет в главата и да те е принудил да гледаш? Ей ма като започнете така принуждавал ви да гледате простотии. Ти в вас само БТВ ли имаш?

Всъщност, никъде не съм споменавал за пистолети, ножове и принудително гледане на предаването, в това сте прави, уважаеми привърженици на Иван. Опитвам се да гледам останалите участници, а той определено ми пречи. Според вас каква би следвало да е реакцията ми?

Не видях при `Комиците` да има светещо табло аплауз и никой не ме е карал да се смея на сила.

Е, радвам се, че ти е било интересно. Всъщност, разсъжденията ми са свързани с "гостите" от първа линия, които попадат в обектива - дали наистина им е смешно?

Не че ми пука, а и говорим за Music Idol.

Не знам какво толкова спорите за Иван. Той има просто уникален глас, не мога да забравя как изпя Сбогом. Не само Люси настръхна тогава, а и аз. Яд ме е само, че се гаври сам със себе си sad.gif

Иначе Ивайло е другият ми фаворит от момчетата, кефи ме, че не се предава. За момичетата няма какво да се говори, те са страшни. Мога да изброя поне 4-5, които много ми харесват. Само актрисата(не й помня името), която сама си каза, че изобщо не е вярвала, че ще стигне до финла, не е за там според мойто скромно мнение. Другите са супер :ph34r:

Не знам какво толкова спорите за Иван. Той има просто уникален глас, не мога да забравя как изпя Сбогом. Не само Люси настръхна тогава, а и аз. Яд ме е само, че се гаври сам със себе си sad.gif...

Мисля, че оценката ти за Иван е максимално точна. А що се отнася до спора - няма нищо лошо, всеки си има право на мнение.

ИВАН АНГЕЛОВ ОТ АЙТОС Е...

881220_orig.jpg

834221_orig.jpg

НОВИЯТ MUSIC IDOL-2 !!!

881253_orig.jpg

Иване ние всички те обичаме и сме с теб! Ти си човекът. Tи си нашият MUSIC IDOL-2 !!!

Редактирано от georgi 76 (преглед на промените)

Абе на Иван не му е през *** за никой ей за т'ва ме кефи щото не му дреме за мнението на другите!!!

Абе на Иван не му е през *** за никой ей за т'ва ме кефи щото не му дреме за мнението на другите!!!

Напротив, точно защото му пука за мнението на другите, се държи така. Според него това е печеливша стратегия да се отличи от останалите и да внесен малко разнообразие в това шоу, за да не се изживяват всички сякаш светът започва и свършва с "Мюзик Айдъл". И според мен това е печеливша стратегия ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.