Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

В крайна сметка аз така и не разбрах - ти в какво си шампион или въобще какво практикуваш? Може пък и да се окажем прекалено близко, кой в каквото е добър, пък и да си премерим силите, знаеш ли. Колкото до шефовете - ми моите карат Майбах, Ферари, Субару Трибека... искаш ли снимки, не са обект на авторско право ? Пък S класата и два CL-а стоят в двора, само на лов ходят с тях :speak:

Редактирано от Topper (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

:yanim: Вече мерят и колите на шефовете си! :P:friends1:

Чий шефове карат по-хубави коли?! :rolleyes::laughing5:

В крайна сметка аз така и не разбрах - ти в какво си шампион или въобще какво практикуваш?

Може пък и да се окажем прекалено близко, кой в каквото е добър, пък и да си премерим силите, знаеш ли.

Колкото до шефовете - ми моите карат Майбах, Ферари, Субару Трибека... искаш ли снимки, не са обект на авторско право ?

Пък S класата и два CL-а стоят в двора, само на лов ходят с тях :)

Ами, това карат, имат такива пари-карат си ги.Аз бих карал само кола, която с времето си увеличава цената, не да те зачерни с половин цена след няколко години.Инвестицията си е, стига съм ви отварял очите.Пример-Dodge Charger, Cuda, Stingray...Спомнете си "Да изчезнеш за 60 секунди"-"Ако карахте онази модел от `69, нямаше да сте чикиджия, както ония, с еднаквите ферарита, а познавач!" Не мога да си купя Ferrari, наистина, не бих го и направил.И, след като истинските коли, които изброих, няма как да ги има в БГ, нито кой да им направи тунинг, съжалявам, няма да си взема никаква.Виж, Bildera ще ме разбере от раз.Почти винаги с нечия луксозна кола пътувам, или такси.Какво означава да си премерим силите точно?Дай на ЛС, че модераторите ще ни "шамаросат".@tuksum, кой е тоя, на снимката?

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

;);):)

ice lion, не им обръщай внимание.Neo, защо преразказваш моите постове?Не написах ли аз точно същото?С Морфей не сме се срещнали все още, не е в отпуск.Аз настоявах бой без правила пред камери, той искаше с ножове, всеки си има разбиране за мъжки бой.В крайна сметка, говорейки над един час по gsm, като му се обадих, излезе, че всичко е едно грамадно недоразумение, и че не говорим за една и съща сервитьорка, и се посмяхме добре.Не сме се надпивали, той ще пие, аз ще му се смея, като препие, такава ни е уговорката.Друг член на форума чакам аз да се обади, да видим дали има смелост да си признае какво стана с него.Дал съм дума да не казвам кой е, такава бе предварителната уговорка.

Айде де! Няма ли да се обади битият член на форума?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Здравейте, имам проблем с интернет връзката. С локална мрежа съм. Предишния ми компютър беше с ХП, но новия е на Виста. Въвеждам си координатите в Ип протокола, и като пусна интернета си тръгва ама не ми отваря страници. Иначе на стаус имам мрежа. Моля помогнете ми!

Щото моите координати за по IPX :computer2:

Мълчи си по принцип, че лъсва IQ-то :)

Ми чесно казано дреме ми на оная работа ти кога ще си инсталираш виста.Аз съм преценил че за мен е най-доброто и не само за мен.А на момчето мога да кажа:

1.Next

2.Next

3.Избираш в C

4.Next

5.Finish

Велики сме.

Този туториал за инсталиране на Windows, просто няма как да не присъства в Бисерите. :)

Темата е тази.

В крайна сметка аз така и не разбрах - ти в какво си шампион или въобще какво практикуваш?

Аз от няколко години слушам само, че е шампион. Пък по какво, още не ми се е изяснило.

В шоуто на Слави като гост на вечерта ще разберем :P Само защо ме съмнява, че е шампуон в някой мъжки боен жесток... онлайн спорт :) И така да е, няма лошо, прославя България, само Шелби къде не му дават, ами ги гледа по филмите ;)

@ Topper, извинявай, коя част от ЛС не разбра, тъп ли си, или...? Казаха ти ясно да престанеш със spam-а.Като толкова говориш за жестоки боеве, нещо определено ли имаш предвид?Относо IQ, хайде, не исках да те коментирам, но, да искаш от хората стотици кинти за елементарна намеса, която бих коментирал като въпрос на firmware, за голям спец ли се мислиш? @AcidBurn, нито те познавам, нито смятам да давам обяснение на който и да е от вас, убедих се с очите си колко долно и завистливо племе е останало тук.Явно някой не може да понесе факта, че има хора, със собствен стил и мнение, и си ги отстояват добре, докато на други тия качества им липсват.Поне се разсмях добре след толкова свършени сделки днес.Казвам го още веднъж-каквото съм направил, от 2006 насам, е било за да запомнят в чужбина БГ с добро, и да прославя пропадналата ни държавица.Вместо да коментирате кой колко пъти е шампион, нека ви питам, и приключим спора с риторичен въпрос-вие какво точно сте направили за нейното прославяне?И не мога да проумея как смеете да вземате това на базик..От 6 милиарда души, един става шампион, и на вас ви е смешно? Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:P guru3dcom и overclockers.ru измамни сайтовев??/хахахахахах.Ти чуваш ли се какво говориш???Това,което твърдиш е глупост и го знаеш.И запетая пред ''И'' не се слага(в този случай).Но ти си завършил езиковата в Афганистан и ти е простено.И стига си цитирал чужди лафове от хардуеър бг.Няма правилен и неправилен подход към такива като теб.При такива като теб всичко е правилно.Друг път не започвай спор за правопис,при положение ,че твоя е не достатъчно добър за възпитаник на езикова гимназия,особено когато индивида( в случая ти) го изтъква като предимство,което в случая се явява недостатък.Но какво ли ти обяснявам.так или иначе няма да разбереш.И това ,че guru3d или overclockers.ru са измамни сайтове е меко казано глупаво.Това са фактите.

Без майтап, това са фактите...Пропуснати са много запетаи, особено преди и след вметната част в изречението, грешки при съгласуване (пълен и непълен член), препинателните знаци не са отделени правилно, на места многоточието би било по-подходящ избор от точката...Как може, бе, някакъв си от Афганистан да открие толкова много грешки? И то, в текст, състоящ се само от няколко изречения Публикувано изображение:speak::angry: Фактите са си факти-човекът не е наясно с PR дейността на двата производителя, и вярва безрезервно на някакви определни sites... "В началото бе gurud3d, и нищо от това, което е станало, не е станало без guru3d" Публикувано изображение Ами, накрая наистина ще спра да обяснявам такива тънкости (за картите го обясних прекрасно, и за ефектите, и филтрирането), и ще оставя това само на модераторите.Нека разни хлапаци се перчат без знания по форумите и да избиват норматив откъм комплекси, а пък за мен, който имам доста знания, не се тревожете.Заприличахме на data.bg вече...

От 6 милиарда души, един става шампион, и на вас ви е смешно? Публикувано изображение

лек анализ , колко е населението на планетата Земя ??? предполагам че само от тая планета са играчите!!!

колко от тях имат нет ??? колко играят срещу теб а Фикс ??? Какъв е залога има ли награден фонд че да се регна

аз бях първо на S3 (virge, savage3d, savage2000), после на nVidia (gf2 gts), после ати (x1300) и сега съ пак на nV. бъдещето е на линукс. ати и линукс вървят в различни посоки. не знам как ати продължават да следват посоката на s3 и още да за живи... ако можеха да пишат драйвери nVidia нямаше да я има... те и S3 до серията savage2000 бяха на върха... (тогава излезе gf256 дето беше 2 пъти по бавно... независимо от калпавия драйвер на саваджа...) та не е достатъчно само груба сила... в драйверите на ати примерно има ограничение в кадрите на furmark (като exe-то си е с оригиналното име furmark кадрите едни като се преименува - скачат 2-3 пъти ама със тях и температурите...) ATI officially ”optimize” catalyst for Furmark, making it run slower ATI Deliberately Retards Catalyst for FurMark ATI Optimizes Catalyst 8.8 to be FurMark-Proof! че не е ли по добре да напраят картата да грее по малко? както е тръгнало след плазмите ще забранят и ати-те в европейския съюз поради голямото прахосване на ел. енергия...

Тук не говорим само за игри, момко.Неведнъж съм казвал, че те са най-малкото.Неведнъж казвам, че на никого няма да отварям очите.Да има едно лесно-бихте ми ги извадили, ако имаше как.Нито сте ми майка, нито баща, да ми държите сметка кой съм, и какъв съм.Като играем на offline tournament, всеки слага по 200 лв, и се разбираме първият и вторият каква част ще приберат.Аз мълча вече, идва г-н Професорът да ни разбули тайните на индустрията :angry:

Уохохохохохо хаххахахахахаахах хохохохоххооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

@ Topper, извинявай, коя част от ЛС не разбра, тъп ли си, или...? Казаха ти ясно да престанеш със spam-а.Като толкова говориш за жестоки боеве, нещо определено ли имаш предвид?Относо IQ, хайде, не исках да те коментирам, но, да искаш от хората стотици кинти за елементарна намеса, която бих коментирал като въпрос на firmware, за голям спец ли се мислиш? @AcidBurn, нито те познавам, нито смятам да давам обяснение на който и да е от вас, убедих се с очите си колко долно и завистливо племе е останало тук.Явно някой не може да понесе факта, че има хора, със собствен стил и мнение, и си ги отстояват добре, докато на други тия качества им липсват.Поне се разсмях добре след толкова свършени сделки днес.Казвам го още веднъж-каквото съм направил, от 2006 насам, е било за да запомнят в чужбина БГ с добро, и да прославя пропадналата ни държавица.Вместо да коментирате кой колко пъти е шампион, нека ви питам, и приключим спора с риторичен въпрос-вие какво точно сте направили за нейното прославяне?И не мога да проумея как смеете да вземате това на базик..От 6 милиарда души, един става шампион, и на вас ви е смешно? Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Тази тема започна да ми става досадна и безинтересна...

Населението е приблизително 6,5 милиарда души.Държавицата ни е най-пропадналата в целия ЕС, и най-бедната.За прославянето-хората не си плюят по шампионите.Когато в някои среди кажеш България-моето име изричат първо.Както във футбола, англичаните, например, веднага изричат-Аспарухов.Както казаха преди мен-фактите са си факти.И за сделките са си факти, чак документи има, и :blink: има. Дори се стягам да ходя в чужбина, крайна цел-Mondo showroom/outlet. P.S Ало, модераторите, спинкате ли още?

Когато в някои среди кажеш България-моето име изричат първо.Както във футбола, англичаните, например, веднага изричат-Аспарухов.Както казаха преди мен-фактите са си факти.И за сделките са си факти, чак документи има, и :blink: има. Дори се стягам да ходя в чужбина, крайна цел-Mondo showroom/outlet.

батка ти яко харчиш масло обаче .

Ти май получаваш факсове от "горе" , дето мислиш че са ЛС (поне мен скоро не си ме разсмивал)

И знаеш ли, лесно е, НАПИШИ/ПОКАЖИ къде си шампион, какво си, кой си, защото всичко останало е трагикомедия от твоя страна.

Със стил при това :blink:

Населението е приблизително 6,5 милиарда души.Държавицата ни е най-пропадналата в целия ЕС, и най-бедната.За прославянето-хората не си плюят по шампионите.Когато в някои среди кажеш България-моето име изричат първо.Както във футбола, англичаните, например, веднага изричат-Аспарухов.Както казаха преди мен-фактите са си факти.И за сделките са си факти, чак документи има, и :baby: има. Дори се стягам да ходя в чужбина, крайна цел-Mondo showroom/outlet.

P.S Ало, модераторите, спинкате ли още?

Публикувано изображение

Бисер в бисерите ! Fixt00l щом си толкова популярен я говори с Путин или Тимушенко да туснат газа на България Публикувано изображение !

Какви пари давате? За газта питайте на БСП интересите, там имам трима много важни приятели :baby: :baby: Topper и останалите, а вие, защо първи не се представите? Чакам да уважа конкуренцията си. Я да видим кой от устатковците въобще е някой...Чакам да видя.Тъкмо ще видим имаме ли друг световен шампион/ка във форума.@tuksum, като нямаш 100 лева в джоба, смей си се на огледалото, а мен си ме остави да напредвам в бизнеса, там има кой да ме цени.Приличате на мърлявите и опърпани циганчета некоя ма`ала, дето хвърлят камъни по всеки преминаващ луксозен автомобил.Не ви виждам плюсовете, и кои сте вие, че да ми давате наклон на... Когато стане некоя сериозна тема за IT, или дори сложни компютърни проблеми, всичките циркаджии се изпокривате, я да видим, следващия път, колко ще сте активни...И, като се ядосам на (КАЛ)дата.бг, ако някой прати ЛС с молба за помощ, аз трябва да му кажа нещо от вида на "Ами, видиш ли, тук, във форума, има едни мажоретки, и заради тяхното отношение няма да помагам." Прекрасно ми знаете нивото и възможностите, и много добре знаете дали изобщо някой от целия форум ме доближава.Като не ви харесва, и, след като не съм достоен за форум, съставен от банда хулиганчета, изкарвайки всичко криво-прав ви път, има сума ти форуми, където ме ценят и уважават.Спомням си как отказах на един модератор от kaldata да мина към конкуренията...Иди и говори точно на Калдата за достойнство...

Какви пари давате? :bighat:;) Topper и останалите, а вие, защо първи не се представите?Чакам да уважа конкуренцията си.Я да видим кой от устатковците въобще е някой...Чакам да видя.

дай моля те на психотерапевта си да прегледа тая тема или последните и страници а после се моли да има нет от там където ще те настанят че ще е скука а и няма да имаме световен.

Слушай Фикс аве ти преди година беше двукратен или трикратен как за една година стана шесткратен или световни първенства втвоя мъжки спорт достоен за уважение се провеждат през месец !!!

От другата страна на медала за мен са леко болезненото самочувствие и избухливостта на Fixt00l, за чиито познания обаче мога само да сваля шапка (стига да не се изкарва по-азиатец от азиатците :bighat: ).

izabel1, най-накрая ли зацепи, че не се занимавам само с едно първенство? И не ми отговорихте на въпроса.

абе, хора, не омаляхте ли вече?

Аз-да, отдавна, чакам и те да омалеят...И да видя конкретно кой от тях е някой в световен мащаб, че да си позволява да критикува мен, без да ме познава.Нали много хора не са постигнали нищо в живота, и само създават работа на модераторите... :bighat:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.