Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Темата:

Влагане картинка в текста и след това поставяне това изображение на фона на същата или друга картинка

Пълен текст: www.uroci.net

И отговор:

сори всички екстри в профила ми са блокирани

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами като изоставиме темата тя натруппва прах и става тежка и пада на долу...

Първи постулат на FodoR за форумната гравитация :cool:

Първи постулат на FodoR за форумната гравитация :cool:

ей така е потънал Титаник................

Заглавието на темата е:

чува ме с скаип 2х без 0х

И обяснението в съдържанието:

говорим си по скаип и ме чува нормално ...пускам си вентрило влизаме в един и същ сервер и почва да ме чува 2х като натискам птт-то.затварям в скаип и спира да ме чува о.О

аз лично вмествам качествените миньончетата в рамките на 160-165

:)

Много просто- ползваш си вградения инструмент за клавиатура с един драг и дроб :) вече имаш руски , инджикитайски и т.н.

Ако не те е заболял черния дроб от смях дотогава ;)

1.Прейнсталиране на Linux:

2.Прейнсталиране на Виста или 7:

-обновяване махане на доста ненужни програми с които идва всеки комп(Нортон някои игри програми и т.н.)чистене на компа от боклука след деинсталирането,поставяне на нови програми,чистене на регистрите(дефрагментиране на регистрите)дефрагментиране на твърдя диск-около 10 часа работа.

1. Не може да пише правилно.

2. Не знае, какво е преинсталиране на операционна система.

3. Има претенции, другите да не пишат глупости.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

След 7 години ориентирано програмиране, няма да знам какво е вирус ли бе?

Срамувам се, че не съм чувал за такъв вид програмиране.

Ако не те е заболял черния дроб от смях дотогава :)

1. Не може да пише правилно.

2. Не знае, какво е преинсталиране на операционна система.

3. Има претенции, другите да не пишат глупости.

Тази тема я заглеждам от самото й създаване. Би било добре накрая да присъединят директно към бисерите. То глупост до глупост там.

Не знаех че като преинсталираш и компа идва с Нортън Публикувано изображение

Само прасковката не знам как още не е писала Публикувано изображение

Добре Дошли на всички.. Публикувано изображение

Форумът ни се разраства все повече и повече... Публикувано изображение Все повече нови попълнения имаме, привърженичките на романтиката сме много и тук намерихме сродни души... Публикувано изображение Публикувано изображение

Не мислите ли, че е време вече да се поопознаем поне малко, момичета? Публикувано изображение

Представете се с няколко думи Публикувано изображение Кой колкото иска - не е необходимо да си пишем автобиографиите естествено, но все пак.. Нека да се запознаем... Публикувано изображение

:):):) О, неее...Тук наистина ме заболя коремът от " хилеж " - прочетете внимателно, а и цялата тема е за Бисерите...Сега очаквам -50 репутация от момичетата, които знаят само клишета и ще ме изкарат най-изостаналия и коравосърдечен, blah blah blah.Прилича на сбирка на лес***ки, а какво ли би станало, ако някой пусне тема " Да се поопознаем, момчета  :) ".Няма да изкажа лично мнение, че не -50, а минус 150 репутация ще отиде (много важно).

d0ck току-що публикува мнение в тема, за която сте абониран, със заглавие "Как да разбера каква ми е паролата?".

----------------------------------------------------------------------

Вирус е майка ти бе, прост!

След 7 години ориентирано програмиране, няма да знам какво е вирус ли бе?

----------------------------------------------------------------------

Ориентирано програмиране, аз след 25 години стаж научих и за тази дисциплина ;)

Здравейте и от мен при мен възникна 1 проблем зн ползвам 1 сайт www.novamov.com за качване на филми но от 2 дни сайта неиска да зарежда а много мие нужен тоя сайт т ако може да ми помгнете.Дами кажте как даси оправя проблема ще сам ви много благодарен

Дами ! Кажете на момчето как да си оправи проблема !

:D:cool::eek: О, неее...Тук наистина ме заболя коремът от " хилеж " - прочетете внимателно, а и цялата тема е за Бисерите...Сега очаквам -50 репутация от момичетата, които знаят само клишета и ще ме изкарат най-изостаналия и коравосърдечен, blah blah blah.Прилича на сбирка на лес***ки, а какво ли би станало, ако някой пусне тема " Да се поопознаем, момчета  :hush: ".Няма да изкажа лично мнение, че не -50, а минус 150 репутация ще отиде (много важно).

Стефане, не ти прилича да наричаш даден раздел от форума "сбирка" на каквото и да е, още повече на лесбийки! По този начин обиждаш хора, които нямат нищо общо с темата или поста, който ти е толкова весел. Да не говорим, че всеки има право да си избира сексуалните наклонности и никой няма право да го критикува или обижда за това. Ако обичаш, въздържай се в бъдеще от подобен вид определения!

Търся програма за пароли и да работи с Гугъл хрома.Като се логвам във всеки сайт програмата да записва името и парола и да може да генерира.

и отговор:

Ако не се лъжа Google Chrome такъв мениджър.

Здравейте!

Гледам филми с KMPplayer и суптитрите ми излизат на инджикитаиски.като му дам да дърпа кодеци ми изписва че не може да ги свали.Според мен проблема ми е в bg фонетиката защото сам с англииска версия на линдолс дари и на принтера,като напиша нещо на bg и ми излиза на инджикитаиски.Някакви идеи или програми за оправяне на проблема?

Благодаря Ви предварително!!! :):wors::cool:

Ей какви езици имало по света

Ей какви езици имало по света

То и какви ОС-и има...Линдолс. Почвам да се чудя, тези момчета дали могат да четат въобще?

В този ход на мисли, един от любимите ми "специалисти" отново разцепи мрака. Тема за проблеми с драйвери под Линукс (което в крайна сметка ще се окаже проблем на задклавиатурното у-во):

Моя съвет е да не се мъчиш въобще а да се сбогуваш. Не го казвам язвително - просто не си узрял за линукс ( не че и трябва) и по този начин и с това мислене само ядове ще береш. Освен това дистрото което ползваш се слави като "най-модерното" за момента - с нов софтуер и т.н но това има цена- плаща се със стабилност ( не че е нестабилно , но не е много стабилно ) :wors: и в тази връзка - моя съвет е: не се мъчи ;) Все пак, както чета умните хора ползват windows а другите се мъчат , защото са садо мазо :baby:

Как успя в 2 изречения да изкаже толкова алогизми и глупости :)

Най-бързо се прехвърлят работи на картата памет. Ако имаш карта памет или си земи четец за карти памет или отиди в настройки-настройки на телефона-връзки с компютър и му задай устройство за съхранение.Аз съм с четец за карти памет и качвам работи с 5-6мб в сек. Все пак ако нямаш карта памет намери си програмата в интернет и пробвай пак да я инсталираш. Тя по принцип тая програма е проблемна - някой път не ти разпознава телефона или пък изобщо не ти го разпознава.

:wors:

Това е лудо!?Нито за каква програма говори ,нито за какво говори се разбира!

По-солена, по-добре, че микробите не издържат на осмозата.

:go ahead: обяснение защо трябва да си тъпчеш носа със солена вода, когато имаш хрема :cheers:

Защото това са сериозни факти, доказани от светила във физиката, астрологията и още куп науки.

Не виждаш ли имената им?

Публикувано изображениеВсе едно съм в детската градина Публикувано изображение

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

... ,но след месец-два почна страшно яко да ми лаги взеха да ми излизат някви квадрати но не пиксели а някви други....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.