Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Вчера видях, че ми изчезна това за сменяне на езика (фонетиката). Как мога да го върна или по добре ако можете ми кажете някоя програмка за такова нещо.

Ей, тези нови езици за които не съм и чувал....
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бухахаха...

Това е новия Дейвид Огилви пък ти - кво ти разбира тиквата.

Рекламата вливала билиарди - мухахаха...този бисер отива в понеделник на подходящите места в айвокса и ще кандидатства за Златна кратунка, разбира се.

Публикувано изображение

Цитирам ти поста като бисер.

Само от социалните мрежи за рекламни приходи са отчетени $1,3 млрд. Не ми се изброяват останалите само за да затапвам тенденциозно заяждане.

Цитирам ти поста като бисер.

Само от социалните мрежи за рекламни приходи са отчетени $1,3 млрд. Не ми се изброяват останалите само за да затапвам тенденциозно заяждане.

Тези приходи са за самите социални мрежи,или рекламодатели, не на този който рекламира нещо (продукт или услуга )... пробвай пак...

Мдам, незнанието поражда бисер след бисер.. още по глупаво е когато с този бисер, се опитваш да покажеш че друго е бисер....

Редактирано от morituri (преглед на промените)

Тези приходи са за самите социални мрежи,или рекламодатели, не на този който рекламира нещо (продукт или услуга )... пробвай пак...

Остави го - няма смисъл.

Той не прави разлика в терминологията между "рекламата вливаща билиарди" и "приходи чрез реклама".

Това ми е последния офтопик в темата. Довечера ще я разчистя, барабар с моите постове, разбира се.

Остави го - няма смисъл.

Той не прави разлика в терминологията между "рекламата вливаща билиарди" и "приходи чрез реклама".

Това ми е последния офтопик в темата. Довечера ще я разчистя, барабар с моите постове, разбира се.

:rolleyes: Тъкмо ще научи нещо полезно, а не да се бие напразно в гърдите колко е най най ..

П.С И това е за чистене после

Мдам, незнанието поражда бисер след бисер.. още по глупаво е когато с този бисер, се опитваш да покажеш че друго е бисер....

Цитирам и твоя пост като бисер.

Знам, че обичаш да ровиш в нета и да учиш нови неща, но твърде често знанията ти се разпростират до енциклопедичност.

Приходите на производителите превишават разходите за реклама. Никакви плюсове и минуси не могат да оправдаят некомпетентността ти...

Въпросът на човека е съвсем резонен и е на съвсем подходящото място - бидонът си е хардуер отвсякъде. Приложният софтуер явно е изконсумиран и човекът търси някакво clean-up приложение за да си почисти регистрите.

И наистина е спешно, преди да се размърдат буби и всичко отиде по ресайкъл бина Публикувано изображение

търся една програма, която имах преди време, но след това смених уиндоуса. вече я нямa а и немога да я намеря. незнам откъде съм свалял. става дума за една програма, която е за гледане на интернет тв. има раздел с ххх видеота, които са разделени по жанр и като пyснеш някой клип той се зарежда в един тв екран черен, а дo него има едно дистанционно, от което сменяш жанровете или управляваш силата на звука. ако някой се е сетил да пише

благодаря ви .

Здравейте скъпи съфорумци.. пускам темата тук защото донякаде е смешно.. излезна касмета на бай ви Лизандър.. въпроса е как да разбера дали е девствена , тя е притеснителна и казва ,че я е страх че ще боли... и тнт ама може да си търси жертва и тнт.. въпроса е как да разбера дали е девствена по какво.. ще бъда мн. удовлетворен ако някой ми отговори... каква е разликата между девствената и не девствената патка..

а, бре момче и ти ще си евентуалният първи на това момиче http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от youaremydesire (преглед на промените)

• Автор

търся една програма, която имах преди време, но след това смених уиндоуса. вече я нямa а и немога да я намеря. незнам откъде съм свалял. става дума за една програма, която е за гледане на интернет тв. има раздел с ххх видеота, които са разделени по жанр и като пyснеш някой клип той се зарежда в един тв екран черен, а дo него има едно дистанционно, от което сменяш жанровете или управляваш силата на звука. ако някой се е сетил да пише

благодаря ви .

Добре си живеят хората...Бай ЛИЗАндър си намерил късмета, другият направо кара по бързата процедура, по каталог...

Нещо мухи ли ти налетяха в топлото време, какво ръкомахаш ?

..ще бъда мн. удовлетворен..

.... ако знае къде какво да вкарва :)

пробwай сас trask menager сас десниат бутон на мауса.

Извинявам се за глупавата тема,обаче стана следната глупост.Управлявях радиоуправлям хеликоптер в стаята и направих краш в монитора на компа.Като по чудо монитора не е счупен,обаче има 4-5 драскотини в долната част и ме дразнят.Някой има ли идея как да направя така,че да не ги виждам.Като ги напръскам с дезедорант и изчезнаха,докато не засъхна.Идеята ми е да изролзвам нещо на принципа на полирпастата,обаче незнам какво точно?

Повече няма да го карам в стаята http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

:biggrin:

Търся една антивирусна програма,коята при червено око показва,че има вируси и при синьо,че няма.Благодаря!

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

С най-дълбоко уважение към колежката Madonna*, проявила героизъм при залавянето на контрабандиста

Публикувано изображение

---

*А за да не попадна аз като главен герой в следващия пост, ще уточня, че става дума за форумната колежка Madonna, а не за дамата от клипа, с който поздравявам всички читатели!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=aQRLSBUNupg

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

не сащият тунер имам и аз сичко е едно и сащо обаче проблема е че като пустна запис и ми прави следното 1 минута ако записвам то ми го прави кам 200 300 MB-та само за 1 минута говоря! ако е възможно да ми дадеш някав скрииншот за да видя точните настроуйки за да сравня мойте с твойте и да видим защо се получава това....

мерси предварително !

Ако някой намери дума без правописна грешка, моля да ми я посочи :)

Ако някой намери дума без правописна грешка, моля да ми я посочи :)

Имааа, и то няколко една след друга:

не сащият тунер имам и аз сичко е едно и сащо обаче проблема е че като пустна запис и ми прави следното 1 минута ако записвам то ми го прави кам 200 300 MB-та само за 1 минута говоря! ако е възможно да ми дадеш някав скрииншот за да видя

точните настроуйки за да сравня мойте с твойте и да видим защо се получава това....

мерси предварително !

:)

и другото искам да си преинстал компа обаче не мога да намеря диска за уиндолса ХЕЛПП

Аз лично не съм Ванга, предполагам и всички съфорумници... :speak:

Не може да се носят оръжия!!!

има закон който гласи че не е позвлонено носенето на хладнокръвни оръжия :yanim:

И да не искаш да ръгаш някой

:nono:И ако е позволено гледай да не носиш керамичен нож в ръка че ще срежеш някой на половина

:biggrin:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Дай 100 кинта и ще ти пратя по скайпа.

Ето ти материали за топлинни машини:

http://www.google.bg...%B5%D0%BD%D0%B5

Ето и за опазване на околната среда:

http://www.google.bg...l=&oq=&gs_rfai=

Сядаш и я сглобяваш. Четеш, вадиш основните неща и ги включваш в презентацията. Например:

1. Същност - определение.

2. Принцип на действие.

3. ...................

4. ................... и така нататък.

----------------------

9. Опазване на околната среда.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :biggrin::yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.