Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посвещава се на децата от 60-те, 70-те и 80-те години на 20

Featured Replies

някой да е откривал близко подобие на Олимпиада-та (бисквитките)

оф сънувам ги и тях като Златната есен

• Отговори 2k
  • Прегледи 219,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Помните ли това..? -Да отидеш до телевизора и да го включиш от копчето на стабилизатора. -Да поставиш игличката на грамофона точно там, където започва новото парче. -Да върнеш бурканчетата от кис

• Мен ме пращаха с такава мрежичка за пазарене:  

• Така е ,аз се раздвам за детството ,което имах,и искренно съжалявам сегашните лапета ,рястящи във века на хейтърите,всъщност те нямат детство. Ходех на кръжок по фото-дело   А това ми беше ...БА

Публикувани изображения

И да ги има - няма да са като преди :) Дано не си бременна , че загазихме :)

А какво представляват че не се сещам - да не са Ломксо производство , щото където беше захарния завод сега герб направи 300 декара фотоволтаици и 3000 души без работа :D

Редактирано от jonov (преглед на промените)

По цял ден играехме на топчета, които кой знае защо наричахме "лимки":

Публикувано изображение

Мдаааа това си беше краста. Всяка вечер съм ги броил дали съм на кяр или на зър ! Пред всеки вход имаше начертан дос а отстрани блока обикновено се играеше на дупка.

Какви бяха там подобни зук, пре,сихе, бияч но най страшната дума в играта беше капак. (конфискация на имуществото без обяснение).

И се искаше много бягане до като се откажат преследвачите.

Ами мисля днешните деца не се забавляват по този начин-та си припомних как си правехме разни фигурки с ръце -викахме им ,,зайчета,, :)

Публикувано изображение

И да ги има - няма да са като преди :) Дано не си бременна , че загазихме :)

А какво представляват че не се сещам - да не са Ломксо производство , щото където беше захарния завод сега герб направи 300 декара фотоволтаици и 3000 души без работа :D

не съм пупупу

на Ломския завод бяха, позна, и Златната есен и тя

представляваха две кръгли бисквити слепени с някакъв пълнеж и потопени после в шоколадче

;) 

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Публикувано изображение

Неваляшките 

Публикувано изображение

тогавашната "Milka"

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ето я и прословутата прашка :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И да ги има - няма да са като преди...

Пълен боклук са, също както и останалите. Наскоро видях в един магазин "Карамел Му" и си купих 1 кутия за проба. Лапнах 1 бонбон (вярно, че сега се белят добре, а на като едновремешните) и изхвърлих кутията,

ето я и прословутата прашка  :D

Публикувано изображение

Еееееееее, тая си е истински шедьовър, с нея направо Луната да целиш!!!

Пълен боклук са, също както и останалите. Наскоро видях в един магазин "Карамел Му" и си купих 1 кутия за проба. Лапнах 1 бонбон (вярно, че сега се белят добре, а на като едновремешните) и изхвърлих кутията,

Да, "Карамел Му" въобще не приличат на тези от онова време, същото важи и за "Карамел Лакта.

А бяха толкова вкусни!

Да, "Карамел Му" въобще не приличат на тези от онова време, същото важи и за "Карамел Лакта.

А бяха толкова вкусни!

да се отчаяш направо - сега някой да каже че и за Детската закуска важи същото понеже не съм се престрашила още да я опитам -

то хиляди фирмички като и за останалите продукти пфууу

да се отчаяш направо - сега някой да каже че и за Детската закуска важи същото понеже не съм се престрашила още да я опитам -

то хиляди фирмички като и за останалите продукти пфууу

Детската закуска на Суит+ я опитах преди дни - нищо общо с истинската.

Ако някой случайно попадне на нещо, което поне наподобява предишната "Детска закуска" да ни информира веднага!

Детската закуска на Суит+ я опитах преди дни - нищо общо с истинската.

Ако някой случайно попадне на нещо, което поне наподобява предишната "Детска закуска" да ни информира веднага!

що ли очаквах нещо оптимистично пък аз

добре де това нали са марки - те не са ли защитени по някакъв начин - и името и картинката

:rolleyes:

другото за което си мисля (може и да съм го споменавала преди тук или на друго място не помня) - не се ли пазят рецептурниците на тези заводи а, не мога да си го обясня и това е - то бетер тайната на Кока Кола са

другото за което си мисля (може и да съм го споменавала преди тук или на друго място не помня) - не се ли пазят рецептурниците на тези заводи а, не мога да си го обясня и това е - то бетер тайната на Кока Кола са

Навярно не се пазят.

Нали рецептата на любимата на всички ни лютеница с момиченцето си отиде заедно с автора си?

Мдаааа това си беше краста. Всяка вечер съм ги броил дали съм на кяр или на зър ! Пред всеки вход имаше начертан дос .....

...

Хъм ние му викахме цепа  :huh: 

Лютеницата веше вкусна, без консерванти, оцветители и Е-та, и струваше само шейсет и пет стотинки.

Публикувано изображение

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Лютеницата веше вкусна, без консерванти, оцветители и Е-та, и струваше само шейсет и пет стотинки.

беше, после ме питайте що ми е мъчно за онези години

сега всеки втори буркан лютеница Хорце - всички написали оригинала

смешници, минали и заминали покрай истинското Хорце

всеки втори пастет и той Апетит - кучовците пред блока бягат от него

беше, после ме питайте що ми е мъчно за онези години

сега всеки втори буркан лютеница Хорце - всички написали оригинала

смешници, минали и заминали покрай истинското Хорце

всеки втори пастет и той Апетит - кучовците пред блока бягат от него

Истинските некадърници са тези,които не контролират качествто,а не тези които произвеждат боклуците.

Ако контролните органи бяха кадърни,нямаше да има производители на ментета.Елементарно,а ? ..Но уви в България елементарните проблеми са най-сложни за решаване.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Истинските некадърници са тези,които не контролират качествто,а не тези които произвеждат боклуците.

Ако контролните органи бяха кадърни,нямаше да има производители на ментета.Елементарно,а ? ..Но уви в България елементарните проблеми са най-сложни за решаване.

ами тогава имаше ОТК, ДВСК

сега няма нищо, и нищо и нямаме и като качество де, години години вече...

мъка

:(

стандарти си измислиха за прането на парите и за пробутването на боклуците си

Стара планина тръс я тресе че й туриха името

Обичахте ли това филмче

Публикувано изображение

А , какъв мармалад имаше ;)

Публикувано изображение

и намазан върху филийка с масълце мммм

:lick lips:

и намазан върху филийка с масълце мммм

:lick lips:

Аз си го ядях направо от бурканчето.

Много го обичам! :)

Публикувано изображение

Чудя се, защо съм пропуснала да опитам "Роза"-та?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.