Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

<<Здравейте,момичета.Да ви се оплача-от сутринта се опитвам да си сваля "Аристократът" на Катрин Коултър от account-a,ама тъпия flashget не иска да отвори линка!Коефициента ми в account е 1.60 да не би да е заради това проблема? speak.gif Или е от програмата ми за сваляне?Досега не ми се беше случвало! >>

На мен пък неведнъж ми се е случвало някои от книгите в account-co да не мога да ги сваля. И аз ползвам flashget. Мисля че това е проблемът, защото на работа имам utorrent и всичко се сваля без проблем.

Инсталирах си utorrent и всичко е ок!Явно проблемът е във flashget-а!

Бях писала преди време по въпроса, flashget е, според мен, най-кофти програмата за сваляне на торенти. Имала съм си ядове с нея. Така че препоръчвам utorrent, малка е, не се усеща как работи. :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета след дълго скатаване се завръщам с пълна пара!

Катлийн Фрейзър - Господарката на замъка

http://4storing.com/63i7k6/5404529fd973b3e...995f204496.html

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2203

П.С. Големи благодарности на Тихи, задето качи книжката като торент, защото моя милост е голям индианец!

Ето и нещо малко по-съвременно:

Дорис Мортман - Първородната

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2204

Същите благодарности за Тихи kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Пете, благодарности за книжките biggrin.gif Като ги подхванеш, нямаш спирачка, мила cool.gif

Хайде и аз да добавя един роман - обещаното продължение на "Пирати на любовта" на Карин Робъртс:

"Необуздана страст"

Пете, благодарности за книжките biggrin.gif Като ги подхванеш, нямаш спирачка, мила cool.gif

Хайде и аз да добавя един роман - обещаното продължение на "Пирати на любовта" на Карин Робъртс:

"Необуздана страст"

kiss.gif;);)

"Необуздана страст"

Мерси мила, страхотна сии biggrin.gifbiggrin.gif;)

Явно вчера и днес са дни на качвания, затова..

Дами, заповядайте още 46 книжки в текстови формат..

Барбара Бенедикт - Вкусът към рая

Бетани Кембъл - Диамантената клопка

Деби Макомбър - Вълшебната рокля

Деби Макомбър - Стефани

Дей Леклеър - Семейният призрак

Джейн Ан Кренц - Истинският мъж

Джейн Ан Кренц - Проверка на времето

Джейн Ан Кренц - Частен детектив

Джейн Остин - Лейди Сюзан

Джоана Линдзи - Покорителят

Джон Гришам - Клиентът

Джуд Деверо - Сърце от пламък

Джули Гаруд - Танц в сенките

Джулия Барет - Дързост

Елен Джеймс – Непреодолимо привличане

Кит Гарланд - Пленница на вятъра

Лесли Грейсън - Усмихни се на утрото

Лий Грийнууд - Омагьосан кръг

Лий Чайлд - Лесни за убиване

Лий Чайлд - Сигнал за опасност

Лий Чайлд - Труден за убиване

Линда Хауард - Ласката на огъня

Мари Никол - Смях през сълзи

Миранда Лий - Скандали и сплетни

Миранда Лий - Тайнства и триумф

Нейъми Хортън - Сделка с любовта

Нора Робъртс - Без следа

Нора Робъртс - Всичко, което блести

Нора Робъртс - Във вихъра на танца

Нора Робъртс - Едно лято

Нора Робъртс - Зовът на сърцето

Нора Робъртс - Партньори

Нора Робъртс - Сега и завинаги

Нора Робъртс - Тайна звезда

Нора Робъртс - Трудна истина

Нора Робъртс - Търсачи на щастие

Патриша Корнуел - Следа

Патриша Корнуел - Хищник

Пеги Никълсън - Пламенна мечта

Сандра Браун - Да догониш мечтата

Сандра Браун - Дългото очакване

Сандра Браун - Обичай ме

Сандра Браун – Предизвикателството

Сандра Браун – Чейс

Сюзън Джонсън - Блейз

Сюзън Джонсън - Сребърен пламък

46 Любовни романа

P.S. Имайте впредвид, че торента е временен и след 3 дни ще бъде изтрит, а книжките - разпределени поотделно в темата с линковете.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

"Необуздана страст"

Mожеш ли да го качиш някъде другаде, защото имам проблеми с флашгета, а уж има сиид и скоростта на нета ми е добра ohmy.gif

Катлийн Драймън - "Ангелът - корабокрушенец"

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2213

Катрин Палмър - "Отхвърлената"

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2211

Благодарности за Тихи и за новите книжки!

Имам молба момичета, ако някоя е чела тези две книжки, нека сподели мнение, и двете са ми пълна загадка :P

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Mожеш ли да го качиш някъде другаде, защото имам проблеми с флашгета, а уж има сиид и скоростта на нета ми е добра ohmy.gif

Ето, мила, линк в 4storing.com за "Необуздана страст". Дано да можеш да изтеглиш книжката :P

http://4storing.com/8d3x29/bd8cc334152528c...b1c612fdc5.html

Момичета, благодарности за новите книжки.

И уж са почивни дни, а вие май изобщо не сте почивали.... biggrin.gif

И сега искам да ви попитам нещо: когато теглите от 4storing имате ли проблеми? На мене все ми дава, че безплатният ми трафик за деня е изчерпан. И при вас ли е така или само при мене е проблема?

И сега искам да ви попитам нещо: когато теглите от 4storing имате ли проблеми? На мене все ми дава, че безплатният ми трафик за деня е изчерпан. И при вас ли е така или само при мене е проблема?

И на мен това ми дава от два дни.

Не е само при вас. И при мене имаше такъв проблем вчера и накрая си купих трафик. А защо така се получи един Господ знае! angry.gif

При мене откакто тегля от него ми иска код за екстра трафик......позволява до 4-5 downloads и после трябва да си заплатиш трафика.Лошото е, че преди кода беше валиден за 15 дена сега за 3....... sad.gif:rolleyes:

Имам молба :rolleyes:  Ако някои намери поредицата на Leigh Greenwood - Cowboys на англ. много ще съм благодарна. Наистина ми харесва този автор, а на бълг. трудно се намира , затова мисля да се помъча с англ. Много благодаря :P

[/quote

Мила, имам ги всичките без една, а и тя ще доплува през голямата вода къде септември. Лошото е, че аз не отделям време за скан, а да тормозя линдзи да ги сканира ей така... не върви, въпреки че го направих за една. Ако трябва да съм честна цялото фиаско с преводите започна от тез книги, но ме отплеснаха с пустите малори. Дай скайп и ще видя какво имам на англ. Линдзи(златната душица) сканира люк, а мисля, че имам и бък(блг на друга златна душица жени) това все пак е начало. другото ще го мъдрим някак.

Момичета, проблемите с тегленето от 4storing, bgshare и другите безплатни сървъри същетствуват от край време. Още повече, че на тях качените файлове се пазят само до 30 дни от последното теглене на файла. Ето защо започнахме да качваме книгите на торенти в акаунт - от там книгите винаги ще могат да се теглят (всъщност докато се сийдват :P ). Препоръчително е да се ползва уторнета - с него не би трябвало да имате проблеми със свалянето от акаунт (поне при мен е така - пу-пу, да чукна на дърво 5ff67901e688fa2ed7afed6c4544ecf8.gif )

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Да с него няма проблем, както и със свалянията от акаунта.

Мила, имам ги всичките без една, а и тя ще доплува през голямата вода къде септември. Лошото е, че аз не отделям време за скан, а да тормозя линдзи да ги сканира ей така... не върви, въпреки че го направих за една. Ако трябва да съм честна цялото фиаско с преводите започна от тез книги, но ме отплеснаха с пустите малори. Дай скайп и ще видя какво имам на англ. Линдзи(златната душица) сканира люк, а мисля, че имам и бък(блг на друга златна душица жени) това все пак е начало. другото ще го мъдрим някак.

Мила, не ме мисли мен, аз ще сканирам, не е проблем, но като се прибера в Дч и вероятно няма да мога да взема скенера с мен, та ще има затишие от моя страна. Поне до Септември - Октомври. За скановете само, разбира се, коментати винаги ще си пускам. ;)

Момичета, проблемите с тегленето от 4storing, bgshare и другите безплатни сървъри същетствуват от край време. Още повече, че на тях качените файлове се пазят само до 30 дни от последното теглене на файла. Ето защо започнахме да качваме книгите на торенти в акаунт - от там книгите винаги ще могат да се теглят (всъщност докато се сийдват ;) ). Препоръчително е да се ползва уторнета - с него не би трябвало да имате проблеми със свалянето от акаунт (поне при мен е така - пу-пу, да чукна на дърво 5ff67901e688fa2ed7afed6c4544ecf8.gif )

Дами, моля Ви, вслушайте се в съветите ни. Знам, че може би да си смениш торент програмата не Ви се струва много приятно или просто не Ви се занимава. Но е доста по-добре от това да хабите пари от смс-и за сайтове като 4storing и bgshare. Повече няма да коментирам flashget, мисля, че каквото имах да казвам, съм го изложила в прав текст вече два пъти.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Катлийн Драймън - "Ангелът - корабокрушенец"

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2213

Катрин Палмър - "Отхвърлената"

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2211

Благодарности за Тихи и за новите книжки!

Имам молба момичета, ако някоя е чела тези две книжки, нека сподели мнение, и двете са ми пълна загадка :P

Пете, направо си фъртунка тези дни :wors: Да не би вече да си в сесия 63a92e501677b609faca8992e953d3c1.gif

От книжките, за които питаш съм чела "Отхвърлената" преди време. Главната беше избягала от баща си, който беше някакъв богаташ в източните щати и искаше да я омъжи за избран от него мъж. Тя се укрива в някакво забравено от бога градче на запад, където я намира някогашната й любов (главния), който след раздялата им е станал бандит. И точно когато я открива го прострелва шерифа на градчето. След седмица той се завръща в градчето, където хората го приемат и уважават... Започнах да я чета с големи резерви, но действието увлича. Е, не е най-доброто от жанра, но става cool.gif

Пете, направо си фъртунка тези дни :) Да не би вече да си в сесия 63a92e501677b609faca8992e953d3c1.gif

От книжките, за които питаш съм чела "Отхвърлената" преди време. Главната беше избягала от баща си, който беше някакъв богаташ в източните щати и искаше да я омъжи за избран от него мъж. Тя се укрива в някакво забравено от бога градче на запад, където я намира някогашната й любов (главния), който след раздялата им е станал бандит. И точно когато я открива го прострелва шерифа на градчето. След седмица той се завръща в градчето, където хората го приемат и уважават... Започнах да я чета с големи резерви, но действието увлича. Е, не е най-доброто от жанра, но става cool.gif

Хихихи, тази сесия не си позволих да сканирам, че през носа щеше да ми излезе laugh.gif слава богу свърши се в петък и цял месец се отдавам на любимите занимания. Боби благодарности за инфото, радвам се че си с що-годе добри впечатления, това значи че не е пълен провал романчето! Напоследък си накупих доста книжки, като тази, без да имам никакви впечатления за тях и направо настръхвам на какво мога да попадна докато чета, особено като знам вашите патила sad.gif затова и събирам впечатления.

Тихи мерси за книжката!

И да поздравя блудния син или в случая блудната дъщеря - Съни добре дошла, много ни липсваше!

И да поздравя блудния син или в случая блудната дъщеря - Съни добре дошла, много ни липсваше!

Здрасти народе!

Търся корица и инфото за издател-преводач-редактор и тн за Нора Робъртс - Тайна звезда. :P Може и само корица.

Редактирано от maskara (преглед на промените)

Здрасти народе!

Търся корица и инфото за издател-преводач-редактор и тн за Нора Робъртс - Тайна звезда. ;) Може и само корица.

Заповядай, мила: ;)

Тайна звезда : [Роман] / Нора Робъртс ; Прев. [от англ.] Галина Курчатова . - София : Коломбина Прес, 2002. - 191 с. ; 20 см. - ( MIRA ; 27 ).

dot-cl.gifОриг. загл. Secret Star / Nora Roberts. - Офс. изд. - 1 300 тир. - Mira - търг. марка на Harlequin Enterprises II B.V. - Романът е кн. от минипоредицата Звездите на Митра : Скрита звезда ; Пленена звезда ; Тайна звезда.

dot-cl.gif

dot-cl.gifISBN 954-706-103-8

А тук има и корица+резюме:

Тайна звезда

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.