Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

За какво ви показвам туй четиво, исками се да си направим и ние нещо такова, обаче не съм много наясно как точно трябва да се проведе тази анкета, какво трябва да е гласуването... В класациите правихме подобно нещо, но там имаше ограничения

1) за бройката - само по 10

2) броях само историческите романи

Имам нещо наум, как трябва да стане, но ми изглежда доста трудоемко пък и е толкова объркано че по-добре да не обяснявам, та момичета моля за помощ, помагайте с идеи как да го осъществим!

Имам една идейка,но незнам до колко е подходяща.

в една тема всеки пише своите любими романи и когато бройката стигне до ТОП ... /което решим да правим/ и спираме,после анкета и всеки гласува.

А аз искам да попитам какво ще кажете да си направим тема,където всеки да напише /копи-пейстне/ любимите си обяснения в любов от книгите?

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

:grimace::handshake::inlove1::wow: Ааааааааааз!

Щях да ти предложа да се ожениш за мен,но съм омъжена ;) .Хм,май и ти.

Кълна ти се във вечна любов и понеже умирам да разбера съвсем делово питам -в теб ли е "Портрет в смъртта"???Кога и как можем да го "видим"????

Не мога да повярвам,че само две книжки нямаме.Портрета е ясен,но пустия Origin какво ще го правим?!

Портрета е в мен, Пепи, наредих го на опашката за сканиране, но ако нямате нищо против другите книжки от списъка ми да почакат, ще го сканирам до 2-3 дни.

А за Произхода, освен някое момиче да я преведе, иначе не мисля, че ще се издаде в бг. sad.gif

Портрета е в мен, Пепи, наредих го на опашката за сканиране, но ако нямате нищо против другите книжки от списъка ми да почакат, ще го сканирам до 2-3 дни.

А за Произхода, освен някое момиче да я преведе, иначе не мисля, че ще се издаде в бг. sad.gif

:);):wors::) Жалко.

Ще чакаме колкото трябва.

Намерих в интернет 4 новели за Рурк и Ив Далас от "В смъртта", но са извън поредицата. Всяка е от около 60 страници, поне в непреведен вариант. Имената са:

Midnight in death

Haunted in death

Interlude in death

Eternity in death

Знам, че Midnight я има на български, но някой има ли представа за останалите?

Намерих в интернет 4 новели за Рурк и Ив Далас от "В смъртта", но са извън поредицата. Всяка е от около 60 страници, поне в непреведен вариант. Имената са:

Midnight in death

Haunted in death

Interlude in death

Eternity in death

Знам, че Midnight я има на български, но някой има ли представа за останалите?

Всъщност са пет издадени:

"Midnight in Death" Silent Night Anthology (1998) Полунощ в смъртта

"Interlude in Death" Out of this World Anthology (2001)

"Haunted in Death" Bump in the Night Anthology (2006)

"Eternity in Death" Dead of Night Anthology (2007)

"Ritual in Death" novella in Suite 606 (2008)

а шестата трябва да излезе в края на тази година:

"Missing in Death" (2009) (in The Lost)

И понеже в различните сайтове хронологията на поредицата е различна, както и издаването на бг, аз се ръководя от сайта на Нора и по-точно ОТ ТУК,

където са описани и новелките.

Доколкото знам от тях е преведена само първата. :P

Искам да ви питам, някоя от вас поръчвала ли си е книги от интернет? Понеже аз досега никога не съм, а има много книжки, които не ги намирам по книжарниците, а пък искам да си ги имам. Малко глупав въпрос, но лесно ли става? :P

Благодаря.Чела съм ги.Но искам да ги имам и на компа.

Книгите са велики.Който не ги е чел да почва.Чакам мнения. ;)

;):clap::clap::clap: Много благодаря. Очаквам с нетърпение да ги почна :) Дано да ми харесат :lock:

Ти може и да си така ;) , аз обаче съм ти много благодарна :computer8:

Някъде по-горе из постовете бяха споменати филмираните книги на Нора Робъртс и в тази връзка не си спомням дали тези новели ги имаше - post-186521-1248706506_thumb.jpg Ако има желаещи могат да си ги дръпнат от тук

Леле момичета искам много да ви благодаря за всички книги които сте качиле. Особенно тези на Нора Робъртс. Златни сте. kiss.gifkiss.gifkiss.gif:hush:;);)

Искам да ви питам, някоя от вас поръчвала ли си е книги от интернет? Понеже аз досега никога не съм, а има много книжки, които не ги намирам по книжарниците, а пък искам да си ги имам. Малко глупав въпрос, но лесно ли става? :hush:

Лесно е ;) Избираш си книжките, начина на доставка /куриер, по пощата.../ и плащане /предварително или на място, когато ти доставят книгите/ и си готова. Обърни внимание обаче на цената на доставката, на различните сайтове е различна. Аз съм поръчвала книги от Бард и Хермес, и двете издателства предлагат и отстъпки, като на Бард доставката над 35 лв. е безплатна. Досега съм оставала доволна - книгите идват навреме и в много добро състояние. Това е ;)

Искам да ви питам, някои знае ли до каде са стигнали с редакцията на Малори? Последно разбрах че търпи сериозна редакция . Извинявам се но съм страшно нетърпелива

Искам да ви питам, някои знае ли до каде са стигнали с редакцията на Малори? Последно разбрах че търпи сериозна редакция . Извинявам се но съм страшно нетърпелива

Ами вярвате или не ама аз знам. И да търпи я горката книжка. Знам и разбирам нетърпението ви, но ще ви помоля за още малко търпение. Все още не искам да коментирам причините за забавянето ама то ще се чуе като му дойде времето.

Хубав и усмихнат ден на всички.

Лесно е :angry: Избираш си книжките, начина на доставка /куриер, по пощата.../ и плащане /предварително или на място, когато ти доставят книгите/ и си готова. Обърни внимание обаче на цената на доставката, на различните сайтове е различна. Аз съм поръчвала книги от Бард и Хермес, и двете издателства предлагат и отстъпки, като на Бард доставката над 35 лв. е безплатна. Досега съм оставала доволна - книгите идват навреме и в много добро състояние. Това е :magnifier:

Благодаря ти! kiss.gif Аз вече си поръчах няколко книжки, и сега ще видим какво ще стане. cool.gif

Момичета много ми се чете любовен роман писан от мъж, много отдавна бях чела един и много ми хареса- ако някой се сети автори и заглавия моля пишете..

Момичета много ми се чете любовен роман писан от мъж, много отдавна бях чела един и много ми хареса- ако някой се сети автори и заглавия моля пишете..

Горещо ти препоръчвам новият ми любимец Лей Грийнууд!!!! Аз бях искрено очарована от неговата поредица "Седем невести за седем братя"....невероятни книги....прочетох ги на един дъх.....вече съм му фен до гроб....

Горещо ти препоръчвам новият ми любимец Лей Грийнууд!!!! Аз бях искрено очарована от неговата поредица "Седем невести за седем братя"....невероятни книги....прочетох ги на един дъх.....вече съм му фен до гроб....

оооо, даа- четох Ваялид от него, ще разгледам и другите Благодаряя

оооо, даа- четох Ваялид от него, ще разгледам и другите Благодаряя

ами подхвани ги от роуз - доволнъ шъ останиш, а и не е зле да хвърлиш око и на другата поредица за каубоите

ами подхвани ги от роуз - доволнъ шъ останиш, а и не е зле да хвърлиш око и на другата поредица за каубоите

Дам, подкрепям, поредицата е фантастична, и в нея може дасе открие за всекиго по нещо, страхотно семейство са тези братя Рандолф. Сега като каза за каубоите Сънчо се сетих, че тях не съм ги чела, разкажи малко, ако са дори наполовина толкова добри колокото невестите, значи са страхотни книжки!

Дам, подкрепям, поредицата е фантастична, и в нея може дасе открие за всекиго по нещо, страхотно семейство са тези братя Рандолф. Сега като каза за каубоите Сънчо се сетих, че тях не съм ги чела, разкажи малко, ако са дори наполовина толкова добри колокото невестите, значи са страхотни книжки!

Хех пете аз що не спирам да обяснявам. Ами каубоите е също толкова завладяваща поредица и факт писана е от мъж и това се усеща. Нали знаете кои са най добрите готвачи? И тук така.повече психология и дълбочина на характерите. Естествено става въпрос за сираците, които джейк и Изабел осиновиха, а последната е за дъщеря им. Хихи там наистина изненада. Аз лично харесвам този автор заради това, че е по-различен. който иска подробно инфо ще го намери в блога на гането под името на Лей поредица "каубоите" Превела съмт резюметата на всички книги за да се ориентирате. Жива здрава до 2178 ще преведа и книгите хихи.

Хех пете аз що не спирам да обяснявам. Ами каубоите е също толкова завладяваща поредица и факт писана е от мъж и това се усеща. Нали знаете кои са най добрите готвачи? И тук така.повече психология и дълбочина на характерите. Естествено става въпрос за сираците, които джейк и Изабел осиновиха, а последната е за дъщеря им. Хихи там наистина изненада. Аз лично харесвам този автор заради това, че е по-различен. който иска подробно инфо ще го намери в блога на гането под името на Лей поредица "каубоите" Превела съмт резюметата на всички книги за да се ориентирате. Жива здрава до 2178 ще преведа и книгите хихи.

Мерси Съни, това вече е на моя език ;) Ще чакаме с нетърпение 2178 година!

Съжелявам ralna но е малко трудно да напишеш 35-40 реда.Ако не ти хареса изтрий го.

Моляте недей biggrin.gif

Re маи само за мен е трудно да напиша няколко реда.Колкото до мъж автор аз съм чела няколко добри романа от Фабио. :angry: :angry: :angry::huh:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.