Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте момичета, някоя от вас има ли последната книга на Джоана Линдзи от серията Малори сатва въпрос за no choice but seduction много ви моля ако някоя я има да я качи дори и да е на английски благодаря предварително

Книгата не е преведена, така че мога да ти я дам само на английски. Ако искаш пиши едно лс да се разберем как да ти я метна.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Книгата не е преведена, така че мога да ти я дам само на английски. Ако искаш пиши едно лс да се разберем как да ти я метна.

а ще се превежда ли,имам предвид от нашите преводачи,и за кого се разказва :rolleyes:

а ще се превежда ли,имам предвид от нашите преводачи,и за кого се разказва :angry:

маги слънце жива и здрава да съм ама за сега боря други. Това е книгата за Бойд и този път за разнообразие не Джеймс а Антъни Малъри ще се вихри редом с омразния Андерсън. Е сега се спасявам веднаги щот да не вземете да ме линчувате хихи

маги слънце жива и здрава да съм ама за сега боря други. Това е книгата за Бойд и този път за разнообразие не Джеймс а Антъни Малъри ще се вихри редом с омразния Андерсън. Е сега се спасявам веднаги щот да не вземете да ме линчувате хихи

аз сега си я свалих на испански,ще я прочета и ще започна да превеждам,но нищо не обещавам,ако някой иска да се включи да ми пише на лични cool.gif

и не знам може би да преведа малко и да го дам на редакторките,та да кажат дали ме бива

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

аз сега си я свалих на испански,ще я прочета и ще започна да превеждам,но нищо не обещавам,ако някой иска да се включи да ми пише на лични cool.gif

и не знам може би да преведа малко и да го дам на редакторките,та да кажат дали ме бива

прочети я но моя съвет е винаги да се превежда от оригиналния език защото иначе минаваш през друго мислене и гледна точка. може превода да е брилянтен, но със същия успех може и да е пълен провал и няма как да го знаеш докато не прочетеш оригинала. Сега задържам една книга заради това и не защото се съмнявам в качествата на момичетата дето я превеждат.

Дали я има на френски ;)

Здравейте аз съм нова във форума и първо искам да ви благодаря за усилията които полагате, за да можем всички да имаме достъп до любимите си книжки, страхотни сте. И второ искам да попитам ще превеждате ли поредицата Каубои на Лей Грийнууд, много харесвам неговото творчество, но за съжаление не съм добра с английския?

Момичета, чета че ще излиза 3-та книга от поредицата "Обществото на Аркейн" на Джейн Ан Кренц, а аз не съм чела и първите 2. Ако някоя от вас ги има и може да ги сканира и пусне в тракера ще съм невероятно благодарна.

Само да попитам за последната книга от серията на Джули Гаруд Бюканън-Ренард "Fire and Ice". Не че вече съм свършила поредицата досега ама малко сведения няма да ми навредят. За кой от семейството се разказва.

Книгата е за приятелката на Регън Мадисън от "Списък с убийства" Софи Роуз.Героят е приятел и колега на Алек Бюканън.Книгата не е лоша.Има забавни моменти,особено в началото,но детективната линия не е много интересна,поне за мен.

Книгата е за приятелката на Регън Мадисън от "Списък с убийства" Софи Роуз.Героят е приятел и колега на Алек Бюканън.Книгата не е лоша.Има забавни моменти,особено в началото,но детективната линия не е много интересна,поне за мен.

Жени нз защо ама имам някакво усещане че ще срежеш сиренето ако не ти хареса?! Нахална съм но искам да направиш, ако искаш де дисекция на каубоите на лей моля те в името на чист урболек, но и искрено любопитство?

Дали я има на френски :P

незнам да ти кажа,но като не се знае как е заглавието на френски,я ми кажи как се пише любовни романи на френски и ще потърся из сайтовете cool.gif

Благодаря за отговора и те на мен ми писнаха вече техните убийци, че чак и на сън ми излязоха днес biggrin.gif , но са много забавни главните от друга страна. laugh.gif

Имам един въпрос оносно романите на Джуд Деверо "Сърце от лед" и "Сърце от пламък"...Когато дойде деня на сватбата им...Нина Уестфийлд помага на Хюстън да се облича и пуска фойерверките, когато момчетата се бият, а в книгата за Блеър Нина праща телеграма, че се е омъжила за Адам...как си го обяснявате?

Имам един въпрос оносно романите на Джуд Деверо "Сърце от лед" и "Сърце от пламък"...Когато дойде деня на сватбата им...Нина Уестфийлд помага на Хюстън да се облича и пуска фойерверките, когато момчетата се бият, а в книгата за Блеър Нина праща телеграма, че се е омъжила за Адам...как си го обяснявате?

Аз лично четох двете книги през доста голям интервал от време и като цяло отдавна. Така че бях забравила много от подробностите на "Сърце от лед", когато най-накрая намерих "Сърце от пламък" и въобще не ми е направило впечатление. Трябва да си ги припомня.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Първо - Здравей и добре дошла!

Второ - ако съм разбрала добре въпроса ти, чудиш се как през 1892г. (годината в която започва развитието на романите) има фойерверки и телеграф.

Амииии, попитах чичко Гугъл и макар че не водихме задълбочен разговор, отговорът му беше следният:

Телеграф

По време на това пътешествие Морз се запознава с Луи Дагер и се заинтригува от откритията в областта на електричеството и галванизацията, което го насочва към изобретяването на телеграфа, оказал се много практичен. През 1836 година Морз представя телеграфа пред публика. Правителството на САЩ дава на Морз субсидия, в размер на 30 000 долара, през 1843 година, за построяването на пробна телеграфна линия между Вашингтон и Балтимор. Първото съобщение е изпратено на 24 май 1844 година

Фойерверки

Надявам се това да отговори на въпроса ти. cool.gif

ganinka здравей и мерси за полезната информация, но аз имах друго предвид...как така Нина е едновременно на сватбата на близначките и в същото време самата тя се омъжва, че чак и телеграма праща :)

ganinka здравей и мерси за полезната информация, но аз имах друго предвид...как така Нина е едновременно на сватбата на близначките и в същото време самата тя се омъжва, че чак и телеграма праща ;)

Ами не знам, чела съм ги отдавна, а и не една след друга, за да ми направи това впечатление, а и дори и това не е гаранция, че щях да забележа. Така че пасувам :P

Здравейте аз съм нова във форума и първо искам да ви благодаря за усилията които полагате, за да можем всички да имаме достъп до любимите си книжки, страхотни сте. И второ искам да попитам ще превеждате ли поредицата Каубои на Лей Грийнууд, много харесвам неговото творчество, но за съжаление не съм добра с английския?

добре дошла и много се радвам че си имам съмишленик за поредицата. Отговора на въпроса ти е да ако си малко търпелива скоро ще четеш бък.

Даа, вече я преполвих и съм доволна.

Онова с червените очи е направо ...Четох вчера късно вечерта и(понеже съм си страхлива) не можах да погледна към прозорците :rolleyes: .

Само моята книга ли е дефектна? Започнах да чета Кръвни братя и ми се появиха бели страници... Няма го текста и сега много ме е яд понеже не са една или две и не мога да продължа да чета... Вашите книги всички страници ли си имат? Иначе книгата е интересна (поне тази част, която успях да прочета ;) )

Само моята книга ли е дефектна? Започнах да чета Кръвни братя и ми се появиха бели страници... Няма го текста и сега много ме е яд понеже не са една или две и не мога да продължа да чета... Вашите книги всички страници ли си имат? Иначе книгата е интересна (поне тази част, която успях да прочета :rolleyes: )

Здравей и добре дошла.

Аз имам Кръвни братя и набързо я ппрелистих, понеже още не съм я чела, но на мен си ми е цяла май. Ако искаш кажи от коя до коя страница ти липсва и ще ти ги сканираме. После можеш да си ги принтираш и пак ще имаш цялата книга. cool.gif

Здравей и добре дошла.

Аз имам Кръвни братя и набързо я ппрелистих, понеже още не съм я чела, но на мен си ми е цяла май. Ако искаш кажи от коя до коя страница ти липсва и ще ти ги сканираме. После можеш да си ги принтираш и пак ще имаш цялата книга. cool.gif

Наистина ли? Много ще се радвам. Липсват ми 129,132, 133, 136, 137, 140, 141, 144. Много благодаря!

Наистина ли? Много ще се радвам. Липсват ми 129,132, 133, 136, 137, 140, 141, 144. Много благодаря!

Ето, мила, заповядай - странички 128-145

Нора Робъртс - Кръвни братя (стр. 128-145)

Приятно четене! :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.