Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Страшно си бърза :help: Благодаря kiss.gif

Моля, за нищо. Страничките може да изтеглиш от тук: http://4storing.com/qjq1ew/c84b5cf9ba146cf883f219e30014af30.html

Приятно четене! :wub:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета, можете ли да ми кажете от къде теглите книги на английски, ако е възможно, разбира се?

Момичета, можете ли да ми кажете от къде теглите книги на английски, ако е възможно, разбира се?

Аз лично ги търся на различни места. Има книги във http://www.4shared.com, в http://mininova.org има няколко торента в голям брой книги на английски на много различни авторки, само пишеш "romance novels" в търсачката и ще ти излязат. Има и един сайт за книги, които да се четат през gsm: http://wattpad.com

Общо взето като тръгне да се рови човек из нета всичко може да намери. ;)

От мен три книжки, от снощи се каня да ги пускам и едва сега сколасах:

Джеймс Крюс - Моят прадядо и аз & Моят прадядо, героите и аз

/Две страхотни детски книжки, които обаче мисля, че са подходящи за всички възрасти./

Лиза Джексън - Богинята на любовта

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Скъпа аз съм от тези луди глави поръчали от тук от там и където, и на които им се изчака чакалото до степен да се захванат с преводи. Мога само да се радвам, че в Бургас имате такава екстра. Аз каквото искам тряба си го поръчам и изчакам. Използвам поста ти, за да се похваля, че и последната дълго чакана книжка от каубоите утре ще е при мен. Момичета вече и Маверикс е тук и ми е пълна поредицата. Нямам думи да изразя радостта си. А тъмния огън дето се утрепахме да му търсим англето също е при мен така че чакайте с малко повече търпение превода на единствената дупка в поредицата Браг.

Съниииии, мноооого, мноооого целувки kiss.gif. За каубоите си знаеш, мила, въоръжила съм се с цялооото търпение на света и отвреме-навреме с доволен и замечтан вид се сещам какви златни старини ме чакат7dac20c5b8c6701231fa5ce57c58cdc5.gif Но сега и с книгата за Никчо от поредицата Браг, просто не мога да мирясам от радост 033228d8b0fe45dd88da97cb4869870f.gif

Благодаря ти

Можете ли да ми препоръчатекнига от сорта на "Дете родено в четвъртък" на Сандра Браун - (с близнаци/блезначки)?

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Благодаря ти

Можете ли да ми препоръчатекнига от сорта на "Дете родено в четвъртък" на Сандра Браун - (с близнаци/блезначки)?

Исторически или съвременни книги? За вторите не съм компетентна, но за първите ми идват на ума: "Сърце от лед" и "Сърце от пламък" на Джуд Деверо (за всяка близначка по една книга), "Преплетени сърца" на Джоана Линдзи, "Сърце под маска" на Ребека Брандуейн (тук става дума за брат и сестра близнаци, книгата е за сестрата основно)... хм, други не се сещам в момента.

Исторически или съвременни книги? За вторите не съм компетентна, но за първите ми идват на ума: "Сърце от лед" и "Сърце от пламък" на Джуд Деверо (за всяка близначка по една книга), "Преплетени сърца" на Джоана Линдзи, "Сърце под маска" на Ребека Брандуейн (тук става дума за брат и сестра близнаци, книгата е за сестрата основно)... хм, други не се сещам в момента.

Мерси

А иначе няма значение какви са

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Благодаря ти

Веднага се присещам за още една на Сандра Браун /но значително по-малка като обем, от Колекцията й на Хермес":

" Дете, родено в Четвъртък" /нали не бъркам Заглавието :inlove1: , за тези които наскоро са я чели

Благодаря :blink: на дамите, които веднага отговориха и пуснаха линкове към книгата на Danelle Harmon /не съм сигурна за точния превод на името от английски .../

Благодаря ти

Не съм чела книжката и не знам какво точно търсиш, но бих ти препоръчала Крадец на сърца на Катрин Стоун, мен ме впечатли особено много, надявам се да ти хареса

Благодаря ти

Джудит Майкъл - "Измами". Има и филм по тази книга

Момичета, нуждая се от помоща ви. Чудя се коя книга да започна да чета. За да ви улесня ще посоча между кои книги се колебая.Скандал или Романтична афера на Аманда Куик, Коприна и стомана - Кат Мартин, Сърце от лед,Роза през зимата и Пламъкът и цветето на К.Удиуиз, По-силна от магия -Хедър Кулман или Още един скандал и Твоята целувка на Кристина ДодНе съм чела никоя от тях а прочетох тук добри отзиви.

Момичета, нуждая се от помоща ви. Чудя се коя книга да започна да чета. За да ви улесня ще посоча между кои книги се колебая.Скандал или Романтична афера на Аманда Куик, Коприна и стомана - Кат Мартин, Сърце от лед,Роза през зимата и Пламъкът и цветето на К.Удиуиз, По-силна от магия -Хедър Кулман или Още един скандал и Твоята целувка на Кристина ДодНе съм чела никоя от тях а прочетох тук добри отзиви.

Бих ти препоръчала книжките на К.Удиуиз. Лично на мен тя ми е една от любимите авторки. Всичките й книги, които съм чела са страхотни."Пламъкът и цветето" много ми хареса.

Направо по азбучен ред ги карай, така, както си ги написала. Всичките до една са разкошни, чела съм ги без изключение :)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Да ви попитам има ли я книгата на Jenna Petersen - Lessons from a courtesan преведена на български защото аз тъкмо се реших да пробвам да я преведа и ако е преведена да не продължавам.

момичета, не мога да отворя сайта за теглене акаунт-ко. само при мен ли е този проблем? sad.gif

Значи почвай "Роза през зимата"-вярно ,че е двойна,но е много добра.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Всичките са хубави, която и да почнеш няма да сбъркаш, а моят личен фаворит е Скандал на А. Куйк.

И аз ще помоля за помощ в издирването на две книжки по нищожни смопени.

Първата е историческа:главния беше каторжник на острова на бащата и там се срещнаха с мадамата, после как стана не знам,но си спомням, че пътуваха към дома му, но той не й беше казал, че е богат и това е семейството му и толкоз от мен по тая книжка.

Втората съвременна от периода на войната във Виетнам. Главната май беше дете от друг баща, беше по едра и тъмна, от дете усещаше разликата. По-късно любимия й отиде във Виетнам, там за малко да го убият и една лекарка го спаси като по чудо, мисля и той беше лекар, и се влюбиха, главната научи историято им от вестниците, накрая май тя остана с нейн колега, който я обичаше от години.

И двете книги са ми направили впечатление, защото съм ги чела отдавна може би преди 8-9 години и много бих искала да ги прочета отново.

Надявам се някой да ги е чел и по оскъдните ми смомени да се сети.

Благодаря ви за бързият отговор. Значи щом Катлийн Удиуиз надделя започвам от нея, после Скандал на Аманда Куик и продължавам по азбучен ред. п.п. получи ми се един малък проблем, не мога да използвам нито един от инструментите при писане, дори и емотиконите. Чудя се дали не съм прецакала нещо.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Яна, втората книжка е със сигурност Градината на лъжите на Айлин Гоудж. Цяла тухла е, маааалко съжалявам че я купих, някакси ми се струва суха и докато я четях по-скоро я използвах за приспивателно преди сън. Майката на "тъмната" беше забременяла от градинаря- чужденец и умираше от страх какво ще каже възрастния й, богат съпруг. Когато беше наближило раждането мъжът й беше заминал някъде, тя получи родилни болки и се озова в бедняшка болница. Разбира се дъщеря й се случи да прилича повече на баща си, а не на нея. Тя се чудеше какво да прави, същевременно се запозна с друга родилка, бедно момиче, вдовица с две дъщери. Бебето на другата беше пък светлокосо и бяло. Избухна пожар, майката на по-бялото момиче умря, главната спаси бебето й, после реши да го задържи вместо своето, излъга всички и остави дъщеря си при семейството на бедното момиче, уж че е тяхно и т.н. Объркано го разказах, но това е в общи линии. Другата книга въобще не се сещам коя е и ще ми е любопитно да разбера. Колкото до функцийте за писане на коментари и при мен не работят.

"Колкото до функцийте за писане на коментари и при мен не работят"Благодаря ти, направо се притесних какви съм ги сътворила. Даже не мога да отида на нов ред. Страшно досадно е.

Търся една книга.

Жанра не е точно любовен роман, по-скоро е любовно-криминален, но все пак. :)

В книгата основното действие се заплита около изчезването на брата на главната героиня.

Покрай това, съдружника на брата и сестрата започват да го издирват, оказа се, че изчезването му се върти

около някаква дискета с важна информация. По време на издирването обаче, по класически познат начин, от неприязънта между двамата

главни герои се ражда невероятна страст. Всичко е добре до тук, ама единственото което си спомням е името на главния герой

Оливър, ааа и че може би се казваше "Клопка", ама не мога да си я намеря...

Дали може някой да ми помогне?

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Всичките са хубави, която и да почнеш няма да сбъркаш, а моят личен фаворит е Скандал на А. Куйк.

И аз ще помоля за помощ в издирването на две книжки по нищожни смопени.

Първата е историческа:главния беше каторжник на острова на бащата и там се срещнаха с мадамата, после как стана не знам,но си спомням, че пътуваха към дома му, но той не й беше казал, че е богат и това е семейството му и толкоз от мен по тая книжка.

Втората съвременна от периода на войната във Виетнам. Главната май беше дете от друг баща, беше по едра и тъмна, от дете усещаше разликата. По-късно любимия й отиде във Виетнам, там за малко да го убият и една лекарка го спаси като по чудо, мисля и той беше лекар, и се влюбиха, главната научи историято им от вестниците, накрая май тя остана с нейн колега, който я обичаше от години.

И двете книги са ми направили впечатление, защото съм ги чела отдавна може би преди 8-9 години и много бих искала да ги прочета отново.

Надявам се някой да ги е чел и по оскъдните ми смомени да се сети.

Първата на 100% е "Шана".

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.