Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 2

Featured Replies

Върни се 10-11 страници по-назад и ще намериш отговор на въпроса ти :)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 266,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Добре - това е едно добро hardware-но решение, но няма ли някакво software-но решение на въпроса?

Сега и аз да задам и аз един въпрос подобен на по-гоният.

В офиса имам 2 ADSL-а 1МВ и 4 МВ. Та има ли начин да ги ползвам и 2-та едновременно 1+4=5 ???

Освен това ги ползвам от лапоп - като 1МВ ми е през Lan, а 4МВ е през WirelessLan. Кое е нещото което определя коя мрежа използвам когато съм и с вдете?

Аз съм го направил с Линукс. Решението се казва Netsane, но се иска добри познания за рутирането

Абонат съм БТК ADSL 2048 BIZ купих си рутер Linksys WRT54GL проблема е че не мога да си го настроя някой ако е имал подобен проблем и има полезна информация били я споделил.

Писано е тук над 20 пъти. Потърси !

Сега гледам, че не ми се отваря Арената. При вас да има същия проблем?

Уважаеми потребители, в момента се провежда ъпгрейд и промяна в конфигурацията на сървърите ни. През следващите 24 часа използването на сайта ще бъде затруднено.

Благодарим Ви за разбирането и търпението.

Работата ясна :lol6:

Че тя не се отваря от месеци. Цели пулове на бТК са баннати (София, Пловдив, Варна и т.н.) и излиза едно "красноречиво" ERR_SQL_ERR

Ползвайте прокси, ако толкова ви е належащо

Аз нямам проблеми със Арена, а и колеги от Варна също ми казаха, че си я ползват без проблеми :)

Имам от месец БТК ADSL 2МВ скорост уж.....но ми е редовно бавен ????

Имам безжичен рутър и на безжична връзка ми е около 30 kbps download и 150 kbps upload . Да речем че е от безжичната връзка, но на десктопа по кабел не ми пуска повече от 150 kbps download и 200 kbps upload

Нормално ли е това или трябва да имам повече ???

Живея в Варна, жк Чайка, бл 30

Зная, че звучи гадно, но хелпдеска е на тел. 070017111

Имам безжичен рутър и на безжична връзка ми е около 30 kbps download и 150 kbps upload . Да речем че е от безжичната връзка, но на десктопа по кабел не ми пуска повече от 150 kbps download и 200 kbps upload

Ако имаш възможност пробвай с друг компютър или с друга лан карта

Нормално че няма да ги диггнесх 2МБ с АДСЛ-а се пак е на бтк ти се радваи че си качил поне 200к коеТО си е мн за АДСЛ-а

Това последното мнение беше напълно излишно. Пробвай да си включиш десктопа направо след модема на БТК, а не да минава през рутер, ако пак е така си провери инсталацията за разни деревати и лоши връзки и ако смяташ, че наистина всичко е ОК ще трябва да разчиташ единствено на Хелпдеск-а. По принцип не е нормално и би трябвало да получиш поне 1900-2000 kb/s. cool.gif

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Надявам се си разбрал че от дата.бг например се сваля бавно, исползвай съвета на icemans да свържеш компа директно след модема и дръпни нещо от kolibka.com например. Ако и тогава скороста ти е ниска трябва да се чуеш с хелпдеска и спокойно да им обясниш. Успех

Е как БТК е доста бъгав но бърз нет :)

Първо искам да доуточня, че скоростта за която плащаш не е 2 мегабайта, а е 2 мегабита. Има разлика. Вярно, че скоростите, които си постигнал са много под нивото на 2 мегабита. Ако не се оправи след като включиш компютъра направо към модема, трябва да се надяваш на хелпдеска да ти кажат дали проблема е при теб или при тях. Успех.

Хитър ход за абонатите на БТК biggrin.gif Отваряйте датата през този сайт - тегли без проблеми ! cool.gif

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Че аз какво казах ?

ПП.Почти всички проксита от този списък стават, само за определени сайтове трябва да се поиграе с опциите http://www.proxybucket.com/PHP_Proxies/

Редактирано от Topper (преглед на промените)

С Дата от кога е проблема ми да си ограничават скоростите за Мегалан и др. аз да не тегля с МБ от тях... 1 на песен я тегля 30 40 минути

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

С Дата от кога е проблема ми да си ограничават скоростите за Мегалан и др. аз да не тегля с МБ от тях... 1 на песен я тегля 30 40 минути

Ми нали се сещаш че data.bg е на "Някой" и този "Някой" може да прави общо взето каквото си иска. До колкото съм запознат си има договорни отношения с някои от доставчиците и за да може да има за тях висока скорост, останалите остават с много по ниска. Като не ти харесва не тегли от там и това е, или в по горните постове са дали решение на проблема.

Здравейте аз изпозлват btc-net ADSL 256 безкрай или нещо подобно

1. от Дата тегля с най-много 5 кб.

2.както играя или съм в някой сайт интернета внезапно спира.

3.Като играя Counter Strike Pinga ми е над 100 по принцип трябва да е под 40. Е някои път се оправя.

4.Ако няма сийд в торентите бавно тегли.

Някой може ли да каже поне как да оправя да ми не спира нета и да не ми лагва в Cs-a ?

За другите работи знам че нищо не може да се направи.

Здравейте аз изпозлват btc-net ADSL 256 безкрай или нещо подобно

1. от Дата тегля с най-много 5 кб.

За дата-та е писано по-назад ама няма кой да чете - има решение чрез прокси или чрез този сайт.

изпозлват btc-net ADSL 256 безкрай или нещо подобно

4.Ако няма сийд в торентите бавно тегли.

Някой може ли да каже поне как да оправя да ми не спира нета и да не ми лагва в Cs-a ?

За другите работи знам че нищо не може да се направи.

Ами мисля, че е нормално като няма сийд да неможеш да теглиш - ти как мислиш ohmy.gif За играта ще имаш проблеми и защо по дяволите си на 256 Безкрай :) Не очаквай чудеса !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.