Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вегетарианец или не?

Вегетарианец ли сте? 335 гласували потребители

1. 1. Вегетарианец ли сте?

• Да
      14%
      48
    • Не
      85%
      274

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Самото ти агресивно поведение, когато почувстваш, че нямаш сила да обориш аргументите дадени от събеседника, а в отговор на това започваш да обиждаш и нападаш, говори, че си един комплексар, който освен да се перчи с надуто его,  за нищо друго не става.

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 279,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужасно обичам плодове и зеленчуци, но няма как да стана вегетарианец по неволя. Ако някога изчезне или забранят месото, почвам да се изхранвам с вегетарианци

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Признаха вегетарианците за психично болни novini.bg Мнозинството вегетарианци в целия свят са в шок от новината, че експерти от Световната здравна организация ги смятат за психически болни,

• Един виц по темата: Веганите не ядат животни! Те ги подяждат.

Публикувани изображения

преди 6 минути, Aumi написа:

Самото ти агресивно поведение, когато почувстваш, че нямаш сила да обориш аргументите дадени от събеседника, а в отговор на това започваш да обиждаш и нападаш, говори, че си един комплексар, който освен да се перчи с надуто его,  за нищо друго не става.

Тук няма аргументи, за да могат да се оборват. И това ти е проблемът, когато влезеш в тази тема. Не бъркай отегчението с агресия. Защото, когато поставиш за втори-трети-пети път псевдоаргумент, който вече е оборен, ти показваш, че не четеш, а просто копи-пействаш. А това не е диалог, а проява на неуважение. И всеки, който те чете има правото да ти бъде обиден.

Апропо, обвинението ти, че имам "надуто его" е типичен пример за Ad hominem - илюстрация за ТВОЕТО безсилие. Защото никъде не съм парадирал с успехите си, не съм се величал, не съм се определял за велик и изобщо факта, че говориш за Егото ми е унизително падане от твоята страна в опит да избягаш от темата, нападайки ме лично.

Нещо любопитно:

Суровите зеленчуци може да са вредни за здравето, защото убиват бактериите в храносмилателната система, които засилват имунитета и усвояването на храните.
https://www.24zdrave.bg/Article/7684154

В научните среди, настойчиво върви слухът, че ако нямаше салата, хората нямаше да пият алкохол!

Happy Hour Reaction GIF by New Girl

• 4 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

75456706_2490734044342050_6619752524033294336_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_oc=AQkBms2E8ASSxzvv2QuSTEoFR6l0rCsTFYn56ezVBpGO3RKcIFSz6hAlqpbwvAcQ3QE&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=9bab9eeaa632c1eb43ffec651b012b63&oe=5E8A5AD7

🌱 Все эти атлеты - веганы и имеют большую миссию: сделать мир лучше и помочь повысить осведомленность о веганском движении. Им удается вдохновить десятки тысяч людей, призывая к состраданию и доказывая, что мы можем развить наши мышцы на здоровом адекватном питании, основанным на растениях, орехах, семенах, бобовых и плодах.

Они, как и многие другие атлеты, уничтожают миф о недостатке белка на веганстве навсегда! 💪🏼💪🏼💪🏼💪

Слева направо:

🍎 Стивен Кут - Vegan Bodybuilding, Health and Nutrition - Никогда не ел мяса. Он вырос лакто-вегетарианцем и стал веганом 7 лет назад. https://www.instagram.com/veganbodybuilding/

🍆 Nimai Delgado - Никогда не ел мяса. Он вырос лакто-вегетарианцем и является 4-летним веганом. https://www.instagram.com/nimai_delgado

🍓 Дерек Симнетт - Simnett Nutrition - Веган 7 лет.
https://www.instagram.com/simnettnutrition

🍉 Jon Venus - Веган в течение 4 лет.
https://www.instagram.com/jonvenus/

https://www.facebook.com/EnergiyaJivogoPitaniya/photos/a.932451906836946/2490734034342051/?type=3&theater

преди 7 минути, Aumi написа:

Блог на продавачка на книга за вегетарианството. Някак е очевидно, че е пристрастна, не мислиш ли?

преди 14 часа, Aumi написа:

🍉 Jon Venus - Веган в течение 4 лет.

Тази тема сме я зачеквали достатъчно пъти в темата. В смисъл ти изсипваш нещо с копи-пейст, после аз проверявам в интернет, за да те освестя. Иначе беше ти и писано за протеиновите блокчета, заради които наистина нуждата да се поглъща по-голямо количество месо е излишна. Истината е, че заради комплексите от витамини културистите не се нуждаят и от много, а още по-малко разнообразни зеленчуци и витамини. Т.е. културистите зарязват не само месото, но и зеленчуците и плодовете.

Сега, за този Джон, дето 24 е ял месо, пък от 4 години не е. Само него проверих, защото твоите партенки не предоставят нищо ново в темата. Та за него четем следното:

Цитат

Той използва вегетарианството за да разшири марката си. Той е на монетизиран youtube канал, спонсориран от вегански потеинови прахове и др.
Не съм сигурен как наскоро нарани гърба си, защото той дори няма гръбначен стълб.

Не ти ли омръзна да бъдеш лъгана и подвеждана от разни хора, които правят пари с психичните отклонения и моди на искащи да се почувстват специални хора?

4 години веган съвсем не са малко!

Ти опитай поне няколко седмици, пък тогава говори!

Особено благоприятно е за хора, които имат хронични заболявания.

преди 13 часа, Myanmar написа:

Истината е, че заради комплексите от витамини културистите не се нуждаят и от много, а още по-малко разнообразни зеленчуци и витамини. Т.е. културистите зарязват не само месото, но и зеленчуците и плодовете.

Не знам защо представят културисти за атлети? По заглавието някой може да помисли, че са видни маратонци, боксьори или чукохвъргачи и да почне да разнася "новината" за вълшебното веганство, ако не е погледнал съдържанието, както често се прави напоследък

Цитат

Сега, за този Джон, дето 24 е ял месо, пък от 4 години не е. Само него проверих, защото твоите партенки не предоставят нищо ново в темата. Та за него четем следното:

Сега, този Джон, щом има такъм силен материален интерес, кой знае и колко веган е?

И аз съм съгласен да играя театър в Тубата за стотици хиляди или милиони...

Цитат

Не ти ли омръзна да бъдеш лъгана и подвеждана от разни хора, които правят пари с психичните отклонения и моди на искащи да се почувстват специални хора?

Възможно е не тя да е обектът на лъжи и подвеждания, а да е субектът.

Нямам нищо против диетата, която хората си избират, но кресливостта и мафиотизирането на веганите вече ми идва в повече.

Смехотворното твърдение за глобално затопляне (със своята мафия) се поддържа със смехотворното на квадрат твърдение на веганите за затопляне вследствие пърденето на кравите.

На миналогодишния най-именит световен фестивал на (английския, шотландския?) пай, който по рецепта е непременно с месо, това е негова основна съставка –без месо това не е пай – първо място е заел ... вегански пай. Всичките майстори, участвали в конкурса, са потресени. Това е мафиотското политическо влияние на т.н. вегани.

Вече се появяват лафове като: вегетарианец е този, който не яде месо, а веган – този, който иска да забрани на всички да ядат месо.

преди 9 часа, Aumi написа:

А 24 години ръфане на месо малко ли са?

Израснал съм в бедно семейство. Не ми обяснявай за лишения. И с месеци съм живял без месо и не виждам какво ти дава правото да определяш кой да има мнение и да говори.

Вече съм писал в темата. Аз се храня с тлъсто, с много сол и много захар. Нямам паласки и чувствам тялото си чудесно, пу-пу, да не му е уроки. За съжаление вече имам възможност да се храня само вечер, но за сметка на това поглъщам много от гореизброеното. Работя много и имам нужда от много енергия. Двойно повече от трътлестите мързеливци, които разчитат на глада и тъпкане с маруля за да свалят сланината си.

Един тлъстак, който гние в този форум от години, беше писал и че съм лъжец, защото бях писал, че съм ял и по три хляба дневно. Сигурно си мечтае да има моята обмяна на вещества, но едва ли е наясно колко работа трябва да се върши дневно за да се постигне. За мен интересно беше друго - когато намалих на два хляба и половина, започнах да отслабвам. Обаче като студент се храних и само с хляб. И си направих веднъж сметка колко хляб трябва да изям за да снабдя тялото си с нужното количество протеин. И не помня колко беше, но беше една каруца хляб. Не става без месо. Не и докато се работи истински.

преди 12 часа, Aumi написа:

Да , Mного хубаво е човек да е пълен вегетарианец. Първите хора които са дошли са яли само растителна храна.За това и са били много по здрави и жизненни. Сега средата е отровена с химическите пръскания.Земята е пълна с приони ,луда крава и какви ли не болести засягащи живата плът на живите същества.Месото в момента е канцерогенно.То бъка от ваксини,хормони и отрови поети чрез химически фураж и от средата. Освен това месото,което предлагат е отровено и от начинът по който колят безобразно животните убивайки ги индустриализирано ,което вкарва целият стрес на животното вътре в месото.За това има такова ниво на подивели и психически болни престъпни самосъзнания в обществото. Месото е отровена храна голяма част от пилетата , рибата, месата на животни са абсолютно синтетично хибридизирани видове и в естествен вид те не се срещат сред природата. Без химическата и индустриална живоподдържащата ги фармация  тези животни умират. Изкуствено създадени за повече мляко,месо тези хибридни видове  тип 'Доли' те са болни по дизайн.Ядат отровна ГМО храна,гмо царевица, гмо соя, индустриална химия и фуражи на Монсанто пълни с Атразин и Раундап, който разрушава половата идентичност на хромозомно ниво при човека. Това рефлектира в самата тъкан на месото ,която градят тези животни.Човека ядящ месо е на края на веригата последен гостоприемник акумулира всичко това от животните на които и  периодично им инжектират коктейли с лекарства и хормони,а след убиването  и рактопамин , който разрушава съединителните тъкани правещ месото '''крехко'''' Това окрехкотяващо лекарство унищожава човешките хрущялни тъкани стави и съединителната тъкан. Никой не знае обаче и какво друго има в ваксините. А там има коварни вируси които рушават биологично човек.

За това най  добре е Сиренце , Домати Табуле и 'БАБА ГАНУШ' 

Нужните продукти:
1 голям печен патладжан
2-3 с. л. сусамов тахан
2-3 скилидки чесън
2-3 стръка магданоз
2-3 с. л. зехтин
Смлян кимион
Сока на ½ лимон
Щипка Сол

Начин на приготвяне на Баба Гануш :
В купа смачкайте патладжана с вилица. Добавете тахан, наситнен чесън и магданоз, зехтин, лимонов сок, кимион и сол. Разбъркайте и сервирайте в/у Марулено листо с препечени арабски питки защото чиниите ви са също токсична синтетична пластмаса наричана Меламин.

Screenshot_7.thumb.jpg.25d1d866b0e906809c9af8b387f4c35b.jpg

преди 3 часа, Alletheya написа:

Първите хора които са дошли са яли само растителна храна.

Това, дето е ръфало люцерна не е било още човек. В еволюционен план нашите прадеди може и са се клатушкали в различни крайности - от растителноядство до месоядство, от живот във водата до живот само на сушата. В наши дни човекът е най-успешно пригодената форма в историята на планетата. И е всеяден. Случаеност? Не мисла.

Ирония на съдбата е, че тъкмо яденето на месо е позволил охолството на човешкия вид, до степен отделни индивиди да се отказват от част от храната си под предтекст, че са нещо по-така. А ако бабите и прабабите им не бяха яли месо, тези същите вегани нямаше да бъдат родени. В миналото нямаше да има енергия за развитието на мозък, нямаше да има интелект за животновъдство и земеделие, което да отлепи човешкия вид от живота посветен на оцеляването. Ирония на съдбата.

Но това вашето си е сектантско отклонение. Като да твърдиш, че Интернета е дяволско творение и да не излизаш от него, за да обясняваш същото.

Закърмени сте с мляко и пак плюете на природата си. Липсата на пълноценна храна води до трайни увреждания и това е особено осезаемо в неспособността на вегетарианците в тази тема да комуникират, да отговарят на въпроси или да помнят неща писани на предната страница. Една и съща развалена грамофонна плоча. Напомня ми предъвкваните псевдоаргументи, че хората не са кацали на Луната - ама флага, ама отпечатъците, 100 пъти обяснено, ни веднъж разбрано.

преди 7 часа, Myanmar написа:

Закърмени сте с мляко и пак плюете на природата си. Липсата на пълноценна храна води до трайни увреждания и това е особено осезаемо в неспособността на вегетарианците в тази тема да комуникират, да отговарят на въпроси или да помнят неща писани на предната страница. Една и съща развалена грамофонна плоча. Напомня ми предъвкваните псевдоаргументи, че хората не са кацали на Луната - ама флага, ама отпечатъците, 100 пъти обяснено, ни веднъж разбрано.

Не ти отговарят поради факта, че не желаят да бъдат агресивни като теб, който непрекъснато ръсиш обиди и изливаш гнева си върху вегани и вегетарианци.

Тук ти се посочват факти и източници, които ти не харесваш, и започваш да нападаш и плюеш. Затова не мисля, че е нужно да отговарям на нападките ти с нападки, защото е много елементарно.

Аз се чувствам отлично с растителното хранене. Не го налагам на никого и не нападам никого цитирайки и посочвайки хора, които се хранят по същият начин.
А всеки сам прави избора си.

Естествено е, хората да защитават теориите с които са израснали и откърмени като най-правилни.
Но моят личен опит показва, че храненето с месо и млечни продукти, вреди на голяма част от хората. И фактът, че днес съществуват толкова болести и болници, потвърждава, че хората днес боледуват масово от неправилно хранене с нетипична за човека храна!

преди 12 часа, Myanmar написа:

Закърмени сте с мляко и пак плюете на природата си. Липсата на пълноценна храна води до трайни увреждания и това е особено осезаемо в неспособността на вегетарианците в тази тема да комуникират

Млякото се прави от трева и слънце. Сложи стъклен буркан с айрян на слънце. След 4 часа го изпий и разбери защо овчето мляко мирише така ... на концентрирано слънце. Защо овцете биковете бизоните и най едрите животни ядат трева.Защото тя е най полезна и хранителна. Една шепа глухарчета стъбла и корени могат да те излекуват от рак. Животните ядат трева, която представлява  концентрирано слънце.Ядат по много за да са масивни.Не е нужно да ядеш 100кг. Стига ти един домат сирене чушка малко зехтин и шепа грозде.Растенията са концентрирано слънце. Мъртвата плът е нечиста материя.Тя е и  спиритуално мръсна, защото едно ,че замърсява тялото с множество обвивки друго ,че е инфектирана с кръвта на животното с бактерии. какво ли не.Това което описваш като месо  е труп -мъртва плът тя не е пълноценна храна ,а отровена храна.Да ядеш мъртва плът знаеш какво е това ...Некрофилия и Некромансия. За да  е най ниско съдържанието и нивото на замърсяване аз ти описах как трябва да е отгледано и приготвено месото . Ти имаш ли такъв достъп до подобно нещо.Ако нямаш достъп до кашерно халал или чисто приготвено според 100 критерия месо не яж месо защото другото не минава за храна , защото е изкуственно създадено отровено и приготвена не по начина по който трябва да се приготви. То те отравя и замърсява кръвта ти.Не че кашерното и чисто  месо са по добра стока те също  замърсяват тялото ,но просто много са малко хората ,които Духовно и физически могат да се пробудят и да успеят да привикнат без животинският инстинкт и нагон в тях да говори и  да жадува  за тази мъртва материя.  

преди 10 часа, Aumi написа:

непрекъснато ръсиш обиди и изливаш гнева си върху вегани и вегетарианци.

Нямам нищо против вегетарианците. За някой хора, вече писах(ме) в темата, това е правилно решение. За остарелия Дони, за специфични болести, за културисти, които нямат време да погълнат 10 кг месо дневно, за тлъсти прасета, които искат да свалят сланина, това е благотворно и здравословно. За хора като мен на 16-часов работен ден би било смъртоносно.

Относно обидите и гневността, може директно да ги наречеш и хейт, обаче не са към вегетарианците, а към простите безмозъчни вегетарианци. Те ме дразнят точно толкова, колкото простите и безмозъчни всеядни. Така че си усетила, че ме възмущават разни човешки черти, но неправилно си разбрала кои са те и незаслужено си се почувствала като жертва на своя избор. Твоят избор те прави жертва, не моето отношение за твоя избор.

Тук ти се посочват факти и източници, които ти не харесваш...

Аа, да не почваме с лъжите! Каквото си посочила като смислено - оборил съм го. Последният ти пост е за химик, който продава "ноу-хай" как да се чувстваш специален, и втори път му плащат веге организации да пропагандира разни неща. С напълно оформено зряло тяло като ядящ месо, което ти се обяснява надълго и нашироко в темата! 24 години пържоли! Той и Ричард от Биг Брадър се изживяваше като голям капацитет и продаваше препарати за отслабване на лековерни хора, чакащи резултати, докато не стана за резил, като го провериха.

Истината е, че хората искат да изглеждат атлетични и да бъдат здрави без да спортуват и да живеят здравословно. Затова нета е залят от хапчета, напитки и храни, които магически и чудодейно ти обещават чудеса. И номера минава, хората си хвърлят парите и тарикатите пускат нови и нови реклами, защото кълве. Вегетарианството, по начина по който се рекламира, е точно такава далавера и измама.

image.png.6cc263e12ff8670a88eee68a33c1e3f2.png (кога избираш по опаковката, а не с акъл)

Предния ти коментар беше на някаква веге, която си продава книгата. Мога да изреждам до утре. Ако съм пропуснал нещо, което смяташ за съществено, моля дай ми линк и ще го коментирам на драго сърце. Знам, че ти не си в темата за дискусия, защото игнорираш всички аргументи, които ти се предоставят, така че остава на останалите да коментират само твоите слова.

Не го налагам на никого и не нападам никого цитирайки и посочвайки хора, които се хранят по същият начин.

Хахаха, това ли само измисли? Била посочила вегетарианци, само. Изпусна Хитлер, обаче, а посочи вегетарианци, които 90 години са махали мръвки преди това.

Твоето поведение е престъпно, Ауми, защото пропагандираш нездравословен начин на живот. Вегетарианството е за хора с пари и много познания. Малки момиченца, които искат да приличат на Барбита, ще ти се хванат на акъла и ще си съсипят телата и живота! Ако не съм аз да се обадя, глупостите, които преписваш ще са ръководство как децата да се самоубиват.

Последната ти мода е да слагаш картинки на култористи, които са известни с вредния си начин на живот и употребата в промишлени количества на забранени медикаменти, за да придобият телата им форми и размери, неприсъщи за човек, ако ще да изяде всичката маруля, соя и домати на света. Това са хора, които умират от инфаркт на 30 години, коремите им растат от анаболите, и  приличат на бременни, достиган нива на мазнини, толкова ниски, че органите им отказват.

gimnastika-0011.jpg

преди 5 часа, Alletheya написа:

Защо овцете биковете бизоните и най едрите животни ядат трева.Защото тя е най полезна и хранителна. Една шепа глухарчета стъбла и корени могат да те излекуват от рак.

Леле, пак хахо поезия си турнала с турбо сила. Постът ти е изпъстрен с бисери, като всеки друг, но все пак да те питам: Перящите глухарчета на корем крави защо боледуват от рак?

Напомняш ми на хората, които вярват, че заешкото краче носи късмет. Сети се, че на зайчето и 4 крачета не са му помогнали.

%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0

Рекламата за културист и за вегетарианец следва един и същи стереотип:

2694217175531520_n.thumb.jpg.4fb8ac74db42acabafcfef8171935864.jpg

Рекламата за вегетарианец, така:

преди 2 часа, Myanmar написа:

пропагандираш нездравословен начин на живот. Вегетарианството е за хора с пари и много познания. Малки момиченца, които искат да приличат на Барбита, ще ти се хванат на акъла и ще си съсипят телата и живота! Ако не съм аз да се обадя, глупостите, които преписваш ще са ръководство как децата да се самоубиват.

Ти го пропагандираш и едва ли ще се намери файъруол,който да успее да при хване и блокира всичките  несвързани брътвежи и  глупости пращани от теб без връзка с церебрума ти .От Вегетарианският начин на живот по здравословен за човешкото тяло и хранене няма.Няма и да има никога по добър.Когато ядеш зеленчуци много по малко се разболяваш много по малко тежиш на кантара и на болниците, медицинските компании и застрахователните,а фармацевтичните  губят пари.Собственият ти джоб  е много по добре, защото не ти трябват лекарства.Чревният интегритет ти е по добър ,а простото обяснение ,че зеленчуците са чиста слънчева храна ,а месото е отрова ,която в червата води до тежки проблеми. Суровоядство и вегетарианството са полезни.Ти се тъпчи с ГМО месце модифицирано от Монсанто, Пфайзер , Санофи и Мерск и бъди щастлив .Опитай да следваш поне веднъж нишката на разговора.Замеси Хитлер сложи негри само Исуса още не си докарал , но по шапката ти съдя,че и той ще дойде.

Аscorbic acid (C6H8O6)- витамин С =лимони портокали, мандарини ,чушки червени, липсата му в човешката история е довела до повече смърт отколкото всички войни взети заедно.Нищо не разбираш от медицина ни от история само глупости пишеш. Имало е векове в които мореплаването е било тотално спряло от това ,че такива като теб са нагъвали само месце.Тогава е дошъл някой вегетарианец и им е казал да взимат по един портокал и човешката цивилизация е покорила света .Заради един портокал. Човека е неспособен да синтезира аскорбинова кислелина. Без нея получава скорбут и системите му се повреждат.Един лимон на ден има повече слънце и вит.с колкото 10 тона месо нямат. Без един портокал доказано са умирали хора повече от всички войни взети заедно ,а без месце никойне е умрял от ка-чалко.  Витамин C се съдържа в количества нужни за да не умреш и да ревитализира всичките ти системи Основно в цитрусите е като лимони и зеленчуци.  Ако следвахме глупавата ти месоядно унищожителна логика трябваше всички да сме вълци по цял ден на един остров и да преследваме плячка за да хапнем месце. А ние имаме изкуства , музика театър географски открития нещо наречено култура и цивилизация и иновации , което ти няма да разбереш защото тя е правена от хората на Слънцето.

За теб концепцията страдание на живо същество отглеждано в метър на метър за да стане парчета месо в търбуха ти нищо не означава За теб е морално да се градят милиони ферми за да хранят безмозъчни като теб ,които дори не можете да мислите аналитично пред тоновете доказателства , които съществуват за това какво причинявате на Земята месоядните. 

Витамин Е, К , Д, никел ,хром ,молибден това са най важните за обмяната и биохимията на човека неща и те всички се съдържат в зеленчука...Кое толкова липсва при веганите Вит.Б комплекс , който спокойно могат да си набавят с по шепа кайсиеви ядки ,3 лъжици сусамено семе и 1 жълтък, леща, други ядки. Моркови,броколи,карфиол, царска туршия,зелени домати, връзка магданоз ,чушка.червен домат ,шепа гъби стояли на слънче облъчени 6 часа на UV... с какво ще ми замениш като биологична и хранителна стойност.С нищо не можеш да ги смениш.Кои са най мощните антиракови храни Глухарче,Чесън,джинджифил,куркума,алое,портокал, лимон,...

преди 10 минути, Alletheya написа:

церебрума ти

Да не си рускиня? Това ще обясни защо не ти е сила българския.

преди 11 минути, Alletheya написа:

Когато ядеш зеленчуци много по малко се разболяваш много по малко тежиш на кантара

Тази категория вече я описах - мечтата на тлъстия, който без да прави нищо ще свали сланина. Но решението ти е напълно погрешно. Не става с глад. Аз поглъщам твоята седмична дажба за ден и съм слаб, енергичен и здрав. През живота си имам общо 0 дни болнични и извънредна отпуска. Сподели ми ти колко си имала, нека после Ауми, като толкова много искаш да си го мерим здравето. Ти си клиент на рекламите за панацея. Яж глухарчета - нямаш рак. Недей яж свинско - няма да имаш огромен задник. А пълноценния живот изисква да ядеш и глухарчета и свинско и да си ползваш и тялото и ума и да си прав, здрав и корав.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Да не си рускиня? Това ще обясни защо не ти е сила българския.

За съжаление не би обяснило защо при теб електрическият потенциал на церебрума ти е толкова , извън всякаква норма!

на 2.10.2019 г. в 20:40, мeн написа:

Суровите зеленчуци може да са вредни за здравето, защото убиват бактериите в храносмилателната система, които засилват имунитета и усвояването на храните.

Още един месояден трол на Пеевски, който счита джурналята от 24 часа и Труд за еталона в научната общност и храненето.Още една просташка картинка от вас двамата и минавате в специалният ми списък.

на 20.11.2019 г. в 21:08, Alletheya написа:

За съжаление не би обяснило защо при теб електрическият потенциал на церебрума ти е толкова , извън всякаква норма!

Още един месояден трол на Пеевски, който счита джурналята от 24 часа и Труд за еталона в научната общност и храненето.Още една просташка картинка от вас двамата и минавате в специалният ми списък.

Говори на български, нищо не ти се разбира. И двамата сме много специални и заслужаваме да влезем във всеки възможен списък. И силно ти препоръчвам да спреш да четеш написаното от тези акаунти, защото в тях се казва истината, посочват се сериозни източници и се изброяват аргументи. Това би разклатило представите ти базирани на езотерика.

И най-важното - никой не ми плаща за това. Защото тази тема се превърна в рекламна агенция на соросоиди и откачалки от цял свят, които си рекламират YouTube каналите, книгите, фондациите, марките, храните и де що са намерили да продават, докато още е модерно веганството и не са измрели достатъчно хора, за да лъсне колко е и опасно.

ПП: Нека не бъдем голословни:

на 20.11.2019 г. в 21:04, Myanmar написа:

През живота си имам общо 0 дни болнични и извънредна отпуска. Сподели ми ти колко си имала, нека после Ауми

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.