Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Картофени багети

3-18.jpg

Нужни съставки:

картофи 200 g
пшенично брашно 100 g
сол на вкус
сирене 150гр
слънчогледово олио 150 ml

Приготвяне:

Сварете картофите и охладете.

Добавете половината настъргано и натрошено сирене, солта и брашното, омесете тестото. Извадете тестото и оформете като кръг с дебелина 0,5 см, нарязан на равни сектори.Поставете останалото сирене на широкия край на всеки сектор и завъртете багетите на малки ролца. В дълбок тиган загрейте хубаво олиото и запържете, докато станат златисти.
Поставете готовите багети върху салфетка, за да премахнете излишната мазнина.

Картофените багетки са много вкусна вечеря, вървят и много като мезенце към биричката ви. Сервирайте ги с кетчуп или някакъв друг сос по ваш вкус.

вип.бг

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Яйчена салата

qichena-sala.jpg


Нужните продукти :

    4 твърдо сварени яйца
    200 грама трапезна майонеза
    270 грама крема сирене
    200 грама пушено филе по избор
    една чаена чаша сладка царевица от консерва – това са около 280 грама
    4 – 5 кисели / мариновани / краставички

Начин на приготвяне :

    Изсипете майонезата и крема сиренето в голяма купа. Размесете ги с помощта на вилица.
    Нарежете яйцата на кубчета или тънки лентички. Най – лесно става с ръчен уред за рязане на яйца. Изсипете ги в купата.
    Нарежете филето на малки кубчета със страна около 6 мм. Прибавете ги към яйцата в купата.
    Отцедете водата от царевицата и я прибавете към горните продукти.
    Краставичките също нарежете на ситно и ги добавете към продуктите. Размесете всичко с помощта на вилица. Тук е моментът да опитате и ако желаете да добавите още кисели краставички, според вашия вкус.

cookathouse.com

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пусни нещо авторско ма. Обсеби темите за ядене с некви глупости.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...