Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Логически задачи

Featured Replies

Хайде и от мен една :)

Kакъв ми се пада, вуйчото на стринка ми, ако леля ми е жена на брата на свата на доведената ми дъщеря, която е от втория брак на разведения девер на първата ми жена?

:cant believe::):eek: :eek:
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 143,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде и от мен една :cant believe:

Kакъв ми се пада, вуйчото на стринка ми, ако леля ми е жена на брата на свата на доведената ми дъщеря, която е от втория брак на разведения девер на първата ми жена?

Дядо

P.P. глупости , от къде да знам

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

Хайде и от мен една :cant believe:

никакъв? аз им изгубих нишката, още повече че нещо не се сещам за значението на половината от роднинските връзки които са изброени :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

някой да даде друга задача В една зимна нощ мафията се събрала на една яхта,заготвена в пристанището на Ню Йорк.Пристигнала една двойка и казала на портиера: Може да влезем заедно нали,нали Джак.Той ги пуснал.След това пристигнал един мафиоти казал:Надявам се,че парапетът е здрав и също се качил.По-късно една елегантна дама изкоментирала:Тук се извървя цяло шествие от хора,и също влязла.Полицаят,който следял събирането,казал на портиера:Изглежда музиката е добра и портиерът го изритал.Коя е паролата за влизане?

никакъв? аз им изгубих нишката, още повече че нещо не се сещам за значението на половината от роднинските връзки които са изброени :ph34r:

точно така (според мен, разбира се) - никакъв, в краен случай - далечен :) дядо

:)

В една зимна нощ мафията се събрала на една яхта,закотвена в пристанището на Ню Йорк.Пристигнала една двойка и казала на портиера: Може да влезем заедно нали,Джак.Той ги пуснал.След това пристигнал един мафиот и казал:Надявам се,че парапетът е здрав и също се качил.По-късно една елегантна дама изкоментирала:Тук се извървя цяло шествие от хора,и също влязла.Полицаят,който следял събирането,казал на портиера:Изглежда музиката е добра и портиерът го изритал.Коя е паролата за влизане?

някой може ли да разгадае тази

Редактирано от kevin234 (преглед на промените)

някой може ли да разгадае тази

Оправете си правописните и пунктуационни грешки ... то и аз допускам , ама вашето не се разбира !

Оправете си правописните и пунктуационни грешки ... то и аз допускам , ама вашето не се разбира !

така по-добре ли е

В една зимна нощ мафията се събрала на една яхта,закотвена в пристанището на Ню Йорк.Пристигнала една двойка и казала на портиера: Може да влезем заедно нали,Джак.Той ги пуснал.След това пристигнал един мафиот и казал:Надявам се,че парапетът е здрав и също се качил.По-късно една елегантна дама изкоментирала:Тук се извървя цяло шествие от хора,и също влязла.Полицаят,който следял събирането,казал на портиера:Изглежда музиката е добра и портиерът го изритал.Коя е паролата за влизане?

така по-добре ли е

По акцента да не би да ги познава?

така по-добре ли е

някакъв жокер може ли?

някакъв жокер може ли?

Заповядай! :eek::)

Публикувано изображение

Връзките в историята са толкова нагласени, че само този, който я е измислил, може да си ги спомни. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

А може би паролата е в това, което показват, а не в това което казват. Едните показват пари, а другият - полицейска значка.

А може би паролата е в това, което показват, а не в това което казват. Едните показват пари, а другият - полицейска значка.

Мда, добра идея

Заповядай! :):ph34r:

Връзките в историята са толкова нагласени, че само този, който я е измислил, може да си ги спомни. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

А може би идеята е че пазача ги познава?

да, добра идеяА може би идеята е че пазача ги познава?

ne

ne

По акцента да не би да ги познава?

i ne

някакъв жокер може ли?

гледаите това което казват там е отговора

Нещо ми подсказва , че има нещо общо със карти за игра : "...една двойка..." "...нали, Джак..." "...елегантна дама..."

Нещо ми подсказва , че има нещо общо със карти за игра :

"...една двойка..."

"...нали, Джак..."

"...елегантна дама..."

примерно покер :)

ммм, нещо пак ми се губи, да не би да разказват някаква история?

не

Нещо ми подсказва , че има нещо общо със карти за игра :

"...една двойка..."

"...нали, Джак..."

"...елегантна дама..."

не

те не показват нищо и не казват нищо друго освен това което е написано

трябва да намерите нещо общо в това което казват

не

не

те не показват нищо и не казват нищо друго освен това което е написано

трябва да намерите нещо общо в това което казват

нещо за здравината на мостчето по което се стига до яхтата?

нещо за здравината на мостчето по което се стига до яхтата?

не просто между нещата които казват има някаква връзка и вие трябва да я откриете

не просто между нещата които казват има някаква връзка и вие трябва да я откриете

Дай някакъв жокер, защото всички говорят в една или друга степен за това дали е здрав моста. Нещо не виждам друга връзка

да кажа ли отговора

не, искаме жокер. Или поне обяснение защо логиката ни не върви (както всички правят в предишните задачи)

не, искаме жокер. Или поне обяснение защо логиката ни не върви (както всички правят в предишните задачи)

ок

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.