Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЧРД на Algor/Censored!

Featured Replies

За малко да го изпусна тоз рожденик : Честит ти РОЖДЕН ДЕН, Алго ! Много да си здрав, да имаш и да даваш и най-вече да слушаш Мад! :mark:

• Отговори 257
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Приятели, ще ми позволите да цитирам един жив класик с думите му отпреди 7 години:       Благодаря на всички телефонисти, СМС-исти и списватели за това, че в този забързан делник отделихте минутк

• Madonna - на теб каквото и да напиша ще е малко. Просто без теб до сега да съм душевен и физически мъртвец, а щом си до мен и ме обичаш, другото остава на заден план. Обичам те и ти благодаря и тук!

• Честит рожден ден, любов моя! Бъди най-вече здрав и силен, за да имаш сили безотказно и смело да следваш мечтите си! Бъди все така добросърдечен и щедър към хората, към които си струва; все така гри

Публикувани изображения

ЧРД Весело празнуване ..и като идваш насам се обаждай, че предния път май позабрави?!? 

Ах, какви сте мръсници и мръсничкаджийки...

Не можахте да се разберете кой с кого да се врътне сексуално и за да не сте капо айде юруш на РД на Алгор, та поне да почерпи и да не сте на нула, а?!?!

Благодаря на всички пряко заинтересовани от моето добруване и изразили благопожелания лично или чрез подаръчета. Публикувано изображение

Благодаря на всеки, поздравил ме и тук, в темата и във ФБ.

Не на последно място благодаря и не всички лицемерчета, които не ме поздравиха нито лично, нито тук, нито където и да е. Публикувано изображение

Спестихме си по 40 секунди напъни в лицемерно благодарене и мазнене, което най-много да ни беше довело до някое посиране индикативно. Публикувано изображение

С повечето май френд-ове ще се видим лично да пием по нещо и да хапнем, а на останалите желая крепко здраве и да съберете парички до другия 18.02, за да можете да ме направите пълноценно щастлив с подаръчетата, които си набележа да ми купите. 

Благодаря, приятели! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Честит рожден ден, любов моя!

Бъди най-вече здрав и силен, за да имаш сили безотказно и смело да следваш
мечтите си! Бъди все така добросърдечен и щедър към хората, към които си
струва; все така грижовен баща и светъл пример за децата си; все така прощаващ
и верен на приятелите си; все така любящ и грижовен към семейството си!

Наздраве за най-добрият човек, който имам щастието да познавам и обичам; за
моето вчера, днес и утре!

:champagne1:

За Александър!

Обичам те! :*

А на това просто нямам какво да кажа и за да не се излагам, просто ще помълча и ще му се любувам дълго време... Публикувано изображение

Закъсняло ЧРД..., останалото си го знаеш  

и си го имаш в изобилие!

Наздраве!

Публикувано изображение

• 11 месеца по-късно...

Честит рожден ден!

Желая ти здраве, добър късмет и много любов!

Публикувано изображение

Честит празник, бейби! :*

Не ти желая успех, защото знам, че си достатъчно силен, за да постигнеш всичко!

Не ти желая щастие, защото знам, че до теб са хората, които те карат да се усмихваш!

Бъди здрав, за да се радваш дълго на успехите си, на прекрасните мигове, които тепърва ти предстоят и на хората, които те обичат! Всичко останало е без значение.

Публикувано изображение

Честит рожден ден! :)

Честит рожден ден!

Желая ти здраве, дълголетие и любими и интересни хора да запълват живота ти с много любов и нежност!

Весел празник и наздраве! :champagne1:

Публикувано изображение

ЧРД другарю! Мноу ти здраве, още повече щастие, любов и всякакви други хубави неща. Данъчни и ревизори далеч да бягат, парички като река да текат, и всички около теб да цъфтят и просперират заедно с теб! Наздраве! :blow out candles:

Честит празник и от мен!

Публикувано изображение

Си малко жив и много здрав, да слушаш жината и по-малко да Публикувано изображение

Чъ Ръ Дъ, гражданино Алгоров! Да си жив и здрав, позитивен, успешен и единната сметка да не смущава дните и нощите ти :DЦелувки и наздраве

Приятели, ще ми позволите да цитирам един жив класик с думите му отпреди 7 години:

Аре стига сте се занимавали с дъртата ми противна личност,а се кефете на живота такъв какъвто е и не забравяйте,че аз на вашия нема да дойда,ама вие на моя ще кацнете. :PЗа житейски път става дума де,ама вие с ващо мръсно подсъзнание...

Благодаря на всички телефонисти, СМС-исти и списватели за това, че в този забързан делник отделихте минутка и почетохте скромната ми персона.

Уверявам всички - ценя това и поради този факт уважавам всеки един от Вас, без значение каква форма е използвал.

Наздраве и бъдете здрави!  :cheers:  :cheers:  :cheers:

Ч.Р.Д. и от мен,много здраве,успехи и щастие ти желая! Догодина, пак да си го пожелаем! 

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

Жив и здрав бъди! Аз пък ти благодаря, че все още не си ме изгонил :P

• 11 месеца по-късно...

Честит Рожден Ден, Другарю !  :*

Няма ти казвам да пораснеш голям- стига ти толкова.Живот и здраве ти желая, пък другото се нарежда от самосебе си , не ли ? :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.