Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Photoshop - въпроси и отговори

Featured Replies

Имам проблем с инсталацията в един от форумите пишеше да си изтеглим Photoshop+crack от ###### и аз го направих , но не иска да се инсталира . ЗАЩО Публикувано изображение ???

• Отговори 374
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Можели малко по-подробно да обясниш,изписвалите ти някаква грешка?

Имам проблем с инсталацията в един от форумите пишеше да си изтеглим Photoshop+crack от ###### и аз го направих , но не иска да се инсталира . ЗАЩО Публикувано изображение ???

Ти следва ли точно инструкциите за инсталиране? Грешка ли дава при инсталацията или е нещо друго?

Значи, написах си едно изречение, правих го там с блендинг опшънс, и ся не знам как да го анимирам???

По-точно, това искам да го анимирам:

Публикувано изображение

PS: Не знам защо надписа се размаза. 4 MB, не знам...

PS2: Да е както подписа ми в момента!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Значи, написах си едно изречение, правих го там с блендинг опшънс, и ся не знам как да го анимирам???

По-точно, това искам да го анимирам:

Публикувано изображение

PS: Не знам защо надписа се размаза. 4 MB, не знам...

PS2: Да е както подписа ми в момента!

Правиш копие на слоя с буквите и на него нагласяш outer stroke. Window >> Animation в PS, но по-добре в Image Ready. от двата слоя правиш два фрейма и заспиваш ... ;)

П.П: Червено става и във вуюътрешността най-вероятно заради mode-ето в което работиш. Трябва да е RGB, а не Indexed Color.

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Излезе ми някъв прозорец с име "Animacion" и едно квадратче в прозореца, дето в десния му долен ъгъл пише 1.0 sec.

Ps: Как да направя копието?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Излезе ми някъв прозорец с име "Animacion" и едно квадратче в прозореца, дето в десния му долен ъгъл пише 1.0 sec.

Ps: Как да направя копието?

Преди да се занимаваш с анимацията, просто копирай слоя(layer).

Е, не знам как да я копирам!

В такъв случай трябва да започнеш с основните уроци в някой от българските сайтове. Това(работаат със слоевете) е основно нещо и ако не го знаеш, просто не ползваш Фотошоп :beat:

Можели малко по-подробно да обясниш,изписвалите ти някаква грешка?

Вече няколко пъти тегля Photoshop и всеки път ми дава различни грешки.Последно си я изтеглих от официалния сайт(trial)

, но след като дам Setup ми излиза едно прозорче , в което ми дава че се прехвърлят някакви данни и до тук.След това нищо.Нито ми дава да я стартирам, нито да продължа с инсталацията.

Като кликна да ънинстал на фотошопа и само ми се рефрешва и нищо не става. Пробвах и с една програма да ънинстална пак не става само се рефрешва.Моля помогнете.

За коя версия на PhotoShop става въпрос?

1.Ако е за CS2 виж тук:

http://kb.adobe.com/selfservice/viewConten...ternalId=331405

2.Пробвай и с програма за деинсталиране на проложения като безплтаната Revo Uninstaller 1.50

http://www.kaldata.com/comments.php?id=302...;highlight=revo

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Вече няколко пъти тегля Photoshop и всеки път ми дава различни грешки.Последно си я изтеглих от официалния сайт(trial)

, но след като дам Setup ми излиза едно прозорче , в което ми дава че се прехвърлят някакви данни и до тук.След това нищо.Нито ми дава да я стартирам, нито да продължа с инсталацията.

Би ли направила скрийшот, който да покажеш ил ида цитираш грешката.
  • 2 седмици по-късно...

От известно време имам един странен проблем с Photoshop-a!Значи проблема е следния. При пускане на програмата стига до reading preferences...и до там...може и цяла вечер да ги мисли Публикувано изображение Преинсталирах!Всичко върви перфектно, да кажем первите 5-6 стартирания на програмата и после край!Тва не се получава с CS2!А версията, която не е добре е CS3 Extended!Някой може ли да ми помогне?

Имам PS CS3,който ми е на БГ,но всички уроци са обяснени със менютата на английски и за да направя някой урок ми отнема много време в търсене по менютата кое какво е....та въпроса ми е откъде мога да си сменя езика и да си го направя на английски.Свалих си друг фотошоп,който уж беше на английски,но отново ми излезна на БГ...някой ако знае от къде мога да си сменя езика ще съм страшно благодарна Публикувано изображение

а случайно някой да знае дали това е програмата, която използват във фризьорските студия за промяна на прически и ако евентуално е тя, откъде се вземат тези прически

а случайно някой да знае дали това е програмата, която използват във фризьорските студия за промяна на прически и ако евентуално е тя, откъде се вземат тези прически

Принципно това може да бъде направено и с Photoshop. Но при него, косата я няма готова, тя се рисува.

А иначе, може да ползваш програми създадени за подобни цели - Salon Styler Pro, Virtual Hairstyle, Hair Pro

Повече информация за програмите, както и други програми свързани с добавянето на прически върху лица - http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8

Като го включа се появява следното:An error has been detected with a reguierd application libary and the product cannot continue.Please reinstall the application.. ПРеинсталирах го и пак същото. Пробвах и със СИСТЕМ РЕСТОРЕ. фотошоп профешънал 7 ми тръгна.Ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен.

1) Деинсталирай текущата версия на програмата.

2) Отиваш в Start > Run

3) В новия прозорец въвеждаш %appdata%\Adobe\

4) Намираш и изтриваш папката Photoshop.

5) Инсталираш програмата наново, проблеми би трябвало да нямаш.

P.S.: Може да погледнеш помощтната страница, където е описано как да използваме BB Code.

Редактирано от krisku (преглед на промените)

1) Деинсталирай текущата версия на програмата.

2) Отиваш в Start > Run

3) В новия прозорец въвеждаш %appdata%\Adobe\

4) Намираш и изтриваш папката Photoshop.

5) Инсталираш програмата наново, проблеми би трябвало да нямаш.

P.S.: Може да погледнеш помощтната страница, където е описано как да използваме BB Code.

ПРобвах, пак същото ще си карам със 7-цата. Благодаря все пак!
Solution: Rename folders in the installation path.

Remove any extended characters (for example, Ц) in the path of the installed application that returned the error, or reinstall the application:

1. In Windows Explorer, navigate to the application file. (By default, Adobe applications are installed to the Program Files\Adobe folder on the system hard disk.)

2. The path appears in the Address box in Explorer. Do one of the following:

-- Rename the folder that contains extended characters.

-- Remove the Adobe application by using the Add/Remove utility, and reinstall it to a location that doesn't include any extended characters in the path (for example, the root directory of the hard disk). For instructions on using the Add/Remove utility, see the documentation included with Windows.

Накратко, тук пише да се преиемнуват файлове с някакви специфични знаци от папката в която си инсталирал Photoshop. След като ги преименуваш, деинсталираш и инсталираш наново програмата. Аз си мисля, че ако изтеглиш друг релийз на програмата, няма да имаш този проблем.

Редактирано от krisku (преглед на промените)

Накратко, тук пише да се преиемнуват файлове с някакви специфични знаци от папката в която си инсталирал Photoshop. След като ги преименуваш, деинсталираш и инсталираш наново програмата. Аз си мисля, че ако изтеглиш друг релийз на програмата, няма да имаш този проблем.

Само CS2 го прави другите версий са ок. Преди да пиша пробвах няколко CS2 и пак същото. Ще си карам с 7-цата.Или ще пробвам CS. Той се инстална ОК. тенкс

Редактирано от pikofante (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.