Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer 7 - въпроси и проблеми

Featured Replies

Как да разрешиш добавки на Интернет Експлорер 7?

Виж тази страница.

• Отговори 391
  • Прегледи 79,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! С Internet Explorer 6 съм (не сметнах за нужно да създавам нова тема). А от вчера наблюдавам следният проблем. Малко преди да започне самата инсталация на BitTorrent 6.1.2, се стигна

• 1. проверете в Add/remove programs за Ask toolbar и го премахнете използващите IE 6 ще ви упътят как да смените търсачката по подразбиране

• Хм, аз Ask Toolbar-а отдавна го махнах от Add/Remove programs, но дори и след рестартиране на компютъра проблемът не се премахна. Благодаря все пак за предложението, но ще се надявам и някой друг да п

Публикувани изображения

Това съобщение ми се появява,по някога не дава да влезеш изобщо никъде,понякога,като че ме забравя и по 1 седмица не ми се мярка пред очите.Като кликна на него ме изхвърля от интернет и експлорера и си се затваря.От какво се появява,защо?Не че съм опряла до експлорера/имам мозила и опера/,но по някой път искам с него да влезна и ме дразни,както си чета нещо в интернет и ми се появи,а после като го отворя,няма като мозила да ме пита "искам ли да ми се възстановят прекъснатите сесии "Ако някой знае как мога да си го оправя,благодаря му.

post-127549-1205258278_thumb.jpg

Това съобщение ми се появява,по някога не дава да влезеш изобщо никъде,понякога,като че ме забравя и по 1 седмица не ми се мярка пред очите.Като кликна на него ме изхвърля от интернет и експлорера и си се затваря.От какво се появява,защо?

...................

Има възможности много...

Пробва ли на въпроса "For more information about this error" да разбереш какво става - click here?

Имаш и други възможности - да провериш за грешки и "събития" в работата на системата: Разглеждане и управление на регистри на събития в програмата за преглед на събития на Windows XP . :)

Има възможности много...

Пробва ли на въпроса "For more information about this error" да разбереш какво става - click here?

Имаш и други възможности - да провериш за грешки и "събития" в работата на системата: Разглеждане и управление на регистри на събития в програмата за преглед на събития на Windows XP . :)

Като натисна "click here"се затваря всичко,нищо никъде не ми дава информация.Ще прочета подробно/там където ме прати/

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

И аз имам проблем с ИЕ7. Като отварям табове, в един момент спира да ми ги зарежда, изчезва ми менюто с файл, едит... и не мога да го изкарам по никакъв начин. След това въобще спира да ми отваря табове, получава се нещо като че ли ги спира, все едно са поп ъп. Накрая спира да ми функционира и десен бутон на мишката за абсолютно всичко, чак от старт менюто ми изчезва всичко, освен най-горните линкове за уиндоус ъпдейт и т.н. Всичко останало - от шат даун до програмс изчезва. Рестартирам, и всичко се оправя. Но е адски досадно. И на двата компа става така, единия с ХР СП2, другия с Виста, и двата оригинални.

Някакви предположения от какво може да е? И евентуално решение? sad.gif

Имах предид Event Viewer (Програма за преглед на събития) от този линк: http://support.microsoft.com/kb/308427

Това е програмата,нали?Имам я,всичките ти инструкции изпълних за да стигна до тук,но пак малко помощ,ако може.Виж и ако знаеш ми кажи---->114050.png

Това е програмата,нали?Имам я,всичките ти инструкции изпълних за да стигна до тук,но пак малко помощ,ако може.Виж и ако знаеш ми кажи...

.................................

Не виждам в снимката на твоя Event Viewer друго освен Applications, Antivirus, Security и System. Би трябвало да имаш Internet Exporer. По-надолу в картинката забелязах, че иконката "Local Users and Groups" e задраскана...

Нямам идея какъв Windows (дали е пълна версия или някаква самоделка от сорта Student, Etho или подобни) имаш. Може би този твой Windows не е обновяван (update) редовно или не е инсталиран коректно. Виж също така кой сервизен пакет имаш (Windows Explorer -> Help -> About Windows).

Виж също така дали имаш инсталиран Spybot Search and Destroy и коя версия е. Понякога един файл от Spybot обърква нещата. Възможно е да има друга причина...

Не виждам в снимката на твоя Event Viewer друго освен Applications, Antivirus, Security и System. Би трябвало да имаш Internet Exporer. По-надолу в картинката забелязах, че иконката "Local Users and Groups" e задраскана...

Нямам идея какъв Windows (дали е пълна версия или някаква самоделка от сорта Student, Etho или подобни) имаш. Може би този твой Windows не е обновяван (update) редовно или не е инсталиран коректно. Виж също така кой сервизен пакет имаш (Windows Explorer -> Help -> About Windows).

Виж също така дали имаш инсталиран Spybot Search and Destroy и коя версия е. Понякога един файл от Spybot обърква нещата. Възможно е да има друга причина...

Значи имах "spybot-search&destroy 1.5",но преди малко го "ъпдейтнах" и сега е 1.5.2.Незнам,обаче на последък наистина не можех да го отварям/спайбота/,сигурно,защото не съм го обновявала.А за "уиндоус",да си кажа честно изобщо не знам от къде да разбера какво са ми инсталирали/за всеки случай,не ми е лицензирано копие/но нямам си идея как да проверя.Иначе е "XP"-само това знам със сигурност;).А пакета къде да видя какъв е?И за "ъпдейтването на "уиндоуса",да не говоря ,че наистина не съм го правила,страх ме е и не се захващам.А какво значи като си видял ,че "Local Users and Groups" е задраскана?114280.pngАко все още,след като разбра,че не съм от потребителите с много знания в областта,ти е останало желанието да ми помогнеш ,много ще съм ти благодарна.

Мисля че експлорера ми не е 7,чак сега намерих от къде да видя,много се извинявам ,че се обърках,ето снимчица,но май е 6,а в папката,където е инсталиран експлорер,има и 7,но незнам,защо,не съм наясно.115323.png.Ако е така,значи проблема ми не е за тук,нали?

Мисля че експлорера ми не е 7,чак сега намерих от къде да видя,много се извинявам ,че се обърках,ето снимчица,но май е 6,а в папката,където е инсталиран експлорер,има и 7,но незнам,защо,не съм наясно. Ако е така,значи проблема ми не е за тук,нали?

Може да инсталираш Internet Explorer 7, няма проблем с разни валидации. Ето откъде.

Но решението за инсталация остава за твоя сметка. Ако не желаеш да използваш IE 7, не го инсталирай.

Още един въпрос. Имала ли си някакъв по-сериозен проблем с вируси?

Да,но си ги открих и ги изтрих,и спайуер имах и него изтрих,благодарности на Тигъртон,че ме насочи към програмки за спайуер,сега редовно си ги пускам и няма проблем,но може нещо "експлорера "да се е повредил от това,незнам.Не искам да го сменям,нека съм си този.Ако не може да се оправи,то съобщението,което ме изкарва от него не се появява много често/ама е супер гадно,когато тъкмо си се загледал в нещо и да ти се появи/.Ако може да го оправим ще е супер,ако не здраве да е.

Здравейте от мен. Имам проблем с IE 7- когато отворя някой сайт, се зарежда началната страница и дотам. Линковете са неактивни, не мога да продължа напред. След малко умуване ми изписва, че имало някакъв си проблем и иска да праща съобщение за грешката до microsoft. Мъчих се да инсталирам ъпдейти, опитвах се с кви ли не програми да го деинсталирам и да кача наново IE, но не става нищо. Не знам какво да правя, моля, помогнете!!!

Това което ще напиша се отнася за всички които имат същия или сходен проблем, така че внимавайте.

Имал съм го същия проблем. Не съм "специалист", но с малко повече ровене, четене и проби на това онова се достига до отговорите на подобни казуси. Та...

След 3 седмици ходене по мъките и невъзможност да видя нищо в интернет, понеже на почти всички сайтове експлоръра забиваше още на първата страница на някой сайт стигнах до решението на проблема. Гугъл тук, гугъл там... Оказа че проблема всъщност е широко разпространен и всеки дава от странни по-странни решения, които така и не помагат. В крайна сметка в един форум се намери един пич който да светне страдащите от този проблем, да си спрат всички add-ons на IE. И стартирайки IE без add-ons проблемите изчезнаха. Е да де ама поне няколко от тея add-ons са от полза и важност при браузване в нета, и беше ясно че проблема е в add-ons, и по-конкретно в един, но кой? И започнах... около 60-тината add-ons които са позволени в моя IE започнах да ги спирам един по един и да пробвам... не и не! И изведнъж... ЕВРИКА!

Въпросните add-ons причинявайки този проблем са тези на SKYPE!!! Премахнете или забранете тяхната употреба и сте готови.

Порових после и във скайпския форум и в майкрософтския за да видя аджеба някой сигнализирал ли е за възможност от възникване на подобни проблеми при взаимодействие на Skype c IE. Както и очаквах - от Майкрософт пълно мълчание, от Скайп една сбутана тема за възможни проблеми при IE, но забележете само под Виста и то без да се уточнява конкретно същността на възможните проблеми.

Но така е...

Още веднъж спрете всички възможни add-ons които принадлежат на Skype!!! е и без друго са обсолютно ненужни!

Успех!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте !

От 1 час използвам IE7 и се чудя дали някой може да ми даде някой съвет как мога да го оптимизиран.

По принцип използвам винаги Firefox и по-лесни настройки има.Но туй нещо има хиляда прозореца с настройки и не знам кои да избера.

Мисля,че бях видял преди време една тема със съмети за IE но не мога да я намеря.

Ако някой може да помогне с нещо да заповяда . cool.gif

• 2 седмици по-късно...

Значи проблема не е при мене а при госпожата ми по математика тя си разбира задачите незнае много добре да ги обяснява,но и тя каза че не разбира много по компютъра си и каза влизам в един сайт за задачи и ми забива до някъде и неможе да влезе зарежда до някъде и неможе а в други сайтове влизам, а пък тук от училище влизам в сайта няма никакви проблеми ... можете ли да кажете от какво може да е проблема да и кажа ??

Някой може ли да помогне ... ?!!?!?

Може да инсталираш Internet Explorer 7, няма проблем с разни валидации. Ето откъде.

Но решението за инсталация остава за твоя сметка. Ако не желаеш да използваш IE 7, не го инсталирай.

Пак съм в тази тема за помощ.Преинсталираха ми компютъра,имах само"мозила",когато ми го върнаха,сложих си "опера"/защото другите членове на семейството ми са си свикнали с"опера"/,но иконка за "експлорер-а",няма.Знам,че "експлорер"си е с "уиндоуса"/тук от калдата го знам/,но трябва ли да се инсталира/експлорер"/отделно-като браузър,влезнах в папката,където е експлорер,от там да си изкарам някакъв пряк път на декстопа,но нещо не става,няма такова нещо-да си е отделен браузър/или аз не мога да открия/.Как да си сложа отделно да имам браузър"експлорер?Сега си отварям "моя компютър"или"моите документи" и там си пиша интернет адресите и така влизам,обаче ми е много неудобно.Знам ,че "мозила"е по добрия,но по някога се налага с "експлорера",защото с "мозила"ми излизат "иероглифи"/рядко,но все пак../Ако може помогнете.И също така да ви кажа вече съм със "SP 3"-това хубаво ли е?Защото до сега ми беше 2,затова питам.И ако трябва да се инсталира "експлорер",този,който ми препоръчваш ли да си сложа?Благодаря предварително!

П.С.

Искам да е с "БГ"-"експлорер-а",този който ми препоръчваш,май няма/БГ/,има руски само.

post-127549-1208039870_thumb.png

Пак съм в тази тема за помощ.Преинсталираха ми компютъра,имах само"мозила",когато ми го върнаха,сложих си "опера"/защото другите членове на семейството ми са си свикнали с"опера"/,но иконка за "експлорер-а",няма.Знам,че "експлорер"си е с "уиндоуса"/тук от калдата го знам/,но трябва ли да се инсталира/експлорер"/отделно-като браузър,влезнах в папката,където е експлорер,от там да си изкарам някакъв пряк път на декстопа,но нещо не става,няма такова нещо-да си е отделен браузър/или аз не мога да открия/.Как да си сложа отделно да имам браузър"експлорер?Сега си отварям "моя компютър"или"моите документи" и там си пиша интернет адресите и така влизам,обаче ми е много неудобно.Знам ,че "мозила"е по добрия,но по някога се налага с "експлорера",защото с "мозила"ми излизат "иероглифи"/рядко,но все пак../Ако може помогнете.И също така да ви кажа вече съм със "SP 3"-това хубаво ли е?Защото до сега ми беше 2,затова питам.И ако трябва да се инсталира "експлорер",този,който ми препоръчваш ли да си сложа?Благодаря предварително!

П.С.

Искам да е с "БГ"-"експлорер-а",този който ми препоръчваш,май няма/БГ/,има руски само.

Десен бутон на мишката върху празно място на десктопа => PROPERTIES => DESKTOP => CUSTOMIZE DESKTOP => СЛАГАШ ОТМЕТКА ПРЕД INTERNET EXPLORER (В КАТЕГОРИЯТА DESKTOP ICONS) => o.k. => apply

За български език виж това:

http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=bg

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Не знам това ли имаш предвид,но никъде няма "експлорер",от тук единствено сменям иконите на тези ,които са дадени,не става.128266.png

Не знам това ли имаш предвид,но никъде няма "експлорер",от тук единствено сменям иконите на тези ,които са дадени,не става.

Вариант 1:

Start => run => regedit => намери ключа:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel

Вдясно ще видип ред - "{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}"

Щракни два пъти върху него и задай стойност 0

Повтори тези стъпки и за ключа:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu

Или просто копирай следното съдържание в Notepad:

Windows Registry Editor Version 5.00

;Restores the missing Internet Explorer icon to the Desktop (Windows XP)

;Copyright © 2006 Ramesh Srinivasan

;March 03, 2006

;http://www.winhelponline.com

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\NonEnum]

"{871c5380-42a0-1069-a2ea-08002b30309d}"=-

[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\NonEnum]

"{871c5380-42a0-1069-a2ea-08002b30309d}"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel]

"{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu]

"{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}"=dword:00000000

[-HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}\ShellFolder]

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}\ShellFolder]

"Attributes"=dword:00000024

"HideFolderVerbs"=""

"WantsParseDisplayName"=""

"HideOnDesktopPerUser"=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]

"NoInternetIcon"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]

"NoInternetIcon"=-

Запази го под име IE.reg .След това го стартирай и избери YES за да вкараш промените в сила.

Вариант 2:

Ако имаш програмата TuneUp Utilities 2008 => Solve Problems => TuneUp Repair Wizard => слагаш отметка пред "Intrenet Explorer icon is no longer displayed" => Next

iept9.jpg

Опция за добавяне на икона на I.E. има и в безплатмата програма "TweakUI"!

PS: Говори се, че това е бъг след инсталирането на кръпката "KB943460" и ще бъде решен във ФИНАЛНАТА ВЕРСИЯ на Service Pack 3 за Windows XP. За още решения тук:

http://www.windowsreference.com/windows-xp...p-icon-missing/

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Редактирам си поста.

Направих го най после-вече този ключ е на компютъра ми,но ето като кликна на него ,това ми се появява,давам "иес",но нищо не се променя,реснах компютъра,пак нищо.Да не би да трябва да го сложа на друго място,ключа?Много се извинявам ,че пак ви притеснявам.

ИЕ

На работния плот ми е??там ли трябва??

Имам проблем са FlashPlayer-а на IE7 под Виста Ултимейт и по точно, не мога да гледам клипове в сайтовете, а проблем с флаш анимациите нямам? :)

Проблемът е оправен, преинсталирах го за 5 или 6-и път и се оправи, извинявайте че ви изгубих времето

Редактирано от Spato_M (преглед на промените)

Редактирам си поста.

Направих го най после-вече този ключ е на компютъра ми,но ето като кликна на него ,това ми се появява,давам "иес",но нищо не се променя,реснах компютъра,пак нищо.Да не би да трябва да го сложа на друго място,ключа?Много се извинявам ,че пак ви притеснявам.

ИЕ

На работния плот ми е??там ли трябва??

Пробва ли да деинсталираш кръпката KB943460

Start => Control Panel => ADD or Remove Programs => "слагаш отметка пред Show Updates" => намираш KB943460 и даваш Remove

или намираш тази папка C:\WINDOWS\$NtUninstallKB943460$\spuninst\ (първо направи файловете видими - Start => run => control folders => view => сложи отметка пред "Show hidden files and folders" и махни отметката пред "Hide protected operating system files (recommended) )

След като намериш папката стартирай файла spuninst.exe

Рестартирай машината и виж дали сега всичко е О.К.

Поздрави!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.