Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

Ами най-добър анти вирус няма, но за Win-а според мен е най-добре AVG :).

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 246k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Аз си ползвам Нод-а и няма никави проблеми и докато не излязат такива просто нямам намерение да я сменям

Аз си ползвам Нод-а и няма никави проблеми и докато не излязат такива просто нямам намерение да я сменям

Кой Нод, обаче - Кракнатият, или легалният?

Понеже кракнатият Нод, няма нищо общо с легалният!!!

Ако си с кракната версия на Нод 32, мисли си, че си защитен!!!

Държа да подчертая, че пиша това от личен опит на потребители, които

ползват кракнатата версия и легалната на Нод 32. :)

Кой Нод, обаче - Кракнатият, или легалният?

Понеже кракнатият Нод, няма нищо общо с легалният!!!

Ако си с кракната версия на Нод 32, мисли си, че си защитен!!!

Държа да подчертая, че пиша това от личен опит на потребители, които

ползват кракнатата версия и легалната на Нод 32. :)

И каква е разликата?

Аз ползвам AVAST! и не бих я сменил с друга. Лека, обновява се често и автоматично. Има и български интерфейс и е много лесна за употреба. Сканира страниците за вируси преди да се отворят. Просто до сега не съм имал проблеми с нея. Лови всички вируси без пропуск. Най-добрата! :)cool.gif

Аз от скоро съм на NOd32 и съм стращно доволен от нея сравнение с предишната ми Anti virus Kaspersky трябваше по рано да го разбереа ама angry.gifangry.gifangry.gifangry.gif

Аз от скоро съм на NOd32 и съм стращно доволен от нея сравнение с предишната ми Anti virus Kaspersky трябваше по рано да го разбереа ама angry.gifangry.gifangry.gifangry.gif

Не казвай хоп докато не прескочиш! :)

Лично аз бих предпочел Avast Home/Profecional или NOD32!!!

kaspersky Anti-Virus 6 cool.gif

Редактирано от Conroe (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Kaspersky си ми върши най-добра работа,няма значение,че е тежка машината ми е добра и не ми товари компютъра,а иначе за по слаби машини NOD32.

kaspersky Anti-Virus 6 cool.gif

:clap: Именно ! Няма по-добра ! :)

KIS 6 ,нека да е тежка,но е сигурна.

Само така. За тежест Norton-а никой не може да го бие. Той винаги е бил и винаги ще бъде най-тежък. Също и най-голям на размери.

KIS-а е екстра.

Аз в момента съм с F-prot. Защото единствено нея намерих безплатна за Линукс(и ClamAV). Друг е въпроса дали на Линукс-а му трябва. Ама нека да има. Все пак Лин-а е най-добрия антивирус.

Иначе на Джама имам KAV 6 + Outpost Firewall.

Редактирано от spyman (преглед на промените)

http://www.zonelabs.com/store/content/comp...utUs/awards.jsp

Не мисля , че има какво повече да добавя едва ли има нещо по добро за home pc

Мн лека 3 в 1 и трите работят перфектно единствения и недостатак е че като вс. firewall от начало се кофигурира малко омално и трудно но 1 път мине ли това нямате никакви проблеми

Аз сам с BitDefender 9. Има си всичко - файърлол , анти-спам и естествено антивирус.Ползвам с него и Spybot S&D i xoftspy.До сега съм няма никакви проблеми.Тествал съм ги - имах пакет гадинки и всичи бяха заловени.Най-добрите антивир. софтове са BitDefender , Kaspersky , Nod32 & AVG (според мен).На линукса съм с F-Prot, не че му трябва ама нали да има за всеки случай cool.gif

Аз по принцип не се занимавам с тежки антивирусни, който постоянно мрънкат,че активните щитове, които само ми бавят компа, не са вклучени. За тва съм с F-Prot - лека, приятна, не ми досажда постоянно с тъпи тревоги. Ползвам я само да сканирам от време на време някой подозрителен изтеглен файл, пък и проблеми с вируси съм нямал отдавна просто не посещавам съмнителни сайтове и тегля само от сигурни места cool.gif

Аз по принцип не се занимавам с тежки антивирусни, който постоянно мрънкат,че активните щитове, които само ми бавят компа, не са вклучени. За тва съм с F-Prot - лека, приятна, не ми досажда постоянно с тъпи тревоги. Ползвам я само да сканирам от време на време някой подозрителен изтеглен файл, пък и проблеми с вируси съм нямал отдавна просто не посещавам съмнителни сайтове и тегля само от сигурни места cool.gif

Може би, най точният отговор по темата!!! А не като някои - "няма по добра от нея"

Всички са добри, когато си вършат работата и не "посещавам съмнителни сайтове и тегля само от сигурни места "

А иначе, аз съм с NOD 32. Вече почти 2 години не ме е подвела.

С уважение:

Ползвам това F-Secure Anti-Virus Client Security 6.00 build 11251

а по точно

F-Secure Browser Control 1.01 build 156

F-Secure Internet Shield 6.00 build 480

F-Secure Anti-Virus 6.00 build 11241

F-Secure Automatic Update Agent 7.00 build 19

F-Secure Email Scanner 6.00 build 271

F-Secure Management Agent 6.00 build 8314

F-Secure System Control 1.01 build 173

F-Secure User Interface 6.10 build 290

Добре ли съм защитен или да си ...

Сложих НОД 32. От днес обаче имам следния проблем: Понеже е пусната да се ъпдейтва автоматично и изведнъж - 30 дневния пробен период изтече...Имам крак, обаче като го стартирам и ми казва, че не може да намери файла или вече е "пачнат", намерих и юзърнейм и пасс, обаче като ги напиша не става нищо. Ако някой има идея какво да направя, моля да помогне...Другия вариант е преинстал, но докога - само за по 1 месец...А иначе програмката е супер

P.S.с Win 98, ако въобще има някакво значение...

Виж Дизел имам програмата регистрирана и действа безотказно само че не разбирам много от компютри и не зная как да ти я дам.Ако те интересува пиши ми.

Редактирано от fantom (преглед на промените)

Аз ти препоръчвам след като си платил за въпросните сериен номер и име да не ги споделяш защото ще останеш без тях :).

Редактирано от red_walker (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.