Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

• Автор

Два филма минаха през изминалите два дни.

In This Our Life [1942]

inthisourlife024.jpgu58355f4ss7.jpg

Класиката си е класика, хората са си хора и черно-белите ленти ще се помнят.

How To Lose Friends And Alienate People [2008]

0306812274.01.LZZZZZZZ.jpg

Врящ казан с американска чорба, подправен леко с щипка английски спомени.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Последно гледах are we there yet? Леко блудкава кашичка ,ама за когато нямаш кво да прайш става ,има и някои забавни моменти(по принцип най-харесвам комедията biggrin.gif )

butterfly on a wheel

63088lk39ba42ah7.jpg

В начялото ми беше малко скучен, но после стана интересен :) краят му е много добър, неочакван biggrin.gif

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

00abc2a5457428b4f426ce205ce6102822143f9dseven_pounds.jpg

Коментарите ми едва ли биха били ценни, а и връзката ми с филма е лична.

Щом го показвам тук, може да има защо...

Аз си направих филмов маратон biggrin.gif

Maragascar

B00005JNX0.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Madagascar 2

madagascar-2-poster.jpg

Ice age

Ice%20Age.jpg

Ice age 2

ice-age-2-the-meltdown-2006-1.jpg

The wild

TheWild.jpg

The flight before Christmas

niko.jpg

Много са сладурси всичките :speak: То и вие трябва да го знаете, де. Епохата я преповторих (и двете части, а сега чакам да направят 3-тата). Мадагаскар също преповторих, но само първата част, втората я гледах за сефте. А полетът преди Коледа се оказа много хубаво филмче, не очаквах да ми хареса толкова :) Определено около Коледа е готино да се гледат анимацийки (дори и да нямаш Коледно настроение)

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

• Автор

Flashbacks of a Fool [2008]

243.jpg

Тих и спокоен филм с огромен емоционален заряд който избухва като фоерверките на спомените ви. Носталгия по миналото, грешките на младоста и невероятна музика от онези отминали години. Един от най-човечните, сдържани и едновремено с това силно въздействащи филми. Дори да не сте имали този живот, пак ще откриете част от себе си в него... или поне за мен бе така. Препоръчвам го без грам колебание! /за лица над 16 години/

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

"Вчера"

Не харесвам особенно много БГ киното,но се реших да го гледам.

Играта на актьорите беше добра,но самия филм беше някак безсмислен,не знам как да го кажа по-добре.

Това което ми харесва в българското кино - не винаги края е щастлив.

И все пак не можах да разбера замисъла на филма.

Иначе филма не е зле. cool.gif

624.jpg

"Вчера"

Не харесвам особенно много БГ киното,но се реших да го гледам.

Играта на актьорите беше добра,но самия филм беше някак безсмислен,не знам как да го кажа по-добре.

Това което ми харесва в българското кино - не винаги края е щастлив.

И все пак не можах да разбера замисъла на филма.

Иначе филма не е зле. cool.gif

624.jpg

Моля? За един и същи филм ли си мислим? Как може да кажеш, че филмът е безсмислен? :) Ти следи ли го изобщо? Извинявай, ама няма начин да се каже нешо подобно точно пък за Вчера...

Първо гледах Pineapple Express / Ананас Експрес (2008)

ce363d8f9b62f20c.jpg

Спрях го по средата.Изключително тъп филм поне за мен.С две думи - тревомански филм ;)

После си изтеглих Untraceable / Непроследим (2008)

68f56a45320f965b.jpg

За него вече има какво да се каже.

Страшно много ми хареса.Държи в напрежение през цялото време...показва всъщност колко жестоки са хората и какво ли не биха направили само и само за да гледат зрелища.Брутален...

Определено си заслужава гледането.Благодаря на fedora!

NorthSouthBBC2004145179_f.jpg

Невероятен филм - много правдоподобен, с пълнокръвни герои и много добре поставени социални въпроси. Може и да има малко мудни моменти ( все пак е английска драма), но има дълбок замисъл и като цяло е доста реалистичен.

"Hostsonaten" - "Autumn Sonata"

http://www.imdb.com/title/tt0077711/

Това е вторият филм след "Поляната с дивите ягоди" на Бергман, който гледам. И още повече го харесвам и още повече се възхищавам и удивявам, и прекланям... :P

Моят филмов маратон завърши така:

The Upside of Anger

07-07-the-upside-of-anger.jpg

Леко странен, показва докъде води гнева. Определено ми допадна. А за Кевин какво да кажа- харесвам го този мъж, бре :gift:

Ask the dust

askthedustposter.jpg

Преди да го сваля, прочетох коментарите- бяха доста противиречиви. Това беше още една причина да го гледам, за което не съжалявам никак. По принцип е драма, но пред цялото време Колин и Салма ми бяха много забавни. Заслужава си да се гледа ;)

Редактирано от yvsot
постерите са заменени с по-малки ;) (преглед на промените)

• Автор

MissAustenRegrets_LRG.jpg

Miss Austen Regrets проследява последните години от живота на Джейн Остин.

Фимчето е превъзходно и до голяма степен се придържа към фактите т.е. запазените писма. Оливия Уилямс е великолепна, просто перфектно се вписва в ролята си. С играта си тя изнася почти сама целия филм. Едва ли действителните образи на писателката и нейната сестра (Касандра) биха паснали толкова добре на представите ми, колкото тези на актрисите. Е, възрастовата им разлика е малко по-голяма от очакваното, но силното екранно присъствие на Грета Скаки компенсира повечкото и години. Много ги харесвам и двете британки (втората е половин италианка, но нищо) имат страхотно излъчване. :P

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Снощи гледах "Екзорсизма на Емили Роуз".За хорор маниаците-става.Филма е написан по действителен случай(любимите ми)-но на мен не ми допадна!Много бавно тече филма-накрая се усетих,че честичко поглеждах към часовника.

Blackout/Затъмнение(2007)

Blackout%20posta.JPG

Филма е ужаси. Ако искате да не спите цяла вечер го гледайте.На мен ми харесва !!!

Гледах за последно "Сменено дете" - новият с Анджелина Джоли...

За съжаление обаче субтитрите към края не съвпадаха и реших да го догледам когато излезе с по-добро качество.

Иначе си заслужава,много трогателен.Изобщо не съм си представяла,че такова нещо е могло да се случи в действителност.Потресаващо :cheers:

One.Eight.Seven[1997]

244844.jpg

Тежък филм с дълбок смисъл, макар на пръв поглед да изглежда обикновена история за "лошите" момчета от предградията и да не предлага нищо ново. Мисля е писан по действителен случай?

Заслужава си гледането.

След него си пуснах Seven pounds...

Красив филм...

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

The Upside of Anger

Леко странен, показва докъде води гнева. Определено ми допадна. А за Кевин какво да кажа- харесвам го този мъж, бре :)

И аз го гледах и нещо не го чатнах - някак си много бързо дойде тази развръзка на края. Не ми допадна.

Днес гледах The curious case of Benjamin Button - мноооого ми хареса, много добър филм ;)

urlwz3.jpg

Гледах за последно "Сменено дете" - новият с Анджелина Джоли...

За съжаление обаче субтитрите към края не съвпадаха и реших да го догледам когато излезе с по-добро качество.

Моите изобщо не се виждаха !! ;)

Моите изобщо не се виждаха !! ;)

странно

Преди малко изгледах

Vicky Cristina Barcelona / Вики Кристина Барселона (2008)

cc00b518ef12989f.jpg

Не ми хареса,даже още се чудя как така не го спрях по средата...

340x.jpg

Коледата на Томас Кинкейд

Един наистина хубав филм.. за любовта.. семейството.. благодарността... и светлината...

Link:

http://######/details.php?id=151523&hit=1

mybestfriendsgirlspektafn1.jpg

издържа се даже и от любители на шпионски и военни екшани

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Гледах Ratatouille / Рататуи (2007)

576de088fa644f48.jpg

biggrin.gif детето в мен се появи

Хареса ми много,забавна анимацийка

Fire & Ice / Огън и лед: Хрониките на дракона

fireandice.cover.2008.jpg

еми Fire&Ice беше последния филм който гледах и чесно казано не е нищо особено като се има напредвид че историиката е малко тъпичка но като цяло филма по скалата от 1 до 10 му давам 4+ biggrin.giflaugh.gifcool.gif ..... е това е лично мое мнение и soryy aко има грешки (фонетиката нещо ми куча малко cool.gif )

EpicMovieBG.jpg

този филм е просто мнооо тъп ...попринцип гледам пароодиики и ми харесват но тази то4но....... п1лен абсурд.....точно на 15 мин. го спрях

филма е пародия на нарния (във филма ГНАРНИЯ) само туи разбрахи го псрях няма абсолутно нищо интересно ....е който иска можи да го гледа но не го препоръчвам на никой самоуважаващ се човек......

Редактирано от hui4o7o (преглед на промените)

• Автор
http://www.boomerangshop.com/dvdcover/Imag...004145179_f.jpg

Невероятен филм - много правдоподобен, с пълнокръвни герои и много добре поставени социални въпроси. Може и да има малко мудни моменти ( все пак е английска драма), но има дълбок замисъл и като цяло е доста реалистичен.

Защо ли не съм изненадана. Смятам да ти се доверя, както и на BBC, и да го дръпна след някой друг ден. :)

http://cache.daylife.com/imageserve/02Mk3Gm8958ck/340x.jpg

Коледата на Томас Кинкейд

Един наистина хубав филм.. за любовта.. семейството.. благодарността... и светлината...

Link: http://######/details.php?id=151523&hit=1

Алекс, като търсих коледно-романтичен филм попаднах на този. Изтеглих го, пуснах го, не ме спечели в началото и го спрях на петата минута. Препоръчваш ли ми го? Интересува ме дали е наблегнато на драмата. Искам нещо с надежда, а не с тъга.
Алекс, като търсих коледно-романтичен филм попаднах на този. Изтеглих го, пуснах го, не ме спечели в началото и го спрях на петата минута. Препоръчваш ли ми го? Интересува ме дали е наблегнато на драмата. Искам нещо с надежда, а не с тъга.

На драмата е наблегнато. Романтика.. по-скоро не. Мен филмът ме спечели с художника, който така пламенно говори за изкуството.. Тъжен е, да, но тъжно красив.. Не знам дали мога да го препоръчам, ако искаш да се разтовариш просто...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.