Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Не е от онези филми, на които все им знаеш края :)

Лично мен ме заинтригува.

0b92330667dbee91711d72fbdb16d3ca165c7503.jpg

Интернешънъл | The International

Към пишещите в тази тема:

1. Моля, въздържайте се от публикуването на големи изображения. Такива с размери над 500х800 или над 100кБ ще бъдат трити или заменяни с по-малки. Не ни създавайте допълнително работа.

2. Моля, заедно с постерите публикувайте и заглавията. Линковете се губят и после не може да се разбере коментара за кой филм се отнася.

Редактирано от yvsot
Постер с размер [750х1070] заменен с по-малък. (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Kein Bund Furs Leben

6d9a24bc5e3f7b9106ed56eff89ecbad.jpg

Не може да се мери с американските комедии този немски филм, но пък е забавен. :P Става за губене на време :nono:

Последно гледах последните два епизода на Prison Break. Беше адския сериал, жалко, че свърши, но какво да се прави :P

no_country_for_old_men_coen.jpg

"Няма място за старите кучета" по романа на Кормак Маккарти. Определено ми хареса...

Devils Tomb

DevilsTombBS.jpg

Единственото нещо, което ми хареса във филма е участието на Куба Годинг Джуниър(защото ми е един от любимите актоьри) .. По едно време щях да заспя ... Трудно разбираем(поне за мен).Не си струва, просто нямаше нито едно нещо от сценария, което да ме заинтригува ... Очаквах повече ... Ама то май стана модерно Америка да правят тъпи филми напоследък ...

e9b3ca719a60f5c2631ef8af7c6f6e4c3bf896fd1402320h.jpg

Гледах го снощи.За моя милост беше страшничък.Като замисъл-интересен и нестандартен!

Devils Tomb

DevilsTombBS.jpg

Единственото нещо, което ми хареса във филма е участието на Куба Годинг Джуниър(защото ми е един от любимите актоьри) .. По едно време щях да заспя ... Трудно разбираем(поне за мен).Не си струва, просто нямаше нито едно нещо от сценария, което да ме заинтригува ... Очаквах повече ... Ама то май стана модерно Америка да правят тъпи филми напоследък ...

и аз тва "гледах" вчера biggrin.gif Смисъл някъде до половината, после ми стана скучно и превъртях само да видя какво ще стане накрая... а и цялата тая работа с повръщането не ме кефеше biggrin.gif

Не ми хареса просто...

Extreme Dating

normal_ExtremeDating_Poster001.jpg

Много забавен и увлекателен филм! biggrin.gif С удовослтвие си го гледках и сама се смях biggrin.gif Препоръчвам го!Отпускаш се и се забавляваш в компанията на Ендрю Кийгън, Девън Соуа, Аманда Детмър и Джейми Лин Ди Скала biggrin.gif

american-psycho.jpg

Страхотен филм! Само едно не разбарх. Убийствата реалност или фантазия бяха?

Buena Vista Social Club 1999 - бях настроена за Вендерс и ми хареса. Бих го причислила към документалното кино, въпреки че не носеше студенината и научния език на тези филми. Направен с любов към Куба и кубинската музика. Носи леко носталгични, но много топли емоции.

Buena%20Vista-07-01.jpg

Run Lola Run 1998 - не е от филмите, които предпочитам и които ми стават любими, но определено е интересен за гледане. Явява се нещо като отражение на света, в който живеем. Напомня на младежките бунтарски истории като Igby Goes Down

290617.jpg

Снощи гледах "Fired Up"(2009г.)

Доста смешен тийнейджърски филм.Препоръчвам го на хора,които харесват гимназиялните комедии. :cant believe:

Отново на 17

17-again-poster.jpg

Скоро не бях гледала подобен тип филми- неангажиращи, разтоварващи, весели ;) Определено ми хареса. Ако имате нужда от малко почивка от ежедневието и релакс, това е филмът :P

Изгледах и 4 серийки на Таралежите се раждат без бодли

taralejite_se_rajdat_bez_bodli.jpg

Големи са сладурчета- особено най-малкият :P Не претендира за най-добър сериал, но има доста тънък хумор и действа много добре

Памет на златна рибка

(Gold fish memory)

Не го гледах наскоро, а за пръв път преди две години някъде, но не е популярен и е адски готин. Типично британски, много весел и романтичен, без грам сладникавост. Мисля, че го има в замундата. Препоръчвам ви го :-)

Angels&Demons - "Ангели и демони"

2103-angels-demons-movie-poster.jpg

Шифърът... повече ми беше харесал като екранизация на едноименния роман.

Като книги пък е точно обратното :ph34r:

Повече ми допадна и Одри Тоту в ролята на Софи Нево, отколкото Ayelet Zurer като Витория Ветра...

Ако трябва да оценя филма по шестобалната система - може би за мен е някъде около мн. добър (5) biggrin.gif

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

The Cake Eaters

cake_eaters.jpg

Гледах го, защото беше с Кристен Стюарт, в началото добре, филма е интересен, но защо не можах да разбера края ... не знам.Много странен край ... всичко, което трябваше да се случи е Джорджия(Кристен Стюарт) да спи с едно момче .. спаха и така свърши .. :blink:biggrin.gif може би всичко е така .. за да ни накара да проумеем, че и с хората с увреждания могат да намерят половинката си .. и да ни накара да разберем, че и те са хора .. не знам :blink:

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Вчера гледах 'Ангели и Демони' и ми хареса. Постоянно има напрежение и особено както не съм чел книгата - до последно не знаех какво ще се случи :P

Angels&Demons - "Ангели и демони"

2103-angels-demons-movie-poster.jpg

Каквото очаквах, такова и получих. Много хубав филм! Сега нямам търпение да прочета книгата, която смятам, че ще е много по-интересна :-)

Powder Blue (Светлосиньо)

powderblue.jpg

Доста тежък филм, хареса ми. Няколко сюжетни линии, преплитащи се до края, страхотна актьорска игра (Джесика Бил, Еди Редмейн, Форест Уитъкър, Рей Лиота, Лиса Кудроу, Патрик Суейзи, Крис Кристофърсън).

Дълбок, истински, тъжен и светлосин!

TEN INCH HERO

CopyofTen_Inch_Hero_DVD_Cover_by_go.jpg

Аз днес изгледах това филмче и много ми хареса. Отворих локалния сървър и това беше първото, което ми попадна. Нямах големи очкавания и за сметка на това останах много доволна.

Вчера гледах 'Ангели и Демони' и ми хареса. Постоянно има напрежение и особено както не съм чел книгата - до последно не знаех какво ще се случи ;)

И аз тъй :)

И аз тъй :lol6:

Няма да се повтарям..но и на мен мнооооого ми хареса филма :P

090b386c67f1c295.jpg56a0c0e4fecf91e0.jpg

Crossing Over / Имигранти (2009) - Хареса ми,заслужава си гледането.

Другият филм който гледах на скоро беше He's Just Not That Into You / Той не си пада по теб (2009).

Гледах го главно заради актворския състав,а именно Дженифър Анистън, Дженифър Конъли, Дрю Баримор, Скарлет Йохансон, Джъстин Лонг.Общо взето се разказва за взаимотношенията между мъжа и жената.

Филма е спокоен,на моменти даже случен.Става за убиване на време!

Angels and Demons / Ангели и демони (2009)

Не бях впечатлена,книгата беше къде по-добра.

1140-poster.jpg

2. Моля, заедно с постерите публикувайте и заглавията. Линковете се губят и после не може да се разбере коментара за кой филм се отнася.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.