Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

The Good, the Bad and the Ugly (1966)

6deb8fd05cd7ae9f.png

Невероятна игра на актьорите и изключително майсторство от страна на режисьора, плюс една от най-запомнящите се филмови мелодии. Класика в уестърна.

ПП: +1 за The Mist, завладяващ и оригинален.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Transformers: Revenge of the Fallen

Прекалено разтегнат последните 30мин са напълно излишни, но ако си ценител на този тип филми 100% няма да останеш разочарован.

La Pianiste (2001) - много труден филм. Четох различни коментари за филма и определено е от противоречивите. Историята за падението и разрухата на човек с безбожни идеали и педантична прецизност сме я виждали безброй пъти, но тук по един особено мъчителен и оскърбителен начин е "изложен", дори "разтворен" образа на извратеното съзнание. Освен, че е труден за гледане заради динамиката, труден заради многото насилствени и секс сцени, труден е да ни помогне да съпреживеем с героинята. Неслучайно Изабел Юпер е блестяща в тази мълчаливо-обезпокоителна роля. Той е точно филм НАД другите, който може да те накара да повърнеш, да съчувстваш или да скучаеш. Не просто история и сюжет, не просто игра, има и нещо повече, още по-тъмно.

69215069_ph1.jpg

How to lose a guy in 10 days

How%20to%20Lose%20a%20Guy%20in%2010%20Days%20(2003).jpg

Много добро филмче, развесели ме :handshake:

Conspiracy Theory (1997)

503333.jpg

Отначало си помислих, че става въпрос за случай на параноя и шизофрения и разни други отклонения...

Даже по едно време се сетих за "12 Маймуни" ;)

Филмът е хубав, наистина и трябва да се гледа от тези, които харесват Мел Гибсън, който вади невероятна игра.

Harry Potter and the Half-Blood Prince / Хари Потър и Нечистокръвният принц (2009)- мога да му дам 5/6-хареса ми филма, но някои от предните части са по добри

harryp271474.jpg

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

exitwounds.jpg

Back to old school biggrin.gif

Това не го бях гледал , днес си поправих грешката .

Много добро филмче.

cool.gif

Labor Pains

lindsay_lohan_labour_pains__300x400_270309_.jpg

Добро е филмчето, сюжета също ... става за губене на време и убива скуката :)

Public Enemies - Обществени врагове

Гледайте го! Ако не за друго, поне заради невероятната игра на Крисчън Бейл.

Джони Деп ми е любимец, затова няма да го коментирам - няма да съм обективна! :)

оле, излязал ли е вече :tease: дали ще удържа да изчакам хубаво качество...

аз гледах по телевизията

It must be love с Тед Дансън и взе, че ми харевса. Не че е супер филм, запомнящ се и завладяващ, но просто показва през какво може да премине една любов през годините :)

• Автор

Obsessed

obsessed.jpg

Че мацката е обсебена - обсебена е, че е готина - готина е, ама ми се искаше филчето да е тип малко ужасче, а не е. В тази ситуация няма кръшкач, няма вина, няма отмъщение, няма варени зайци. Все още никоя не може да се сравнява с кошмарната за мъжете Глен Клоуз. laugh.gif

А заправих да спомена, че с 5 месечно закъснение от САЩ, вчера гледах по Холмарк Before you say "I do" laugh.gif

before.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Coco Chanel

coco-chanel-box-cover-poster.jpg

За човек, който свързваше името Шанел само и единствено с марката дрехи и аксесоари, този филм беше доста образователен.

До колко филмът е автентичен с действителната биография на Коко Шанел, не бих могла да коментирам, но филмът е наистина една лента на живота й. Ако трябва да го опиша с една дума, то бих описала този филм като красив.

Красив и стилен.

• Автор
За човек, който свързваше името Шанел само и единствено с марката дрехи и аксесоари, този филм беше доста образователен.

До колко филмът е автентичен с действителната биография на Коко Шанел, не бих могла да коментирам, но филмът е наистина една лента на живота й. Ако трябва да го опиша с една дума, то бих описала този филм като красив.

Красив и стилен.

Coco Chanel... Shirley MacLaine... Lifetime... това ще се гледа!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploa...wing-poster.jpg

Не е лошо филмчето,добре почна,но някак си не ми хареса как се разви действието

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

You got served - добър филм, добри танци. Е, аз много-много не обичам гангстерски неща, така че на моменти се дразнех, но все пак ми хареса. (Нищо, че очаквах повече ;) )

Charlie Wilson's War

charlie-wilsons-war.jpg

За мен беше удоволствие да видя в една лента събрани хора като Том Ханкс и Филип Хофман. Дори Джулия Робъртс се представи изненадващо добре :)

Филмът е забиран по книгата на Джордж Крайл, която е доста дебела журналистическа новела за кариерата на тексаския конгресмен Чарли Уилсън. Доста интересно филмче, за една доста интересна личност в политическия живот на САЩ през 80-те.

P.S: А пропуснах да кажа, че филма е режисиран от Майк Никълс ;)

Ghosts of Girlfriends Past

http://roddysrockinreviews.files.wordpress...past-poster.jpg

Не мога да понасям Матю Макконъхи. Дори името му ми звучи лигаво. Не мога да обясня защо, но физиономията му никак не ми е приятна, да не кажа, че ме отвращава...Но това е поредният филм с негово участие, който харесах. Отдавна не се бях забавлявала така. Една увлекателна романтична комедия, която разбрах, че се харесва и на мъже, не само на жени :P

Secret Window (2004) - imdb

Secret_window.gif

Ох, след като изгледах този филм изведнъж осъзнах, че през последните дни гледам само шизофренишки истории :)

Не нарочно, не съзнателно, а просто така се случва! :)

Филмът, както може би много хора знаят, е адаптация по Стивън Кинг. По принцип не харесвам книгите му, още по-малко екранизациите им, но този направи изключение (само последните кадри нещо не ме изкефиха особено, но...).

Джони Деп е невероятен отново и тук! На този човек трябва да му дадат да играе само откачалки и старанни типове, не знам, много е добър в тези роли!

Много ми хареса и играта на John Turturro, в ролята на мнимия фермер от Мисисипи.

Филмът си заслужава гледането...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

ghosts-of-girlfriends-past.jpg

Става за убиване на време, особено, ако времето е като днешното - мрачно и потискащо...

Нищо особено няма във филма - холивудска история. Честно казано се учудих, как Дженифър Гарнър е приела да играе в този филм, след такива филми като ''Daredevil" и ''Elektra''...

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

ghosts-of-girlfriends-past.jpg

Става за убиване на време, особено, ако времето е като днешното - мрачно и потискащо...

Нищо особено няма във филма - холивудска история. Честно казано се учудих, как Дженифър Гарнър е приела да играе в този филм, след такива филми като ''Daredevil" и ''Elektra''...

не е лощо филмчето според мен,Майкъл Дъглас ми хареса в него.Преди него гледах ергенския запой,мисля че няма нужда от коментар,защото не съм чул и един лош отзив за този филм,

стана ми може би най-любимата комедия,след киното го гледах вече 5 пъти в нас,сега следва Bruno

Miss March

http://mnfilmtv.org/mndialog/wp-content/up.../miss_march.jpg

Още една тъпа американска комедия, изгледах го .. не е кой знае какво ... Има и доста смешни моменти ... Като цяло - 3.50 оценка biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.