Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко книги сте прочели

Колко книги сте прочели 564 гласували потребители

1. 1. Колко книги сте прочели

• Нито една
      2%
      12
    • по-малко от 10
      6%
      35
    • 10-50
      14%
      72
    • 50-100
      10%
      52
    • 100-200
      10%
      53
    • 200-500
      14%
      72
    • над 500
      23%
      119
    • не мога да броя до толкова
      18%
      93

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Никога не са достатъчно.... :) А и в интерес на истината аз не съм брояла колко съм прочела...Не че са много ,просто една книга ако не ме "грабне",дори и да е класика пак няма да е прочета...Бих казала,че съм прочела малко,но качествени.... :)

• Отговори 219
  • Прегледи 40,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чета само книги от които се научава нещо.

А жена ми чете романчета и заради мене.

Обаче списания доста съм изчел и на всичкото от горе съм ги и плащал всичките, което си е малко прекалено прахосване на мангизи ама кво да правиш ... Публикувано изображение

Аз съм абсолютен книжен помияр...По едно време толкова се бях вманиачила, че си имах тефтер с прочетените книги където преписвах анотациите им и моите впечетления за тях...спрях да го правя отдавна, но бях стигнала до към 400, а бях на около 16...7 г. по - късно чета по - малко предимно учебна литература и гледам да вмъквам и по - стойностни неща, че колко боклуци съм изчела... И все пак никога не бих отказала да прочета нещо ново...

Прочел съм около 100 книжки. Но признавам си някои книги така ми бяха скучни и час по скоро исках д ги свърша ;)

Прочела съм сигурно над 500-600 книги.Чета от много малка и всякакви книжки стига да ми харесват.

Ами аз съм прочела от 50-100 книги ,защото все още не съм толкова голяма. :ph34r:

не съм броила но определено не са малко.И все пак мисля че човек не би трябвало да се хвали колко е прочел защото за книгите е важно качеството и дали научаваш нещо от всяка от тях

Моите пък едва ли надвишават 50, но съм съгласна с теб по въпроса за качеството и количеството на книгите :ph34r: А мисля, че голямо значение има и това дали книгата се чете бързо, или не. Една художествена книга с философска насоченост ("Погнусата") ще се чете много по-бавно,отколкото "Шифърът на Леонардо", например.

Гласувах за 100 - 200 определено съм прочела доста книги, особено като по-малка повече четях, сега малко няма време за книжки, но когато ми остане винаги чета с удоволствие :)

Трудно ми е да посоча приблизително количество, но със сигурност са няколко хиляди. До не много отдавна имахме около 3000 книги вкъщи и съвсем малко бяха тия, дето не съм чел, чуждите - отделно. Имал съм достатъчно време, а и чета доста бързо. Например почти (мисля, че бяха 95-96) цялата колекция (малко над 100, ако не греша) от Джеймз Хадли Чейз - ами те се четат за нула време, ето как се оформя една стотица :) .

Обичам да чета! Много обичам да чета!! Падам си по умните книги!!! ;):clap::clap: Наистина, книгата е изворът на знанието, първоизточникът. Авторът обмисля внимателно какво да напише и влага своите познания. Те не винаги са верни, но винаги отразяват погледа на автора /който е една личност/ върху света. Четете книги - те ще ви накарат да се замислите върху себе си...

Не мога да се похваля със това че че съм прочел много книги, но мога да се похваля със куп други работи. ;)

Никога не съм броила книгите, които съм чела. Знам, че са много.

в момента съм на 13г и съм прочел 1000+ но има вероятност да спра да чета заради ДДС Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

200-500 ако броим само художествената литература - иначе над 500 . Но в никакъв случай не е важно количествтото, а качеството и това, което си разбрал от книгите.

Редактирано от shanna (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
:) Библиотеката ми е около 2500 бр, E-books са ми около 24-25 Gb, а пътьом колко нещо съм изчел... не е истина... но се замислих. Поздрави да добрия въпрос! ;):wors:
  • 10 месеца по-късно...

Аз гласувах за м/у 50-100, но не и знам точната бройка.

Обичам да чета книги и тяхната бройка определено е близо 10000 ! Много жалко за момчето , което е прочело по-малко от 10 книги !!! явно е по-важно да мразиш кръвния футболен враг !!!

Много са, не съм ги броила и не съм се замисляла. А само художествена литература ли броим, защото аз съм чела и много книги, които не са гудожествена литература?

От началото на годината до сега са 159 доброволно прочетени книги. Не броя тези които са ме карали да чета като дете или в училище, щото тогава не исках да чета, а тея си ги прочетох с мерак. :ph34r:

рядко падам под средната квота от 3 на седмица. И така е от години, от малко след като се научих да чета.

Аз чета бавно. Сега съм на втората. Тя е без картинки.

рядко падам под средната квота от 3 на седмица. И така е от години, от малко след като се научих да чета.

Публикувано изображение И в предишния си пост по темата казваш,че четеш по 3 на седмица Публикувано изображение Кажи ми само как ти остава време? :wub:

Аз чета бавно. Сега съм на втората. Тя е без картинки.

Публикувано изображение Ти ли,книжна мишко такава Публикувано изображение

Не бих казала, че ми остава, буквално си крада време. Но просто го правя непрекъснато - в градския траснпорт, като върпя по тротоара, докато съм на масата, докато съм на работа, през часовете в учулище, задължително преди заспиване. Без книжа в чантата се чувствам като гола и необръсната :wub: (което е с пъти по-зле от просто гола). Последната седмица, че даже две почти не съм включвала компа, просто книгата ми поглъжа вниманието изцяло.

завиждам ти за ентусиазма Публикувано изображение

Аз в къщи съм изчел всичко.....пък и наистина няма време Публикувано изображение

Ето сега,като съм сам-чета един сборник фантастични разкази "Среща с медуза",но като ми се върнат домашните-и отново няма да имам време за книги Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.