Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Бетата ми иска име и номер за обновяване. Да не свърши теста?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

На този етап, краят на бета тестването е към края на месец февруари. По принцип, като си дръпнеш Beta и автоматично си има въведено потребителско име и парола.

даде ми грешни име и парола, и аз взех че ги изтрих, сега свалям наново инсталатора, за да го пусна отгоре. не се обновявала от вчера, няма ги последните два ъпдейта от сайта на есет. редакция: Така, деинсталирах, рестартирах, инсталирах на ново, сложих отметка да не инсталира с предишните настройки, изписа името - нещо EAV-2xxxxxxxx, инсталира се , рестарт - обновяване и въведете име и парола... пак редакция 2: отидох на един известен сайт за покупка на имена и пароли за есет, купих и обновявам... най напред 1900кб, сега 21300 кб... но за мен явно тестването свърши и минах на платена версия... редакция 3: Пак не става... трети път се тегли тоя големия ъпдейт и не се инсталира...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

По внимателно с тона само!!!!!!

Направи screenshot и ми го прати по ЛС. Искам да видя писмото.

Eто шотчето и не съм искал помощ от никого - така ли възнагръждавате клиентите си.Имаш и ЛС Можеш да го свалиш от тук :http://dox.bg/files/dw?a=7eaf6e893e

Последно съм писал на 15 декември и то с ASpace ,а не с други...

Eто шотчето и не съм искал помощ от никого - така ли възнагръждавате клиентите си.Имаш и ЛС Можеш да го свалиш от тук :http://dox.bg/files/dw?a=7eaf6e893e

Последно съм писал на 15 декември и то с ASpace ,а не с други...

Видях шота и изникна въпрос:

- Защо ползваш Mamutu или a-squared Anti-Malware заедно с NIS/NAV?

SONAR2 се дъни понякога :rolleyes::);) Mamutu А НОДА е на другото PC

Редактирано от Гост (преглед на промените)

SONAR2 се дъни понякога

Извинявай,но това е пълно безумение.Ако се доверяваш напълно на Quorum и съобщения от рода на

Публикувано изображение

http://community.norton.com/t5/image/serverpage/image-id/1567i8878E567AD63120C/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1

и имаш SONAR, ако се доверяваш на Norton toolbar,вероятността да се заразиш е повече от минимална

vader76, аз не съм видял да си клиент, още повече аз не работя в ESET Bulgaria, за да се разправяш с мен! Ако не си прочел, имаш ЛС (всъщност са няколко) от safer, който разпращаше до всички възможни потребители.

П.П.: The_final_countdown, с Symantec си обирайте крушите от тази тема!

тази сутрин се сетих за проблема, деинсталирах стария есет, рестартирах, инсталирах бетата (свалената оня ден) и всичко е наред. Вероятно причината е била в натоварването на сървърите за обновяване от големия ъпдейт тогава и многото потребители.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте ! Виждам, че сте експерти и разбирате на тема антивирус. Искам да ви помоля за помощ. В момента на компютъра имама антивирусна ESET 2.7. Реших, че няма да е лошо да инстам някой по-нов ъпдейт на есет. Спрях се на това - http://######/browse.php?search=nod+32&cat=0&incldead=1 бихте ли ми казали, какво точно трябва да направя, за да не направя някоя шитня с компютъра ? Благодаря предварително.

Например, можеш да започнеш с това, като разкараш тази глупост от Zamunda. Първо е необходимо да деинсталираш ESET NOD32 Antivirus v2.7 по стандартната процедура. След това, следвайте инструкциите от тази тема: http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=1119&sid=4d15d97139dcf24cb95ec5bedffcb3d0 От Zamunda софтуер не се тегли!

От Zamunda софтуер не се тегли!

ОК, шефе! Всеки си тегли и си прави каквото реши, мисля аз. :)

Защото в Zamunda няма никаква гаранция за програмата, от къде знаеш че нещо не е модифицирана? Всеки uploader може да си качи каквото си пожелае. Най-сигурно е да се изтегли от официалният сайт! Такава е практиката и смятам, че и така трябва да си остане.

Редактирано от iovi
Рязък коментар към друг потребител. (преглед на промените)

clonnning, мълчи!

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Редактирано от B-boy[StyLe]
Нарушаване на точка 2.5 (преглед на промените)

Аз пък си драпнах новата версия 4.0.435 на Български за сега нямам никакъв проблем слава богу ама относно това със замунда аз също тегля от там и мисля че няма нередности поне относно антивирусните програми по мое мнение тегли смело ако не компютърът ти не е служебен или нещо такова :ph34r:

Аз пък си драпнах новата версия 4.0.435 на Български за сега нямам никакъв проблем слава богу

ама относно това със замунда аз също тегля от там и мисля че няма нередности поне относно антивирусните програми

по мое мнение тегли смело ако не компютърът ти не е служебен или нещо такова :ph34r:

Последната версия е 4.0.474

Последната версия е 4.0.474

тази версия все още не ми се ъпдеитва (мисля че причината е в моя интернет доставчик,но все пак тази на която съм е добра)

Продължавай да си изтегляш от Zamunda нещата и ще ти са все така работещи..... Точно заради антивирусните пък е най-лоша идея!

Колкото и да е тъжно Maniac е прав... И аз си бях дръпнал NOD от замунда. И какво стана... Един хубав ден спря да ъпдейтва и ми даде сумата и грешки и кво да се прави смених я ...

Колкото и да е тъжно Maniac е прав... И аз си бях дръпнал NOD от замунда. И какво стана... Един хубав ден спря да ъпдейтва и ми даде сумата и грешки и кво да се прави смених я ...

Със сигурностси я свалил с някоя добавка. нещо логващо се и дълговечно :)

Маниак е прав от торенти не свалят такива програми - има си форуми за тези неща :)

Със сигурностси я свалил с някоя добавка. нещо логващо се и дълговечно ;)

Маниак е прав от торенти не свалят такива програми - има си форуми за тези неща :P

Защо да не се свалят, като всеки втори е със свалена антивирусна от някой тракер.Ако ти си си я закупил на диск мога да ти кажа че не всеки има възможноста да си го позволи и т.н. Така че, ако ще се съдим за това че пример някой си я е свалил от някой сайт или пък от някой сървар значи имаме голям проблем. Искаш да кажеш че всички програми качени в нета са безполезни.

Въпросът е да се се изтеглят от официалните сайтове, не от някъде си другаде! От торент тракерите просто не можеш да разчиташ, че това, което идва до теб е оригинала, не е добра идея от такова място да се изтеглят. За да няма проблеми, всички IT портали като пускат новина за нова версия на някоя програма дават директен линк към официалните сайтове, някои си правят и BG Mirrors и ОК, няма проблем, стига да знаеш на кой можеш да разчиташ. Ако не знаеш, отново опираш до най-достоверното място.

Бе за всичко си има начини. ЕСЕТ не е толкова скъп продукт. Използвам НОД повече от 4-5 години. Преди това бях фен на Панда. По времето на Титаниум. Личното и мнение е, че ако знаеш какво правиш ЕСС е оптималното решение за обикновения потребител и офиса. Преровил съм немалко антивирусни. Ей така заради гъдела. За по няколко дена. Само и само, за да затвърждаам мнението си за словаците. Единствения друг антивирусен продукт, който донякъде харесвам е Панда 2008 със стена. Но е голяма мечка за компа ми, а и ако трябва да се плати е по-скъпа от нод. Важно е как ще си настроиш програмата и после не буташ нищо. Лично мнение, но това е максималния продукт предвид черпене на ресурс - сигурност. Минималните false positives са другата причина да я избера за първи продукт при инсталирането на Уиндоус. Иначе, аз съм от хората, които смятат, че не е възможно да не ти влезе гадина в компа при активно браузване и даунлоуд (не и на кракнат софтуер обаче)така че това е моят избор. Има нещо, което бих искал да го видя в Нод, което само в една друга програма съм го виждал - "сканирането при стартиране" на Аваст. Не, няма нищо общо със сейф мод сканирането а е между гъсеницата и уелкъм скрийна. Изключително яка опция. Със "знанията " на Нод, това би довело до непробиваема система. Другият начин е да нямаш антивирусна и да си "заключиш компа, но понеже не съм сПециалист се доверявам на ЕСС. :cool: "

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.