Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

ESET Mail Security за Microsoft Exchange Server Освобождавам Кандидат Сега Наличен за Засвидетелствувам

16-ти февруари 2010 година

ESET Mail Security за Microsoft Exchange Server Освобождавам Кандидат Сега Наличен за Засвидетелствувам

San Diego - 16-ти февруари, 2010 година - ESET, лидерът в заплаха проактивна защита, обяви днес, че ESET Mail Security за Microsoft Exchange Server Освобождавам Кандидат вече е достъпен за тестване. Този продукт носи на една крачка по-близо до общата наличност.

ESET Mail Security за Microsoft Exchange Server е изградена на ThreatSense ®, производството на най-ефективни проактивни технологии за откриване на вируси и друг злонамерен софтуер, предоставяне на защита срещу нула-ден атаки. В продукт поддържа Microsoft Exchange Server 5.5, 2000, 2003, 2007 и 2010 г. да се гарантира съвместимост в повечето бизнес среда.

Основни характеристики:

* Improved антивирусен и антиспайуер защита

* Anti-Стелт технология за защита срещу руткитове

* Антиспам защита

* Транспорт защита слой

* Много ниски система отпечатък с минимално въздействие върху ефективността мейл сървър

* Greylisting

* Самоотбрана за предотвратяване на злонамерен софтуер от влошаване на нивото на защита на системата

* Подобрено сканиране на електронната поща база данни

* Карантина на съобщения позволява индивидуална употреба

* Пощенски сървър мониторинг на изпълнението и статистиката с графична визуализация

* ESET SysInspector и ESET SysRescue

* Improved GUI с екран Софтуер за четене и контраст режим на съвместимост

Моля, посетете бета-тест на ESET портал за повече информация.

За ESET

ESET разработва софтуерни решения, които доставят в миг, цялостна защита срещу нарастващи заплахи, компютърна сигурност. ESET е пионер и продължава да води индустрията в проактивна заплаха за откриване. ESET NOD32 Antivirus последователно постига най-високите отличия във всички видове на сравнителни тестове и е сърцето на вируси и шпионски софтуер за откриване на ESET Смъдя Сигурност. ESET Смъдя Сигурност е интегрирана антивирусна, AntiSpyware, персонална защитна стена и антиспам решение, което съчетава точност, бързина и малки размери система за създаване на най-ефективното решение за сигурност в индустрията. И двата продукта са изключително ефективни код база, която премахва ненужно голям размер намерени в някои решения. Това означава по-бързо сканиране, които не забавят компютри или мрежи. Продаден в повече от 160 страни, ESET е глобален производство седалище в Братислава, Словакия, с разпределение щаб за Америка и Азиатско-тихоокеанския регион намира в Сан Диего, Калифорния. ESET има офиси в Буенос Айрес, Прага и Краков и е представена с богата глобалната мрежа партньор. За повече информация, посетете http://www.eset.com/ или позвънете на 1 (619) 876-5400. Съжалявам за нескопосания превод http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif На английски тук http://www.eset.com/company/article/ESET-Mail-Security-for-Microsoft-Exchange-Server-Release-Candidate-Now-Available-for-Testing/7103.php?contentID=7103

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Аз имам същия проблем при някой фаилове директно ги трие и не ми позволява да направя нищо друго.

Публикувано изображение

Дай плъзгача в ляво, както е при мен

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.При извършване на началното сканиране NOD32 Antivirus 4(BG интерфейс), освен всичко друго, проверява и дали на Windows-а са инсталирани всички ъпдейти. Мога ли да забраня по някакъв начин тази функция и ако "да" - как?

===============================================================

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

mihnev_sz

Здравейте.При извършване на началното сканиране NOD32 Antivirus 4(BG интерфейс), освен всичко друго, проверява и дали на Windows-а са инсталирани всички ъпдейти. Мога ли да забраня по някакъв начин тази функция и ако "да" - как?

Има опция в програмата ама не те съветвам

Без ъпдейти все едно нямаш и антивирусна

Без ъпдейти все едно нямаш и антивирусна

Автоматични ъпдейти, дажe и при оригинален уиндоус, не са препоръчителни! По добре да си ги изтегли сам;, за да си определи какво му е нужно и какво не! А пък ако уиндоуса му не е оригинален, автоматичните ъпдейти са напрова опасни.....може да му качи WGA и изгаря! :ph34r:

Редактирано от ess (преглед на промените)

Не искам да забраня на ангивирусната да се ъпдейтва(знам как става) а искам да и забраня да проверява да ли Windows-а е изтеглил всички ъпдейти.

Не искам да забраня на ангивирусната да се ъпдейтва(знам как става) а искам да и забраня да проверява да ли Windows-а е изтеглил всички ъпдейти.

Има в настройките такава опция! не помня точно къде беше....няма пред себе си НОД за да ти я покажа! потърси малко по-спокойно в настройките...ще я намериш!

Благодаря! Точно това ми трябва.

Автоматични ъпдейти, дажe и при оригинален уиндоус, не са препоръчителни! По добре да си ги изтегли сам;, за да си определи какво му е нужно и какво не! А пък ако уиндоуса му не е оригинален, автоматичните ъпдейти са напрова опасни.....може да му качи WGA и изгаря! :down:

Те за това са ъпдейти да се слагат и няма опасен ъпдейт-те ти осигуряват повече сигурност отколкото антивирусната

Не случайно NOD пищи за това :)

Те за това са ъпдейти да се слагат и няма опасен ъпдейт-те ти осигуряват повече сигурност отколкото антивирусната

Не случайно NOD пищи за това ;)

Абе не е баш така....автоматичните ъпдейти, освен жизнено важните неща, се качват голям брой боклуци, свързане най-вече с ъпдейти на качения софт...а пък ако не ти е оригинален уиндоуса ще ти се лепне WGA.... :down:

затова е добре да се настрои да те уведомява само за критичните ъпдейти - тези за сигурността. останалите невинаги имат желан/добър ефект - имаше един за ограничаване на хттп връзките и ми падна значително сийдването.

затова е добре да се настрои да те уведомява само за критичните ъпдейти - тези за сигурността. останалите невинаги имат желан/добър ефект - имаше един за ограничаване на хттп връзките и ми падна значително сийдването.

Деинсталирай го и готово :blink:

Кой е този ъпдейт?

От доставчика

Ще може ли някой по-запознат да подаде следния сигнал на хората от ЕСЕТ .Благодаря. post-245251-1267910221,08_thumb.pngpost-245251-1267910224,46_thumb.pngpost-245251-1267910228,61_thumb.png EDIT:Самия файл =>> http://www.mediafire.com/file/wcgttctryjl/atapi.rar

Редактирано от -TEN4O- (преглед на промените)

Ще може ли някой по-запознат да подаде следния сигнал на хората от ЕСЕТ .Благодаря.

Защо мислиш че е фалшива тревога ? Има рууткит който модифицира / Patch-ва точно този файл.

Това е резултата от твоя файл

http://www.virustotal.com/analisis/f28cc534523d1701b0552f5d7e18e88369c4218bdb1f69110c3e31d395884ad6-1267907337

McAfee го определя точно като такъв ! ! !

Майкрософт прецакаха и уин7 браво.

sigcheck: publisher....: Microsoft Corporation

copyright....: © Microsoft Corporation. All rights reserved.

product......: Microsoft_ Windows_ Operating System

description..: ATAPI IDE Miniport Driver

original name: atapi.sys

internal name: atapi.sys

file version.: 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

Според Combofix MD5 на файла би трябвало да е легитимен, но това не е гаранция разбира се.

------- Sigcheck -------

[7]338C86357871C167A96AB976519BF59E . 21584 . . [6.1.7600.16385]

Една проверка с Hitman Pro няма да навреди, че новите билдове на TDL3 3.27 и нагоре стават все по-съвършени...

Хора може ли да ми отговорите на един въпрос. Защо като се стартира startup scan сканирането ми отнема по 25-30мин.? ДА не би да сканира и всички други дискове, не разбирам, при миналата версия която имах 3 и нещо беше, ми сканираше за 2-3мин. сега отнема много време. Или някоя настройка ли съм цъкнал без да искам и заради това е проблема. Имам и още един въпрос. Един мой приятел ме пита следното - Има ли значение колко пъти си инсталираш определена антивирусна, смисъл той ми казва че изпробвал 4, 5 антивирусни и след това за да види коя е хубава нея избрал, има ли значение колко е инсталирал антивирусни(не ги е инсталирал на куп разбира се) сващата за какво питам - интсталирал, после трил, инсталирал, после трил и т.н. Това ще навреди ли някак на системата ми.

Хора може ли да ми отговорите на един въпрос. Защо като се стартира startup scan сканирането ми отнема по 25-30мин.? ДА не би да сканира и всички други дискове, не разбирам, при миналата версия която имах 3 и нещо беше, ми сканираше за 2-3мин. сега отнема много време. Или някоя настройка ли съм цъкнал без да искам и заради това е проблема. Имам и още един въпрос. Един мой приятел ме пита следното - Има ли значение колко пъти си инсталираш определена антивирусна, смисъл той ми казва че изпробвал 4, 5 антивирусни и след това за да види коя е хубава нея избрал, има ли значение колко е инсталирал антивирусни(не ги е инсталирал на куп разбира се) сващата за какво питам - интсталирал, после трил, инсталирал, после трил и т.н. Това ще навреди ли някак на системата ми.

Абсолютно няма да навреди, само трябва да ползваш някакъв отделен uninstaller, който да почиства регистрите след деинсталиране. Иначе за скан под Нод32 на определен дял, цъкаш на Custom Scan и избираш C:\

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Абсолютно няма да навреди, само трябва да ползваш някакъв отделен uninstaller, който да почиства регистрите след деинсталиране. Иначе за скан под Нод32 на определен дял, цъкаш на Custom Scan и избираш C:\

Мерси много за отговоря , иначе знам за custom scan, аз говоря за startup scan.

Защо мислиш че е фалшива тревога ? Има рууткит който модифицира / Patch-ва точно този файл.

Това е резултата от твоя файл

http://www.virustota...4ad6-1267907337

McAfee го определя точно като такъв ! ! !

Защото файла или е пачнат или не е пачнат ако някой е чувал за въшка която за две минути интервал да пачва и отпачва ей така просто от съклет и за да покаже майсторство - да каже не да си мълчи!

B-boy[styLe] не разбрах към мен ли бе отправена препоръката ?

Мерси много за отговоря , иначе знам за custom scan, аз говоря за startup scan.

Аз винаги махам startup scan.

B-boy[styLe] не разбрах към мен ли бе отправена препоръката ?

По принцип да и ще кажа защо. Често при борбата с този рууткит самите експерти казват, че това е "игра на познаване" дали драйвера е инфектиран и ако е, кое е чистото копие (ако има такова), което може да използат. Доколкото знам, този рууткит не може да заразява x64 така че ако се с подобна ОС, мисля че няма от какво да се притеснявате. Ако сте с x86 или просто искате да сте спокойни направете една проверка с HitMan pro (отнема около 2 мин. проверката с всички енджини на програмата, защото самите енджини не се инсталират на вашия компютър, а са разположени в т.нар. "облак").

Поздрави ! :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.