Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Здравейте, Някой може ли да пише колко трае пробния лиценз за ESS 4.2 beta? Благодаря

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Според официалният представител за България и неговият сайт и форум,поне до 28 февруари ! ВЕТА версията,не е официална и се ползва на Ваша отговорност ! Може да изтеглите тази версия,след което да следите промените,а при излизане на финалната версия,да ползвате и нейната 30 дневна пробна версия.

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Аз искам да питам Maniac (както и всички останали) понеже аз съм с Nod32 в момента и се чудя дали да мина както преди на Avira, може ли да ми кажете с какво Nod32 е по-добра от Avira ?

Според официалният представител за България и неговият сайт и форум,поне до 28 февруари !

ВЕТА версията,не е официална и се ползва на Ваша отговорност !

Може да изтеглите тази версия,след което да следите промените,а при излизане на финалната версия,да ползвате и нейната 30 дневна пробна версия.

Много благодаря за отговора!

Аз искам да питам Maniac (както и всички останали) понеже аз съм с Nod32 в момента и се чудя дали да мина както преди на Avira, може ли да ми кажете с какво Nod32 е по-добра от Avira ?

Ами доколкото знам Нод32 дава по-малко фaлшиви аларми и има по-висока проактивна защита!И от много хора съм чувал,че Авирата много лови,но не чисти хубаво!Ти си прецени коя е по-добра,порови се в разни тестове и др.и ще видиш.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

авира пищи за какво ли не - кракове, кей генератори и прочие. относно 4.2 версията поне засега не ми е правила проблеми и се държи доста прилично - ако искате да ползвате 2 месеца безплатно нод, това е вариантът за вас :) пп: препоръчвам ползването на интернет секюрити пакета с включена стена на интерактивен режим. за обикновен потребител е напълно достатъчно.

Хора малко ме притеснява това,което откри ЕСЕТ Смарт секюрити 4 .Откри тряснки кон в следната папка C:Windows\System32\winbab.rom Вероятно вариант на Win32/TrojanDownloader.Small.OCS троянски кон Може ли да имам вирус в тази папка или е фалшива аларма?

определено не е фалшива тревога. това е папката където най-често атакува зловредния код. имайки предвид, че ти казва че е вариант на троянец, това е евристично засичане и най-добре сканирай и с мбам, но по всяка вероятност нод е открил гадинка.

Е той като е открил тая гадинка и сред рестарт като стартира ОС ми изписва,че този файл липсва!

нод е програмата, която може би допуска най-малко фалшиви тревоги, но ти сканира ли с мбам за всеки случай ?

Вижте какво ме пита Eset Smart security. Вижте какво ме пита Eset Smart security.post-236494-1262865605,59_thumb.jpg

Не сте дали информация при каква ситуация се е получило това, но ESS би искал да потвърдите изпращането на тези файлове до ESET. Ваше е решението!

Не сте дали информация при каква ситуация се е получило това, но ESS би искал да потвърдите изпращането на тези файлове до ESET. Ваше е решението!

Изпратих ги, това значи ли че ще добавят дефениции?

Явно и MS са въвели подобна тактика, защото Windows Defender-a постоянно ме пита за позволения да изпратя това или онова.

Преди малко "писна", че искал да провери AIMP2. :)

Чак не си представям какво ще стане ако избера:

Публикувано изображение

:ph34r:

Редактирано от B-boy[StyLe]
Добавена снимка. (преглед на промените)

По принцип да, както и в неговия случай се е получило. В неговия случай, явно се е опитал да изтегли нещо и ESET го е затрил, обаче иска да изпрати все пак остатъка от пробата до лабораторията на ESET и тъй като, за да изтегли този файл, който е бил засечен е използвал Firefox и него иска да прати, защото един вид е посредник и евентуално да не е станало това изтегляне без знанието на потребителя. От тази гледна точка и той отива. В някакви много-много редки случаи най-вероятно може да стане, но в повечето случай е ненужно, реално погледнато.

Пак хакнаха ESET.bg :whist::cool::nono: Връзката не е безопасна Поискахте Firefox да се свърже безопасно с www.eset.bg, но не можем да потвърдим, че връзката е безопасна. Обикновено при безопасно свързване сайтовете представят доверена идентификация като доказателство, че отивате на правилното място. However, this site's identity can't be verified. Какво да направя? Ако обикновено без проблеми се свързвате с този сайт, тази грешка може да означава, че някой се опитва лъжливо да се представи за този сайт и по-добре да не продължавате. Технически подробности www.eset.bg използва невалиден сертификат. Няма увереност в сертификата, защото е самоподписан. (Код на грешка: sec_error_untrusted_issuer) Разбирам рисковете

"Има проблем в сертификата за защита на тази уеб страница. Сертификатът за защита, представен от този уеб сайт, не е издаден от надежден сертифициращ орган. Сертификатът за защита, представен от този уеб сайт, е издаден за различен адрес на уеб сайта. Проблемите в сертификати за защита биха могли да бъдат индикатор на опит да бъдете заблудени или да се прихващат данните, които изпращате до сървъра. Препоръчваме ви да затворите тази уеб страница и да не продължавате с този уеб сайт. Щракнете тук, за да затворите тази уеб страница. Продължете към тази уеб страница (не се препоръчва)." Вярно е - сега си имат занимавка... Поздрави

"Има проблем в сертификата за защита на тази уеб страница.

Сертификатът за защита, представен от този уеб сайт, не е издаден от надежден сертифициращ орган.

Сертификатът за защита, представен от този уеб сайт, е издаден за различен адрес на уеб сайта.

Проблемите в сертификати за защита биха могли да бъдат индикатор на опит да бъдете заблудени или да се прихващат данните, които изпращате до сървъра.

Софиянци се събудиха май вече :clap: Сайта при мене се отваря вече.

Сайта ни не изисква въвеждане на лични данни или ако това е необходимо се използва системата на главния сайт на ESET. Така че и да бъде хакнат сайта на ESET.BG, което не се е случвало вчера, не може да се навреди по никакъв начин на потребителя. Проблемът е, че при профилактиката на сървърите, секъндъри DNS-а не се беше обновил, което наложи допълнително приемане на сертификата за сигурност, който използваме. Вече всичко е оправено и не би трябвало да се появява тази грешка.

Редактирано от Truncho (преглед на промените)

Сайта ни не изисква въвеждане на лични данни или ако това е необходимо се използва системата на главния сайт на ESET. А за SMS -а И защо от някой непознат имам съобщения на E-MAILA от ESET.BG

Искам отговор?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.