Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против ограничаване на пушенето на публични места сте ?

Анкета за/против пушенето на обществени места 207 гласували потребители

1. 1. Какво е вашето мнение по въпроса?

• ЗА забраната
      61%
      127
    • ПРОТИВ забраната
      38%
      79
    • Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

По-голяма глупост не можаха да измислят !

Пушач си, нали?
  • Отговори 1,7k
  • Прегледи 115k
  • Създадено
  • Последен отговор

А управляващите изобщо не си пушат на закрити обществени места :rolleyes: Когато работех някъде си там, заповедта беше да се пуши на входа... Само дето никой не видя издалият заповедта да се изправи с една цигара... Още по-малко пък някой официален гост... Та така, няма смисъл!

хм, и къде ще пушат тогава?

Като знаем колко са ефективни наказателните процеси, все ше вземат да осъдят някой за пушене на открито Публикувано изображение

Като знаем колко са ефективни наказателните процеси, все ше вземат да осъдят някой за пушене на открито Публикувано изображение

това също е интересно: кой ще контролира забраната? Какво ще направят? Ще назначат хора-съгледвачи?

Кофтито е, че в момента, в който нещо се забрани, се налага някой да следи за забраната. Което си е пари.....

за протокола: аз не пуша

Което пък ми напомня, че фирми крият данъци... После пък някой източва вече внесените... Та едва ли някой ще си плати финансовата санкция за тютюнопушене... Сбъркана история.

Редактирано от diadia (преглед на промените)

абе в другите страни може и да се спазва обаче. Аз съм за закона за да се води на хартия че сме европейци пък че не сме НЕ СМЕ ще му хванем цаката, и отначало като забраниха да се пуши в офисите се спазваше няколко седмици..... аз съм пушач има и друго нещо в България пушат много хора може би от хората на възраст между 18-50 повече хора пушат отколкото не

Ами извън сгради... (демек на открито) Публикувано изображение

В тоалетна ... като ученици ?

А според теб нормално ли е да пушат учениците (келеша от 6-7ми клас)? Със всяка година пада границата на долу...

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Ами извън сгради... (демек на открито) Публикувано изображение

А според теб нормално ли е да пушат учениците (келеша от 6-7ми клас)? Със всяка година пада границата на долу...

абе не е нормално... Ама със забрани не ми се вярва да спрат да пушат....

Всъщност, новината ме зарадва.Никак не ми е приятно излизайки от заведение да смърдя на цигари

И много правилно,цигареният дим е много по-вреден за непушатите,отколкото ако те пушат.И на мен ми омръзна да вдишвам дима на хората.Дано забраната да е ефективна.

Усещам как непушачите ще видят един среден пръст ако вземат да врънкат още малко..... Никога не съм карал непушач да седи в моята канцелария, или да идва с мен на заведение насила... Ако ще.... Аз зор нямам, където не се пуши не пуша, но това вече е прекалено....Един вид рекет.... не съм съгласен...

Всичко е въпрос на време и на свикване - след година две всички ще го приемаме за нормално..скоро бях в Молдова, Украйна и Русия и там НЕ СЕ ПУШЕШЕ В НИТО ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ което посетих и всички го приемаха за напълно естествено, а там броя на пушачите е значително по- голям от колкото у нас....

Редактирано от velez (преглед на промените)

Във всяко едно заведение ако вентилацията е на ниво ,и е пусната разбира се, това,че има пушачи изобщо няма значение. Една доста голяма част от приятелите ми са пушачи, но за мен не е проблем да излизам с тях където и да е. Още повече, че когато ги помоля да си загасят цигарата,защото ми пречи, те го правят. Това се налича съобразителност. А не да ми казват " да не съм те карал да седиш на мойта маса" и т.н. - елементарни изказвания.

Във всяко едно заведение ако вентилацията е на ниво ,и е пусната разбира се, това,че има пушачи изобщо няма значение. Една доста голяма част от приятелите ми са пушачи, но за мен не е проблем да излизам с тях където и да е. Още повече, че когато ги помоля да си загасят цигарата,защото ми пречи, те го правят. Това се налича съобразителност. А не да ми казват " да не съм те карал да седиш на мойта маса" и т.н. - елементарни изказвания.

А ако на масата сме 3-ма пушачи, и ти една, няма ли да е " доста " нагло да искаш да не пушим ....

Явно понятията за наглост се различават... Или разчиташ на това че си жена... това е още по-нагло....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

абе не е нормално... Ама със забрани не ми се вярва да спрат да пушат....

Ще спрат... като отнесат 1-2 глоби ще се спрат Публикувано изображение

Разчитам на това, че хората ще видят,че не ми е приятно да ми издишат дим в лицето. На всеки нормален човек ще му направи впечатление и без да го казвам, и най-малкото ще се постарае дима да не отива отгоре ми. Освен това мисля, че имам достатъчно мозък в главата, за да карам хората да се съобразяват с мен не защото съм жена, а защото съм личност.

Вече третокласниците пушат, а ти гледаш 6-7 клас. Иначе реално нещата стоят така, но не трябва, за съжаление вече сериозно е изпуснат края и за съжаление ще става все по-зле. Примерно в моя клас, тези които не пушат са 7 човека от 26, като от тези 7, 4 припалват от време на време. И отгоре на всичкото пушат и пият кафе с учителите. В или около нашето училище има толкова много кутии от цигари, че по някое време няма как да ги избегнеш и ги настъпваш. Като цялата тази картина, не се отнася само за моето училище. А тези, които са 3-4 клас дори си пушат съвсем спокойно, макар че когато си напишат името допускат поне по три правописни грешки.

По повод новината: Аз не познавам пушач, който като седне да пие кафе да не изпуши поне една цигара, но в западните държави нещата стоят така и според мен е редно и да се придържаме към този стереотип. Най-важното от всичко казано е това, което споменаха някои съфорумци - съобразителността. Когато тази съобразителност е на лице, всеки ще бъде удовлетворен.

ше си пуша където си искам...аде някой се пробва да ме глоби

Всяко чудо за три дни

Пушило се е ,пуши се и ще се пуши в заведенията Публикувано изображение

ЗаКон или ЗаМагаре

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.