Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Да, 32 битово е :) 64 битовото ХР по принцип не е широко разпространено на домашни машини.

Благодаря ти за инфото :)
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 280,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да преинсталирам компа, но ми дава грешка : file cndide.sys caused an unexpected error ((32768)...

Преди това с уиндоус 7 ли си била. Защото уиндоус 7 си прави малък дял на диска от 100мб който не го виждаш, и се записват файлове от него. Трябва този дял да го махнеш, да го обединиш със C. УСПЕХ :speak:

Преди това с уиндоус 7 ли си била. Защото уиндоус 7 си прави малък дял на диска от 100мб който не го виждаш, и се записват файлове от него. Трябва този дял да го махнеш, да го обединиш със C. УСПЕХ :speak:

Може да се махне, но не е препоръчително(защото в него уин си къта системни файлове който може да потрябват), най-добре да се изтрие той и дяла за windows, след което да се създаде наново и всичко е наред.

Искам да преинсталирам компа, но ми дава грешка : file cndide.sys caused an unexpected error ((32768)...

сега друг фаил... dmload.sys

Пробвайте да смените медията(диска с Windows-a), ако не помогне вероятно проблема е четящото устройство.

Такова мазало оф не мога да го снимам даже

нищо си нямам,с триста зора от съобщението на Уиндоса влязох в нета,това

няма иконки,нищо няма

:wors:

Здравейте, пускат тази тема защото не намерих отговор или решение как да премахна или оправя проблема с моя компютър.Проблема е следния като го включвам ми изписва следния надпис и не знам какво да правя, а пък не ми се преинсталирва пак.Каквото и да избера от следните предложения ми отброява секунди, рестартирва се и пак наново.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това при лаптоп ли ти излиза всичкото това

Здравейте! Имам един много странен проблем със "XP" . Когато затворя някакво приложение няма значение каква, тя не се затваря просто остава заредена и трябва да го спирам от диспечера за задачи на ундоус иначе заема от ресурсите на PCто . Някакви идеи?

...

Опитваш се да стартираш игра която най-вероятно е за 32 бита. Изтегли си 64 битови игри. Машината ти 64 битова ли е ? Ако не е 64 битова няма смисал от ХР 64 бита.

Редактирано от capnemo
цитиран пост с главни букви (преглед на промените)

Здравейте! Трябва ми да инсталирам драйвърите на видеокартата, която е вградена на един стар Sony Vaio лаптоп. Свалих нужните драйвъри, но ето как изглежда папката и не знам как да ги инсталирам, понеже няма стандартно инсталационен файл. Моля да ме насочите. Благодаря!

Публикувано изображение

Опитваш се да стартираш игра която най-вероятно е за 32 бита. Изтегли си 64 битови игри. Машината ти 64 битова ли е ? Ако не е 64 битова няма смисал от ХР 64 бита.

Ако машината му не беше 64-битова, изобщо нямаше да може да инсталира XP 64-bit

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, незнам дали тука е място но... Преди да си преинсталирам windowsa микрофона на слошалките си работеше, но след това не, каквото и да правя пъхамго в компа нагласям всичко но не и не а едвали се развалил защото е чисто нов (1 месец), имам си и всички драйвари. Ако някойми помогне ще му бъда мн мн благодарен. А сега немога да си говоря по скайп :biggrin: .

Здравейте, незнам дали тука е място но... Преди да си преинсталирам windowsa микрофона на слошалките си работеше, но след това не, каквото и да правя пъхамго в компа нагласям всичко но не и не а едвали се развалил защото е чисто нов (1 месец), имам си и всички драйвари. Ако някойми помогне ще му бъда мн мн благодарен. А сега немога да си говоря по скайп :whist: .

Нагласи (избери) външен микрофон в настройките на Skype. На индикатора се вижда дали работи избраното устройство. :biggrin:

Не, аз неказвам че той не работи само в скайп, никаде не работи и в "sound recond" просто незнам дали не нещо от уин. 64-битов е и предишния беше 64-бита.

Здравейте!Незнам дали тук е мястото за въпроса ми, но не намерих друга подходяща тема...Значи като вляза в някой сайт не ми се показват доста неща нз как точно да го обясня затова съм снимал - ето на замунда - http://prikachi.com/images/558/3537558a.jpg и още два - http://prikachi.com/images/561/3537561q.jpg http://prikachi.com/images/564/3537564T.jpg тези са ми най-посещаваните за това давам на тях иначе в който и сайт да вляза няма по нещо.Това се получи от както брат ми сложи вентилаторче на видеокартата и му се наложи доста да вкючва и изключва компа за да пробва дали ще заварти вентилаторчето но се появиха някой усложнения и не искаше да завърти и поне 1 час си е играл на включи и изключи компа и след това като успя най-накрая да го постави и го пусна започна да открива някакви грешки в хард диска и първото което си помислих да не би това да се дължи от него или процесура знам ли аз съм гола вода по компите...дали не трябва да се преинсталира или нов хард диск http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif даже тук от една седмица мн взе да забива и да зарежда бавно

Проблемите в мрежата няма как да са причинени от вентилатор! Първото нещо преди да се търсят други проблеми е едно чекиране за грешки в С-дял. Поставяте и други проблеми с хард и забиване... За да получите помощ следва с подходяща програма да дадете някакви данни за HDD! Като е възможно и човека с вентилатора да е причинил неволно нещо по хардуера!

Редактирано от Alain Delon (преглед на промените)

Проблемите в мрежата няма как да са причинени от вентилатор!

Първото нещо преди да се търсят други проблеми е едно чекиране за грешки в С-дял.

Поставяте и други проблеми с хард и забиване...

За да получите помощ следва с подходяща програма да дадете някакви данни за HDD!

Като е възможно и човека с вентилатора да е причинил неволно нещо по хардуера!

Не аз не съм казал че е от вентилатора просто заради него се наложи доста често да изключва и включва копрютъра и по тоя начин да се е прецакал хард диска...понеже проблемите с мрежата са само при мен съседа ми и той е на същия интернет и всичко е ок при него...данни за HDD ще дам малко по-късно само да си дръпна еверест ;)

Не аз не съм казал че е от вентилатора просто заради него се наложи доста често да изключва и включва копрютъра и по тоя начин да се е прецакал хард диска...понеже проблемите с мрежата са само при мен съседа ми и той е на същия интернет и всичко е ок при него...данни за HDD ще дам малко по-късно само да си дръпна еверест ;)

Ето цялото инфо на компа http://prikachi.com/images/818/3538818W.jpg

Не разбрах дали съм в грешка...не можах да увелича снимката! Защото не се вижда нищо...

Редактирано от Alain Delon (преглед на промените)

Ето и моят проблем.

От вчера компа иска диск на Уиндоуса.До колкото го разбирам му липсва някакъв драйвер и иска поправка.Слагам, той тръгва без проблем, обаче до като зарежда няма проблем - стига до екрана, от който трябва да избера дали да инсталирам или да поправям.Избирам поправка, но излиза надпис, че неможе да немери твърд диски ми дава F3 за изход - никаква друга възможност.Пуснах отново диска и избирам да инсталирам на ново, но отново излиза същия надпис.Незнам какво да направя.Дайте ми съвет.

Здравейте,

Имам следният проблем - кирилицата ми е на квадратчета! не мисля че е от кирилизацията, нагласил съм я от Control Panela. Моля някой ако знае как се оправя този проблем моля да пише! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.