Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Наистина е невероятно, че през 2011 год. може да има толкова прости и ограничени хора! Къде ли са растли-в джунглата ли?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 425,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

добре де, заменете "шефа ми" с "бившата ми жена". сега по-добре ли изглеждат нещата или не?? :-)

Да не би да имаш сексуални интереси към шефа си? Пък той да не ти пуска на меката китка и да искаш да го изнудиш, да му отмъстиш, че и да го обереш?

Значи проблема е следния хващам една безжична мрежа която не е заключена:сварзвам се с нея с много добър сигнал:обаче немога да отворя една страница: дори и GOOGLE:как мога да оправя тва нещо

Най-вероятно рутера филтрира връзките по MAC адрес.

Това, че виждате много добре тази мрежа и не виждате да е криптирана, съвсем не значи, че може да ползвате интернета. Вие виждате много добре само Рутера на който Мак адреса на ползвателя му е разрешен. И да сменяте Вашият, няма никакъв смисъл. Рутерът филтрира всички останали за да няма "чужда намеса" .

смених МАС адреса и се сварзвам обаче пак няма никакав нет

прочетете внимателно точка 2.10 от правилата на форума. Това, което искате е незаконно!

Това, че виждате много добре тази мрежа и не виждате да е криптирана, съвсем не значи, че може да ползвате интернета. Вие виждате много добре само Рутера на който Мак адреса на ползвателя му е разрешен. И да сменяте Вашият, няма никакъв смисъл. Рутерът филтрира всички останали за да няма "чужда намеса" .

ами ако се пипнат малко настроиките на рутера нямали да стане

прочетете внимателно точка 2.10 от правилата на форума. Това, което искате е незаконно!

не е незаконно защото ако хвана тоя нет ще има деление на паричките::

ами ако се пипнат малко настроиките на рутера нямали да стане

не е незаконно защото ако хвана тоя нет ще има деление на паричките::

Тогава говорете със собственика да настроите нещата

Тогава говорете със собственика да настроите нещата

е да ама нали твае лроблема че един пат пипнах малко настроиките смисал махнах паролите и пак не става

е да ама нали твае лроблема че един пат пипнах малко настроиките смисал махнах паролите и пак не става

и какво друго сте променял?

и какво друго сте променял?

само тва друго не сам пипал

ако имаш нещо напредвид кажи че сега работя с един МТЕЛСКИ модем и скороста е невъобрзимо бавна направо изнервяща::

ако имаш нещо напредвид кажи че сега работя с един МТЕЛСКИ модем и скороста е невъобрзимо бавна направо изнервяща::

какъв е резултата от тези команди когато си вързан към проблемия маршрутизатор

ipconfig /all

pause

Значи проблема е следния хващам една безжична мрежа която не е заключена:сварзвам се с нея с много добър сигнал:обаче немога да отворя една страница: дори и GOOGLE:как мога да оправя тва нещо

Ако има защита по мак адрес има начини за пробиване на тази защита, но ТОВА Е ПРОТИВ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА, затова няма да споменавам как става. Ако има такава защита и не сте се договорили със собственика на мрежата, нищо няма да се получи

какъв е резултата от тези команди когато си вързан към проблемия маршрутизатор

ipconfig /all

pause

ipconfig /all

pause

Ако има защита по мак адрес има начини за пробиване на тази защита, но ТОВА Е ПРОТИВ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА, затова няма да споменавам как става. Ако има такава защита и не сте се договорили със собственика на мрежата, нищо няма да се получи

то гаранция има защита по МАС адреса ::: кажиго тоя начин ::аз сам се договорил със собственика::ама тои неразбира нищо затва пиша тук

то гаранция има защита по МАС адреса ::: кажиго тоя начин ::аз сам се договорил със собственика::ама тои неразбира нищо затва пиша тук

НЕ! По никакъв начин не можете да докажете че имате договорка със собственика

РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА КОМАНДИТЕ!!!

АКо не искате да ви се помага кажете за да не се занимаваме повече

каде да ги тарся тия команди

каде да ги тарся тия команди

Start->Run->cmd

и след това командите, които написах. Но ги изпълнявате в момента в който сте се вързали към въпросния маршрутизатор

1.Хакове и тем подобни са против правилата на форума.

2.Откъде да съм сигурен, че човека знае, че ще споделяте интернета

1.Хакове и тем подобни са против правилата на форума.

2.Откъде да съм сигурен, че човека знае, че ще споделяте интернета

по принцип знае ама ако нямаш желание

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.