Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Май няма начин! Ти какво...Администратор на форум ли си? ---------------------------------------- Адрес по ИП... :* няма начин! Има банн...и вече няма какво да четеш. ------------------------------------------------- Ако в блог - игнорирай, трябва да има нормален начин ------------------------------------------- Адрес домашен...защо ти е? Ръкопашен бой безсмислен. Просто да забраниш достъп до блога!

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 429,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Май няма начин!

Ти какво...Администратор на форум ли си?

Почти... става дума за блог ... "съответното ИП" прави анти-реклама на един човек и реклама на друг.

Беше ми интересно дали ИП-то е на този, който е рекламиран ...

По принцип съм разрешил да се споделят всякакви мения за съответната статия ... но не приемам този начин.

Е не е като хич да няма начин. Както вече ти казаха - неговия провайдър може да ти каже - ти вече знаеш кой е. Отиваш при него - подкупваш го, биеш го, съблазняваш го...или всичко това накуп, и си готов. Не че нещо ти давам съвети де.

Има ли начин да разбера адресът (квартал/улица) на потребителя по ИП.

Става дума за това, че в един блог едно ИП постоянно пише коментари под различни имена.

Преди да му изтрия коментарите искам да разбера точно името на потребителя.

Единственното, което намерих е името на интернет доставчика ...

Темата се присъединява към още много подобни. Само не разбрах искате ли да знаете какво вечеря в момента или какво е обядвал ви стига

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравей нов съм тук!!!Имам мн сериозни съмнения че гаджето ми си има нещо с някой във Фейса,моляте ако можеш да ми помогнеш да разбия паролата и?Благодаря предварително

Здравей нов съм тук!!!Имам мн сериозни съмнения че гаджето ми си има нещо с някой във Фейса,моляте ако можеш да ми помогнеш да разбия паролата и?Благодаря предварително

Моля като начало проверете какво е имено на раздела в който се намира тази тема

Има ли накой, който е завършил тази и или по-миналата година! Интересуваме на матурите преписвахте ли съчиненията и ако да как?

Един съвет - не се занимавай с глупости. Матурите са на ужасно ниско ниво и ако просто си внимавал в час и знаеш за какво става въпрос, в общия случай ще имаш над петица. А се сещаш какво става, ако те изловят да преписваш, нали?

Целта на матурите и е да ти проверят знанията. Нямаш ли ги положението е лошо. Аз съм бил учител 4 години и мога да ти кажа, че не може да се препише никак.Всичко се вижда като на длан Друг е въпроса ако самият учител си затвори очите.

Лелееее, как ли се оцелява без преписване? Аз не знам другите как си взимат матурите, ужас... Не бих дал такъв съвет никога! Не се знаимавай с глупости ми си седни на мързеливият задник и учи!

Има ли накой, който е завършил тази и или по-миналата година! Интересуваме на матурите преписвахте ли съчиненията и ако да как?

Понеже преписването е незаконно темата ви ще се присъедини към една доста интересна и забавна тема!!!

Опа, добър вечер :)

Искам да попитам има ли такова животно за справяне с това чудо , Под win 7

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Прочетох статията, но нещо не разбрах как да кракна защитата и да ползвам нета..

Прочетох статията, но нещо не разбрах как да кракна защитата и да ползвам нета..

като си платите за достъп. И темата ви се присъедиява към плеяда подобни теми :shock11:

Здравейте!!! Проблемът ми е следния, преди време едно момче ми разбра паролата на скайпа, влезе и я промени. Сега нямам достъп до стария си скайп. Знаете ли някакъв начин как да разбера паролата ??? Благодаря ви предварително!!!:):):)

Сменил е паролата но при регистрация сте дали е-мейл.Ако е същия,тоест момчето не я е сменило - цъкате на забравена парола и ви я пращат на е-мейла.

Здравейте!!! Проблемът ми е следния, преди време едно момче ми разбра паролата на скайпа, влезе и я промени. Сега нямам достъп до стария си скайп. Знаете ли някакъв начин как да разбера паролата ??? Благодаря ви предварително!!! :):) :)

Най лесният начин е да попитате....това момче!

Защо сте му я казали?

• 3 седмици по-късно...

хакнаха ми скаипа :halloween9:.И не мога да си влеза.Но дочух че има някяква програма Password Hask. Но не знам от каде да я изтегля.ако можете да дадете линк за безплатна такава програма.Ще съм ви много благодарен. Благодаря предварително

хакнаха ми скаипа :).И не мога да си влеза.Но дочух че има някяква програма Password Hask. Но не знам от каде да я изтегля.ако можете да дадете линк за безплатна такава програма.Ще съм ви много благодарен.

Благодаря предварително

Моля, прегледайте темата към която съм добавил вашата (и обърнете внимание на името на раздела)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.