Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

1. какво прави темата ви в раздел Мобилни оператори, Мрежи, Промоции, Абонаменти, Услуги

2. като го питате

Сори за грешният раздел нов съм някои ще ме упъти ли ?

Редактирано от mynam33 (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 425,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Сори за грешният раздел нов съм някои ще ме упъти ли ?

Темата е преместена в подходящ раздел. А за искането ви - нали съобразявате че е незаконно

Може ли да разбереш паролата на юзър които е влизал в даден сайт с нея без да я е запазил на моят компютър ?

предварително инсталиран лог на бутоните

преглед на бисвкитките

Темата е преместена в подходящ раздел. А за искането ви - нали съобразявате че е незаконно

предварително инсталиран лог на бутоните

преглед на бисвкитките

Ами не знам дали е законно но давам пример някой мой приятел влиза в някой сайт с негова регистрация от моя компютър и дали е възможно да разбера с каква парола влиза ? Как да прегледам бисквитките?

Ами не знам дали е законно но давам пример някой мой приятел влиза в някой сайт с негова регистрация от моя компютър и дали е възможно да разбера с каква парола влиза ? Как да прегледам бисквитките?

Значи искате да откраднете неговата електронна самоличност (в конкретния сайт). Разбирате че това е незаконно и в този форум няма да получите помощ за нещо незаконно!!!

Значи искате да откраднете неговата електронна самоличност (в конкретния сайт). Разбирате че това е незаконно и в този форум няма да получите помощ за нещо незаконно!!!

Еми мерси все пак : ) ако ме насочите към другаде ще се радвам много :)

Търся сайт,или програма,за проследяване на мобилен телефон

след като сте полицейски експерт знаете какво казва закона за личната неприкосновенност!!!

Всъщност, такава програма съществува, и е напълно законна. Става дума човек да проследи собствения си мобилен телефон, ако му го откраднат. Виждал съм я работеща на Samsung Galaxy SII. Изисква предварителни настройки, и ако в апарата бъде поставена друга SIM карта, изпраща на зададен e-mail адрес новия GSM номер, както и приблизителното място, определено по клетките на оператора.

Търся сайт,или програма,за проследяване на мобилен телефон

http://tichi.atw.hu/english/index.html

Щом ще е за родната полиция дано свърши работа ! Разработчиците твърдят че е още в beta версия но въпреки това работи много точно.

Да не забравите само да изкарате разрешително преди това защото иначе се нарушават човешки права!

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Здравейте. Наскоро разбрах, че има някакво устройство, което може да разбива Wi-Fi мрежи на мигът. Представлявало някаква кутийка наподобяваща рутер ( до колкото съм разбрал ) с дисплей отгоре, на който се изписвала паролата на рутера. Устройството работело много просто. Единственото което трябва да направиш е просто да стоиш няколко секунди ( минути ) до рутера, който си набелязал и когато всичко е готово паролата се изписвала на дисплея на устройството. Има ли такова нещо и от къде мога да го закупя? Благодаря предварително. П.С. - Не съм сигурен дали темата е за този раздел, но ми се стори най-логично понеже е периферно устройство и все пак ако съм сбъркал моля да бъде преместена.

Тоест искаш да кажеш, че не мога да се интересувам дори и да е в форум предназначен за тази работа?

Ами ако ще си говорим съвсем повърхносно относно това което питаш...Може и да стане интересна тема. Обаче никаква конкретика. Никакви марки, модели, подробности за начина на работа, къде биха могли да се намерят и прочие въпроси.

Ами ок в такъв случай имам един единствен въпрос. Съществува ли такова нещо и от какви до какви пари?

Щом се говори, значи съществува. Дали обаче се справя толкова добре във всички случаи, както бива хвалено, е най-малкото съмнително. Цената зависи от договорката с продавача, ако успееш да намериш такъв. Също толкова успешно, може да попаднеш на някой, който да ти продаде някакво фалшименто и да те прецака с кинтите :)

Ами ок в такъв случай имам един единствен въпрос. Съществува ли такова нещо и от какви до какви пари?

Да, но работи само с WEP
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, търся програма или начин.. за показване на всички пароли които са се ползвали от пс-то ми (мозилла). Идеята е следната - пиша си логин-а, пиша и паролата.. излиза едно прозорче - да запомня ли паролата за този логин? - дал съм му не, но трябва да има начин да я запазва някъде и да може да се изкара :)

Здравейте, търся програма или начин.. за показване на всички пароли които са се ползвали от пс-то ми (мозилла).

Идеята е следната - пиша си логин-а, пиша и паролата.. излиза едно прозорче - да запомня ли паролата за този логин? - дал съм му не, но трябва да има начин да я запазва някъде и да може да се изкара :)

След като сте дал да не се запомнят как очаквате да се записват?

След като сте дал да не се запомнят как очаквате да се записват?

да всъщност, грешкатае моя.. разбрах, че се hash-ват някъде, но тва никакъв шанс да ми помогне да я набарам :) мерси все пак ;)

да всъщност, грешкатае моя.. разбрах, че се hash-ват някъде, но тва никакъв шанс да ми помогне да я набарам :) мерси все пак ;)

Да, на сървъра. И престанете с детски истории. Ако човека не иска да ви даде паролата си - забравете

П.П. И темата се присъединява към една друга

Нещо подобно...(90лв,пфф...)

http://www.donsoft-b...id_product=2403

адапторче+Beini(based on Tiny Core Linux) дискче...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.