Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Верният път - Нора Робъртс

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Елизабет Лоуел - Никога не е късно да умреш - http://dox.bg/files/dw?a=c58c211791

качих книжката във фанагориа,ето линка,благодаря за книжката,изглежда интересна

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6207

Да, и аз да благодаря за книгите.

Както е тръгнало остават мнго малко книги на Нора,които нямаме.Около 20(от общо 51) са от романите ,които не са в поредица.От другите липсват само 3,както и най новата поредица за булките,но съм сигурна ,че ще бъде издадена на бг.

Момичета, на сергията срещу зимния дворец(софия) има ново зареждане. Има страшно много Нора Робъртс, Сандра Браум и арлекини, както и разни други. Аз днес си взех ено книжле, че нямах повече парички. Ако имате път - има интересни неща, включително има на аглийски джобните издания - видях на Джоана Линдзи, Нора родъртс и още едно-две известни имена.

Момичета, на сергията срещу зимния дворец(софия) има ново зареждане. Има страшно много Нора Робъртс, Сандра Браум и арлекини, както и разни други. Аз днес си взех ено книжле, че нямах повече парички. Ако имате път - има интересни неща, включително има на аглийски джобните издания - видях на Джоана Линдзи, Нора родъртс и още едно-две известни имена.

А в събота работи ли?

Здравейте, момичета! Като за начало искам да благодаря за страхотните книжки, които са качени в тракера.

А сега искам да се обърна с една молба към вас. Понеже утре в Испания е Денят на Книгата и в клас теглихме жребий кой на кого да подари книга. На мене ми се падна една приятелка и й взех книга от поредицата на Шерилин Кениън "Нощни ловци". Корицата е супер яка, ако искате даже мога и да я снимам. Но проблемът ми е, че книгите ги няма на български. Ще бъде ли възможно някой да ми намери цялата поредица на английски или да е чувал нещо за превод на някоя от всичките книги? Между другото оригиналните корици са просто... Велики!!! Вярвайте ми, останах без дъх като ги видях. Лигите ми потекоха при страхотните мъже, които ги красяха. Ох, надявам се да задоволите любопитството ми и то много приятно! :cool:

Но проблемът ми е, че книгите ги няма на български. Ще бъде ли възможно някой да ми намери цялата поредица на английски или да е чувал нещо за превод на някоя от всичките книги? Между другото оригиналните корици са просто... Велики!!! Вярвайте ми, останах без дъх като ги видях. Ох, надявам се да задоволите любопитството ми и то много приятно! :cool:

На Шерилин Кениън няма издадена на бг, но Ирис издадоха една нейна книга, писана под псевдонима й Кинли Макгрегър. Даже я имаме сканирана. Ето линка: Ограбен копнеж. За книги на англ. ще потърся после, ако някой не ме изпревари. :cool:

Здравейте, момичета! Като за начало искам да благодаря за страхотните книжки, които са качени в тракера.

А сега искам да се обърна с една молба към вас. Понеже утре в Испания е Денят на Книгата и в клас теглихме жребий кой на кого да подари книга. На мене ми се падна една приятелка и й взех книга от поредицата на Шерилин Кениън "Нощни ловци". Корицата е супер яка, ако искате даже мога и да я снимам. Но проблемът ми е, че книгите ги няма на български. Ще бъде ли възможно някой да ми намери цялата поредица на английски или да е чувал нещо за превод на някоя от всичките книги? Между другото оригиналните корици са просто... Велики!!! Вярвайте ми, останах без дъх като ги видях. Лигите ми потекоха при страхотните мъже, които ги красяха. Ох, надявам се да задоволите любопитството ми и то много приятно! :cool:

На руски почти всички книги са в процес на превод,ако това те устройва.Мога да ти ги намеря и на английски.

Под псевдонима Шерлин Кениън, в Русия е издадена тази книга

d3e3f4d0694f.jpg1000807536.jpg

http://bookz.ru/authors/6errilin-ken_on/lubovnik_274.html - от тук можеш да я свалиш :cool: първа е в поредицата Dark-Hunter

Под псевдонима й Кинли Макгрегър има също преведени на руски - 6-7 книги някъде, от тук можеш да ги свалиш:

http://bookz.ru/authors/kinli-makgregor.html

Пак да повторя, всички посочени са на руски.

И да подкрепя мнението ти, книгите имат страхотни корици и доста съм се чудила за какво ли става въпрос в тях, силно се надявам някой ден да ни разкажеш :cool:

От поредицата "Dark Hunter" имам в .lit формат на англ. общо 27 книги. Още не съм стигнала до тях, но от това, което съм чела са любовни, май има и вампири. Ако някой ги иска, мога да му ги изпратя на мейла. Забравих - чувам много добри отзиви за тази поредица. А това е офиц. сайт - http://www.sherrilyn...?id=7#s_species

Момичета, благодаря ви страшно много за подробната информация. Каквото намеря ще го сваля на английски и на испански. Руският за съжаление, не ми върши никаква работа тъй като там съм кръгла нула.

И между другото, не знаех, че писателката се води и под псевдонима Кинли Макрегър. Доста приятна изненада бих казала, тъй като "Ограбен копнеж" е много забавна и хубава книжка, която не съм пропуснала. :laughing5:

Доколкото разбрах в поредицата "Нощни ловци" се разказва за вампири, но няма нищо общо със сагата на Стефани Майър. Може би ще бъде нещо от сорта на Тереза Медейрос и книгата й "След полунощ", само че в наши дни.

Благодаря ви пак за пореден път!

Предполагам, че щом си се престрашила да качиш книгата в тракера значи превода е доста добър. Като я прочета определено ще си дам мнението, но не вярвам човек, който не е сигурен в знанията си да пусне нещо в интернет. А от прегледа на превода отгоре-отгоре останах с много добри впечатления. Но все пак браво за труда и се нядавам да продължиш да ни радваш с преводи, понеже нашите издателства не правят на доста хубави книги и това е голям пропуск. За пример давам по-нагоре в темата търсените от мене. Още веднъж браво и продължавай така! :offtopic_s:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6212

Предлагам на вниманието ви първия ми преводачески опит. Надявам се да ви хареса. :offtopic_s:

Да се наредя и аз на опашката от благодарящи! Приеми едно огромно БРАВО ЗА ТРУДА И ЖЕЛАНИЕТО ТИ, както и огромно Благодаря, че го сподели с нас!

Успех със следващите начинания!

Предлагам на вниманието ви първия ми преводачески опит. Надявам се да ви хареса. :offtopic_s:

Браво на теб! Наистина много приятна изненада! Резюмето е страхотно, с удоволствие ще я прочета. Благодаря ти!

Предлагам на вниманието ви първия ми преводачески опит. Надявам се да ви хареса. :blink:

Книгата изглежда, че ще е много увлекателна. Големи благодарности за положения труд!!!

• Автор

Предлагам на вниманието ви първия ми преводачески опит. Надявам се да ви хареса. :blink:

Книжката е страхотна! Прочетох я на един дъх! Ако изключа леко небрежното представяне на лондонското общество, сблъсъкът на характери бе гръмовен на моменти, а несигурността на чувствата и на двамата един спрямо друг бе направо драстична, което направи удоволствието от развръзката още по-несравнимо!

Поздравявам те за прекрасния превод!!!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Благодаря, благодаря, благодаря!!! Още довечера ще я започна :mad:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.