Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Добре, Блеки ще се опитам по един или друг начин да го разпространя. Надявам се да имам късмет!(:

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Добре, все пак благодаря, Ради.(: А иначе книжката хубава ли? Питам, за да знам дали да карам баба да ми я купи. :speak:

И аз имам "Седемте гряха" на Елизабет Лоуел, на мен лично ми харесва, ама аз харесвам всички на Е.Лоуел! Съвременна е. Ако имаш търпение, ще я дам на Жанито да я сканира - ама първо трябва да си оправи лаптопа, а и да довърши тези на Даяна Палмър, дето съм и дала...

На 6.08. "Хермес" ще пускат нова книга на Е.Лоуел - "Невинна като грях" - по-добре баба ти да ти купи нея...

И към всички от Варна: от 4 до 8 август в Морската градина на Варна ще има открито изложение "Алея на книгата". ХЕРМЕС ще продават книгите си с 20% отстъпка, предполагам че и другите издателства няма да останат назад!

Съни, ако вече не си предвидила нещо, това сигурно и теб ще заинтересува! Нямам точна представа от нещата, но някаква реклама на "Бък", на издателството ти и бъдещите проекти сигурно може да се направи... от типа "раздаване на флаери" може би?

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

И аз имам "Седемте гряха" на Елизабет Лоуел, на мен лично ми харесва, ама аз харесвам всички на Е.Лоуел! Съвременна е, ако имаш търпение, ще я дам на Жанито да я сканира - ама първо трябва да си оправи лаптопа, а и да довърши тези на Даяна Палмър, дето съм и дала...

Иве, то и аз харесвам всички на Лоуел. Въпросът ми е дали ще бъде сигурно, че ще успеете да я сканирате, защото ако не си сигурна да помоля баба да ми я купи. А иначе имам търпение, в смисъл не искам да я прочета от днес за утре, така че това не е проблем.

И аз имам "Седемте гряха" на Елизабет Лоуел, на мен лично ми харесва, ама аз харесвам всички на Е.Лоуел! Съвременна е. Ако имаш търпение, ще я дам на Жанито да я сканира - ама първо трябва да си оправи лаптопа, а и да довърши тези на Даяна Палмър, дето съм и дала...

На 6.08. "Хермес" ще пускат нова книга на Е.Лоуел - "Невинна като грях" - по-добре баба ти да ти купи нея...

И към всички от Варна: от 4 до 8 август в Морската градина на Варна ще има открито изложение "Алея на книгата". ХЕРМЕС ще продават книгите си с 20% отстъпка, предполагам че и другите издателства няма да останат назад!

Съни, ако вече не си предвидила нещо, това сигурно и теб ще заинтересува! Нямам точна представа от нещата, но някаква реклама на "Бък", на издателството ти и бъдещите проекти сигурно може да се направи... от типа "раздаване на флаери" може би?

Иве не мога да отрека, че идеята е чудесна, но това предполага човек на място, а хората, които се грижим да върви всичко както трябва ще бъдем тук в София. Никога не бих отказала възможност за реклама, но явно ще изчакам друг момент. Благодаря ти, че си се сетила за Бъки, но явно ще трябва да разчита само на мускулите и добрия си нрав този момък на първо време.

Иве, то и аз харесвам всички на Лоуел. Въпросът ми е дали ще бъде сигурно, че ще успеете да я сканирате, защото ако не си сигурна да помоля баба да ми я купи. А иначе имам търпение, в смисъл не искам да я прочета от днес за утре, така че това не е проблем.

Ще говоря с нея, и ще ти пиша пак, ама досега Жани не е отказвала да сканира нещо... Освен това "Седемте гряха" е с изчерпан тираж, и си мисля, че ще е доста трудно да се намери за купуване...

Иве не мога да отрека, че идеята е чудесна, но това предполага човек на място... Благодаря ти, че си се сетила за Бъки, но явно ще трябва да разчита само на мускулите и добрия си нрав този момък на първо време.

То съчетанието от мускули и добър нрав си е супер! :cool:

Е, и късметът никога не е излишен, така че пожелавам Ви го, и то в големи количества!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Момичета, какво Ви е мнението за авторката Сидни Шелдън??

Сега като разглеждах книгите по равтовете (повечето са на мама) и забелязах, че имаме поне 5 нейни книги...изглежда мама й е почитателка...

Та искам да чуя мнението Ви, защото смятам да прочета някоя нейна книга...

Редактирано от iordanka_h.s (преглед на промените)

Момичета, какво Ви е мнението за авторката Сидни Шелдън??

Сега като разглеждах книгите по равтовете (повечето са на мама) и забелязах, че имаме поне 5 нейни книги...изглежда мама й е почитателка...

Та искам да чуя мнението Ви, защото смятам да прочета някоя нейна книга...

Мила, Сидни Шелдън е мъж, и книгите му са страхотни! Грабвай ги и хич не се чуди :) Между другото, когато искам да сменя за малко жанра, се спирам и на Джефри Арчър - също страхотен автор (поне за мен де :) ). Щом имаш пет книжки на Сиднито, хич не се чуди, ами направо ги почвай ;)

Ама Сидни не е ли женско име?! :) (пак сгреших...за втори път бъркам автор мъж и го правя на жена...дано да е за последен)

Мерси за мнението! :) Ще взема да ги прочета в близкото бъдеще ;)

Ще говоря с нея, и ще ти пиша пак, ама досега Жани не е отказвала да сканира нещо... Освен това "Седемте гряха" е с изчерпан тираж, и си мисля, че ще е доста трудно да се намери за купуване...

То съчетанието от мускули и добър нрав си е супер! :)

Е, и късметът никога не е излишен, така че пожелавам Ви го, и то в големи количества!

Ами тогав добре, ще й заръчам да ми купи "Невинна като грях". Доверявам се на преценката ти, защото и аз харесвам Лоуел и не мисля, че ще съжалявам за дадените пари.(:

Stefanika,ти нали си купуваш книги от Богомил.Те преди продаваха книги на старо(предимно на ирис).Дали имат и сега,знаеш ли?

От известно време не съм влизала тук, и толкова много страници сте изписали laugh.gif И страшно много благодаря за новите книги :biggrin:

Stefanika,ти нали си купуваш книги от Богомил.Те преди продаваха книги на старо(предимно на ирис).Дали имат и сега,знаеш ли?

Мила, преди седмица ходих, но честно казано - не обърнах внимание дали книжките на ирис са още на долния рафт - срам ме е да си призная, че се затичках към новите заглавия като пушач към цигарката си :ph34r: Във вторник-сряда ще отида до там (поръчах си едни книжки ;) ) и ще обърна внимание дали все още ги продават :blink: Пепи, ти посещаваш ли Регионалната библиотека?

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Аз май забравих да пускам линкове към скановете си тук. Съжалявам, и поправям пропуска си.

Няколко арлекинчета от мен за вас:

Ан Мейджър - Очите на спомена

Джасмин Кресуел - Любов на заем

Лас Смол - Самотникът

Ан Мейджър - Див свят

Джоан Джонстън - Пътят на ястреба

Имам предложение, то май е за другата тема, където се съветваме какво да бъде новото, но ще го напиша тук. То е в темата с линковете да добавим един пост, в който да слагаме линкове към библиографии, или поредици на автори на чужди езици. До момента има няколко такива във фанагория. Ако одобрите идеята, ще ви изровя линковете.

И имам и една молба. Повечето от вас не знаят, че тракерът участва в няколко класации и че вие можете да дадете подкрепата си за него в тях. Умишлено са поставени в тракера най-долу в страницата, за да не вземат превес, да не дразнят окото с присъствието си. Но сега ще ви дам линк към една от трите класации и искам да помоля да гласувате за нашия тракер. Той е такъв, какъвто ние си го направим. Класацията е месечна и в нея се гласува през 24 часа. Първо давате гласа си като натиснете зеленият бутон тук /Не иска пари, не се набутвате, просто показвате, че на вас ви харесва/.

http://bgtop100.com/in.php?site=14159

И после давате вашата оценка от бутона Гласувай, който се намира срещу полето към тракера.

Благодарим ви предварително, че сте с нас!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Момичета, тъй като всяка една от нас иска да чете нови и качествено преведени и направени книги с каквито ни радва Съни, аз реших да си поиграя и с голямо съдействие сглобихме ето този сайт, с който искаме да популязираме и да рекламираме труда на издателската къща.

http://gepard-2178.hit.bg/index.html

Надявам се да ви хареса, да го посещавате редовно и да го популяризираме някак, за да им скочат продажбите до небесата и да четем още и още хубави книжки...

P.S. Ако имате някакви предложения или забележки споделете :P

Блеки,поздравления за сайта :eek: Страхотен е :rolleyes: Много добре е направен.Особено многто ми харесва филмчето,което си направила за Бък :mad:

Ели,благодаря за новите книги :)

Дайте мнение за Катлийн Удиуз- Като цвят по течението и Шана.Как ви се струват тези книжки, а също и на Кони Мейсън Викинг и Шейх.Хубави ли са и има ли смисъл да си ги купувам и да ги чета.Като цяло Катлийн ми харесва,но Шана не ми вдъхва доверие, въпреки че много я хвалят тази книжка, а като цвят по течението ми хареса резюмето, но се колебая,Кони Мейсън се справя добре, но Викинг и Шейх може би са нейните разочарования, или не...незнам.Вие какво мислите? :mad:

"Шана" въпреки всичко е интересна.Главната героиня е малко дразнеща,защото главния Рурк какво ли не прави за нея,а тя е твърдо решена,че не може да бъде с "такъв каот него",даже баща и го харесваше много,но тя за роб,бедняк и т.н. не можеше да се ожени.Добре,че човекът беше от богато семейство всъщност,че тя да се "жертва".Много и харесваше секса с него,но за мъж не го искаше.Но както казах книжката е интересна,тъй че бих ти казала да си я вземеш."Като цвят по течението" има лека връзка с "Шана" ...малко по-..как да го кажа..по-битова е :):mad: Но е интересна и тя.Втората част ми харесва повече.За нея също бих те посъветвала да си я вземеш.

А на Кони не съм чела тези книжки,някой друг да се включи...

Редактирано от Gioiella (преглед на промените)

"Шейх" на Кони Мейсън не е лоша книга, като цяло на мен ми хареса. Малко ми докривя в началото, когато главната се водеше като прислужница в дома на главния. Но от 5-те книги на Конито, които съм чела, тази ми е на последно място. Другите 4 ти ги препоръчвам веднага - Черният рицар, Пламък, Жената на разбойника и Пиратът. :mad:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Добре, благодаря ви, ще ги прочета тези книжки на Конито който си ми казала, а Катлийн само за една книжка ме е разочаровала и това е Сълзи от злато, защото до средата на книгата, че и повече нищо интересно не се случваше, затова се и разколебах за Катлийн,смятах я за добра авторка, а пък тия Сълзи доста ме оттегчиха.Благодаря ви мили момичета за съветите kiss.gif

• Автор

Дайте мнение за Катлийн Удиуз- Като цвят по течението и Шана.Как ви се струват тези книжки, а също и на Кони Мейсън Викинг и Шейх.Хубави ли са и има ли смисъл да си ги купувам и да ги чета.Като цяло Катлийн ми харесва,но Шана не ми вдъхва доверие, въпреки че много я хвалят тази книжка, а като цвят по течението ми хареса резюмето, но се колебая,Кони Мейсън се справя добре, но Викинг и Шейх може би са нейните разочарования, или не...незнам.Вие какво мислите? :mad:

И четирите си струват в една или друга степен.. А, поне според мен, си струват дотолкова, че да влязат в личните колекции на книжните издания. Но.. това е мое мнение все пак..

Добре, благодаря ви, ще ги прочета тези книжки на Конито който си ми казала, а Катлийн само за една книжка ме е разочаровала и това е Сълзи от злато, защото до средата на книгата, че и повече нищо интересно не се случваше, затова се и разколебах за Катлийн,смятах я за добра авторка, а пък тия Сълзи доста ме оттегчиха.Благодаря ви мили момичета за съветите kiss.gif

Честно не знам как изобщо може да сравняваш двете авторки, поне според мене Конито може само да й целува краката на Катлийн Удиуиз.

И Катлийн наистина е добра авторка, и щом няма да се сдобиваш с "Като цвят по течението" би ли споделила къде си я видяла, аз лично я търся отдавна, само тя ми остана от книгите на Удиуиз, и не мога да я докопам :whist: или все засичам едната от двете части :blink:

Мила, преди седмица ходих, но честно казано - не обърнах внимание дали книжките на ирис са още на долния рафт - срам ме е да си призная, че се затичках към новите заглавия като пушач към цигарката си :) Във вторник-сряда ще отида до там (поръчах си едни книжки ;) ) и ще обърна внимание дали все още ги продават :) Пепи, ти посещаваш ли Регионалната библиотека?

Ами допреди две-три години бях редовна.Вземах си криминалета,фантастика,Стивън Кинг ,попадах и на любовни романи,но по-рядко.Имаше малко на Ирис,розови на Слово,някои арлекинчета,но нови ако е имало не съм виждала.То май често се запазват предварително и така и не стигнаха до мен.

Сега пътя ми е много,а и с детето е невъзможно.Трябва да ги похваля,че от години вече имат рампа и майките с количките влизат направо вътре.

Ами допреди две-три години бях редовна.Вземах си криминалета,фантастика,Стивън Кинг ,попадах и на любовни романи,но по-рядко.Имаше малко на Ирис,розови на Слово,някои арлекинчета,но нови ако е имало не съм виждала.То май често се запазват предварително и така и не стигнаха до мен.

Сега пътя ми е много,а и с детето е невъзможно.Трябва да ги похваля,че от години вече имат рампа и майките с количките влизат направо вътре.

Мила, аз те попитах дали ходиш, в смисъл, че аз там работя :) И за това, ако си редовна там, попитай за Стефка (само аз така се казвам в цялата библиотека :) ), просто ако имаш път натам някой слънчев ден, непременно ми се обади laugh.gif Ще се радвам да се запозная с теб!

Аааа,ти си късметлийка!

Непременно ще се обадя ако ходя.

здравейте искам да попитам за един роман който четох много отдавна и имам смътни спомени но ми хареса в него се разказваше за едно момиче което мисля по погрешка отвлякоха главния беше руснак ако не се лъжа пътуваха на един кораб и тя рисуваше сестра му която беше с тях.Помня че единият път тои и даде да пие нещъо за да я преласти,после уж и беше обещал повече да не се повтаря но тя го ядоса и слугите му пак я упоиха естествено те се влюбиха но не се сещам за края.След обърканите ми обяснения и преразказ ако някой се сеща моля кажете ми

здравейте искам да попитам за един роман който четох много отдавна и имам смътни спомени но ми хареса в него се разказваше за едно момиче което мисля по погрешка отвлякоха главния беше руснак ако не се лъжа пътуваха на един кораб и тя рисуваше сестра му която беше с тях.Помня че единият път тои и даде да пие нещъо за да я преласти,после уж и беше обещал повече да не се повтаря но тя го ядоса и слугите му пак я упоиха естествено те се влюбиха но не се сещам за края.След обърканите ми обяснения и преразказ ако някой се сеща моля кажете ми

Не съм я чела, но по обясненията ти съм почти убедена, че става въпрос за "Прелъстена невинност" на Джоана Линдзи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.