Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ислям (за любопитни)

Featured Replies

Пак ли ръсиш глупости Маатко?!

Тези,на които казваш,че Исляма завижда,всъщност са дадени в Кур'ана като

примери за такива,каквито ние никога не трябва да бъдем.

Т.е. отрицателен герой.

Има и още по-отрицателни герои,които се молят на Слънчо и чакат син младеж да

ги приеме в синевата.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 260,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нека напиша нещо в твой стил: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ВАДИШ СЛУЧКИ ОТ КОНТЕКСТА, ЗА ДА СИПЕШ ОМРАЗА!

• Това е част от религията Ислям и съм показал къде точно е описано убийството с камъни в Свещенните за исляма книги! Ако на теб не ти харесва, то аз не съм виновен! Увийството с камъни се проповядва

• Чесно ви казвам ЗАБОЛЯ МЕ ГЛАВАТА от всевъзможни интерпретации на тема религия. Нима е нужно на човек да вярва сляпо в някакви писаници измислени от друг човек. Айде нема нужда- предпочитам да се упов

Публикувани изображения

Количеството не прави качеството, баат Дийнка, и за това този, който е влязъл в темите ми е разбрал, че юдаизъмът е създал (количественият)социализъм, а ислямът му завижда за това, и е излязъл със съответните си изводи за това. cool.gif

В

cool.gif

Ами то и качеството се видя Урко... незнам къде си гледал, може би пак през призмата на матрицата за да не успееш да видиш....

И относно завиждането, виждам само как един почитател на Кишуто явно завижда и се мъчи всячески да се налага.. изпитвайки търпението на хората чрез нахалството и наглостта си ...

В обществен план :P

Ами то и качеството се видя Урко... незнам къде си гледал, може би пак през призмата на матрицата за да не успееш да видиш....

И относно завиждането, виждам само как един почитател на Кишуто явно завижда и се мъчи всячески да се налага.. изпитвайки търпението на хората чрез нахалството и наглостта си ...

В обществен план ;)

Анджек, де, баат Дийнка! cool.gif -Откога тръбя, че следващия социализъм ще е в ислямския свят, след като юдеите го внедриха в римския. cool.gif Виж как звучи гордо? -Социалистическа Арабска Джамахирия. ;)

Пак ли ръсиш глупости Маатко?!

Тези,на които казваш,че Исляма завижда,всъщност са дадени в Кур'ана като

примери за такива,каквито ние никога не трябва да бъдем.

Т.е. отрицателен герой.

Има и още по-отрицателни герои,които се молят на Слънчо и чакат син младеж да

ги приеме в синевата.

"Отрицателен герой" за тези, които пишат от дясно на ляво са тези, които пишат от ляво на дясно. cool.gif Всичко зависи от перцепцията. ;) Някои просто се хранят с отрова. cool.gif

Виж ко се казва тука?

And they'll tell you black is really white ;)

The moon is just the sun at night

And when you walk in golden halls

You get to keep the gold that falls

Its heaven and hell, oh no!

Fool, fool!

Youve got to bleed for the dancer!

Fool, fool!

Look for the answer! cool.gif

http://www.google.bg/logos/moonlanding09.gif

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Анджек, де, баат Дийнка! cool.gif -Откога тръбя, че следващия социализъм ще е в ислямския свят, след като юдеите го внедриха в римския. cool.gif Виж как звучи гордо? -Социалистическа Арабска Джамахирия. ;)

Анджак я, ама не това което си мислиш cool.gif

И звучи много по-добре от Курешкоядкса матрическа алабаланица biggrin.gif

П.С Аз откога ти набивам в тиквата че явно социалистите са откраднали идеите си от исляма главно :) Както капиталистите от юдаизма :) ( то и от тях е направен де )

Анджак я, ама не това което си мислиш cool.gif

И звучи много по-добре от Курешкоядкса матрическа алабаланица biggrin.gif

П.С Аз откога ти набивам в тиквата че явно социалистите са откраднали идеите си от исляма главно :) Както капиталистите от юдаизма :) ( то и от тях е направен де )

Баат Дийнка, смея да те корегирам, че този експеримент, който имахме в България, дето дойде от СеСеРе, е с юдейско авторско право(copy right). cool.gif Т.е. хазари, приели юдаизма(тал мудра) 8 век след Хр., които са мигрирали в Полша-Германия-Русия през Украйна 12-14 век, са извършили и френската и болшевишката революции, както и са авторите на 2-те горещи световни и следващите студени и горещичката дето иде след време. cool.gif

Ако "ислямът е дал животът на юдаизмът" може да се окажеш прав, cool.gif но уви, засега поне няма никакво съмнение, че юдаизмът хронологически е по-древен от ислямът, въпреки, че и двете доктрини използват т.нар. "serpent seed" от ведическата култура, тъй като са смес упаднали ведически(индо-европейски) брахмани с извънкастови-чандала(цигани), явана(турки) и млчеха(гърци).

Какво е характерно за римската и елинската митологии? Че са бледо копие на ИСТИНСКАТА древна ведическа древна история, и че тези дериватни митологии НЯМАТ Върховен Бог, а на упадналите ведически деви именоват с 'богове', като им придават качествата на ведическите.

Ислямът и юдаизмът ползват т.нар. "свободни наги"(упаднали змии) и тяхно сечение е днешното масонство :) :

Serpents are symbols not of the Sun-cult(Earth to the Sun), but of Moon-cult(Moon to the Earth). As a whole, serpents are whose RAYS which penetrated the matter(immanent) and specifically- Earth/"U-terra"(utersus of a womb-man). All the planets in the Solar systems are kind of "fertilezed soil" impregnated with light to more or lesser degree, by the Sun-rays(serpents). But when matter is impregnated with a ray it is not considered as a Sun-cultivated but-"MOON-cultivated". And thus it is ruled by Saturn, not- by Sun. That's why Saturn/Shiva is mistaken for the Sun-Krishna as being a "secondary sun"(or 'god'), but actually it is only a God's administrator for the matter- a DEUA, even though "chief deva". :P

Ти ако свързваш капитализма с юдаизма а ислямът със социализмът, то значи аз съм на прав път, като казвам, че Аллах е висш капиталист, тъй като СОЦИАЛИЗМЪТ Е НАЙ-НЕСКОПОСАНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ, сиреч- социализмът е интегриран в капитализмът, но в неговите най-долни етажи. ;)

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Баат Дийнка, смея да те корегирам, че този експеримент, който имахме в България, дето дойде от СеСеРе, е с юдейско авторско право(copy right). cool.gif Т.е. хазари, приели юдаизма(тал мудра) 8 век след Хр., които са мигрирали в Полша-Германия-Русия през Украйна 12-14 век, са извършили и френската и болшевишката революции, както и са авторите на 2-те горещи световни и следващите студени и горещичката дето иде след време. cool.gif

Ако "ислямът е дал животът на юдаизмът" може да се окажеш прав, cool.gif но уви, засега поне няма никакво съмнение, че юдаизмът хронологически е по-древен от ислямът, въпреки, че и двете доктрини използват т.нар. "serpent seed" от ведическата култура, тъй като са смес упаднали ведически(индо-европейски) брахмани с извънкастови-чандала(цигани), явана(турки) и млчеха(гърци).

Какво е характерно за римската и елинската митологии? Че са бледо копие на ИСТИНСКАТА древна ведическа древна история, и че тези дериватни митологии НЯМАТ Върховен Бог, а на упадналите ведически деви именоват с 'богове', като им придават качествата на ведическите.

Ислямът и юдаизмът ползват т.нар. "свободни наги"(упаднали змии) и тяхно сечение е днешното масонство ;) :

Serpents are symbols not of the Sun-cult(Earth to the Sun), but of Moon-cult(Moon to the Earth). As a whole, serpents are whose RAYS which penetrated the matter(immanent) and specifically- Earth/"U-terra"(utersus of a womb-man). All the planets in the Solar systems are kind of "fertilezed soil" impregnated with light to more or lesser degree, by the Sun-rays(serpents). But when matter is impregnated with a ray it is not considered as a Sun-cultivated but-"MOON-cultivated". And thus it is ruled by Saturn, not- by Sun. That's why Saturn/Shiva is mistaken for the Sun-Krishna as being a "secondary sun"(or 'god'), but actually it is only a God's administrator for the matter- a DEUA, even though "chief deva". ;)

Ти ако свързваш капитализма с юдаизма а ислямът със социализмът, то значи аз съм на прав път, като казвам, че Аллах е висш капиталист, тъй като СОЦИАЛИЗМЪТ Е НАЙ-НЕСКОПОСАНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ, сиреч- социализмът е интегриран в капитализмът, но в неговите най-долни етажи. ;)

Аз пък смея да те оборя, че независимо кой е дал началото на СССР и комунистическите идеи... по идеология, това общество за което се бори комунизма, е много по-близко до исляма като философия, отколкото до юдаизма cool.gif

Явно или евреите създали комунизма не са били чисти евреи( което е доста видно ), или просто са решили да използват идеите на исляма, попроменяйки ги малко за по-лесно управление на подобно общество ... защото с ислямско такова, винаги ще ударят на камък, и юдейските им номерца никога няма да минат :hush:

Аз пък смея да те оборя, че независимо кой е дал началото на СССР и комунистическите идеи... по идеология, това общество за което се бори комунизма, е много по-близко до исляма като философия, отколкото до юдаизма cool.gif

Явно или евреите създали комунизма не са били чисти евреи( което е доста видно ), или просто са решили да използват идеите на исляма, попроменяйки ги малко за по-лесно управление на подобно общество ... защото с ислямско такова, винаги ще ударят на камък, и юдейските им номерца никога няма да минат :hush:

само че минаха... и още минават...

минава... големия кораб минава, хаха

ал -Джамахирия ал-Арабия ал-Либия аш-Шабия ал-Иштиракия ал-Узма - الجماهيرية العربية الليبية الشعبية الإشتراكية العظمى

социалистическа джамахирия - невероятно словосъчетание...

знаеш ли колко хора умират в това социалистическо общество от глад... а други се чудят къде да си дянат парите... ;)

това е типично еврейско общество, само че го наричат ислямско, макар ако питаш мен, да е едно и също - все пак юдаизмът и ислямът са семена от един източник

само че минаха... и още минават...

минава... големия кораб минава, хаха

ал -Джамахирия ал-Арабия ал-Либия аш-Шабия ал-Иштиракия ал-Узма - الجماهيرية العربية الليبية الشعبية الإشتراكية العظمى

социалистическа джамахирия - невероятно словосъчетание...

знаеш ли колко хора умират в това социалистическо общество от глад... а други се чудят къде да си дянат парите... ;)

това е типично еврейско общество, само че го наричат ислямско, макар ако питаш мен, да е едно и също - все пак юдаизмът и ислямът са семена от един източник

;) Май по-скоро ти трябва да замълчиш Луцке... хората в точно тези държави умират от глад след намесата на някои други христиенски държавици следващи еврейска политика нали ;)

Например Ирак при Садам, и сега Ирак при САЩ.... Афганистан при талибаните например, и сега Афганистан при САЩ... да не споменавам че и тогава май ембаргото наложено от някои уж човеколюбиви"христиенски " държави довеждаше до този глад, а не самото управление ;)

Явно за пореден път мила ми женице, показваш изключителна липса на познания по история, да не споменавам религията че и облеклата cool.gif

Наблягай над медицинските въпроси на потенето и човешката адаптация към климатични условия , може би там ще си по-знаеща ............ Исляма и мюсюлманските страни и тяхното развитие остави на нас мюсюлманите... защото е видно че ти хал хабер си нямаш за основите им ........... :hush: А дори и да имаш някаква, тя май се базира на фанатичната ти омраза към тях, която проявяваш доста често ......

Редактирано от Diin (преглед на промените)

:hush: Май по-скоро ти трябва да замълчиш Луцке... хората в точно тези държави умират от глад след намесата на някои други христиенски държавици следващи еврейска политика нали ;)

Например Ирак при Садам, и сега Ирак при САЩ.... Афганистан при талибаните например, и сега Афганистан при САЩ... да не споменавам че и тогава май ембаргото наложено от някои уж човеколюбиви"христиенски " държави довеждаше до този глад, а не самото управление :ph34r:

Явно за пореден път мила ми женице, показваш изключителна липса на познания по история, да не споменавам религията че и облеклата cool.gif

Наблягай над медицинските въпроси на потенето и човешката адаптация към климатични условия , може би там ще си по-знаеща ............ Исляма и мюсюлманските страни и тяхното развитие остави на нас мюсюлманите... защото е видно че ти хал хабер си нямаш за основите им ........... ;) А дори и да имаш някаква, тя май се базира на фанатичната ти омраза към тях, която проявяваш доста често ......

Дийн,айде малко повече да мислиш преди да пишеш.Това дето го наричаш христиенство,няма нищо общо с първоначалното такова.Пак си е маскиран юдаизъм .Така че напразно се пениш.И поговорките ви са доста подвеждащи в случая.Я разкажи за онази готината,в която се казва,че както от свинска кожа не става хубава постелка,така и не може да си приятел с християнин?! :ph34r: Не мога да разбера какво обяснявате колко е сложен исляма,след като основата му е положена от неграмотен и доста неуравновесен психически човек??? :nono:

:ph34r: Май по-скоро ти трябва да замълчиш Луцке... хората в точно тези държави умират от глад след намесата на някои други христиенски държавици следващи еврейска политика нали :nono:

Например Ирак при Садам, и сега Ирак при САЩ.... Афганистан при талибаните например, и сега Афганистан при САЩ... да не споменавам че и тогава май ембаргото наложено от някои уж човеколюбиви"христиенски " държави довеждаше до този глад, а не самото управление :ph34r:

Наблягай над медицинските въпроси на потенето и човешката адаптация към климатични условия , може би там ще си по-знаеща ............ Исляма и мюсюлманските страни и тяхното развитие остави на нас мюсюлманите... защото е видно че ти хал хабер си нямаш за основите им ........... ;) А дори и да имаш някаква, тя май се базира на фанатичната ти омраза към тях, която проявяваш доста често ......

хехе, аз и омраза, не бе, момченце, само ми е смешен фанатизма ви

сори, ама САЩ и бившите СССР не бяха ли юдейски общества, май минаха ислямските държавици, а

прецакаха ги, май, май, ааа

ахаха, хамерикански и руски военни бази са едно до друго в тези арабски страни все още, както и нефтените им рафинерии в пустинята... руски и хамерикански ... в арабески страни... страшен социализъм

аз медицината си я гледам, не бой се, а ти се пази от ханзирски грип :hush:

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Дийн,айде малко повече да мислиш преди да пишеш.Това дето го наричаш христиенство,няма нищо общо с първоначалното такова.Пак си е маскиран юдаизъм .Така че напразно се пениш.И поговорките ви са доста подвеждащи в случая.Я разкажи за онази готината,в която се казва,че както от свинска кожа не става хубава постелка,така и не може да си приятел с християнин?! :ph34r: Не мога да разбера какво обяснявате колко е сложен исляма,след като основата му е положена от неграмотен и доста неуравновесен психически човек??? :nono:

;)

Аз мисля Нейчо, мисля повече от теб и неуравновесената госпожа лекарка взети заедно, в добавка с Урко- Матко барабар :hush:

Това че си е маскиран юдаизъм, прикриващ се под лоното на христиенството , и използващо същото за свои цели си е ясно ..... Относно поговорката сещам се за доста други, но точно споменатаа от теб в момента ми избягва, ще се сетя и за нея обаче....

А относно залагането, май психически неуравновесения е бил един опитващ се да ходи по водата, мислейки си че е син на бог laugh.gif , а не един дълбоко приемащ, до степен на физическа болка неправдите на света над своя народ. човек.....

Човек повел хората с думите си, с примера си.... с делата си...

Ако трябва да следващ твоя Бог Христос, препоръчвам ти да скочиш от Аспаруховия мост , за да повървиш по вода ;)

хехе, аз и омраза, не бе, момченце, само ми е смешен фанатизма ви

сори, ама САЩ и бившите СССР не бяха ли юдейски общества, май минаха ислямските държавици, а

прецакаха ги, май, май, ааа

ахаха, хамерикански и руски военни бази са едно до друго в тези арабски страни все още, както и нефтените им рафинерии в пустинята... руски и хамерикански ... в арабески страни... страшен социализъм

аз медицината си я гледам, не бой се, а ти се пази от ханзирски грип :hush:

Ето, виждаш ли женичке, какъв злобен фанатизъм лично те е обзел .....

А ти не ми вярваш.... че и мен обвиняваш в същото :ph34r:

Това че някои минаха ислямските държави, се дължи и на самия ислям, че позволи и не се усети навреме накъде ще се развият нещата... зает в своето собствено развитие на обществото... докато естествено такива като САЩ не ги интересуваше човека, интересуваше ги парата, и властта :hush: , да не споменавам на чия база станаха богати и се развиха.....

Ако не беше исляма, още щяха да тънат в средновековен фанатизъм и скодоумие , а ти щеше да си еднозъба вещица поради липса дори на елементарна хигиена и медицина , спяща и въргаляща се в сламата (с прасетата и кучетата може би ) :nono:

П.С Мен грип не ме лови, имам силна нулева кръвна група и ген ..........

;)

Аз мисля Нейчо, мисля повече от теб и неуравновесената госпожа лекарка взети заедно, в добавка с Урко- Матко барабар :ph34r:

Това че си е маскиран юдаизъм, прикриващ се под лоното на христиенството , и използващо същото за свои цели си е ясно ..... Относно поговорката сещам се за доста други, но точно споменатаа от теб в момента ми избягва, ще се сетя и за нея обаче....

А относно залагането, май психически неуравновесения е бил един опитващ се да ходи по водата, мислейки си че е син на бог laugh.gif , а не един дълбоко приемащ, до степен на физическа болка неправдите на света над своя народ. човек.....

Ако трябва да следващ твоя Бог Христос, препоръчвам ти да скочиш от Аспаруховия мост , за да повървиш по вода :ph34r:

ехехехе, знаеш ли к`во е готино да скачаш от Аспаруховия мост - опитай бънджи скокове и ще ти минат всичките страхове, ма така като те чета, обуй си памперс преди това... :hush:

;)

Аз мисля Нейчо, мисля повече от теб и неуравновесената госпожа лекарка взети заедно, в добавка с Урко- Матко барабар :ph34r:

Ако трябва да следващ твоя Бог Христос, препоръчвам ти да скочиш от Аспаруховия мост , за да повървиш по вода :hush:

Е никога не съм казвал,кой е моя бог.Така че ако обичаш,не ми приписвай думи дето никога не съм писал.По вода си вървя винаги когато си пожелая,няма нужда да скачам от някакви мостове.Един мой познат ,комунист второ или трето поколение смяташе Мохамед за най-великия политик на всички времена.Това не ти ли говори нещо? И като се замисля,много е прав. :ph34r:

ехехехе, знаеш ли к`во е готино да скачаш от Аспаруховия мост - опитай бънджи скокове и ще ти минат всичките страхове, ма така като те чета, обуй си памперс преди това... :ph34r:

Бедна ми жено, ако ме беше страх, нямаше да съм там където съм сега, и нямаше да мина оттам , откъдето съм минал :ph34r:

А относно бънджито, голяма тръпка е, но има и по-големи :nono: .. но това едва ли ще го разбереш някога .............

Е никога не съм казвал,кой е моя бог.Така че ако обичаш,не ми приписвай думи дето никога не съм писал.По вода си вървя винаги когато си пожелая,няма нужда да скачам от някакви мостове.Един мой познат ,комунист второ или трето поколение смяташе Мохамед за най-великия политик на всички времена.Това не ти ли говори нещо? И като се замисля,много е прав. ;)

Ами това е твоя бог драги, недей се срамува, признай си го ..

Мохамед , мир на праха му ,е бил и политик, това е вярно.. защото исляма включва в себе си и политика.... мира изисква политика..... :hush:

А когато се налага и война...

Това че някои минаха ислямските държави, се дължи и на самия ислям, че позволи и не се усети навреме накъде ще се развият нещата... зает в своето собствено развитие на обществото... докато естествено такива като САЩ не ги интересуваше човека, интересуваше ги парата, и властта :ph34r: , да не споменавам на чия база станаха богати и се развиха.....

Ако не беше исляма, още щяха да тънат в средновековен фанатизъм и скодоумие , а ти щеше да си еднозъба вещица поради липса дори на елементарна хигиена и медицина , спяща и въргаляща се в сламата (с прасетата и кучетата може би ) ;)

Дийн,постиженията на арабската наука и медицина,не ги приписвай на исляма.Макар че специално за това,не мога да съм 100% сигурен.За това колко е прогресивен исляма имаме горчив опит,все още сме 100 години назад и 50 встрани от белите държави.

А иначе поздравления за хубавата кръвна група.Перфектният донор си,значи си хуманист роден. :ph34r:

;)

Ако трябва да следващ твоя Бог Христос, препоръчвам ти да скочиш от Аспаруховия мост , за да повървиш по вода :nono:

Ето, виждаш ли женичке, какъв злобен фанатизъм лично те е обзел .....

А ти не ми вярваш.... че и мен обвиняваш в същото :ph34r:

Това че някои минаха ислямските държави, се дължи и на самия ислям, че позволи и не се усети навреме накъде ще се развият нещата... зает в своето собствено развитие на обществото... докато естествено такива като САЩ не ги интересуваше човека, интересуваше ги парата, и властта ;) , да не споменавам на чия база станаха богати и се развиха.....

Ако не беше исляма, още щяха да тънат в средновековен фанатизъм и скодоумие , а ти щеше да си еднозъба вещица поради липса дори на елементарна хигиена и медицина , спяща и въргаляща се в сламата (с прасетата и кучетата може би ) :hush:

И що така не се усетиха ислямските държави, нали много умни са ислямистите, ахаха умен ислямист - най-краткия виц.

Бе ти недей да се праскаш много, че точно такива дето голям пищов вадят като теб, после гена им излиза през носа и им захецва пищова нещо...

лечението е нали ти казах какво - бънджи скокове на Аспарухов мост, за теб задължително с памперс, ахахаа :hush:

Бедна ми жено, ако ме беше страх, нямаше да съм там където съм сега, и нямаше да мина оттам , откъдето съм минал :hush:

А относно бънджито, голяма тръпка е, но има и по-големи :P .. но това едва ли ще го разбереш някога .............

Ами това е твоя бог драги, недей се срамува, признай си го ..

Мохамед , мир на праха му ,е бил и политик, това е вярно.. защото исляма включва в себе си и политика.... мира изисква политика..... :)

А когато се налага и война...

Да, най-голямата ти тръпка е да убиваш.Не мисли че не си ни прозрачен.А кой е моя бог си е лично моя работа.Тук позна колко Бадр ,за дипломата ми за висше образование----0 нула ,да не кажа под нулката.... :lol6: :lol6: :lol6: :lol6: :lol6:

Дийн,постиженията на арабската наука и медицина,не ги приписвай на исляма.Макар че специално за това,не мога да съм 100% сигурен.За това колко е прогресивен исляма имаме горчив опит,все още сме 100 години назад и 50 встрани от белите държави.

А иначе поздравления за хубавата кръвна група.Перфектният донор си,значи си хуманист роден. :lol6:

Напротив, ислямските учени доразвиват медицината, и откриват доста нови неща, методи, инструменти, принципи и теории, използвайки постиженията на предните цивилизации... за разлика от християнския свят, където всичко вече отдавна варварски е изгорено, унищожено, и малкото опитващи се да прогресират умове са гонени като вещици ...

А назадначивоста сега се дължи, точно и единствено на белите държави пак за твое сведение ....

И що така не се усетиха ислямските държави, нали много умни са ислямистите, ахаха умен ислямист - най-краткия виц.

Бе ти недей да се праскаш много, че точно такива дето голям пищов вадят като теб, после гена им излиза през носа и им захецва пищова нещо...

лечението е нали ти казах какво - бънджи скокове на Аспарухов мост, за теб задължително с памперс, ахахаа :lol6:

Бедна и зъбеща се Луцке, не се праскам.. праскай се ти, но това е твоя воля, твое мислене :lol6:

Смей се на простотията си, кухата си мозъчна обвивка, и на други свои качества, одобрявам и рзрешавам.... опс, ти си го направила вече ... хахахах laugh.gif

А към памперсите май имаш нещо като афинитет, ... съжалявам , мислех че си по-млада, но явно съм грешал :lol6: ех дъртост нерадост, и баба бе същата след 70 годинки .. мир на праха и

Това че някои минаха ислямските държави, се дължи и на самия ислям, че позволи и не се усети навреме накъде ще се развият нещата... зает в своето собствено развитие на обществото...

Не знам 'Dлiin-ка'

ама ислямските държави и исляма са си останали в средновековието!

Всички ,които са приели исляма в неговия зенит не са се развили!

Виж какво се е случило с българите на Волга,тотално обезличаване и регрес!

Ти не знам в тия жеги с какво си се навлякъл(бадр ,каза да си обличате балтоните вълнените !(с дарки)хехехе ? -че такива бисери ръсиш

вие тримцата вече се оформяте ,като главни герои на Доньо Донев ,хехе

Като закачка ти казвам не се впрягай мого ,

скоро четох някакъв турчин мого напред в теологията и историята ,беше развил една тема ,че в отоманската империя нямало РОБИ!?!?!

ха сега де!

И те цивилизован искаш ,да били?!?!? :lol6: хах

Напротив, ислямските учени доразвиват медицината, и откриват доста нови неща, методи, инструменти, принципи и теории, използвайки постиженията на предните цивилизации... за разлика от християнския свят, където всичко вече отдавна варварски е изгорено, унищожено, и малкото опитващи се да прогресират умове са гонени като вещици ...

А назадначивоста сега се дължи, точно и единствено на белите държави пак за твое сведение ....

Бедна и зъбеща се Луцке, не се праскам.. праскай се ти, но това е твоя воля, твое мислене :lol6:

Смей се на простотията си, кухата си мозъчна обвивка, и на други свои качества, одобрявам и рзрешавам.... опс, ти си го направила вече ... хахахах laugh.gif

А към памперсите май имаш нещо като афинитет, ... съжалявам , мислех че си по-млада, но явно съм грешал :lol6: ех дъртост нерадост, и баба бе същата след 70 годинки .. мир на праха и

Ислямските учени са се изучили на запад, за твое сведение. Ахаха, ислямски западняци.

Е, виж сега как възприемаш моето веселие - като зъбене. Що така, бе дете? Ти усмихвал ли си се някога? Или пагона на нагона на гена с пистолетчетата не разрешава таквизи лошави неща, ахаха. :lol6:

ЦИТАТ(Diin @ 27.07.2009г. в 19:05ч.)

Бедна ми жено, ако ме беше страх, нямаше да съм там където съм сега, и нямаше да мина оттам , откъдето съм минал

А относно бънджито, голяма тръпка е, но има и по-големи .. но това едва ли ще го разбереш някога .............

Въх, айде да ме открехнеш малко - кое е по-голяма тръпка... руската рулетка ли.

Не знам отде си минал, ма като те гледам, от майка си още не си излязъл май.

Виж сега, тези неща с жените с пистолети не стават. А от мен да знаеш - оръжието е силата на слабите и страхливите.

Не знам 'Dлiin-ка'

ама ислямските държави и исляма са си останали в средновековието!

Всички ,които са приели исляма в неговия зенит не са се развили!

Виж какво се е случило с българите на Волга,тотално обезличаване и регрес!

Ти не знам в тия жеги с какво си се навлякъл(бадр ,каза да си обличате балтоните вълнените !(с дарки)хехехе ? -че такива бисери ръсиш

вие тримцата вече се оформяте ,като главни герои на Доньо Донев ,хехе

Като закачка ти казвам не се впрягай мого ,

скоро четох някакъв турчин мого напред в теологията и историята ,беше развил една тема ,че в отоманската империя нямало РОБИ!?!?!

ха сега де!

И те цивилизован искаш ,да били?!?!? :lol6: хах

Ехехе, и шаро пристигна... Абе Луцке.. я свирни пак.. пфиуууууу .. да довтас и бат Ур -курешкорейски laugh.gif

Камаминберчо , след като на мен ми харесва да съм в средновековие, ти за какъв смотан чип го чиниш та да ми даваш наклон на желанията.. живота си е мой, нали така... а ти ако желаеш "напредначиви " ми шарко, си живей в своя лицемерен, кучи напреднал технологично свят..... където искаш си живей, но не давай наклон на мен къде да живея нали така ... ..

А относно робите, май пак задълба в някаква друга насока, любима твоя естествено... неможеш да забравиш 500 години нали.. сори, казал съм ти, проблема е твой... ебан и бой не се връщат казват... така че дерзай напред с по-малко зяпане в задника си :lol6:

Ислямските учени са се изучили на запад, за твое сведение. Ахаха, ислямски западняци.

Е, виж сега как възприемаш моето веселие - като зъбене. Що така, бе дете? Ти усмихвал ли си се някога? Или пагона на нагона на гена с пистолетчетата не разрешава таквизи лошави неща, ахаха. :lol6:

Тц тц ц, ти и веселие, извинявай лелче, май съм се объркал заради едничкото ти зъбче че се зъбиш :lol6:

А нагона на пагона, за разлика от нагона на горгона си е много по въздържан.. както виждаме тук :hush:

П.С Учили са ги памперске, но ти естествено това не го знаеш ....както казах, много имаш да учиш за историята на света, и религиите .. то съсъ зъбене и правене на остроумна кифла не става :lol6:

А относно оръжията, май те обхвана вече и параноята.. ... спри се, глътни си валерианата и легни до шаро да се успокоите двамина заедно .............

Ехехе, и шаро пристигна... Абе Луцке.. я свирни пак.. пфиуууууу .. да довтас и бат Ур -курешкорейски laugh.gif

Камаминберчо , след като на мен ми харесва да съм в средновековие, ти за какъв смотан чип го чиниш та да ми даваш наклон на желанията.. живота си е мой, нали така... а ти ако желаеш "напредначиви " ми шарко, си живей в своя лицемерен, кучи напреднал технологично свят..... където искаш си живей, но не давай наклон на мен къде да живея нали така ... ..

А относно робите, май пак задълба в някаква друга насока, любима твоя естествено... неможеш да забравиш 500 години нали.. сори, казал съм ти, проблема е твой... ебан и бой не се връщат казват... така че дерзай напред с по-малко зяпане в задника си :P

Тц тц ц, ти и веселие, извинявай лелче, май съм се объркал заради едничкото ти зъбче че се зъбиш :rolleyes:

А нагона на пагона, за разлика от нагона на горгона си е много по въздържан.. както виждаме тук :P

П.С Учили са ги памперске, но ти естествено това не го знаеш ....както казах, много имаш да учиш за историята на света, и религиите .. то съсъ зъбене и правене на остроумна кифла не става :P

А относно оръжията, май те обхвана вече и параноята.. ... спри се, глътни си валерианата и легни до шаро да се успокоите двамина заедно .............

Аха... разбрах ти тръпката, която е по-голяма от скачането - секса с кучки.

Абе пиле шарено ислямско, ясен си ми - само като ти видя отношението към хората...

ма недей толкова много да трепериш, споко, всички ще умрем някой ден, с оръжие или без, там няма разминаване.

Живей си живота и не се пени много, че пяната ти издава огромни страхове, колкото и да ги скриваш зад черен плащ и черна шапка и оръжието и нагона на пагона.

Сега да те светна едно нещо - мъж, който носи оръжие, знаеш ли какво си удължава с него... все ерзаци са... оръжията...

К`во да правиш - ти не си виновен - ген е това, както казваш, не е шега, а карма. :P Там шега няма...

Айде сега, забрави за малко гена и кармата си и го дай по-весело, че и кучките ще се разбягат от теб, като те видят такъв начумерен... :speak:

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Аха... разбрах ти тръпката, която е по-голяма от скачането - секса с кучки.

Абе пиле шарено ислямско, ясен си ми - само като ти видя отношението към хората...

ма недей толкова много да трепериш, споко, всички ще умрем някой ден, с оръжие или без, там няма разминаване.

Живей си живота и не се пени много, че пяната ти издава огромни страхове, колкото и да ги скриваш зад черен плащ и черна шапка и оръжието и нагона на пагона.

Сега да те светна едно нещо - мъж, който носи оръжие, знаеш ли какво си удължава с него... все ерзаци са... оръжията...

К`во да правиш - ти не си виновен - ген е това, както казваш, не е шега, а карма. :cheers: Там шега няма...

Айде сега, забрави за малко гена и кармата си и го дай по-весело, че и кучките ще се разбягат от теб, като те видят такъв начумерен... ;)

cool.gif Само един въпрос... това женската злоба кога ще я преодолееш.... не че ме интересува, но понякога е признак за фригидност.. нали знаеш... да не говоря за другите симптоми.. като говоренето за ерзаци..и правнето на връзка м/у неща които нямат такава :beer:

За съжаление не съм специалист, но съм попрочел нещичко.. може би трябва да питам доктора по специално

А моята черна кама, пелерина и шапка.. познай за какво са...... :ph34r: .. не плашат никой който не трябва да се плаши.. явно тебе те плашат хахахахах

П.С И извинявай лелче Луцке, но ставаш смешна все повече и повече...и знаеш ли, на жените по им личи ... кога са изпаднали в безтегловност .. все завъртат нещата нанякъде другаде, когато нямат доводи.. и не знаят кога да млъкнат .....:yanim:

cool.gif Само един въпрос... това женската злоба кога ще я преодолееш.... не че ме интересува, но понякога е признак за фригидност.. нали знаеш... да не говоря за другите симптоми.. като говоренето за ерзаци..и правнето на връзка м/у неща които нямат такава :yanim:

За съжаление не съм специалист, но съм попрочел нещичко.. може би трябва да питам доктора по специално

А моята черна кама, пелерина и шапка.. познай за какво са...... :ph34r: .. не плашат никой който не трябва да се плаши.. явно тебе те плашат хахахахах

П.С И извинявай лелче Луцке, но ставаш смешна все повече и повече...и знаеш ли, на жените по им личи ... кога са изпаднали в безтегловност .. все завъртат нещата нанякъде другаде, когато нямат доводи.. и не знаят кога да млъкнат .....:cheers:

Ехехехе, ето - виждаш ли, значи можеш де, успя да ме разсмееш още повече. Ахаха, плашела ме твоята чернилка, мен от черноти не ме е страх, детенце с пистолетченце, забавен си ми как се впрягаш самооо.

Верно, че съм в безтеглевност, ма то е щото точно сега съм на шардоне с леден тоник. Айде, наздраве и на теб, к`во да те правя като си ми симпатичен и подобряваш настроението ми още повече. Абе, чакай да те питам - на вас ислямабат разрешава ли ви да пиете поне хубаво винце, а?. ;)

...Абе, чакай да те питам - на вас ислямабат разрешава ли ви да пиете поне хубаво винце, а?. :ph34r:

* * *

Виното е приказно, когато пее пролетта,

Когато хурията с нежност се вие в страстта.

В тоз свят призрачен, на разруха и смърт,

Като забрава спасителна дарена ни е чашата.

* * *

От смъртта все едно аз не чакам пощада,

Налей виночерпецо, подай ми чаша наслада!

За краткия път в този призрачен свят,

Скръбта за сърцето ни смъртно не е награда.

* * *

И казват: "Ще има хурии и мед и вино -

Да вкусим насладите райски ни е съдено".

За туй не деля се от жена и бокал -

Защото на края това ще ни чака - все едно.

Образци от персийска поезия XI - XII век н.е., приписвани на Омар Хаям

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.