Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ислям (за любопитни)

Featured Replies

Прадедите ми не са подрънквали оръжие, само че, драги, историята си зная много по-добре от теб, който вярваш на скалъпената ни "история", българите са съществували тук, по тези земи от дълбока древност, ако това да не е удобно за някои

а ти не ми казвай какво да чета аз и какво не, още не се е родил оня, който да ми казва какво да правя

ти по-добре си гледай исляма и кървищата, които се леят под неговото "миролюбиво" знаме с лицемерните си оправдания пред собствената си съвест, че било за защита

Който сее ветрове... жъне бури - това не съм го казала аз.

:nono: Значи са от прапрапрапрапра ....маймуни по тия земи твоите прадеди.. biggrin.gif

Сега разбирам защо си такава :P

П.С А предвид цитата ми по-горе, и маймуните ги е създал Аллах....

Нищо че не са дарени с разум като синовете на Адам.... Жътвата касае само хората Луцке.. не виждам ти де се буташ в тоя случай...

П.П.С Луцкe.. покрай теб почвам да заприличвам на хилещ се макак.... пощади ме, заболя ме корема biggrin.gif

Спирам .....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 260,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нека напиша нещо в твой стил: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ВАДИШ СЛУЧКИ ОТ КОНТЕКСТА, ЗА ДА СИПЕШ ОМРАЗА!

• Това е част от религията Ислям и съм показал къде точно е описано убийството с камъни в Свещенните за исляма книги! Ако на теб не ти харесва, то аз не съм виновен! Увийството с камъни се проповядва

• Чесно ви казвам ЗАБОЛЯ МЕ ГЛАВАТА от всевъзможни интерпретации на тема религия. Нима е нужно на човек да вярва сляпо в някакви писаници измислени от друг човек. Айде нема нужда- предпочитам да се упов

Публикувани изображения

:nono: Значи са от прапрапрапрапра ....маймуни по тия земи твоите прадеди.. biggrin.gif

Сега разбирам защо си такава :P

П.С А предвид цитата ми по-горе, и маймуните ги е създал Аллах....

Нищо че не са дарени с разум като синовете на Адам.... Жътвата касае само хората Луцке.. не виждам ти де се буташ в тоя случай...

Виж сега, богът, в който вярвам, не е Аллах. Твоят е. И е създал хората свободни, според теб, със свободен разум, да се развиват.

Тогава, защо религията ви се нарича ПОДЧИНЕНИЕ????

ИСЛЯМ в буквален превод означава ПОДЧИНЕНИЕ, щото...

а обидите ти не ме касаят, те сочат с пръст онли ю

и едно съветче - не се напъвай, моля, да ме разбираш, точно за теб това ще се яви едно наудачно занимание...

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

..................

Тогава, защо религията ви се нарича ПОДЧИНЕНИЕ????

ИСЛЯМ в буквален превод означава ПОДЧИНЕНИЕ, щото...

................

Първа грешка.. превода буквално от арабски е ----> "Ислям" на арабски език означава покорност, смирение, покой. Думата "ислам" произлиза от арабския корен "слм". От този корен произлизат и думите: мир, спокойствие, сигурност, чистота, здраве, поздрав, смирение, снизхождение, благополучие.

ПОКОРНОСТ и ПОДЧИНЕНИЕ Луцке, са съвсем различни неща.. .. да не говоря за другите значения, те пък са на балкан разлика....

Явно продължаваш с лъжите и неграмотността си....

Айде пак щуротии...

Изобщо не знаеш колко си сляп по въпроса .

Признание на католическата църква - в момента броя на мюсюлманите е повече от броя на католиците. След 7 години (а ти ще си жив тогава) мюсюлманите ще са повече от всички взето заедно християни. В момента християнския свят е 2.2 млрд жители, докато мюсюлманите задминаха 1.6 млрд.

Европейския съюз ще се превърне в халифат в следващите 50 години. Това означава, че Европа има време едно поколение и после ще стане мюсюлманска. В Франция раждаемостта е 1.8, докато мюсюлманската утроба ражда там 8.1. В Германия положението е още по-зле и в близките 25 години Германия ще се превърне в турска република или каквото там се превърне. Факт, признат от немското правителство. За да се запази една нация трябва да се поддържа раждаемост 2.1 деца на родители. Такава в Германия няма и за да се възстанови ще й трябват 80-100 години, което на практика е утопия. Най-зле е раждаемостта в Испания - 1.3 деца на родители и Испания ще стане мароканска джамахирия, Франция - алжирска такава, а Англия, ако не се отцепи от Великобритания ще бъде пакистанска мюсюслманска република. Най-зле е в Холандия и Белгия.

България също не цъфти. С отрицателен приръст сред българите и 17% мюсюлманско население е обречена на заличаване на българщината. В следващите 25г всеки четвърти в руската армия ще е мюсюлманин. Положението в Канада и САЩ също екскалира. 1970г в САЩ е имало 100 000 мюсюлмани, днес те са 30млн, почти 10%. Проблем има и Ватикана. Много кардинали се продават на шейховете заради пари. В градове като Ница, Париж, Марсилия броя на джамиите днес е повече от броя на църквите. По мюсюлмански патент тези джамии се строят върху църкви за по-бързо заличаване на християнството.

Пророчеството на баба Ванга ще се сбъдне. Муамар Кадафи каза, че днес изобщо не са нужни камикадзета и шахиди, защото Европа трайно се превзема от новородените там мюсюлмани.

Oт вчера хамас въведе задължителната ислямска паранджа в Газа. Това са черни дрехи, закриващи жената изцяло, включително мрежа на очите. За съблюдение на заповедта се въвежда нравствена полиция, която задължава жените да се къпят в морето с същата паранджа. Нещо повече, изришно се упоменава, че в името на аллаха се забраняват всякакви интимни прически, епилации под мишниците и на краката. Браво, назад към природата, назад към XIII век.

Това чака Европа и като цяло апетитите им към света с столица Рим.

Mюсюлманството означава едно консолидирано общество, водено от духовен жрец. Тези хора мислят еднородно и предсказуемо, и как иначе би могло да бъде. Защо след като избиха наскоро 10 000 хиляди мюсюлмански китайци - уйгурци, никой не обяви свещен джихад на Китай? Иран не се изтъпани да клейми и заличава Китай от картата на света, Суадитска Арабия не си направи труда даже да зададе въпроси на китайския посланик там? Ясно, великия аллах и неговата воля. Никой от чалмосаните не потърси сметка на Китай за затворената джамия и затрит мерак на уйгурци, да си измайсторят един шериат. Никой, пълна тишина и неадекватност. Иначе споменете си какъв вой беше по повод намерението на Саркози, да забрани джихаб или пък другия случай, дал повод на мюсюлманския свят, да нарече Германия нациска, защото руски десен екстремист закла в Дрезден бременна египтянка.

И обратно на въпроса за Китай драги ми Уотсън. Бездействието на мюслманския мир по повод смазаното от китайските комунисти - безбожници бунт на уйгурите е ярко доказателство как управляващите ходжи и духовенство използват религията изключително за свои политически цели и само в тези случай, когато им е изгодна на тях, върхушката. Дей го аллаха - питам в този случай?!

9446372891599057681248890400LFNcngm197Z3aTMO7uTa.JPG

За спомен на внуци от дядо и баби

При 40'С на сянка и 60-90% влажност в момента, неносенето на подобна паранджа рискува 40 удара с камшик на голо заради поругаване на нравствеността.

1375630330546826061248890435aZmKtv72CQqtoCh52BDO.JPG

Признание на католическата църква - в момента броя на мюсюлманите е повече от броя на католиците. След 7 години (а ти ще си жив тогава) мюсюлманите ще са повече от всички взето заедно християни. В момента християнския свят е 2.2 млрд жители, докато мюсюлманите задминаха 1.6 млрд.

Европейския съюз ще се превърне в халифат в следващите 50 години. Това означава, че Европа има време едно поколение и после ще стане мюсюлманска. В Франция раждаемостта е 1.8, докато мюсюлманската утроба ражда там 8.1. В Германия положението е още по-зле и в близките 25 години Германия ще се превърне в турска република или каквото там се превърне. Факт, признат от немското правителство. За да се запази една нация трябва да се поддържа раждаемост 2.1 деца на родители. Такава в Германия няма и за да се възстанови ще й трябват 80-100 години, което на практика е утопия. Най-зле е раждаемостта в Испания - 1.3 деца на родители и Испания ще стане мароканска джамахирия, Франция - алжирска такава, а Англия, ако не се отцепи от Великобритания ще бъде пакистанска мюсюслманска република. Най-зле е в Холандия и Белгия.

България също не цъфти. С отрицателен приръст сред българите и 17% мюсюлманско население е обречена на заличаване на българщината. В следващите 25г всеки четвърти в руската армия ще е мюсюлманин. Положението в Канада и САЩ също екскалира. 1970г в САЩ е имало 100 000 мюсюлмани, днес те са 30млн, почти 10%. Проблем има и Ватикана. Много кардинали се продават на шейховете заради пари. В градове като Ница, Париж, Марсилия броя на джамиите днес е повече от броя на църквите. По мюсюлмански патент тези джамии се строят върху църкви за по-бързо заличаване на християнството.

Пророчеството на баба Ванга ще се сбъдне. Муамар Кадафи каза, че днес изобщо не са нужни камикадзета и шахиди, защото Европа трайно се превзема от новородените там мюсюлмани.

Oт вчера хамас въведе задължителната ислямска паранджа в Газа. Това са черни дрехи, закриващи жената изцяло, включително мрежа на очите. За съблюдение на заповедта се въвежда нравствена полиция, която задължава жените да се къпят в морето с същата паранджа. Нещо повече, изришно се упоменава, че в името на аллаха се забраняват всякакви интимни прически, епилации под мишниците и на краката. Браво, назад към природата, назад към XIII век.

Mюсюлманството означава едно консолидирано общество, водено от духовен жрец. Тези хора мислят еднородно и предсказуемо, и как иначе би могло да бъде. Защо след като избиха наскоро 10 000 хиляди мюсюлмански китайци - уйгурци, никой не обяви свещен джихад на Китай? Иран не се изтъпани да клейми и заличава Китай от картата на света, Суадитска Арабия не си направи труда даже да зададе въпроси на китайския посланик там? Ясно, великия аллах и неговата воля. Никой от чалмосаните не потърси сметка на Китай за затворената джамия и затрит мерак на уйгурци, да си измайсторят един шериат. Никой, пълна тишина и неадекватност. Иначе споменете си какъв вой беше по повод намерението на Саркози, да забрани джихаб или пък другия случай, дал повод на мюсюлманския свят, да нарече Германия нациска, защото руски десен екстремист закла в Дрезден бременна египтянка.

И обратно на въпроса за Китай драги ми Уотсън. Бездействието на мюслманския мир по повод смазаното от китайските комунисти - безбожници бунт на уйгурите е ярко доказателство как управляващите ходжи и духовенство използват религията изключително за свои политически цели и само в тези случай, когато им е изгодна на тях, върхушката. Дей го аллаха - питам в този случай?!

При 40'С на сянка и 60-90% влажност в момента, неносенето на подобна паранджа рискува 40 удара с камшик на голо заради поругаване на нравствеността.

Профруит.. само малко корекции да внеса в иначе така добре подреденото и като необорими факти представено изложение...

Първо.. повзоли ми да не се съглася с представените проценти за разждаемост... извинявай, но 8.1 за Франция ,това дори за мен смешно и недостоверно ...

Възможно е след доста ( много над 50 във всеки случай ) години, мюсюлманите да станат мнозинство в Европа.... но тогава няма да смее вече живи със сигурност...И това няма да доведе до такива "апокалиптични" описания на живота както го представяш.. нито ще е завръщане към 13 век.... Защо.. всеки разумен човек ще си отговори сам... всеки познаващ и видял мюсюлманите в Европа....

Второ.... Исляма не означава един духовник задължително, по чиято свирка играят всички.. дори е изключено.. защо.. това пак е доста широка тема по която всеки желаещ да опознае развитието и епохите през които е минал исляма от Мухаммад ( мир на праха му ) до сега, ще види.. това визира както политическото и световно развитие на исляма, така и развитие на ислямското мислене, общество, идеи за общество и идеи за управление....

Трето... относно уйгурите и Китай.. пак не си прав... или нарочно лъжеш или просто ти самия не си запознат...

Доста страни протестираха срещу ексцесите в уйгурския автономен район.. които реално засегнаха град Урумчи главно.... Данните ти за загинали над 10 000 са пак пресилени.... по данни на самите уйгури от този град и район, са около ... 200 само ...

Реакцията на ислямския свят бе достаъчно остра.. друг е въпроса че в България медиите изобщо не отразиха нито самия конфликт достойно, нито световната реакция по този въпрос... а той не бе малък....

малко линкове за инфо...

http://news.ibox.bg/news/id_1945839148

http://www.novinar.net/?act=news&act1=...ql=Mjk5ODszOQ==

http://www.segabg.com/online/new/articlene...&id=0000704

А относно самия конфликт, оповода за това не бяха претенции за шериат както ти безочливо лъжеш драги ми Фрутчо.. а съвсем съвсем други ... информация пак може сами да си намерите ... нета е голям,и не всичко се контролира от САЩ и Израел :rolleyes:

Не се случва беда преди да сме я породили, нито на земята, нито с вас самите без да е [записана] в Книга. За Аллах това е лесно. За да не страдате за онова, което ви се е изплъзнало, и да не ликувате за онова, което ви е дошло. Аллах не обича горделивите, самохвалците...

[57:22-23]

Поздрави на слепците от Израел cool.gif

Създал го е както е искал..и е дал свободен разум на хората.. да се развиват....

Това разбрал ли си го .....

Естествено че не, иначе нямаше да си това, което си сега........

Придържай се към фактите.Лирическите ти отклонения са ми ненужни и неинтересни.

Бог е всемогъщ и всезнаещ,той е създал вселената и всички хора.Създал ги е точно така както е поискал и им е дал свободен разум и свободна воля.

Така.Съгласен си с това определение напълно ,нали?Много държа да няма неточности,така че ако виждаш нещо което може да не е така ,кажи сега.Ако всичко е така както и ти смяташ,го повърди недвусмислено. cool.gif

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Бог е всемогъщ и всезнаещ,той е създал вселената и всички хора.Създал ги е точно така както е поискал и им е дал свободен разум и свободна воля.

Така.Съгласен си с това определение напълно ,нали?Много държа да няма неточности,така че ако виждаш нещо което може да не е така ,кажи сега.Ако всичко е така както и ти смяташ,го повърди недвусмислено. cool.gif

Ок, ще поиграем тогава Нейчо cool.gif

Съгласен съм че Той е създал всичко, така както е поискал и решил....

Ок, ще поиграем тогава Нейчо cool.gif

Съгласен съм че Той е създал всичко, така както е поискал и решил....

Това не е недвусмислено потвърждение.Копирай ми поста и кажи ,че всичко което съм написал е сто процентова истина.Няма да боли ако го направиш,нали? cool.gif

Това не е недвусмислено потвърждение.Копирай ми поста и кажи ,че всичко което съм написал е сто процентова истина.Няма да боли ако го направиш,нали? cool.gif

Двусмислено е твоето предложение да копирам поста ти.. ако ти не си съгласен с това което потвърждавам , значи проблема е в теб... :P

Аз не виждам разлика в казаното, освен ако ти не я виждаш .... копирането е за папагали които не мислят....

Посочи ясна и изчерпателна дефиниция за свободна воля и свободен разум.При това дефиниция, необговаряща никакви изключения.

Посочи ясна и изчерпателна дефиниция за свободна воля и свободен разум.При това дефиниция, необговаряща никакви изключения.

Посочи я ти както я разбираш.Ако съвпада с общоприетите понятия ,ще я включим в текста.Ама аз си мислех че си приказваме с Дийн,ти да не би да се съмняваш в способностите му,че идваш на помощ?

Извинявай Бадр.. мислех че е Нейчо :P

Явно иска да си играе на философо-логическа котка и мишка.. с надеждата той да е котката.... :)

Посочи я ти както я разбираш.Ако съвпада с общоприетите понятия ,ще я включим в текста.Ама аз си мислех че си приказваме с Дийн,ти да не би да се съмняваш в способностите му,че идваш на помощ?

Както казах първо на Бадр, и го изтрих , мислейки че си ти, аз не познавам такава философска дефиниция.. може би ти умнострейши ще ни осветлиш ......

Профруит,тя паранджата е животоспасяваща според видния физик и наш съфорумец бай Бадр.С черната паранджа мюсулманките са перфектно защитени от слънцето и им е комфортно и прохладно!Ислямската физика е най добрата и прогресивна в вселената,кво знайш ти? cool.gif

Профруит,тя паранджата е животоспасяваща според видния физик и наш съфорумец бай Бадр.С черната паранджа мюсулманките са перфектно защитени от слънцето и им е комфортно и прохладно!Ислямската физика е най добрата и прогресивна в вселената,кво знайш ти? cool.gif

За разлика от голословието на християнските "умове" .. и еврейските хитри извъртени лъжи, маскирани като доказани и неподлежащи на оспорване факти.....

Извинявай Бадр.. мислех че е Нейчо :rolleyes:

Явно иска да си играе на философо-логическа котка и мишка.. с надеждата той да е котката.... :ph34r:

Както казах първо на Бадр, и го изтрих , мислейки че си ти, аз не познавам такава философска дефиниция.. може би ти умнострейши ще ни осветлиш ......

Пропуснал съм шоуто докато отговарях на Профруит!

За разлика от голословието на християнските "умове" .. и еврейските хитри извъртени лъжи, маскирани като доказани и неподлежащи на оспорване факти.....

Според мен ,Бадр се намеси не където трябва и нещо виждам те разсея.Ти нали се съгласи на предишната дефиниция за всемогъществото и всезнанието на бога и че той е твореца на вселената и на човека и го е надарил с свободна воля и свободен разум? cool.gif Или греша?

Пропуснал съм шоуто докато отговарях на Профруит!

Според мен ,Бадр се намеси не където трябва и нещо виждам те разсея.Ти нали се съгласи на предишната дефиниция за всемогъществото и всезнанието на бога и че той е твореца на вселената и на човека и го е надарил с свободна воля и свободен разум? cool.gif Или греша?

Не, не грешиш....по същество не грешиш... освен ако няма семантична разлика в разбирането на понятията естествено cool.gif

П.С Като тези м/у нашата многоуважаема докторка от Варна - Луцка и арабските преводачи за значението и смисъла на думата ИСЛЯМ ....

Посочил си термин в свой пост и искаш съгласие.Редно е да дадеш исканата от теб информация.Иначе какво съгласие търсиш?

Типично в твой стил. Макар и да не съм говорил за никъде за паранджа, ти пак се изказваш от мое име.
Посочил си термин в свой пост и искаш съгласие.Редно е да дадеш исканата от теб информация.Иначе какво съгласие търсиш?

Типично в твой стил. Макар и да не съм говорил за никъде за паранджа, ти пак се изказваш от мое име.

Ами просто се съгласяваш с текста,ако смяташ че е верен.Ти почваш пак да си фантазирташ нещо и се намесваш в чужд разговор.

Сигурен ли си че не си говорил и за паранджа?Нали е черна дреха покриваща те от всякъде?Няма ли да те защити най добре от жегата в пустинята?

Все пак кажи кой термин те притеснява,аз си мисля ,че всичко е пределно ясно и точно.

Ами просто се съгласяваш с текста,ако смяташ че е верен.Ти почваш пак да си фантазирташ нещо и се намесваш в чужд разговор.

Сигурен ли си че не си говорил и за паранджа?Нали е черна дреха покриваща те от всякъде?Няма ли да те защити най добре от жегата в пустинята?

Нейчо, за да си спестим многото писане за да изкажеш накрая някакви свои поредни напъни за мисловни умотворения, които ще са поне според мен поредните ти глупости в тая тема, най добре вземи ги кажи направо....

Това което се опитваш да постигнеш, да ти кажа , няма да успееш....

Карай директно ... алабализмите ги запази за пред който ще минат....

Нейчо, за да си спестим многото писане за да изкажеш накрая някакви свои поредни напъни за мисловни умотворения, които ще са поне според мен поредните ти глупости в тая тема, най добре вземи ги кажи направо....

Това което се опитваш да постигнеш, да ти кажа , няма да успееш....

Карай директно ... алабализмите ги запази за пред който ще минат....

Виж сега,Бадр се намеси и то абсолютно не на място според мен.Имай търпение,няма алабализми .Търся допирните точки с които сме безспорно съгласни всички.Без някакви задни мисли.Просто мисля че ако успокоиш топката и спреш да търсиш конфронтация,може да открием нещо интересно.Преоткрием всъщност е по точната дума.

Все пак кажи кой термин те притеснява,аз си мисля ,че всичко е пределно ясно и точно.

Това е открит форум и отговарям на твой пост.Сигурен съм че не съм говорил за паранджа, а към информация като тази винаги се подхожда резервирано.

Текста ти съдържа неясни формулировки.Доуточни какво да се разбира под свободна воля и свободен разум.Дай ясно и детайлно определение включващо всички характеристики.

исляма е най-бързо разрастващата се религия в света за момента .. жалко,че ако продължи така след години исляма ще е единствената религия ..

Най-бързото развитие("progress")в света на органичната материята се нарича ГНИЕНЕ, а в света на физиката се нарича ЕНТРОПИЯ.

Ислямът напълно съответсва на господстващата религия в КАЛИ-юга(века на упадъчното съзнание, където управляват извънкастовите над остатъците от класи0 като целта демонът влиза в най-чистото място, което последно се замъсрява- религията. :hush:

Лично мое мнение е, че юдеите размножават умишлено ислямът, който "естествено" засенчава християнството и хиндуизмът(макар и доста дефомирани), които не се съпротивляват на агресията, както плевел елимнира посев, а на края на кали-юга ислямът ще бъде унищожен от юдаизма, така както е предречено в Апокалипсиса. :speak: , тъй като юдеите се нуждаят от огромни унищожения, тъй като така им е мисията. И виждат в лицето на ислямът невеж партньор за играта им.

Както казах- ислямът е невежество, умишлено създадено за изпълнение на черните пророчества на разрушителната част от Троицата. ;)

Ислямът е продължение на Юдаизмът с кармичния закон- "Зъб за зъб, око за око", cool.gif

Ислямът продължва "Световната революция", започнала с религиите на абрахамците-извънкастовите. Затова социализмът им "ходи", като на свинче-звънче. cool.gif

Лично мое мнение е, че юдеите размножават умишлено ислямът, който "естествено" засенчава християнството и хиндуизмът(макар и доста дефомирани), които не се съпротивляват на агресията, както плевел елимнира посев, а на края на кали-юга ислямът ще бъде унищожен от юдаизма, така както е предречено в Апокалипсиса. :huh: , тъй като юдеите се нуждаят от огромни унищожения, тъй като така им е мисията.

Не знам дали се разпространяват умишлено, но и аз мисля, че накрая ислямът ще бъде премахнат, защото нали уж Третата световна война щяла да го премахне и накрая ще остане само една религия. Но и това не е сигурно. ;)

Ислямът е продължение на Юдаизмът с кармичния закон- "Зъб за зъб, око за око", cool.gif

Ислямът продължва "Световната революция", започнала с религиите на абрахамците-извънкастовите. Затова социализмът им "ходи", като на свинче-звънче. cool.gif

Но и култовете преди религиите също не са цвете, защото често са били свързани с жертвоприношения и дивашко поведение. И това е било почти еднакво по целия свят.

Редактирано от Pulno_Kuku (преглед на промените)

Лично мое мнение е, че юдеите размножават умишлено ислямът, който "естествено" засенчава християнството и хиндуизмът(макар и доста дефомирани), които не се съпротивляват на агресията,

То верно, че колкото повече заслепени фанатици има, толкова по-лесно се управляват масите. Но това го има и в твоята секта.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.