Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

• Автор

Момичета, привет от Семково, да не повярва човек че докопах нет по тез чукари! Първо да си кажа, разбихте ме с лошата новина за Тор и Уелси, но да си призная очаквах го още докато четях първата книга, аз имам две предположения - 1)Тор ще намери нова още по-голяма любов, в този случай жалко за Уелси и 2)ще се съберат отново в някоя следваща книга... Гледам нещо много сте хвалили Джеймс, нищоооооооооо не разбирате от мъже - Антъни е номер едно... :) По темата, от много работа не ми остава кой знае колко време за четене, въпреки че дойдох с куфар наполовина пълен с книги, но в момента чета "Кръвни братя" на Норчето и няма да повярвате - намерих сродна душа в лицето на една от колежките ми, ама тя пък по-зарибена по съвременните романи и й дадох да чете "Захарче" на Клейпас...За "Кръвни братя" - много интересна, пак с адски готини герои, нямам търпение да навляза по-навътре в трилогията, все още съм едва на средата на първата книга. Любимец ми е Гейдж!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Подхванах и поредицата на Катрин Каултър Невестата от Шербрук, Непознатата от Ямайка и Съдби в окови. Като вече съм прочела първите две и съм преполовила третата. Много са хубави книжките, особено много ми харесва книжката за Райдър, но така като гледам май Синджън ще го измести от челното място...При Невестата ми стана гадно, че тя загуби бебето и почти никой не се впечатли особено много от тоя факт "били се случвали такива неща", а самата Александра се интересуваше, че е загубила така желания наследник, а не собственото си бебче... но в следващите книжки мнението ми за Александра и Дъглас доста се подобри. Единствените неща, които не харесвам и то особено в Непознатата от Ямайка са, че на места има прекомерно насилие, ужасни обиди и грозни сцени, но на фона на целия сюжет и развитието на действието се преживяват. Превода обаче е под всякаква критика, на места чак ми се доплака колко неграмотен може да бъде един "преводач" и "редактор"... особено в Невестата..

Иначе книжките са много забавни и трогателни, Райдър и Синджън (те са брат и сестра) са ми любимите образи, той е толкова нежен, мил и внимателен, а тя малка дива фурия с голямо сърце, но ще видим какво ще стане и с нея в дивата Шотландия. Невероятни истории и Катрин Каултър определено ме спечели в редиците на почитателите си, а домашното им привидение и "милата майчица" са образи, които страшно много ме радват...

Чета на Нора Робъртс "Прослава в смъртта". Леле, страхотна книга! Има страшна завръзка, случаят е страшно оплетен, а Ив и Рурк са супер сладки. :ph34r:

цялата поредица е страхотна... нямам търпение да издадат нова, даже писах на Хермес да ги подпитам дали да не очакваме нещо скоро, но нямам никакъв отговор http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз днес се сдобих с онази нощ на Линда Хауърд и я започвам,като се замисля колко пари отиват за книги и сърцето започва да ме боли :rolleyes:

Аз днес се сдобих с онази нощ на Линда Хауърд и я започвам,като се замисля колко пари отиват за книги и сърцето започва да ме боли :rolleyes:

Няма да останеш разочарована от съдържанието, но не мога да гарантирам за книгата. Моята се разпадна в ръцете ми още първия път, когато я четох. Много ме е яд - толкова пари дадох, а след 2-3 прочитания книгата прилича на парцал! Половината страници ми се отлепиха!

Няма да останеш разочарована от съдържанието, но не мога да гарантирам за книгата. Моята се разпадна в ръцете ми още първия път, когато я четох. Много ме е яд - толкова пари дадох, а след 2-3 прочитания книгата прилича на парцал! Половината страници ми се отлепиха!

Абсолюютно вярно!!!

Аз сега я чета и съм си очарована/то от Лиднда друго не очаквам/,

но самата книга се разпада със всяко отваряне :rolleyes:

Аз не си я купих ,от библиотеката е,но пак умирам от яд.

Сега като я върна момичетата ще трябва да я дават на преподвързване.

А книгата са я чели само още 1-2 човека.

Направо е грехота,все па струва 14лв.

Допрочетох си Съдби в окови и както си и мислех Синджан оправда очакванията ми :) Цялата поредица е страхотна, когато човек успее да се абстрахира от ужасния превод. До последно Райдър и Синджан ми останаха любимите образи. Следобед започнах Прелъстяване на Аманда Куик и вече съм я преполовила, толкова завладяващ роман, Софи е толкова невероятно изобретателна и миличка, а както изглежда Джулиан е много наранен "дявол"... Много ми харесва за сега, а като го допрочета ще прасна подробен коментар :(

Следобед започнах Прелъстяване на Аманда Куик и вече съм я преполовила, толкова завладяващ роман, Софи е толкова невероятно изобретателна и миличка, а както изглежда Джулиан е много наранен "дявол"... Много ми харесва за сега, а като го допрочета ще прасна подробен коментар :)

Божееее,как ми капе мед на сърцето.Напоследък толкоз хора се кефят на туй книжле,а то ми е много любимо и все ви мрънках....

Божееее,как ми капе мед на сърцето.Напоследък толкоз хора се кефят на туй книжле,а то ми е много любимо и все ви мрънках....

Еее, Гале, препоръчването на един толкова хубав роман изобщо не може да се нарече мрънкане :( И наистина благодарение на хубавите ви коментари за него и особено топ 10, където все е в началните позиции ме накараха да го грабна и да не пускам, докато не го прочета от кора до кора :)

П.С Например аз много "мрънкам", че чак съм досадна с Проклетникът... Всяка хубава книга си заслужава да бъде прочетена от възможно най-много хора

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

ами не ми се разпадна само бяха разместени някой страници и докато ги намеря бая се притесних :)

ами не ми се разпадна само бяха разместени някой страници и докато ги намеря бая се притесних :)

и на моята страниците са объркани, но по- добре така отколкото да липсват... :(

и на моята страниците са объркани, но по- добре така отколкото да липсват... :wors:

На мен въобще не ми се вижда по-добре. Когато си плащам, очаквам поне минимално качество. То не стига, че цялата книга е някакви хвърчащи листи, а и да трябва да се чудиш коя страница след коя е! Бива ли такова нещо?

Момичета, привет от Семково, да не повярва човек че докопах нет по тез чукари!

Първо да си кажа, разбихте ме с лошата новина за Тор и Уелси, но да си призная очаквах го още докато четях първата книга, аз имам две предположения - 1)Тор ще намери нова още по-голяма любов, в този случай жалко за Уелси и 2)ще се съберат отново в някоя следваща книга...

Гледам нещо много сте хвалили Джеймс, нищоооооооооо не разбирате от мъже - Антъни е номер едно... :)

По темата, от много работа не ми остава кой знае колко време за четене, въпреки че дойдох с куфар наполовина пълен с книги, но в момента чета "Кръвни братя" на Норчето и няма да повярвате - намерих сродна душа в лицето на една от колежките ми, ама тя пък по-зарибена по съвременните романи и й дадох да чете "Захарче" на Клейпас...За "Кръвни братя" - много интересна, пак с адски готини герои, нямам търпение да навляза по-навътре в трилогията, все още съм едва на средата на първата книга. Любимец ми е Гейдж!

И на мен тази трилогия ми е любима.Наскоро я прочетох и останах възхитена от нея.На мен също ми е любимец Гейдж,както и неговата любима Сибил.Никой не пада по долу от другия и не се дадоха лесно.Двамата са страхотна двойка :biggrin:

Прочетох "Легло от рози " ами невероятна книжка . Много романтика , драматизъм . В тази книж- ка се появи и главният от следващата книжка , ама и той голям пич. Вече нямам търпение за оста- налите две книжка от поредицата. Та сега съм в чуденка какво да подхващам :cool:

Здравейте! Като стана дума за Нора Робъртс, нека и аз да споделя мнението си. Тази писателка е една от любимите ми. Сега съм подхванала поредиците й, като имам намерение да прочета всичко що е нейно. Ама като гледам доста време ще ми отнеме. Вече свърших поредицата за готвачите, а сега съм на тази за братята Макейд и умирам от удоволствие, докато ги чета. Чао!

Аз нали уча...но си почивам малко и си избистрям мозъка чат пат със серийката за Малори.Не,че ги чета много де-както майка ми казва "чета ги на диагонал"...само пряката реч.Много добре ми действат като ми зипуши мозъка,а и ги бях позабравила.Минах така смао пряката реч Нежен бунт,Покорителят,Твоята магия... Книжката за Антъни я бях чела мноооогооо отдавна и мис е стори някак...по-кратичка и по-постна от преди.Той ми е любимец и просто...искам такъв мъж,но преди явно книгата повече ме е впечатлила.Беше ужасно кратка и някак много бързо я довърши накрая авторката.Чак и аз не знам защо я усетих така сега.

Аз нали уча...но си почивам малко и си избистрям мозъка чат пат със серийката за Малори.Не,че ги чета много де-както майка ми казва "чета ги на диагонал"...само пряката реч.Много добре ми действат като ми зипуши мозъка,а и ги бях позабравила.Минах така смао пряката реч Нежен бунт,Покорителят,Твоята магия...

Книжката за Антъни я бях чела мноооогооо отдавна и мис е стори някак...по-кратичка и по-постна от преди.Той ми е любимец и просто...искам такъв мъж,но преди явно книгата повече ме е впечатлила.Беше ужасно кратка и някак много бързо я довърши накрая авторката.Чак и аз не знам защо я усетих така сега.

Джили ся ша шокирам всички ама малъри може и да четеш на вереф, въпреки че язе го не мога, но моля те не го прави с батко лей. той чиляка писъл и мислил. И въобще ще ми кажеш ли как се чете на диагонал щото явно това съм го стървала и ям буквите във всяко четиво, което ме предизвика.

Ми погледът прескача по страницит еи много не се задълбочаваш по описанията... :P Четеш там какво си казват колкото да схванеш идеята.Така и така съм ги чела и знам за какво става въпрос,просто реших,че ми трябва нещо да избистрям на равни интервали мозъка от История на българското образование,Педагогическа психология,Дидактика и Теория на възпитанието... :rolleyes: Мозъкът ми е пълен с глупости и пряката реч от Малори серията ме успокоява :)

След като се насладих на Прелъстяване, пак ще скоча в дълбокото и може би в тайните на прелъстяването, а именно...в светът на Женкарите на Кони Мейсън. Подхващам Женкарят и разбойничката :cool:

След като се насладих на Прелъстяване, пак ще скоча в дълбокото и може би в тайните на прелъстяването, а именно...в светът на Женкарите на Кони Мейсън. Подхващам Женкарят и разбойничката :cool:

Аууууу, Мимче, здраво подскачкаш от един на друг кой от кой по-умопомрачително разкошни романи Публикувано изображение

Току-що смлях от раз "Идеалната годеница" на Джейн Фийдър. Както всеки роман на авторката и този започнах изключително предубедено и с настройката, че едва ли ще го издържа докрая. Ноооооо.... още след 15-тата страница залепнах за книгата кат муха на мед - нищо не беше в състояние да ме отлепи от нея дори и в ранни зори Публикувано изображение Страхотно увлекателен, интригуващ и завладяващ роман. Да се не надява човек на тази Фийдър, че могла да сътворява и нещо наистина затрогващо Публикувано изображение Страшни главни: той - арогантен, властолюбив преуспяващ адвокат на короната, а тя - млада дама проклетия до шия, създадена май с единствената цел да подлудява главния и да превърне живота му в ад (или по-скоро в шеметен вихър от силни и нежни чувства http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif). След този роман, Джейн Фийдър определено започна да си пробива път към сърцето ми и към категорията на авторките, чиито романи трябва да се изживеят Публикувано изображение

Романът е втори от трилогията за сестрите Дънкан и аз ги чета в последователността, в която ги издават Ирис,а именно: започнах с третата книга от поредицата "Брачни игри"-за най-малката от сестрите и искренното ми мнение, че романа може да се прочете, но може и да се пропусне без колебание спокойно и безотговорно. Но след вдъхновяващия втори роман (Идеалната годеница)от поредицата, сега чакам с огроооомно нетърпение първия - за най-голямата от сестрите. Той сигурно ще е нещо неповторимо, превземащ устремно и сърце и душа. Публикувано изображение

Току-що смлях от раз "Идеалната годеница" на Джейн Фийдър. Както всеки роман на авторката и този започнах изключително предубедено и с настройката, че едва ли ще го издържа докрая. Ноооооо.... още след 15-тата страница залепнах за книгата кат муха на мед - нищо не беше в състояние да ме отлепи от нея дори и в ранни зори. Страхотно увлекателен, интригуващ и завладяващ роман. Да се не надява човек на тази Фийдър, че могла да сътворява и нещо наистина затрогващо. Страшни главни: той - арогантен, властолюбив преуспяващ адвокат на короната, а тя - млада дама проклетия до шия, създадена май с единствената цел да подлудява главния и да превърне живота му в ад (или по-скоро в шеметен вихър от силни и нежни чувства...

Уха, Боби, ама страшна си! :D Ако ти дават да пишеш резюметата на излизащите от печат нови книжки, ще им вдигнеш продажбите до небесата!

Сега няма начин - просто трябва да си я купя ("годеницата") ! :):super:

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Аз онзи ден довърших фен превода на първата книжка за МакЛийн - превода е супер, а книжката е сладка! Аз си падам по такива с магии, дарби и проклятия, само дето ми се струва, че авторката се е плъзгала леко по повърхността на историята - т.е. можело е да се задълбае повечко и да създаде още доста интересни ситуации (освен любовните сцени - те са си съвсем достатъчно! :super: ), свързани със способността на главната да предизвиква бури и дъжд - темата дава доста възможности. Надявам се на Грегор - дано там да се е развихрила! Обаче тоя път шрифта измъчи и мен (май Галето беше се оплакала преди време) - много бавно я четях, не знам защо така, не е само заради квадратчето на мястото на й-то - с него свикнах - може би формата на самия шрифт е дразнеща и ми уморява очите :) - за пръв път ми се случва да не мога за една вечер да прочета книжка :eek: - влачих се три-четири вечери по нея... Почнах да се чудя дали не е заради това, че имам астигматизъм и малък диоптър на очите :doh:... Ама с другите шрифтове до сега не съм имала проблем? При предните преводи, дето бяха с тоя шрифт, някак си не го усетих толкова силно, пак не знам защо... Ако съм само аз така - ясно, проблема е в "моя телевизор", ама ако има и други, дали няма да е по-добре да се смени? Та ще ми е любопитно да споделите мнение... А снощи изгълтах наведнъж новата книжка на Норчето за сватбената агенция - "Легло от рози" - ех, просто нямам думи!!! Аз може би съм пристрастна, щото съм и фен - ама наистина е наслада за душата! Толкова добре пише, че чак усещах аромата на цветята... (в книгата има много описания на цветя и букети, защото се разказва за Ема, която се занимава с аранжировката на цветята за сватбената агенция) И тъй като Ема е най-романтичната от четирите приятелки, мисля, че всички, които обичат романтиката ще я харесат много! :D

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Аз онзи ден довърших фен превода на първата книжка за МакЛийн - превода е супер, а книжката е сладка! Аз си падам по такива с магии, дарби и проклятия, само дето ми се струва, че авторката се е плъзгала леко по повърхността на историята - т.е. можело е да се задълбае повечко и да създаде още доста интересни ситуации (освен любовните сцени - те са си съвсем достатъчно! :down: ), свързани със способността на главната да предизвиква бури и дъжд - темата дава доста възможности. Надявам се на Грегор - дано там да се е развихрила!

Обаче тоя път шрифта измъчи и мен (май Галето беше се оплакала преди време) - много бавно я четях, не знам защо така, не е само заради квадратчето на мястото на й-то - с него свикнах - може би формата на самия шрифт е дразнеща и ми уморява очите Публикувано изображение - за пръв път ми се случва да не мога за една вечер да прочета книжка :eek: - влачих се три-четири вечери по нея... Почнах да се чудя дали не е заради това, че имам астигматизъм и малък диоптър на очите :doh:... Ама с другите шрифтове до сега не съм имала проблем? При предните преводи, дето бяха с тоя шрифт, някак си не го усетих толкова силно, пак не знам защо... Ако съм само аз така - ясно, проблема е в "моя телевизор", ама ако има и други, дали няма да е по-добре да се смени? Та ще ми е любопитно да споделите мнение...

А снощи изгълтах наведнъж новата книжка на Норчето за сватбената агенция - "Легло от рози" - ех, просто нямам думи!!! Аз може би съм пристрастна, щото съм и фен - ама наистина е наслада за душата! Толкова добре пише, че чак усещах аромата на цветята... (в книгата има много описания на цветя и букети, защото се разказва за Ема, която се занимава с аранжировката на цветята за сватбената агенция) И тъй като Ема е най-романтичната от четирите приятелки, мисля, че всички, които обичат романтиката ще я харесат много! :withballoon2:

Иве и аз имам същият проблем с "и"-тата и шрифта, но това е заради офис приложенията, които ползваме - аз лично си смених шрифта когато я четох, но така малко се размества текстта на места.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.