Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Такааа,захапах "Убий и кажи" на Линда.В началото съм и ще я карам на час по лъжичка,но....

Не знам що за чудо ще е Джон Медина,ама тоя Марк Частън е голяма работа.

"Когато Марк бе с някоя жена,той бе изцяло неин,само толкова. Беше й верен във всяко едно отношение, докато връзката им продължаваше, научаваше се да разпознава настроенията и капризите й и обсипваше с внимание-накратко,грижеше се за нея като за малко дете.Обичаше да го прави и да вижда как женското лице грее от щастие."

А преди този момент,имаше и други примери за отношението му.АУУУУУУУ!

За заключения ми е рано, но няма да пропусна да се изкажа по "любимата" ми тема.

Егати работата,най-използваната дума е Той,следвана от Тя.Абзац от три изречения съдържа седем пъти Той.

Знам,че за повечето не е проблем,ама мене ми досажда,та пропускам изречения и е възможно да проспя нещо съществено.Хихи,аз съм и аз.

Гале, чети БЕЗ ДА ПРОПУСКАШ(само той и тя са разрешени за пропускане).Щом още от тук си очарована от МЪЖА,представям си нататъка как ще е.САМО ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО И ВСИЧКО!!! :ph34r::P
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

.САМО ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО И ВСИЧКО!!! :ph34r::P

Публикувано изображение
  • Автор

Аз прочетох 100 страници от първата книга за Анита Блейк, и нещо хич не съм във възторг. Изобщо не мога да се ориентирам какво се случва и да отгатна Анита точно каква ще излезе. Жан-Клод много ми допада, но и него не мога да го хвана какъв е - от добрите, от лошите ли?! То изобщо добри ще се намерят ли... Иначе като стил е написано много добре (поне за моите критерии), но много мрачно, прекалено подтискащо ми идва цялата обстановка, но пък ми е интересно и любопитно какво ще случи до края. П.С. За тези, които са чели ще споделя - не съм чела нищо по-отвратитлено, гнусно, стряскащо и ужасяващо от "сценката" с плъховете (четях само пряката реч и тя ми дойде в повече), някой ще споделили кога горе-долу ще премине отвращението ми...

Мога да ти кажа само едно нещо Пете, Анита или ти влиза от раз в кръвта или не. Сцената с плъховете не е единствената брутална сцена в поредицата, но не се притеснявай, скоро ще ти мине. Аз дори едва си я спомням. От опит знам, че рядко първоначалното ми мнение от дадена книга или поредица се променя, но дано при теб да стане обратното. Лично на мен Анита ми е фаворитка сред подобен тип романи. Но всеки с вкуса си. п.п. Анита при всички случаи е от добрите, а за Жан -Клод, какво да ти кажа :), той е от лошите добри. Долу-горе колкото Джеймс Малъри, може да е напълно от добрите. Все пак пират е бил през голяма част от живота си.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• Автор

Мога да ти кажа само едно нещо Пете, Анита или ти влиза от раз в кръвта или не. Сцената с плъховете не е единствената брутална сцена в поредицата, но не се притеснявай, скоро ще ти мине. Аз дори едва си я спомням.

От опит знам, че рядко първоначалното ми мнение от дадена книга или поредица се променя, но дано при теб да стане обратното. Лично на мен Анита ми е фаворитка сред подобен тип романи. Но всеки с вкуса си.

п.п. Анита при всички случаи е от добрите, а за Жан -Клод, какво да ти кажа :), той е от лошите добри. Долу-горе колкото Джеймс Малъри, може да е напълно от добрите. Все пак пират е бил през голяма част от живота си.

Крисе, все още има надежда за книгата, щом ще я дочета. Колкото до Жан-Клод - йеей това определение е много готино - доброто "лошо" момче...Предполагам, че до края на деня ще я прочета, за да дам цялостно мнение. Но в другите вампирски книги, знаех какво чакам - да се развие любовната история, а тук доколкото разбрах ще имам да вземам...

Ами поредицата е доста голяма, ако не греша до тук са излезли 18. Та ще се появяват много нови и различни герои. За връзката м/у Жан Клод и Анита, аз почаках доста и малко се изнервих, но си струваше. Не знам какво да ти кажа, Анита е доста бойна мадама, както се увери, но пък и в Браткството бъкаше от бруталност, та се надявам и тази да ти понесе. Според мен е интересно да не знаеш какво предсти, и без това повечето романи са адски предсказуеми.

Ма не така,бе Пете! Я да четеш!

Сега за "Убий и кажи".Наистин лек за четене стил,интригуваща история.Слава богу,беше написано така, че в един момент игнорирах досадните повторения и други стилистични недоразумения.

Макар и Арлекинка,в книгата имаше всичко нужно за една добра кримка.Кратко,но многопластово представено действие. Накефи ме,сексуалния елемент - страстният, див на моменти секс, беше предаден с вкус. Без авторката да го превръща в основа на нещата, в самоцел, но и без лиготии. Просто и ясно, това което е - необходимост. /е,после вече,беше подплътен с чувство/. Точно чувствата малко ме подразниха,нещо много бързо /на третия ден/,главната реши,че той е любовта с главно Л. Доста странно за човек,който носи емоционални рани и в момента погребва убит близък. При главния обаче, това прозрение за мен беше на място. Като ченге, сблъсквало се с най-черните страни на живота, веднага откри и оцени главната. Като уверен в себе си мъж,усети и призна разликата в чувствата си. С една дума, романчето ми допадна. Може и да го препрочета някой ден.

Сега,при положение,че Марк ми хареса много като образ/мъж,се чудя какво да очаквам от Медина.Позагатнаха туй-онуй,определено интереса ми е провокиран,ама ме е страх.Голям хамелеон изглежда туй момче - дали ще ме убеди в искреността на чувствата си,когато му дойде реда?!

Дявол го взел,днес закъснявах за работа и не съм взела книгата,че да я почна в обедната почивка!

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Сега за "Убий и кажи".Наистин лек за четене стил,интригуваща история.Слава богу,беше написано така, че в един момент игнорирах досадните повторения и други стилистични недоразумения.

Макар и Арлекинка,в книгата имаше всичко нужно за една добра кримка.Кратко,но многопластово представено действие. Накефи ме,сексуалния елемент - страстният, див на моменти секс, беше предаден с вкус. Без авторката да го превръща в основа на нещата, в самоцел, но и без лиготии. Просто и ясно, това което е - необходимост. /е,после вече,беше подплътен с чувство/. Точно чувствата малко ме подразниха,нещо много бързо /на третия ден/,главната реши,че той е любовта с главно Л. Доста странно за човек,който носи емоционални рани и в момента погребва убит близък. При главния обаче, това прозрение за мен беше на място. Като ченге, сблъсквало се с най-черните страни на живота, веднага откри и оцени главната. Като уверен в себе си мъж,усети и призна разликата в чувствата си. С една дума, романчето ми допадна. Може и да го препрочета някой ден.

Сега,при положение,че Марк ми хареса много като образ/мъж,се чудя какво да очаквам от Медина.Позагатнаха туй-онуй,определено интереса ми е провокиран,ама ме е страх.Голям хамелеон изглежда туй момче - дали ще ме убеди в искреността на чувствата си,когато му дойде реда?!

Дявол го взел,днес закъснявах за работа и не съм взела книгата,че да я почна в обедната почивка!

Гале,Слънчице,много се радвам че книжката ти е харесала.Ми тя ЛЮБОВТА по някой път идва така - БУМ – като гръм от ясно небе,тъй,че недей да се чудиш и другаде ще го стещнеш. А що се отнася до Джон Медина,чети без предварителна нагласа.Той ме порази с това ,че се влюби в Найема почти веднага,макар,че тя беше женена и след това 5 години я чака,въпреки,че беше свободна,за да й даде шанс да си намери друг.Ще чакам да споделиш като я прочетеш.

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Гале,Слънчице,много се радвам че книжката ти е харесала.Ми тя ЛЮБОВТА по някой път идва така - БУМ – като гръм от ясно небе,тъй,че недей да се чудиш и другаде ще го стещнеш. А що се отнася до Джон Медина,чети без предварителна нагласа.Той ме порази с това ,че се влюби в Найема почти веднага,макар,че тя беше женена и след това 5 години я чака,въпреки,че беше свободна,за да й даде шанс да си намери друг.Ще чакам да споделиш като я прочетеш.

Ех,Руми............

От тоз ти коментар ме "досърбяха" очите пак да я мина :huh:

Ех,Руми............

От тоз ти коментар ме "досърбяха" очите пак да я мина :P

Наде, недей! :nono: Аз стигнах до заключение ,че ми действа като наркотик - колкото повече я чета Линда ,толкова повече ми се иска да я препрочитам - и в един момент се получава омагьосан кръг от който няма излизане. :) Затова сега съм скрила всичко нейно :angry: и чета Карин Робърдс.И при нея любовните истории са много страстни и чувствени,и нейните мъже са големи сладури :mad:, а и крими историите са добри :speak:

Наде, недей! :) Аз стигнах до заключение ,че ми действа като наркотик - колкото повече я чета Линда ,толкова повече ми се иска да я препрочитам - и в един момент се получава омагьосан кръг от който няма излизане. :wors: Затова сега съм скрила всичко нейно :whist: и чета Карин Робърдс.И при нея любовните истории са много страстни и чувствени,и нейните мъже са големи сладури :clap:, а и крими историите са добри :clap:

Руми,още не мога да стигна до Карън http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

все някой е на компа в къщи :mad:

Снощи мойта лигла зяпа до 23,30ч,

а аз вече дремех и пак хартисах :mad:

Руми,още не мога да стигна до Карън http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

все някой е на компа в къщи :clap:

Снощи мойта лигла зяпа до 23,30ч,

а аз вече дремех и пак хартисах :)

:wors::whist::clap:

Прочетох я „В гората на Къркпатрик“.

...Мистика,философия и секс,това е според мен точното описание на разказа.Трудно се превежда такова нещо....Накрая останах с отворено чувство на несвършеност(???),очакване.Много странно чувство!!! За първи път нямам думи.:cupid:

Напълно съм съгласна. Аз съм чела три нейни рамана на български, и три на руски, и много харесвам Дара Джой! Но тоя разказ нещо недовършен ми се видя - не само края му, ами като цяло - изглежда по-скоро набързо нахвърлян отгоре отгоре... Само ме раздразни, без да ми достави очакваното удоволствие от четенето. Може и просто да съм имала високи очаквания... Държа дебело да подчертая, че тук не става въпрос за превод - там всичко си е наред, и отново благодарности на Плами, че иначе как щяхме да стигнем до там - да го прочетем, че и да си изказваме мнението?!!!

Е, Гале - няма те убивам, както писа Жанито - щото дочаках най-сетне тея редове! :cool: Страхотен е Марк, наистина! :cool:

"Убий и кажи" не е Арлекинка, макар че е малка. На мен всеки път, като си я препрочета, ми се иска да беше поне двойно по-голяма. :) Мно-о-о-го е хубава!

Сега ме яде любопитството, като прочетеш "Втори шанс", на кой рафт ще подредиш нашия любимец Медина! :) И да не те е страх, хамелеон е като агент, ама не и по отношение на чувствата си към главната - там е направо първобитно праволинеен!!! Според мен фразата "В любовта и във войната всички средства са позволени" много му подхожда!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Преди няколко дни влязох отново в руския "Дамский клуб", и кво да видя - много нови фен преводи и редактирани сканове на любимите ни авторки!!! Естествено, докато си качвах, колкото можах (не ми стига време за всичко!), се зарибих и метнах няколко.

Първо беше една съвсем нова съвременна на Лайза Клейпас: "Christmas Eve at Friday Harbour" (буквално - "Бъдни вечер във Фрайдей Харбър" - Фрайдей Харбър е името на градчето).

Рускините я бяха превели скоростно точно за 24 декември 2010! Много е хубава книжката, който го може руския, да и се мята! Има си всичко както си му е реда: истински чувства и истински неща, които се случват в живота, но и много нежност и романтика, както и смях и хепи енд. Героите са просто чудни! Романа ми прилича на "Пристанище за мъже" и другите от серията на Нора Робъртс повече, отколкото на останалите книги на Лайза. И най хубавото - първа книжка от нова серия е! Главния си има двама братя, за които вярвам че славната Лайза ще напише още по-готини романи!

След това не можах да устоя на трите исторически романа от поредицата за АРКЕЙН на Джейн Ан Кренц/Аманда Куик.

Първо прочетох "Second Sight" (на бг - "Втори поглед", или по-скоро "Второ зрение" или "Ясновидство") - страхотна история за Гейбриъл Джоунс - наследник и следващ магистър на тайното общество, и фотографката Виниша Милтън-бъдеща Джоунс.

После прочетох третата от серията - "The Perfect Poison" - щото бях много любопитна какъв герой ще е братовчеда на Гейбриъл - Кейлъб. Е, направо се размазах от кеф! И Лусинда и Кейлъб са, меко казано, ексцентрични според доброто общество, но са страхотна двойка! Точно те слагат началото на прословутата агенция "Джоунс и Джоунс", известна ни от съвременните романи.

Сега почнах "The Third Circle" - втория роман от серията, за другия братовчед - Тадеус. На 32 стр. съм и до тук е супер завладяващ! Едвам се откъснах да напиша тея кратки редчета.

Знам, че преводачите имат дълга предълга листа, ама не е лошо да хвърлят един поглед на тая серия - страхотна е!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Преди няколко дни влязох отново в руския "Дамский клуб", и кво да видя - много нови фен преводи и редактирани сканове на любимите ни авторки!!! Естествено, докато си качвах, колкото можах (не ми стига време за всичко!), се зарибих и метнах няколко.

Първо беше една съвсем нова съвременна на Лайза Клейпас: "Christmas Eve at Friday Harbour" (буквално - "Бъдни вечер във Фрайдей Харбър" - Фрайдей Харбър е името на градчето).

Рускините я бяха превели скоростно точно за 24 декември 2010! Много е хубава книжката, който го може руския, да и се мята! Има си всичко както си му е реда: истински чувства и истински неща, които се случват в живота, но и много нежност и романтика, както и смях и хепи енд. Героите са просто чудни! Романа ми прилича на "Пристанище за мъже" и другите от серията на Нора Робъртс повече, отколкото на останалите книги на Лайза. И най хубавото - първа книжка от нова серия е! Главния си има двама братя, за които вярвам че славната Лайза ще напише още по-готини романи!

Тук разчопли бая любопитството ми. Добре, че Ергон имат намерение да издават книжката, че иначе много мъчно щеше да ми бъде. ;)

След това не можах да устоя на трите исторически романа от поредицата за АРКЕЙН на Джейн Ан Кренц/Аманда Куик.

Първо прочетох "Second Sight" (на бг - "Втори поглед", или по-скоро "Второ зрение" или "Ясновидство") - страхотна история за Гейбриъл Джоунс - наследник и следващ магистър на тайното общество, и фотографката Виниша Милтън-бъдеща Джоунс.

После прочетох третата от серията - "The Perfect Poison" - щото бях много любопитна какъв герой ще е братовчеда на Гейбриъл - Кейлъб. Е, направо се размазах от кеф! И Лусинда и Кейлъб са, меко казано, ексцентрични според доброто общество, но са страхотна двойка! Точно те слагат началото на прословутата агенция "Джоунс и Джоунс", известна ни от съвременните романи.

Сега почнах "The Third Circle" - втория роман от серията, за другия братовчед - Тадеус. На 32 стр. съм и до тук е супер завладяващ! Едвам се откъснах да напиша тея кратки редчета.

Знам, че преводачите имат дълга предълга листа, ама не е лошо да хвърлят един поглед на тая серия - страхотна е!

Ти си много лоша ;)

Аркейн е..........еми нямам думи.

Как само замиждам................

Лайзичка поне ще я "видим" скоро и на Бг,

та не се претрисам толкоз.

Направо ме гори завист(благородна). Чуждо-езичното ми четене е на ниво училище,дори не смея да си помечтая,че ще ги видя на бг от някое издателство.Надеждата ми е в наще преводачи(ако им остане нявгяш свободно време).

Преди около 10 минути свърших с четенето на "Среднощна заблуда" от Кори Макфаден. Наистина интересна книжка. ;) Както и да е. Да си дойдем на темата: Някой може ли да ми препоръча любовен исторически роман, който да не е от някоя поредица. :whist: Не мога да чета поредици. Никога не съм ги харесвала и няма да започна да ги харесвам. Магарешки инат - знам. :jumping11:

Преди около 10 минути свърших с четенето на "Среднощна заблуда" от Кори Макфаден. Наистина интересна книжка. ;)

Както и да е. Да си дойдем на темата: Някой може ли да ми препоръча любовен исторически роман, който да не е от някоя поредица. :whist:

Не мога да чета поредици. Никога не съм ги харесвала и няма да започна да ги харесвам. Магарешки инат - знам. :jumping11:

Скоро се сетих за една книга която съм чела отдавна, но много ми хареса - Боса пред олтара на Джоан Джонсън. Ако бъдем честни, две са в пордица, но никъде не може да се открие сканирана и поне в България едва ли някога ще се преведе втората. Та спокойно може да се чете и самостоятелно.

Доколкото си спомням повечето, ако не и всички издадени в България книги на Катлин Удиуиз не са в поредица. А тя пише много хубаво.

Скоро коментирахме една книга - Златната долина на Кристин Хана. Май не прочетох нито един лош коментар. Доста приятна книжка.

Ето още няколко самостоятелни, които съм чела:

Интимно предателство на Ейдриън Брасо

Владетелката на замъка - Виктория Холт

Люби ме тази нощ - Нан Райън

Софи - Хедър Каулман - ако не си я чела почни с тази, страшно е забавна.

Има още много, но в момента не се сещам. Може да погледнеш в линкове към любовни романи или в блога на Гането. Там си личи кои са от поредица и кои самостоятелно.

п.п. Дано някога си промениш мнението, защото изпускаш много. Като се сетя какви страхотни поредици има... ;)

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Аааааааааааа, Ивееееееееее, ти нямаше ли си друга работа, та дразниш и без това разярения лъвПубликувано изображение Това са единствените романи на Амандичка дет не съм ги оглозгала,т.к. си ги чакам търпеливо на БГ Публикувано изображение Ох, толкова упорито се съпротявлявах и мижах кат влизах в руските сайтове кат видя името на Амандичка, а ти сега раз-праз ми ги истипоса тук Публикувано изображение И ся какво? Айдееее юруш на маслините, утече тя - ще ги заръфам моменталически, при това с най-големи угризения на съвестта Публикувано изображение

Така,ометох и "Втори шанс" Много добра книга,има си от всичко,всъщност могат да я публикуват и в поредиците за трилъри/нали там слагат тези,в които е намесен тероризмът/.Е,в тях няма да е на първите места,но....Тук любовната история беше по-осмислена,изстрадана и макар да се развиваше при условията на напрегнато действие/което повдига някои въпроси/, мога да й повярвам. Момичета от клуба на Джон Медина,можете да сте спокойни-не го ща.Моят човек си остава Марк,от "Убий и кажи".Трудно е за обяснение,но Джон ми е твърде овладян.Единствения случай, в който изтърва контрола,беше най-неподходящото време и можеше да скапе операцията/ако съм до болка откровена,то това си е непрофесионализъм и размекване,което показва,че е време да се оттегля от активна дейност/ В заключение,книгите са интересни,страхотен стил на авторката.Мога да ги препрочета,ако нямам нещо нова,но да припадам по тях,да се "зарибя" - няма да се получи. Смятам да продължа с Линда,но ще разнообразя с "Пробудена любов", че колкото и да е добър един автор,се привиква със стила,постройката на книгите му и става предсказуем. П.С. моля,не ме линчувайте :)

Така,ометох и "Втори шанс" Много добра книга,има си от всичко,всъщност могат да я публикуват и в поредиците за трилъри/нали там слагат тези,в които е намесен тероризмът/.Е,в тях няма да е на първите места,но....Тук любовната история беше по-осмислена,изстрадана и макар да се развиваше при условията на напрегнато действие/което повдига някои въпроси/, мога да й повярвам.

Момичета от клуба на Джон Медина,можете да сте спокойни-не го ща.Моят човек си остава Марк,от "Убий и кажи".Трудно е за обяснение,но Джон ми е твърде овладян.Единствения случай, в който изтърва контрола,беше най-неподходящото време и можеше да скапе операцията/ако съм до болка откровена,то това си е непрофесионализъм и размекване,което показва,че е време да се оттегля от активна дейност/

В заключение,книгите са интересни,страхотен стил на авторката.Мога да ги препрочета,ако нямам нещо нова,но да припадам по тях,да се "зарибя" - няма да се получи.

Смятам да продължа с Линда,но ще разнообразя с "Пробудена любов", че колкото и да е добър един автор,се привиква със стила,постройката на книгите му и става предсказуем.

П.С. моля,не ме линчувайте :cool:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :cool::):)

Така,ометох и "Втори шанс" Много добра книга,има си от всичко,всъщност могат да я публикуват и в поредиците за трилъри/нали там слагат тези,в които е намесен тероризмът/.Е,в тях няма да е на първите места,но....Тук любовната история беше по-осмислена,изстрадана и макар да се развиваше при условията на напрегнато действие/което повдига някои въпроси/, мога да й повярвам.

Момичета от клуба на Джон Медина,можете да сте спокойни-не го ща.Моят човек си остава Марк,от "Убий и кажи".Трудно е за обяснение,но Джон ми е твърде овладян.Единствения случай, в който изтърва контрола,беше най-неподходящото време и можеше да скапе операцията/ако съм до болка откровена,то това си е непрофесионализъм и размекване,което показва,че е време да се оттегля от активна дейност/

В заключение,книгите са интересни,страхотен стил на авторката.Мога да ги препрочета,ако нямам нещо нова,но да припадам по тях,да се "зарибя" - няма да се получи.

Смятам да продължа с Линда,но ще разнообразя с "Пробудена любов", че колкото и да е добър един автор,се привиква със стила,постройката на книгите му и става предсказуем.

П.С. моля,не ме линчувайте :speak:

Еха, невероятно, но факт. Малеееее!!!!

На мен също по ми хареса пича от Убий и кажи.

Ровичкайки се из библиотеката ми,за да си взема нещо за четене(т.е. препрочитане) си дръпнах "Принцесата" на Джуд Деверо. През деня имах доста ходене из слънчевата,ветровита Варна,та се върнах премръзнала.Завих се аз с одеалцето,взех котката да ме топли,започнах книгата и...о,Боже,горкото животинче избега през глава като започнах да муча от смях с "пилата за нерви".Не бях чела книгата от няколко години и съм забравила колко е забавна.От известно време нещо не ме грабват книжките,които чета та тази ми доиде като балсам за душата.Има да се чудя коя да почвам като я свърша. П.п.В новото "Венчило..." има ли смешни моменти,чеоще не съм я чела?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.