Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България е най-тъжното място на света

Featured Replies

А-ха, братушките са виновни за хаоса в начина ти на изразяване.:giggle1:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 164,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А осъзнавате ли, глупоста на тази тема? И особено на заглавието? Сами си вкарваме такива определения - най-тъжно място, най-лошо място. Явно обичаме, да се правим на жерви и да се саможаляваме. Нито с

• Уфф, от доста време следя темата, макар и да не бях писал до снощи в нея. Та ти не щеш и не щеш да вденеш какво ти се пише от сума ти хора тук и това си е. Мразили са те и сигурно и още те мразят чак

• Страната на излишните хора Дори в Индия и Китай, държавите с най-многолюдно население на земята, няма излишни хора! В България обаче има! Те са: -         Българите! – В собствената си държава те са п

Публикувани изображения

преди 17 минути, M.Николов написа:

Може, да са му разбъркали мозъка с прословутото психотронно оръжие*. Но ми се вижда малко вероятно, тъй де, за да има разбъркан мозък...Ами трябва да има мозък.

*:

Цитат

Още  по въпроса, от списание, списвачите в което, си  признаван, че е педе... либерастко, т.е. явно е настолното четиво на Мирко, овцЪтЪ и останалите от компанията, които могат и четат и отговарят някак на коментарите, които не им отърват, а не само да влизат колкото да си пуснат опорките:

Невидимата атака срещу България: психотронните оръжия

Малко е стар текста, скоро ще навърши годинка. Обаче през изминалото време, така или иначе развитие на контингента няма, та все едно.

преди 2 минути, sliderum написа:

Може, да са му разбъркали мозъка с прословутото психотронно оръжие*. Но ми се вижда малко вероятно, тъй де, за да има разбъркан мозък...Ами трябва да има мозък.

ще ти спретна магия за ВИК авария пред вас:halloween7:

преди 41 минути, M.Николов написа:

Ох ,добре де, шегувам се ако не си разбрал Имах предвид release . Съжалявам че не знам как е на руски ако ми кажеш ще го ползвам занапред.

току-що, M.Николов написа:

Е, защо на руски?

Нали сме българи?

Не мога да съм сигурен за всички във форума затова най - добре на руски та всички да го разберат да няма неразбрали ката теб. :D

на 14.11.2019 г. в 21:47, miro20 написа:

за 20 г путлеристан какво ли не видяхме... само дето реалността е много по различна, и Медведев я каза пряко в очи - " Пари няма, ама дръжте се вие там... "  :laughing4:

/това е държавата с най големи природни запаси в света, казва -  пари няма, гледайте си работата /  :)

Мдаам!!! Придържай се към инженерната си мисъл и спри да ръсиш мозък и пърхот из форума!!!

"Фалираща" Русия стигна нулев дълг... САЩ гонят $22 трилиона...

преди 7 часа, Джугашвили написа:

Мдаам!!! Придържай се към инженерната си мисъл и спри да ръсиш мозък и пърхот из форума!!!

"Фалираща" Русия стигна нулев дълг... САЩ гонят $22 трилиона...

мдам... Я да погледнам нещата в мащаби и проценти  ?

преди 2 часа, miro20 написа:

мдам... Я да погледнам нещата в мащаби и проценти  ?

Това е доста интересно. Излиза че ЕС има 5 пъти по голям от средният за света експорт на човек от населението докато Русия е на средно равнище а САЩ има малко над 2 пъти по голям. А най интересното е че Китай не може да достигне и средно ниво.  Тук май лъсва кой наистина произвежда повече блага от необходимите му и изнася излишното.

Психологът Петър Иванов: Лъжат ни! Постоянно! Намаляваме с 19 души всеки час

Цитат
ЛЪЖАТ НИ! ПОСТОЯННО! Ранените при пътни катастрофи за една година според МВР били 8 000души, а според болниците те са 16 000 души.

Циганите според НСИ били 320 000 души, намалявали драстично с 14% на всеки 10 години, и изчезвали като етнос (Преброяване 2011), а истината е, че сега те са 1 500 000, и на всеки 20 години броят им се удвоява.

Според НСИ населението на България в края на миналата година било 7 039 000 души, а истината е, че отдавна сме под 6 000 000 души, от които, както казахме, 1 500 000 са цигани. Намаляваме с 15 души всеки час, но етническите българи намаляваме с 19 души всеки час, а броят на братята цигани всеки час се увеличава с 4 души (-15 = -19 + 4).

Емигрантите според Правителството вече се връщали, щели да им дават по 1 200 лв. (€600) на човек, според НСИ досега през годините нямаше емигранти, едва сега преброи 32 000 емигранти за годината, но според МВР техният брой е 50 000 души, а според КНСБ - 70 000 души. Всъщност те са повече, ако общия брой на емигриралите в чужбина го разделим на годините от 1990 год. досега.

Суицидните опити според официалната статистика били 3 000 годишно, а успешните опити за самоубийства били между 750 и 800. Статистически погледнато, според НЦОЗА, средно по 7-8 българи всеки ден правят опит да се самоубият, и средно 2-3 от тях успяват. Всъщност числата в суицидната сфера всъщност са съвсем други: около 6 000 души у нас всяка година правят суициден опит, обикновено научаваме за малка част от тях, и при тези опити успяват около 1 600 опитали се да се самоубият. Значи, на всеки 90 минути, на всеки час и половина, един човек у нас прави суициден опит, а на всеки 4 часа един самоубиец постига целта си да прекъсне сам живота си, което прави 5 самоубийства всеки ден.

За последните 10 години около 15 000 българи са се самоубили (официално 8 000)

Според Н.Пр. Баце от с. Банкя, България е за пример в Европа, а всъщност България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-бързо намаляващата по население, според световните класации, и изчезваща държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници и крадци на национално имущество.

А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-покварените (Bloomberg), най-отчаяните и най-нещастните хора в Европа и света.
Това е истината.

Петър Иванов, Фейсбук

И ако това не е геноцид...

:(

преди 24 минути, Мойра написа:

много умна ставаш с възрастта - фейсбук е най достоверния източник на информация:D

ккато гледам по времето на БСП си се скъсала да раждаш :)

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

много умна ставаш с възрастта - фейсбук е най достоверния източник на информация:D

ккато гледам по времето на БСП си се скъсала да раждаш :)

А ти имаш ли представа, колко си  прост(а)!

Без умствен капацитет

• ТЪПА БЛОНДИНКА

И се гордееш с това!

А аз имам три  деца и четири внучета, и се надявам в скоро време да стана пра-дядо!

А ти?

Редактирано от dedidi
допълнение в текста (преглед на промените)

преди 9 минути, dedidi написа:

Без умствен капацитет

• ТЪПА БЛОНДИНКА

И се гордееш с това!

Не се занимавай с подобни..., те не заслужават такова внимание.

Нека да си живее животеца както го разбира!

преди 14 минути, dedidi написа:

да, затова съм го написал, а някои дори не осъзнават че са такива

по начало тези които се движат с некролог в джоба

преди 3 минути, nikssi написа:

Зад завесата на прехода

Интересно предаване.

не ми зарежда - отказвам се да чакам (вече 2 мин нищо

преди 4 минути, lsmurf написа:

Оставаше и връзката да работеше. :D

Работи!

преди 1 минута, lsmurf написа:

Оставаше и връзката да работеше. :D

Работи си връзката ама явно нещо друго не ти работи както трябва.

719578953_.jpg.5e37c23674d8ac288582e3d471b8dd27.jpg

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

не ми зарежда - отказвам се да чакам (вече 2 мин нищо

Нали се сещаш ,че и за тебе се отнася? 

току-що, nikssi написа:

преди 5 минути, nikssi написа:

719578953_.jpg.5e37c23674d8ac288582e3d471b8dd27.jpg

Нали се сещаш ,че и за тебе се отнася? 

Както и да е , при мен не работи а нета ми е наред защото зарежда всичко друго ,така че ще пропусна .

преди 2 минути, lsmurf написа:

Както и да е , при мен не работи а нета ми е наред защото зарежда всичко друго ,така че ще пропусна .

1.jpg.e0dd517f03b1d4c3ddc9f44d0778fdfc.jpg

Това,че нещо при тебе не работи не означава,че е така. Малко от малко се научете и после се заяждайте. Офцътъ за нея ясно ама ти ... мдаа

Интересно е наистина, не е нещо чак неизвестно но съм убеден,че ще ти хареса още повече,че са намесени руските служби...мдаааа сега току виж си го отворил.

https://fakti.bg/bulgaria/425134-pasi-tramp-moje-da-ni-podari-f-35-ako-mu-prodadem-belene

Мирчев, това е много добра сделка. Дайте Белене на Тръмп, а той ще ви даде някоя 40-годишна бракувана F-16-ка с превъртян километраж.

преди 3 минути, gagodrago написа:

Боже тоз съвсем изперка - да дойдел Тръмп да снима филм в Бояна, да спечелим един Оскар, а после ще прескочим и до луната.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.