Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Мисля, че умните хора отдавна разбраха за какво иде реч и темата вече се превърна в чесане на езици и лични схватки. Аз нямам нищо против - умирам си от хумор, сатира и забава, но някак си е смешно и в другия, по-негативен смисъл на тази дума...

• Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

1 въпрос към някой от екипа:Откога имам безкрайни плюсове или е само за тази тема? :beer:

1 въпрос към някой от екипа:Откога имам безкрайни плюсове или е само за тази тема? :help:

Ей говна един от екипа :beer: Честно да ти кажа, днес съм напляскал плюсове за половината китайски народ, и чак сега се замислих, че отдавна би трябвало да не мога. Май като са махали минусите, са махнали и ограничението за плюсовете, не знам...

1 въпрос към някой от екипа:Откога имам безкрайни плюсове или е само за тази тема? :beer:

Васил Аве сега като няма минуси по 10-т плюса ли имаме бре?

Днес, 18:51

Скрий Коментарите

kal Преди 59 минути

По 100 за сега :help:

Васил Преди 22 минути

:help:))))))))))))

• Администратор

Не са безкрайни (за сега). Само по 100 са като начало :help: Скоро може и безкрайни да станат.

ама кво 100 аз знаеш ли колко нащраках.какво стана че ги дигнахте?

• Администратор
  • Популярна публикация

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции :beer:

Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум.

Успех и много усмивки :help:

мерси,ся да ти дам + :beer:

• Автор

То и аз се чудех що не излиза оня прозорец-достигнахте лимита

благодаря

:cool:

Не са безкрайни (за сега). Само по 100 са като начало :cool: Скоро може и безкрайни да станат.

Хахах, баси гаврата. Сетих се за прословутата фраза на Мария-Антоанета: "Като няма хляб, яжте пасти". :cool:

Хахах, баси гаврата. Сетих се за прословутата фраза на Мария-Антоанета: "Като няма хляб, яжте пасти". :cool:

Имате ли още пасти, моля...Доядоха ми се :cool:

посред нощ и то....уфффф

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Имате ли още пасти, моля...Доядоха ми се :cool:

посред нощ и то....уфффф

Няма пасти, има само пръжки...от прасето. :cool:

Мисля най-добре да спрем кавгите.Да бъдем приятели.Стига с тази репутация.

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции :cool:

Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум.

Успех и много усмивки :cool:

:)

:cool: Mного се хилих. Чувството ти за хумор е завидно!

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Аз не възнамерявам да споря с теб, но само факта, че пишеш този пост / отговаряйки на моя /, съжалявам, но просто ме кара да се съмнявам. А това си е лично моя интерпретация. :)

Всъщност защо пък да нямате право да се забавлявате и да нямате право на плюсове.След гадния работен ден е нормално.Съжалявам Док,че те захапах.И аз се правя на глупак примерно пред шефката ми за да я дразня.

...Форумът за това е форум, а не е „солом”, защото е за общност, а не за единици и правилата, които те се опитват да въведат...

За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща...

Предлагам противниците на оценяването в Празните, да изготвят едно ръководство за експлоатация на плюсчета, за да знаем кои постове са „стойностни” и кои „нестойностни”. Може ли така да се профанизират нещата?

Ръководство За Експлоатация На Плюсчета

Предмет:

Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалност на форумната подсистема за репутация (още известна като "плюшче").

Обосновка:

Поради безотговорното и профанизирано ползване на част от функционалността на форумната подсистема за репутация (още известна като "минушче"), единното форумно общество, я премахна явно гласувайки на демократичния принцип на вишегласието (още в историята известен като болшевизъм). За да се избегне профанизацията на останалата функционалност за стимулиране на форумния позитивизъм и пълното изчезване на репутацията. Да се вземат мерки описани в раздела правила.

Правила:

1. По възможност, да не се ползва зеленият кръгъл бутон, с мнемоничен знак "+" в него;

2. Ако все пак решите да го ползвате, първо се замислете, струва ли си;

3. За нищо на света не слагайте плюшче на мнение което ви разсмива - все пак това е сериозен форум - и то технически;

4. Да не се слага на пост само защото мнението е добре изложено, грамотно написано и добре обосновано. Това няма значение, освен ако не е техническа документация;

5. Ако поста е успял да ви разчуства по някакъв, значи не е технически. За какво плюшче може въобще да става дума тогава;

6. Чули сте хубава мелодия, приятна песен, хубав клип... Може плюшче, само ако има технически ориентиран контент (примерно електронна музика);

7. Празните приказки си остават празни, освен когато някой там говори за компютри, мрежи, телефони, домашна техника, коли. Мнение с плюшче там следва се премести в съответния технически раздел.

8. Отговарянето на поздрав с плюшче - егати подмазваческото поведение;

9. Губите правото си да раздавате плюшчета, ако шибнете повече от три за седмица;

10. Ако се чудите, дали точно сега е момента да дадете плюшче - ами не е;

11. Ако все още много ви се дава, пребройте многократно до 10 и когато ви писне да броите, запомнете добре номера на числото където сте спрели. Това е вашето щастливо число, вземете съответния номер причина от десетте горни и се откажете.

Обхват:

Правилника има статуквото на нормативен документ и се прилага с еднаква сила от всеки форумен поребител, във всеки форумен раздел.

Утвърдено : 24 Януари 2011г.

Подпис: (Чете се) Печат: (Не се чете)

Защото тя била сираче :whist:

Обмислям сега да пусна една нова тема "ЗА" или "Против", ама първо ще помисля за какво точно да е :baby:

Мисля, че емотките в този форум са напълно излишни. Дали пък да не ги махнат, а ? И тоя раздел "Празни приказки", защо въобще го има и него, не ми е ясно ?!

Обмислям сега да пусна една нова тема "ЗА" или "Против", ама първо ще помисля за какво точно да е :blink:

Мисля, че емотките в този форум са напълно излишни. Дали пък да не ги махнат, а ? И тоя раздел "Празни приказки", защо въобще го има и него, не ми е ясно ?!

За да ни запълва работното време,пък и ти сега какви са тези питанки.

Обмислям сега да пусна една нова тема "ЗА" или "Против", ама първо ще помисля за какво точно да е :blink:

То и аз се чудя тоя форум изобщо защо същестува. После идва по-екзистенциалните въпроси като:

-Защо ядем?

-Защо се къпем? тоя е мноооого сериозен

-Защо живеем?

Може да пуснеш тема "За или против техническите раздели". От иронията към тях в така нареченото "Ръководство" можем да изходим, че те вече са излишни. А всъщност те са главният "виновник" форумът днес да е на това ниво, не бива да го забравяме :baby:

Може да пуснеш тема "За или против техническите раздели". От иронията към тях в така нареченото "Ръководство" можем да изходим, че те вече са излишни. А всъщност те са главният "виновник" форумът днес да е на това ниво, не бива да го забравяме :baby:

Може би ще го формулирам така "За или против" разделите нагоре от "Изкуство" :blink:

Може да пуснеш тема "За или против техническите раздели". От иронията към тях в така нареченото "Ръководство" можем да изходим, че те вече са излишни. А всъщност те са главният "виновник" форумът днес да е на това ниво, не бива да го забравяме :blink:

За сегашното ниво на форума, техническите раздели нямат никаква вина.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.