Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Zdraveite !!!Imam problem s windows 7!!!Kogato pusna nqkoq igra mi q da va s 2 4erni lenti ot dvete strani.kogato otiva v ``video options``i dam max rezoliuciqta ni6to ne se promenq!!!sus vsi4ki igri e taka!

Приятелю, няма да дам никакъв отговор.Моля те да погледнеш електронния ми подпис, и ако той нищо не ти говори или не разбираш посланието, то ти не си за тук , никой няма да ти обърне внимание.
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Супер! А след като му кажа повече да не ме занимава с тоя ъпдейт, няма да ми се появява в бъдеще отново, нали?

Дясно копче на мишката върху актуализацията:

Публикувано изображение

и не те боли глава. :)

Инсталирах си Windows 7 ultimate 32, всичко се инсталира перфектно, но процесорът ми се товари почти на 100%, въпреки че е двуядрен на 2.6 гх. От таскмениджъра ми показва, че се товари от процеса svchost.exe, който го има на няколко места, моля дайте съвети ако е възможно, предварително се извинявам на администраторите на сайта, ако съм сбъркал темата или ако вече има такава, търсих с търсачката, но не открих подобна.

Направи ако можеш снимка, за да видим какви процеси има активни. Как си преинсталирал Windows 7 - нова преинсталация или си дал Repair? Има вероятност да имаш и вируси. Хубаво е също да кажеш каква ти е конфигурацията. Инсталирай един Everest и кажи каква ти е марката на дъното.

Инсталирах си Windows 7 ultimate 32, всичко се инсталира перфектно, но процесорът ми се товари почти на 100%, въпреки че е двуядрен на 2.6 гх. От таскмениджъра ми показва, че се товари от процеса svchost.exe, който го има на няколко места, моля дайте съвети ако е възможно, предварително се извинявам на администраторите на сайта, ако съм сбъркал темата или ако вече има такава, търсих с търсачката, но не открих подобна.

1. Има специален раздел за WIndows

2. Първата тема в раздела е за 7 и вашата тема се добавя там

Здравейте,имам питане относно Windows 7.Активаторите.лоадерите правят ли нещо на уиндоуса и ако съм със пробен период пак мога ли да използвам цялата функционалност на Уиндоуса ? Питам,защото във някаква тема в калдата видях,че мога да удължа пробния период до 120 дена,това вярно ли е и добър начин ли е от активаторите? :doh:

Активаторите по никакъв начин не навреждат на функционалността.Същото се отнася и за пробния период.

През пробния период се използва пълноценно всичко в Уиндоус.Активатор ще ти е необходим като свърши този период,защото ще блокира без него системата.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте!Имам проблем с инсталацията на Windows 7 x86 на лаптоп Toshiba Satellite. Избирам Custom(advanced) инсталация.Пробвах с няколко работещи CD-та и различни версии.Винаги стигам до момента за разпределяне на харда.Отдолу ми пише,че не може да инсталира.Не ми дава нито да изтрия,нито да създам нов дял.Ако дам NEXT или не зарежда,или стига до 7% и ми дава грешка.В BIOS нищо не съм пипала.Ще съм много благодарна,ако ми помогнете!

Преди да пробваш отново,ще отвориш БИОС при стартиране има опция за сканиране на диска за грешки.Като премине теста ок. пусни пак инсталацията и дефрагментирай дяла,на който ще инсталираш.

А как да дефрагментирам,старата операционна не зарежда вече?

@Димитър 59 при инсталация на Уиндоус или друга ОС не се дефрагментира дяла на който ще бъде инсталирана ОС, а се "форматира" ;) @robsa щом не ти зарежда системата не можеш да направиш дефрагментиране, а форматиране при преинсталиране на ОС ;)

Здравейте имам голям проблем и моля за помощ .Записах си 7-ца на диск и исках да си преинсталирам уиндоуса.Настройвам биоса да буутне диска,ресва се компа обаче нищо не става зарежда ми стария уиндоус и пробвах да го инсталирам от диска докато е зареден другия.Е стана нали и направих всичко което трябва и проблема е че стигам до дяловете и ми пише да си избера в кой дял да го инстална нали избирам чисто а не да го надстроя избирам C обаче не ми дава да го форматирам и го инсталирах без форматиране и ми създаде нова папка windows.old и там ми е стария а аз искам да го махна и всичко да работи на чисто.Кажете къде бъркам?Благодаря предварително

... ресва се компа обаче нищо не става зарежда ми стария уиндоус ...

Ако не ти излиза надпис "Press any key to boot from CD/DVD ..." , значи не си записал диска както трябва. Или настройките ти в BIOS-а не са точните.

да чете други дискове диска е записан на 4х биоса е настроен на cd-dvd само когато ресвам компа с новия уиндоус ми иска да го сменя на друго за да тръгне

Нещо не правиш както трябва, и не можеш да обясниш какво точно ... Приеми го като съвет, а не като критика - дай на някой, който разбира, да ти преинсталира операционната система. С тези общи приказки само взаимно си губим времето.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

аз и преди си преинсталирах сам уиндоуса но досега не съм си записвал а бая четох как става за да съм объркал нещо може ли от самия уиндоус да не се получава

Редактирано от Bat_Koki (преглед на промените)

Кажи с коя програма записа wondows-a и с коя нейна опция,да не би да не си направил буутващ запис?

Може, разбира се! Може и от Windows-а да е, и от записвачката, и от диска, и от програмата за запис, и от начина на запис, и от настройките на BIOS ... Ама как да разберем от кое точно? Моят BIOS също е настроен DVD устройството да е първо буутващо. И когато му сложа инсталационен диск и рестартирам, не ми иска да сменям нищо. Направо ми излиза надписа "Press any key ..." , и ако натисна клавиш, започва преинсталация.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.